Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hitman76
Nem hozzád beszéltem, de te mégis beleszólsz bunkókám! Értem én hogy savanyú a szöllõ, hiszen a tenyérbemászó stílusod miatt nem lettél a softairen nagyon népszerû és ki lettél kukázva a rákba! Menjél szépen lézerezni!

bardocz
Én nem tudom milyenek voltak ott a régi idõk,de pl ami itt megy,ahhoz képest nagyon is kúltúrált,igaz nem olvasom az egészet,talán azért tisztelik egymást jobban ott az emberek,mint itt,mert itt jóval kisebb az esélye annak,hogy valakivel találkozz a fórumról,mint egy olyan helyen,ahonnan minden hétvégén összejöveteleket szerveznek.
bardocz
Hiába szar a softair,a tetülassú játékszervezésponthunál még mindig jobb a sebessége,és az átláthatósága miatt.Nekem nem az ottani emberekkel van a bajom(softair),hanem hogy el van baszarintva,és nem úgy tûnik,mint amit meg akarnak javítani.Bár mostanság nem sokat tolódik el a kép minden irányba,és hasonlók.
Mar eppen majdnem kevertem a taslit. 😊
Csak mert en nem mondtam, hogy nem olvasom, sot nekem a softairral es a "regi oregekkel" sincs bajom. Ellenkezoleg kimondottan jo a viszony mindenkivel. Csak nagyon rossz azt a sok anyazast olvasni. Regen olyan jo kis osszetarto banda volt az airsoftos tarsadalom. Tenyleg mindenki mindenkinek segitett, jokat jatszottunk, a rambo es terminator kifejezes ismeretlen volt.

Ma meg barhova beleolvasok, egymas torkanak szettepese van. Ezert olvasok olyat, ahol nincs ilyen. Bar ez sem igaz, mert a jatekszervezes is tele van mar anyazassal 😞

A masik erdekesseg, hogy nekem az ellentabor meg harmadik tabor meg senkivel sincs bajom. Meg Dajkaval is kijottem!!!!
Lehet az a baj, hogy az airsoft a katonafanokat vonza, es belekerult a pakliba nehany minihitler? Nemtom.
Voltam szar palyan, nem megyek oda tobbet.
Voltam szar szervezesen, nem megyek oda tobbet.
Van par rambo/termi, megjegyeztem, maskor hosszabb, kemenyebb sorozatot kap.
Ilyen egyszeru.

Miert nem lehet normalisan osszetartva? Nem azt mondom, hogy "szeressuk egymast gyerekek" csak valami minimum tisztelet a masik ember fele. Nem anyazom le. Ha nem tetszik, nem foglalkozok vele.

Biztos valami idealista vagyok, de en nagyon sirom vissza a regi idoket. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mike at home
nem álszentség
egyszerüen csak nem fekete-fehér a világ számukra

de tudod mit Hitman tényleg oszd az észt ott, ne minket terhelj a softair-es problémáiddal, és örülnék, ha mások is leszoknának errõl
az indexet is elleptétek, ott is csak azt olvasom, a softair így a softair, úgy, elfogadom, hogy egyeseknél ez központi téma, de itt az sg-n sokáig nem volt az, és ez az sg, nem a softair

amióta idejötettek azóta egymást anyázzátok felváltva

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hagyjuk már a softair-t!
miért errõl, meg a vitátokról kell olvasnom már vagy egy hete?
beszéljétek meg ott

