Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hany kilo is vagy?:) :D

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
shati én napi 10+ órát töltök gép elõtt a lustaság pedig fél egészség <#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

CopyKing92
pont ezt akartam következnek hogy le száll hatnának már rólam egy páran

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
kooperációra alkalmatlan?: nem.
csökönyös?: nem.
éretlen?: (i)50-50(n)
igénytelen?: nem.
lusta?: ha kell pattanok.
3 órát?: 1 órát miután hazajöttem a suliból, utána meg le szoktam menni biciklizni az utcára, vagy kicsit gyúrni.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Deee, be fogjak engedni. Az eselyt megkapja. Es ha ilyen lesz, mint most, akkor lehet fogadni, hogy Buldi, HCzoli vagy Regis fogja ot eloszor megalazni. Utana majd normalisan viselkedik. :)

Punker
srácok ne reagáljatok rá, akkor majd megunja.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

CopyKing92
hát úgy is lesz, akkor fogok venni ilyet ha 18 leszek. úgy tervezem :) és az mindjárt itt van (AEG, ACM, Army LA85) srõl valaki tud valamit? FPS? Milyen tár passzol bele? :S

efti
Igazabol valahol felesleges is ezen vitazni, ha nem vagy 16+ akkor Magyarorszag hatalyos torvenyeinek ertelmeben nem hasznalhatsz airsoft fegyvert.

WWFSMD?

Látom a szövegértés nem az erõséged. MASZ nem hosszú,és ez nem a magyar könyv; itt nem elég minden 5. sort átolvasni.

Lélektani elemzés: Éretlen, csökönyös, igénytelen, kooperációra alkalmatlan, lusta. ( napi 3+ órát töltesz gép elõtt, de ez csak megérzés... )

Ui.: A tárban lévõ 1000 BB nem növeli a hatékonyságot...Elég a tárba 60 is. Legyen egy rövid sorozat, de abból találjon 2-3 BB és meg van oldva.

Paintball pedig más, de nem feltétlenül gagyi.

DummyBoy
Azt le se szarja senki milyen vagy valójában, itt bemutatkoztál és elástad magad ... xD

Valójában nem fogsz airsoftozni, hidd el nekem ... be sem fognak engedni sehova ahol komolyabb Airsoft folyik ... ha meg igen akkor csak olyanok közé mint te magad ... és gyorsan rájössz majd, hogy ez nem neked való ...

Meg elõször fel kell ám nõni a feladathoz, ez a hobbi nem gyerekeknek való <#ejnye1>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

CopyKing92
amúgy még valami nem vagyok ilyen. csak neten keresztül max honnan tudod a valódi énem milyen? elárulod? nah. írd körül kössz. 1% hogy be találsz.

CopyKing92
én pedig airsoft ozni fogok. paintball gagyi. meg drága is lézer cuccost meg még nem próbáltam de tuti nem valami jó. hmmm:/ igaz lehet. :D ,mert 1DB 440 -es tár 5k kb. ez a dog tár 15k akkor az jobb:D

SG rock
Szerintem low vagy midcap tárakat vegyél! Értelmetlen 1000es tárakat használni, csak pénzpazarlás!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Pedig ilyen vagy. Ez a hobby nem neked valo. Menj szepen pejntbolozni vagy lezergemezni! :)

400 folott nem mehetsz be az epuletbe. 350-400 kozott 1-es loves.
1000 -es tar tamogatonak minosul! olvassd el a szabalyzatot mielott irsz. (es ertelmezd is!)

CopyKing92
mért gondolnak rólam az emberek amikor nem ilyen vagyok. ? tudom elsõ benyomás nem volt valami jó. és nem is ilyen vagyok igazából. :/

CopyKing92
ismerem a szabájokat. csak 1 -es lövésben szabad lõni épületben. 400FPS fölött. ha jól tudom :S amúgy Punker. nem tehetek róla hogy szerencsétlenül fejezem ki magam. :( amúgy MP5 ös jó lessz? Classic Army MP5A4 + egy 1000-es Dog Tárral

És épületbe a "laza" 420 átváltok sorozatra... csak, hogy jól oda üssek...

Mersant

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SG rock
Milyen fegyvered van? Keress rá a fegyveredre youtube-on, biztos találsz!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
egyre mélyebbre süllyedsz :(

lac coo
Tudna valaki linkelni egy videot, hogy hogyan kell kiszerelni a gearbox-ot a fegyverbõl ? A többivel már tisztában vagyok ( nagyjából ezzel is ), de azért jó lenne egyszer látnom .
THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A kamuzás se való igazán az airsoftba. Poénkodni lehet,persze, azzal nincs gond, de nembiztos hogy egy poénkodós hozzáállás jó képet fest le egy kezdõrõl vagy egy érdeklõdõrõl.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

CopyKing92
nem vagyok ilyen paraszt mint a mostani fiatalok (csak néha :> ) hogy ha már fel idegesítenek akkor már ütök.. én kivárom amikor olyat tesznek amiért már ütni kell.

