Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
na az elsõ adag:

Rjavi Ris 5 - Szlovénia

Idõpont: 2008.10.03-05.
Helyszín: Postojna, Szlovénia (Poèek katonai kiképzõterep)

A Szlovén nemzetközi játékról elõször tavaly õsszel hallottam Red Legion-os cimboráinktól, már akkor azt mondtam, ha tehetem idén kijutok én is. Majd idén július elején jött a hír Trasher-tõl, hogy benne lehet a csapat a kiutazó Magyar kontingensben. Sajnos 1-2 dolog közbe szólt a többieknek így õk nem tudtak jönni, de én elkezdtem összeszedegetni a felszerelést és kicsit rákészülni az itthoni átlagtól eltérõ hegyvidék miatti nagyobb megterhelésre.
Péntek reggel 0600 körül start Egerbõl cél a fõváros ahol átszállok TáDé-ba és a Red Legion-nal folytatom az utat Szlovénia felé. Még 1 km-t se megyünk az M7-esen mikor kivillog egy rendõr, megállunk B@zs@ kiszáll, a közeget kicsit összezavarja hogy a zöld autóból egy egyenruhás ember száll ki, pár másodperc gondolkodás után int hogy menjünk tovább. Jó 500 km-es út áll elõttünk átlag 85-tel haladva, de így legalább látjuk a tájat. Hiszen utazni mindig tanulság! Este 2000 körül érünk Postojna-ba esik az esõ sötét van és fogalmunk nincs most merre.
Egy-két telefon és kör után végre megtaláljuk az elsõ pályát jelzõ kis A4-es táblát (nem vitték túlzásba) Megállunk a SafeZone-ban ami annyira nem is tûnik biztonságosnak kb 5 -10 másodpercenként robbannak a petárdák. Rövid tanácskozás a már helyszínen lévõ magyarokkal majd irány a regisztrációs sátor ott is körbe köszönünk, majd Kecsa vezetésével felmegyünk a HQ-ra, TáDé-nak nem árt ha párszor meglövik jó lesz fedezéknek felkiálltással.
Az esõ 5 percre eláll majd 10 percig újra szakad folyamatosan így kissé átázunk amíg feliratkozunk a játékra, lekronózzák a fegyvereket és sorban állunk a vacsoráért, ez az egész egy jó 50 férõhelyes sátorban történik, egyik végén az étel osztás másik végén a regisztráció. Középen az étkezõ, iszogató játékosok nemzetközi egyvelege. Mi csak szolidan beszélgetünk Rephyx elmond még 1-2 dolgot mire is számítsunk, majd 2300 körül indulunk fel a táborba aludni. Kis pakolászás még az esõben majd aludni térünk az autóban.

Folyt köv...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punkerwork
azért ez se semmi :

http://www.youtube.com/watch/v/2EC1s4EaGXA

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
<#hehe><#vigyor2><#nyes><#taps>

sgmbulldog
ÉS A LÉNYEG:

BLUE...................FIRE

RED.............................................SKY

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Õ felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

sgmbulldog
De ez sem rossz

http://images.netbag.hu/20081007/07521626802.jpg

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Õ felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Hitman76
AnWar pedig teljesen beleéli magát! Elõjönnek a sámán, druida õsöktõl rámaradt õsi ösztönök!<#hehe><#hehe>

sgmbulldog
Ezen a képen is látszik a Skorpió Power :D

Punker
ahogy Regis full szétesve megjelenik :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Hitman76
Odaver rendesen! <#eplus2><#idiota><#nyes>

Punker
Bulldog az esõ tánc 2 üt mindent!!!<#vigyor2>

Punker
hidd el lesz amint kicsit összeszedjük magunkat, még hulla vagyok és azt se fogtam fel hogy itthon vagyok, délután elaludtam telefon csörgésre ébredtem de nem esett le hogy a szobámban vagyok.

há' baszod; teljes beszámolót kérünk :DDD

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
Rjavi Ris 5 - Szlovénia október 03-05.

áruljátok már el, hol voltatok :D

Punker
rá is fáztak a gazok, amiért nem engedtek enni minket.

ez de jó kép:

sgmbulldog
A legfaszább az ebéd közben hirtelen kapott petárda zárótûz, és füstgránát lepel volt :D

ZTM
olly de fasza fõleg az elõfüst ilyen nekem is kell itthonra:D

Punker
az elsõ 2 csövet sikeresen szétcsapták a nagyobb petárdák (képek softair FTP-n), ebbe már csak kicsiket dobtak :D

bardocz
Az a kis elõfüst nagyon cuki:D
Punker
de a vekker se volt rossz:

http://www.youtube.com/watch/v/EwsUca8gFQc

degenerator
össze kéne aaellt egy bizonyos "vörös" nevezetû faluhelyen lakó ismerõsömmel. õ tudna tanácsokkal szolgálni, hogy náluk hogy teszik el láb alól a nem kívánt kutyakölyköket, macskákat, de nyúlnyúzásban is segíthet....:D

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike at home
erre szoktam mondagatni, kifordult a világ