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hitman76
Itt speciel a te hsz-ed kapcsán mondtam dolgokat, de ne igazán pont rád vonatkozik amit írtam.
Seperc alatt utána lehet nézni, ki mit olvas és az orra alá is lehetne dörgölni mikor kijelenti "én a szar softair-t biza nem olvasom" (nem rád gondoltam Fox ügynök). Azokon nevetek akik miután kiborogatták a bilit, tüntetõleg kivonulnak, megsértõdnek, drámáznak hetekig, aztán rejtett felhasználóként visszajönnek és igyan úgy olvassák a fórumot mint annak elötte (megfelelõ jogosultsággal a rejtett felhasználó ténykedése is látható). Ha nagylétszámú játék van meghírdetve akkor még regelnek is, pedig elötte nagymellénnyel kijelentették, nekik nics szükségük a softiar-re, csinálnak maguknak másikat, és különben is.....
Vannak akik minden utálatuk ellenére a softair-en szervezik a játékaikat (vagy csak szeretnék, mint emlékezetes tündöklésû Seggler barátunk) mert ugye útáljuk, meg csupa gyökér van ott és úgy általánosságban irgum-burgum, de ugye más fórumokon a kutya sem jelentekzik, e-mailben msn-en meg nehéz épkézláb játékot összehozni, és ilyenkor persze jól jön a softair és annak vitán felül álló nagyfokú látogatotsága.Vagy csak egyszerûen feljönnek hirdetni a cuccaikat, mert azért jó ha százegy néhány embernél több olvassa a hirdetésüket.
Nekem lesülne a képemrõl a bõr!!! Én a hasonló esetekben egyszerûen intézem a dolgokat. Akit útálok, azt útálom reggel, délben, este és nem jutna eszembe "igénybe venni" csak mer' jól jön az a plusz létszám, meg ugyan nem pénzért szervezek játékot, de azért jó lenne 100-120 fõnél zsebre rakni egy kis cash-t!
Egy szónak is száz a vége, a nagy "útálom a softiar-t" arcok között nagyon sok az álszent képmutató ember, nem kell mindenkinek szeretni, de ha már állást foglalunk valami avagy valaki mellet akkor legyen már bennünk gerinc és tartsunk ki mellette! Avagy ha még is változik a széljárás hát szivárogjunk vissza, de a kicsi szánkon lakat legyen egy darabig, és ne akarjunk az önbecsülésünk romjaira felhágva nagy igazságokat a világba kiáltani!

DummyBoy
Nemtom, én rengeteg arra érdemes fórumot olvasok ...

Softair, kentaurteam, vadkanok és sakálok fóruma + a veszprémi srácokét, valamint amit találok ...

Ha egytopikban anyázás van, akkor skippelem egy idõre ... emellett viszont mindenhol vannak jó dolgok ...

Csak meg kell tanulni olvasni a sorok között ...

szerk: ja meg ezt xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
Régebben néztem minden topikot.De most már csak tényleg az említett topikokat nézem.Már a sniper,meg pisztoly topikot sem olvasom,játékszervezésnél bénye,néha máshova is bekukkantok,fegyvereknél cyma-n kívül már más márka nem érdekel,max bekukkantok,csak minden egyéb,meg megjelenéses,meg a tuning topikot.Trasher új betegsége nagyon durván néz ki :-)
Hitman76
És egy rakás más topicot is olvasol!
Tehát olvasod a softair-t. Mit kell ezen szégyelni? Jah, hogy ez itt nem divat! Nos ez egy nagy baromság. Lehet fikázni, fújni rá, lehet útálni a nagy büdös igazság az hogy mindenki olvassa, aki kikukázódik és nagymellénnyel okoskodik az is visszaszivárog, és akárki akármit mond a nagy ellenlábasok is itt szerveznek, jelentkeznek játékra, mert eleddig nem sikerült senkinek jobbat csinálni.
Aztán ha félretesszük a divatos "útáljuk a softair-t" mentalitást azt kapjuk hogy ha be akarsz illeszkedni, be is fogsz!<#papakacsint>

Punker
gúgli 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tudtok nekem mondani pesti airsoft boltokat?

bardocz
Jójó,nézem még friss megjelenést,meg minden egyéb aeget.És nagyritkán benézek máshova is.
Punker
lemaradsz sok érdekes és nem árt tudni dologról.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hitman76
A hozzászólásaid nem ezt mutatják!!!

