29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Meteora4 #21864 az igaz hogy nem lehet az oldalnak házhoz szállítania a fegyvert? -
Meteora4 #21863 de gondolom én hogy azzal a colt 1911-el nem sokra mennék ha részt vennék vmi játékban :D -
Meteora4 #21862 csak azért kérdeztem hogy melyik a legerősebb TM mert a hozzászólásokban azt írták a TM Socom mk23-ra hogy azz a legerősebb TM pisztoly -
Meteora4 #21861 köszi a válaszokat -
#21860 szerintem egyenlő az erejük.
nekem TM rúgós Smith Wessonom van ,7 ezer ft volt.
itthon lövök énis csak vele de arra megfelel
elég erős . -
Meteora4 #21859 melyik a legjobb TM rugós pisztoly amit max 8-9000ft-ért árulnak? -
#21858 Hívd fel őket.
Webshopjukra ne bízz semmit. Egy normális üzletben törődnek vele. De nekik túl sok munka lenne az, hogy ha érkezik valami, akkor azt jelezzék a terméknél, vagy ha valami elfogy azt is. Bizonyára más üzletekben ezt a munkát robotok végzik. -
Meteora4 #21857 valaki nem tudja véletlenül hogy a "44-es bázis"-on(airsoft.hu) van e most olyan pisztoly amit írtam? Vagy valami jó pisztoly ami spring-es -
Meteora4 #21856 Milyen az a DE shoti? És amit írtam amit venni akarok az mennyire számít jó fegyvernek? -
#21855 TM spring, ha nagy szerencséd van esetleg DE shoti használtan. -
Meteora4 #21854 ja és kb 7-8000ft-ért max 10000ft-ért milyen jó fegyvereket tudtok ajánlani? Ami erős, jó a minősége és olcsó.Előre is köszi -
#21853 játszhatsz csak nagyon taktikusnak kell lenni, mert az automaták kiszednek könnyen. -
#21852 Youtubeon néztem egy vidit hogy a jg g36-al 40 méterről valami fém dobozt lőnek . távcsővel fel volt szerelve a fegyó de az mindegy :D
és rendesen meghorpaszgatta olyan távolságról is.
szerintetek ez igaz ?
én kicsit furcsának tartom hogy ilyen erő legyen benne.
nem irták hogy tuningolták volna.. -
Meteora4 #21851 de 1 ilyen pisztollyal játékban nem vetek részt ugye? -
#21850 Szét ne szedd! Azok úgy tökéletesek ahogy vannak.
CD-t szerintem szétviszi, bár nem próbáltam.
Sörös dobozba viszont tuti belemegy, azaz egyik oldalát át fogja ütni. -
Meteora4 #21849 de azt nem tudom hogy pl cd-t dvd-t meg ilyeneket szét tudja e lőni? Mert én ilyeneket lövöldöznék csak. És ha megveszem akkor egyből szedjem szét és olajozzam meg vagy nem kell és már lehet vele lőni? -
#21848 Ha spring-es pisztolyt szeretnél, akkor a TM a legjobb amit vehetsz. -
Meteora4 #21847 Hello
Még kezdő vagyok és azt szeretném kérdezni hogy a Spring-es Tokyo Marui Colt 1911 Government mennyire jó fegyver? És tudnátok olyan oldalakat linkelni ahol olcsón jó minőségű fegyvereket lehet kapni? Előre is köszi -
#21846 Viszont a Desert Eagle Hard Kick csalódás volt ezen a téren. -
#21845 rúg ez is rendesen :D -
#21844 Azt én vágom, de most a visszarúgásról volt szó, nem pedig a használhatóságról. -
#21843 Tényleg, arra van trükk, hogy mondjuk egy CO2-es pisztolyban a gáz nagyobb részét elvezetni még a visszarúgáshoz? És akkor 400 fps helyett csak 300, de még nagyobbat rúg vissza. Az annyira jó érzés :-) -
#21842 CA helyett BELL, jobb választás. -
#21841 A CA 1911-ese akkorát rúg mint egy ló! Amúgy a fegyver maga nem egy nagy konstrukció, vannak hibái, de legalább olcsó.
A GBB-es, CO2-es motyók is ficánkolnak rendesen, de ezek ugye a nagy csőtorkolati sebesség miatt csak korlátozottan alkalmazhatóak. -
#21840 Amelyik jó nehéz és jó sok gázt zabál ! :) -
#21839 Melyik GBB-nek a legnagyobb a visszarúgása? -
#21838 Ha szakaember csinálja akkor működni fog, ha tapasztalat nélkül vágsz bele akár haza is vághatod! :)
Cegléden nem tudok szerelőt, de Albertirsán és környékén van komoly AS csapat (AS Rangers), közöttük lehet van aki szerel is. De a legbiztosabb az volna, ha megkeresnéd a softair-en WD-t, ő ugyan Diósdon és Pesten "működik", de profi szerelő, és keni-vágja a kínai motyókat. -
#21837 És szakember nélkül egy ilyet nehéz szétszedni, zsírozni, átnézni, esetleg alkatrészeket cserélni, utánna összerakni? Vagy esetleg nem tud valaki Cegléd közelében (Dél-Pest-megye) ehhez értő embert? -
#21836 Minden kínai fegyvert át kell nézetni használatbavétel elött!!! -
#21835 Pont az a baj, hogy a hop-up gumi mindig ugyanúgy csavarja a lövedéket, a fegyverhez viszonyítva felfelé. Ahogy hátrafelé forog a lövedék alul lassabban áramlik a levegő, felül pedig gyorsabban, és a nyomáskülönbség eltéríti. Amikor függőlegesen tartod a fegyvert és jól van beállítva a hop-up, akkor ez a nyomáskülönbség kiegyenlíti a gravitációt. Amint egy kicsit is elfordítod, az erők eredője már valamerre oldalra fog mutatni. -
#21834 Ha a keleti fronton megveszek egy fegyvert, mennyi esély van arra, hogy cserélni kell benne valamit? -
#21833 Basszus, ma rájöttem, hogy nekem KELL egy GBB, ha játékra nem is mennék, akkor is! -
shatanka #21832 ajaj :D kezdek félni... :D -
#21831 Ákiék lesznek Dobótéren 9-től, mint mindig a Bormustrán, de te csak vizet ihatsz........ -
shatanka #21830 Milyen koncert? -
#21829 Tegnap nekem is sikerült belekeverednem egy szomszédolós buliba Andor barátoméknál.
Még hogy az öregeink nem tudnak piálni. :D -
#21828 múlt héten még el akarta adni a csúzliját, mondtam neki inkább az ivással álljon le, eddig bírta........ -
#21827 Kitalálom, nem egy babazsúrban voltál. -
#21826 holnapig tisztulj ki, este 9-től van a koncert. -
shatanka #21825 Na punki berugtam mint a szemét. Nem mesélem el az estém, de annnyi elég, hogy kaptunk egy bónusz, vodka lime kört a Dj-től mert nem hitte, hogy 5 percen belül bepusziljuk a 2,5 liter vodka / lime combót.
Az egál előtt egy srác a vizipipa után átszúrta egy kitűzővel a száját azért, hogy pircingje legyen. Na most kb enyi. peace...