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SG rock
ezmár jobbanhangzik <#buck>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Elõbb altatnálak el téged <#wilting>

bardocz
Most ettem húslevest,jó sok tésztával,aztán utána rögtön rátértem desszertre,rizsfelfújt csokiszósszal<#finom>
SG rock
nyami<#beka3> nagyon guszta témák mennek errefelé<#idiota>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
Nekem a nagylábujjamról szokott leszakadni mostanság egy kis rész,de én sem érzem.Pedig már tök jó bõrkeményedés lett volna.
Mike at home
vagy szemölcs
persze hogy nem érzed az elhalt bõrt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
húzod a ravaszt és nem csinál semmit, vagy hallani, hogy erõlködik a motor?
ha elõbbi akkor hasonló lehet mint nekem, hûha ezt most szakszerûen elmondani, beakadt a rugó felsõ állásban? vagy is az az izé
van ilyen?

Mike at home
a macskák úgy szaporodnak mint a nyulak
szerncsétlen félbénát minke kinozni, vitted volna állatorvoshoz elaltatni

Hitman76
Biztos lehetsz benne, hogy legközelebb ott leszek! :)

Punkerwork
nekem is lesz 1-2 jeges képem reggelrõl.

sgmbulldog
Jah. Deki külön lefotózta hogy jégkása van a gyakorlómon :D

Punkerwork
megtudjuk csinálni tuti <#vigyor2>

tegnap este kimásztam a kádból és látom hogy levált a talpamról kb 50 forintosnyi bõrterület (ugyanott ahol a teljesítmény túra után is) a poén hogy én ebbõl semmit nem éreztem, lehet szombat éjjel lefagyott <#wow1>

sgmbulldog
Mégegy gyors roham a sziklás csúcsért ? :D

Punkerwork
hehe ezzel a nick-kel megmaradt a mod jogom :D

Punker
szétáztam, majd megfagytam, de ha lehetne holnap visszamennék Hitman jövõre nem hagyhatod ki!

Biztosíték kiégett?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

solo
ááá, semmi tuning nincs benne.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

nem hinném hogy zárlat lenne, mert akkor inkább füstjeleket adna le a cucc :)
van benne tuning? csak mert egy 120-as tuningolt G36-nál láttam ilyet, hogy a motor megállt egy helyzetben, és nem tudott elfordulni, de amint kivettük, úgy már forgott.

degenerator
azér gondolom az egy istenes rúgás lehetett bakancsból. én nem elpusztítom a macskát, hanem fegyelmezem, hogy kerülje a papagájt....(volt már olyan, hogy nyáron bejöttek a macskák a házba, és lelökték a kalitkát.)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

solo
Helo, van egy kis probléma...
Van egy szálybegrány fegyver, és meg se nyikkan:L
Egyszerûan olyat csinál, hogy full feltltött aksi se tudja átforgatni: S
Szal, auto-n elkezdenék lõni, és fel se tudja hûzni:S

Aksi biztos nem volt tultöltve, nemejtettem le semmi..
Pár próbálkozás utánn elég forró az aksi, szóval én valami zárlatra tippelek.
Nemtudjátok mi lehet?
Elméletileg még garis, szal nemsokára visszaviszem, de most kedvem lenne eladni, mert másra kell a kess.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

ZTM
biztos degenerator degenerálta:Dam szólj a helyi állatorvosnak.

Pénteken találtam egy macskát, valaki belerúghatott, a farka teljesen le van bénulva, hátsó két lábát húzza, néha rá tud állni egy kicsit, de akkor el is dõl. Haza hoztam, hátha meggyógyul, de valószínûleg így fog maradni :(

degenerator
én meg macskákra vadászom, mindig odajönnek az ablak alá, ijesztgetni a papagájomat, volt, hogy repült némelyik métereket, akkorákat rúgtam beléjük....nem is járnak oda...(cserébe megjelentek a mókusok, akik felzabálják a diót, meg szétszórják a tobozokat.)

bardocz
Nem is kell:)
Ha kimész egy szervezett játékra(ami neten meg van hirdetve egy fórumon),akkor a fórumon szólsz,hogy kéne egy kölcsönfegyver,mert kezdõ vagy,és valószínû adnak egyet,vagy bérelhetsz valakitõl.
ZTM
igaz az mondtam nem árt de a válalkozó szellemûnek nem szabad errõl szólni:Dha már itt tartunk inkább maszk mert sose lehet tudni.

A vedoszemuvegnel mondjuk azt hogy KOTELEZO! Gagyi kinai is siman kilovi a szemed!

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

ZTM
Budapest.

bardocz:Hát errefelé piacon nem lehet jobbat venni XDXDXD
viszont ezek kiválóak ingyéjátékra:D 2000Ft-ért veszel gépfegyvert és 500Ft-ért pisztolyt. magadrakapsz vmi ruhát persze szemüveg/maszk itt se árt gyûjtesz haverokat akiknek ilyen fegyverei vannak s gó ki az erdõbe:D

Nem tudok senkitõl kölcsön kérni, nincs olyan ismerõsöm aki airsoftozik :(