solo
Nabakker, meghalt az aksim😞
Király....
Kéne valaki aki megveszi: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

bardocz
Én cyma topik,tuning,meg adás-vétel,és néha benézek van-e bényén játék😊
Pont az ilyen anyazos dolgok miatt szoktam le a softair olvasasrol. Mar csak az adas vetelt meg a jatekszervezest nezem onnan. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
Végjáték:

Egyre több beszéd szûrõdik át a folyamatos horkolásokon, amik megadják az alaphangját a tábornak. Így felkapok száraz zoknit (amit eddig a nadrág zsebében melengettem, hogy ne legyen fagyos) gyakorlót és kimegyek a tábortûzhöz ahol már 10-15 ember próbál felolvadni az éjszakai mínusz 5-7 fokos fagyból. Kicsit még kómás mindenki de a hangulat jó sorban olvasztjuk ki a megfagyott ruhákat, páran eszegetünk, valaki próbál kávét, teát fõzni. Deki a szlovén fõ szervezõk egyike úgy dönt legyen látványos és hangos az ébresztõ. Így az idõközben a táborba szállított aknavetõkból, családi méretû petárda segítségével próbál meg kilõni 1 üres kólás flakont. A fagyott vascsõ hegesztése nem bírja ki, megadja magát, majd ugyanígy jár a második csõ is. A harmadikat már a tûz fölött kicsit olvasztják, és jóval kisebb tölteteket dob csak bele, a csövek látványos füstkarikákat eregetnek és a kb 10 robbanás vélhetõleg a másik tábort is felveri álmából.
Ezután az emberek összekapják magukat gyorsan, eszünk iszunk a felszereléseket rend bekapjuk és bár kicsit megtépázva de kimegyünk a reggeli eligazításra. Célunk az ellenség feltartóztatása nem juthatnak 1 átjárón, majd az ellentámadás. Különbözõ technikai gondok (fegyver törés, aksi, sátorban álló víz) rajunk már csak 3 fõ így Rephyx-hez csapódva utolsónak hagyjuk el a tábort. A mezõn való átkelés után egy idõre csatlakozunk 1 szlovén rajhoz amíg elérjük a MASH-t, majd a visszaálló pont közelségén felbuzdulva erõltetett menetben indulunk a már harcoló rajokat megsegíteni.
Ez sajnos csak kísérlet marad, megpróbálok fedezékbe rángatni egy sebesült szlovén játékost de egy orvlövész engem is megsoroz. A helyzet reménytelen nincs medic-ünk az ösvényrõl nem tudnak kirángatni. Így séta a visszaállóra,1030-kor respawn még 1,5 óra van hátra. Egy ösvény mentén heves tûzharc dúl, 3-an a Vadkanokhoz csapódunk. De pár perc után újabb fegyver merül le, így egyedül maradok a rajomból. Mivel én is már csak a tartalék fegyverrel harcolok hátul maradok segítek a medic-nek, húzgálom a sebesülteket hozzá futószalagon.
De a túlerõvel szemben a végtelenségig nem tudunk kitartani. Szerencsére a teljes felmorzsolódás elõtt levált minket egy külföldi csapat, így taktikai visszaállást hajtunk végre.
A rádiónkat folyamatosan zavarja valaki, így nehezen érjük el a kontingens többi egységét. De végül sikerül velük egyeztetnünk. Így átvágunk egy hatalmas víznyelõn, majd a túl oldalán csatlakozunk a Bulldog által vezetett vegyes rajhoz. Velük indulunk egy a jobb szárny felõli átkaroló, hátba támadó manõverre. A frontvonalban már teljes a káosz nincsenek rajok, szakaszok vagy kontingensek, csak a 2 oldal õrült fegyver ropogása. Felváltva rángatom fedezékbe a különbözõ nemzetek sebesült tagjait, hogy a medic-elés után folytatódhasson a roham. Kecsa angolul ösztökél mindenkit, Tomekk magyarul ordítva rohamoz vezetve a Vadkanokat. Egy aprócska tisztáson, amit 1 raj is lefoghatna 40-40 ember esik egymásnak. A hangulat leírhatatlan már senki nem tartalékol erõt vagy BB-t, a medic-ek sebesültõl sebesülthöz cikáznak, mint a vízipókok egy napos délután.
A végsõ rohamnál 5-6 füst gránát fedezete mellett rohannak be az emberek a célterületre, és úgy szórják a BB-t mintha sose fogyna el. Megpróbálom még Rozsit kihúzni de mondja, hogy fölösleges már csak 1 perc van hátra. Az utolsó fél óra aktivitása tökéletes befejezése a játéknak, felhõtlen hangulatban battyogunk vissza a HQ-ra.