CopyKing92
amúgy nagyon tok kamuzni. még ha nem akarok akkor is :S de a viselkedésemmel semmi baj. hidd el nekem csak még nem ismersz.

Punker
a viselkedés a lényeg, az alapján amit eddig itt mûveltél nincs helyed airsoft rendezvényen, a magad és mások biztonsága érdekében!

CopyKing92
bakker. :/ most ki választhatom akár azt is hogy 18-25 közt legyek... akkor biztosan tudod hogy annyi vagyok?... hülyeség.

efti
Ha a nevedre kattintasz az adatlapodon ott van, hogy miert kaptal bunteto pontot es hogy kitol.

Amugy ha 14-18 a korcsoportod, akkor felmerul a kerdes, hogy egyaltalan jatszhatsz e airsoftot, leven korhataros.

WWFSMD?

CopyKing92
próbálok egyre helyesebben írni hogy érthet legyen. :P de nem tudom miért kaptam 2 büntetõpontot :D még senki se vett komolyan. :D(ez meg tisztelõ^^)

Siluro
Jaja, nekem is beáll a hátam a sok görnyedéstõl nap végére. Ugye 198 centi az 198 centi :)))

\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

degenerator
tanúsíthatom, én is mindig guggolok airsoft közben, vagy lehajolva megyek, mert kirúgnának.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Szerintem régen voltál már nõvel...

A katonák amúgy maximum 170 cm magasak és max 43 lábuk van...

": jadam92 : CopyKing92 : Copy My Plague : TheDeathAdder : LegendaryAdder" Ha ez mind számítógépes játék, akkor szerintem megvan a magyarázat a viselkedésedre és a helyesírásodra is.

Játék közben, ha már kilõttek 3x, akkor nem borul el az agyad és nem kezdesz el terminátor módjára rohanni és "osztottam wazze a hedcsátot, mint az állat" szerûen lövöldözni?

CopyKing92
talán de én csak ugy kérdeztem hogy van e ijen méretben e.

lac coo
Szerintem te felejtsd el pár évre ezt az airsoftos bulit !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

CopyKing92

Punker
elmész a boltba és kiválasztod ami jó rád.....

CopyKing92
-.-

CopyKing92
magasszárú bakancs vágod meg monnyuk foszõld terepszínügatya

CopyKing92
nem ugy értem katona felszerelés. bakancs stb

DummyBoy
Nos, akkor ami tuti kell, az egy kb 48-as lábra való lábbeli és egy 195 centis emberre jó ruha ...

Meg még pár dolog ...

OMG ...

Punker
ez valami vicc?

CopyKing92
valaki össze tudna állítani egy airsoft fel szerelést? :D
190 - 195 cm 48 as láb kb

Amúgy ha valakinek van tapasztalata a fegyverrõl megoszthatná :D
Copy én is olyan fegyvert akarok venni majd mostanság, jegyezz elõ hogy hozzanak mert elméletileg nincs raktáron.
DannyL
Mindegy melyiket veszed, úgyis szét kell kapni egybõl átnézésre egy szakinak. Ha meg már szétkapja, akkor a 420-as HK-t is le tudja hozni 400 alá. A lényeg az lenne, hogy tényleg ne 400+ fegyverrel kezdj bele, mert rossz vért fogsz szülni rövid távon.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

CopyKing92
jó akkor monnyuk M4CQB?EZ? :P

DummyBoy
NA, a "laza 420fps el" résszel most a brigád nagyrészének beloptad magad a szívébe xD

Kezdjél szépen laza 350 fps-el és majd akkor akarj tuningolni, ha már rutinos vagy ... (Addigra kinõsz belõlle ...)

CopyKing92
HK416 abba nem bele megy M4 vagy M16 os tár? :O én ugy néztem :/ vagy nem? javíccsatokki. mert akkor ezt venném igy kezdésnek laza 420fps el HK 416

Ja, csak a kampona nem a 14ik keruletben van :)
Sot konkretan a 14 ben egy plaza sincs. Majd lesz a bosnyakon :)

CopyKing92
valaki tudna mutatni terep képeket a 14 kerületi airsoft pályáról? asszem kampóna közelíben van nem? :D