ezt az emlegetett ÁASZ-t hol lehet elolvasni?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

sgmbulldog
Én csak reagáltam, nem én szólitottam meg elsõnek az urat.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Hitman76
Ezt a skint már láttam valahol! <#awink>

sgmbulldog
"Azt meg nem nagyon kellene hangoztatni, hogy ki milyen játékszervezõ, mert a softair tele van játékszervezõi ballaszttal!"

De ott minden játékszervezõ csinált már legalább valamikor rendes játékot !

"Van egy speciális kiegészítõ szabályzata a softair.hu-n ami kimondja, hogy ha máshova kiírod a játékodat akkor a softair-re nem írhatod ki?"

Nincs. De emberileg szánalmas ha lehordanak egy fórumot mindennek, aztán visszatérnek ha mégis szükség van rá.

"Nincs, mint ahogy az sincs, hogy csak a masz szerint írhatsz ki játékot!"

Fõoldal:
Magyar Airsoft Szabályzat (MASZ)
Ismerete nélkül a játékokon részvétel nem megengedett!

"A magyar airsoft közösség sokkal fejlettebb mint hinnéd, bár én nem vagyok nagy öreg mint te, de amióta játszom mindenhonnan csak azt hallom softair.hu fuj, csak az arcoskodás megy!
Ezért nem tudtok nagyon sok vidéki játékról!"

De mégsem elég bejutni oda csak avval ha valaki hangoztatja hogy utálják a softairen...
Sõt még egyesek meg is akarták szerezni ezt a "szar" fórumot !

"Tudom,hogy vannak vérPistikék, és hülyegyerekek, de a legnagyobb kárt ti okozzátok az AS közösségnek azzal, hogy csak a leoltás mûködik!"

És ennek a szörnyû bandának hála hogy nemzetközi szinten egyre több országban ismernek, és elismernek minket.

U.i.: Nemrég írtad hogy több mint 300 regelt van a fórumotokon. Most megnéztem és ezek szerint 80 fõ már kérte is a törlését ? 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Szándékosan fejre lõni nem érdemes, több okból sem:
- technikai korlát:
nem elég pontosak hozzá az átlag fegyverek, így viszont jó eséllyel elhibázza az ember. A törzs jelentõsen jobb célpont. Hatékonyabb arra lõni...
- humán tényezõ:
nem hiszem, h lenne olyan játékos, aki szándékosan veszélyeztetné mások bõrét... Persze, mindig lesz, aki rápróbál egy-egy fejesre, de a többség igen hamar kinövi. Mondjuk -szerencsére ritkán- van, amikor egy tenyérnyi lóg ki s bizony lõni kell. S ez a tenyérnyi jellemzõen vagy fej vagy izület sajnos
Lazuljatok kicsit..........

Csak arcoskodás és soha, senki nem segít senkinek..... ez aranyos, bár hazugság. Mindannyian tudjuk, h nem igaz, bár némelyeknek nem érdeke ezt kimondani. A pénz nagy úr, hiába..... De ha emberek szeretik ezt hinni, ám tegyék, mindenkinek van hely a nap alatt. Túl kell lépni & nem belemenni a vitába, csak azokkal, kik méltóak rá.

Alantas lényekkel nem érdemes, hisz besározza magát az ember s hiába szembesíti õket tényekkel, nem fogják fel, hisz nem fér kicsiny világukba.

Éppen ezért: peace. Majd az idõ eldönti, ki hová jut s egyáltalán, jut-e bárhová is. Póriasabban: elválik a szar a víztõl. 😊
Punker
hát ezt kicsit belõtték, vágatni kell bele plexit

DummyBoy
Mostmár jobb a helyzet, nappalos lettem, minden hétvégém "szabad" úgymond, de mikor páromnak is szabad a vasárnapja, akkor néha a közös program miatt elmarad a játék 😊

Ilyen lesz holnap is ... Jó játékot Nektek!

Kár hogy nemtudsz jönni.Nagyon komoly játék lesz holnap... Sebaj majd jössz legközelebb 😊 Azthiszem 26-án is lesz ott vmi.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DummyBoy
Az az igazság, hogy direkt fejre szvsz kevesen lõnek ... Az hogy le van írva plusszban, hogy NE , csak ha más lehetõség nincs, az sem baj ... de ez a tapasztalatlanságos rész amin vigyorogtam 😊

Ráadásul ott a pont amit írtál ... Hogyan lehet megállapítani, hogy MIÉRT lõttem valakit buksin ... sehogy ... ez a gond vele, és problémára adhat okot ... De örömmel hallom hogy nem gáz ... mentem volna holnap, de sajna dolgom van :/

Igazad van. Szerintem is felesleges. Nekem egyértelmü hogy nem lövök szándékosan fejre, csak ha nincs más lehetõség. Bizonyos távoknál viszont simán elõfordulhat hogy fejbelõsz valakit holott testre céloztál.
Fõleg azért felesleges mert ilyenbõl Császáron sose volt még probléma. Máshol lehet gondot okoz felfogni az embereknek...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DummyBoy
A fejlövésesre 😊

Melyikre gondolsz?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
1830 körül járhat az idõ mire áttelepítjük az aknavetõ állást a mezõ szélére. Itt azt a parancsot kapjuk hogy vegyünk fel védelmi pozíciót. Az emberek még mindig elég összevissza vannak, 3-4 raj tagjai vegyesen kb 10-12 ember próbál körkörös védelemben felállni, és várjuk a többiek visszatértét. Ahogy a rajok sorban visszaérnek és újra rendezõdnek sikerül szinte teljes védelmet felállítanunk. A mezõ déli végére áttelepül a Hotel 23 felderíteni. A nyílt placc közepén a baglyaink rejtõznek éjjellátóval, a túlsó erdõ szélét egy baráti szlovén raj õrzi. A saját rutintalanságom itt ütközik ki a legjobban, ahogy a nap lebukik a hegyek között rohamosan csökken a hõmérséklet. De azt hiszem (én naív) hogy kemény vagyok nem lesz itt hideg, így nem megyek vissza váltásnál a táborba felöltözni éjszakára. Ennek eredménye hogy 2000 körül mikor a HQ-ról fellövik az elsõ világító rakétát már szinte teljesen átvagyok fagyva az átizzadt ruhában, 2-3 ember között cikázok céltalanul 1-2 szót váltva (Vis gyorstalpaló csillagászati elõadást tart a Jupiter holdjairól) csak hogy kicsit mozoghassak. 2030 körül már szinte 5 méterre se látni az erdõben, és a nyílt területen se ismerjük fel egymást még 1 méterrõl se. A HQ-ról rádión megkapjuk a jelszavakat green-re white a helyes válasz, ha nincs válasz tûzparancs. A keleti erdõsávban néha elszórt lövöldözések zaja, lámpa villanások fénye tûnik fel, néha 1-1 világító rakéta vöröses fénye teríti be a hatalmas nyílt területet pár percre. De semmi komoly, a szlovénok kitartanak egészen körül belül 2100-ig. Ekkor a rajpk-juk, átjön hozzánk hogy a 3 aknavetõbõl 1-et helyezzünk át biztosabb 2 helyen tartani õket, õk meg elmennek megtámadni az ellenséges HQ-t mert különben megfagynak. Hotel 23 eközben megtalálta az ideális pozíciót így egy kb rajnyi karaván átviszi a csövet az õ pozíciójukba. Így védelmünk létszáma erõsen megcsappant jópáran visszavonulnak a HQ-ra a hideg elõl behúzódni kicsit pihenni. A Hotel 13-ból már csak 2-en vagyunk az aknavetõ állásnál pár Vadkannal, Skorpióval és még pár elszórt ember. Ekkor a keleti erdõsávból zajok szûrõdnek át, az éjjellátósok is mozgást észlelnek. Majd felhangzik az elsõ sorozat. Valahonnan a szlovének volt pozíciója felõl jönnek a lövések, bár jóval lõtávon kívül vagyunk. De jönnek csak jönnek, és nincs ez így jól! Bulldog kézi reflektora és az én puskalámpám már elég fényt ad Devo-nak hogy kiszúrja a fûben kúszó ellenfelet, felkerepel a géppuska és már 1 támadóval kevesebb is. Szórványos lövöldözés kezdõdik, inkább csak egymás zavarására hiszen az átlag 400 alatti AEG-eknek ez a táv túl nagy. Kb 2-3 tárat lõhetek ki mikor a fegyver elkezd nyekeregni. Már tudom hogy részemrõl a mai napnak vége, az alap 3000-es aksim a cronozás utáni esõt nem szerette, ezt a 3300-ast a hideg üti ki (nem lõttem el egész nap 1500 BB-nél többet) Jelzem Bulldog-nak hogy visszatérünk a HQ-ra, ha háború lenne ébresszenek fel, így a Hotel 13 kivonja magát a harcokból reggelig. Pacal lámpájával átbotorkálunk az erdõn és beesek a sátramba, végre lehámozhatom magamról a nedves gyakorlót és zubbonyt vár a hálózsák. Átfagytam és fázok hiába a mínusz 9 fokig nevesített hálózsák nagyon lassan melegszek át. Legközelebb jobb derékalj fog kelleni. Nem tudom mikor alhatok el 1 darabig még hallom a tábortûznél ülõ emberek beszélgetését, de az éjjel 0100-0200 közötti támadásból hozzám semmi se jut el. 0600 körül mászok ki elõször könnyíteni magamon. És megtapasztalom hogy a bakancsom a sátron belül megfagyott, kint mindent zúzmara borít. Így nagyon gyorsan visszamenekülök a hálózsákba.

DummyBoy
A hivatalos fórum majd a www.jatekszervezes.hu www.airsoftforum.hu www.softairforum.hu -lesz ...

De a KentaurTeam nyílt fórumán találsz játékkiírást:

KentaurTeam fórum ...

DummyBoy
Minden játékkiírásuk végén le vannak írva a szabályok, gondolom azok lesznek majdnam taglalva az ÁASZ-ban ... pill ... keresek egy nyílt kiírást ...

Punker
hol található ez?

DummyBoy
Tõllem mondjuk nevezhetik mindennek ... Annyiból egyszerûbb, hogy nem kell elmondani a szabályokat egyesével, csak MAsz + ÁASz + kiskutyafüle, és kész ...

Hozzáteszem, van benne egy rész amin mindig jót vigyorgok, ha egyszer elmegyek egy ilyen játékra majd rákérdezek mi is az értelme valójában ...

Punker
nem a tartásról van szó, de minek átnevezgetni? kiírja MASZ a köv megkötésekkel, hiszen + biztonsági dolgokat bármikor hozzá tehet, ez megint ilyen egoista dolog.....

DummyBoy
Annyira nem kell tõlle tartani .. amennyire én tudom, és olvasgatom a kiírásokat, a MASZ-on alapul, csak szigorúbb ...

De készen még nem láttam ...

DannyL
Ezt nem Bulldog állította csak idézte és nem az airsoft-játékok oldalról, de egyébként minden klappol.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Szia bulldog!

Nos, senki nem mondta, hogy a nevesebb játékszervezõk csinálták az oldalt! Ezt ki alította???
Szerintem tudod ki csinálta és miért!
Azt meg nem nagyon kellene hangoztatni, hogy ki milyen játékszervezõ, mert a softair tele van játékszervezõi ballaszttal!
Soroljam a neveket??? Elég, ha annyit írok 15-bõl 8 akik nem szerveznek játékot csak vannak!
Van egy speciális kiegészítõ szabályzata a softair.hu-n ami kimondja, hogy ha máshova kiírod a játékodat akkor a softair-re nem írhatod ki?
Nincs, mint ahogy az sincs, hogy csak a masz szerint írhatsz ki játékot!

www.jatekszervezes.hu E.D.A.T. Szerintem õk arrafelé a legnagyobb szervezõk, havi két, száz + fõ-s játékot szerveznek, a Császári pályán! / El-Santo /
A magyar airsoft közösség sokkal fejlettebb mint hinnéd, bár én nem vagyok nagy öreg mint te, de amióta játszom mindenhonnan csak azt hallom softair.hu fuj, csak az arcoskodás megy!
Ezért nem tudtok nagyon sok vidéki játékról!
Tudom,hogy vannak vérPistikék, és hülyegyerekek, de a legnagyobb kárt ti okozzátok az AS közösségnek azzal, hogy csak a leoltás mûködik!
Azzal is tisztában vagyok,fárasztó, ha 1001 x re is el kell mondani a választ arra amit már 1000 x megkérdeztek, de ha nem teszi meg senki akkor, lesz az amitõl féltek, hogy megjelenik a híradóban VÉR PISTIKE akinek VÉR GIZIKE kilõtte a szemét mert senki nem mondta, hogy ez micsoda mit csinál és egyébként is!
Punker
kezdõdik 😞

Konkrétan a BW-nek nincs köze hozzá tudtommal 😊 És tény hogy jó szervezéseik vannak, bár mi már lassan 1 éve nemvoltunk Hajmáskéren. Valamilyen szinten hiányzik is, de az odajáró csapatok közt nem feltétlenül volt meg az a kölcsönös szimpátia ami pl a Császárra járó csapatok közt megvan. Játék közben nincs semmi vita meg balhé... ez mindennél többet megér.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

sgmbulldog
"Én ugytudom nevesebb játékszervezõk egyetértésével alakult."

Ez volt a airsoft-jatekok oldallal is aztán mégis a softairen szerveznek 😊

Ennek az oldalnak abban van a jövõje, hogy olyan területre öszpontosít ahol nem használják a softairt. Bár dunántúlon a legnagyobb szervezõk a blackwateresek.

Igyvan.

Egyébként utolértem az egyik embert akinek köze van az oldalhoz. Egyelõre tesztüzem van. Mondjuk ezt közölhették volna az emailben is.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

milk41
ÁASZ=Általános Airsoft Szabályzat?

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Punker
a közös adatbázisra mondták hogy fizetõs lenne.

mi az az ÁASZ?

Nemtudom,ma kaptam az infót hogy indul. Bár sztem elhamarkodták, regisztrálni se tudok. No mind1, majd felhivom az illetékest... Fizetõs tuti nem lesz.
Én ugytudom nevesebb játékszervezõk egyetértésével alakult.
Az viszont biztos hogy észak-dunántúl legnagyobb tömörülése mögötte áll 100%-osan. Abban sajnos biztos vagyok hogy sok fikázást fog kapni az oldal... Nemcsak a témája hanem az ÁASZ miatt is
Egyébként készülõ ÁASZ egyes nyilvános (legalábbis körünkben nyilvános) részeit már jó ideje használjuk mi is... eddig bevált, hasznos a buta emberek kiszürésére.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
hm ez új, kemény 15 regisztrált taggal.

ez nem a Pendra féle fizetõs, kössük össze az oldalakat 1 adatbázissal oldal ?

bardocz
Én is táncoltam már bb záporban😄 Milyen megalázó lehet a másik félnek ez,lõ,lõ,lõ,de te csak táncolsz😄