29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#24465 Hitman-nek -
#24464 Kispályás ő ahhoz, hogy meghackelje!
De mondjuk ha laccoo ilyen vehemensen bizonygatja, miért ne higgyünk neki? -
#24463 Mivan, forró a talaj?:) -
#24462 Kirúgjuk majd érte, vagy befejezed a hazudozást?
Választható, de csak mert demokratikusak vagyunk. -
#24461 http://special-warfare.net/data_base/305_load_bearing/molle_00/molle_2_vest_01/molle2_flc_04.jpg
http://special-warfare.net/data_base/305_load_bearing/molle_00/molle_2_vest_01/molle2_flc_02.jpg -
#24460 Nem megy a softair (Royal bosszúból meghekkelte...):)) -
praksi #24459 muti már, erre kíváncsi vagyok :) -
#24458 nem szépnek kell lennie hanem pakolhatónak, nekem ráfért 2 tárzseb, 1 közepes zseb, 1 pisztoly tartó, 1 gyorstöltő tartó, 1 rádió ez mind előre. -
#24457 Hát, előről nem egy szép darab, aztis tegyük hozzá, de teljesen funkcionál, meg tényleg mindenhez kényelmesen passzol. Zsebek terén is eléggé sok a lehetőség. A hátulja faszán néz ki viszont^^
Majd elkel, olcsó cucc és jó. -
#24456 amúgy jó az
nagyon régen volt nekem is a fekete reintex-ről, az eredeti gyári semmivel nem erősebb, talán a csatt stabilabb, viper zsebekkel teljesen jó volt amíg csak 2-3 tárnak meg 1-2 apróságnak kellett hely, ha nem fekete lett volna el se adom (én 3 viper zsebbel vettem 9-ért használtan) -
#24455 Valamiféle félig mellény-félig málha cucc.
Elég jóféle darab, de nem a minőségi fajta.
-
#24454 Revange. xD -
#24453 utángyártott alap cucc -
#24452 Én a héten adtam el egy CM.028-ast 40-ért.Hülyék mindenhol vannak :)
Hátha bejön neki .
Royal! Mit csinálsz megint a softairrel, megint nem megy ? :) -
#24451 milyen mellényről van szó? -
#24450 mekkora már, modi létedre ezt itt és így tudatni vélem. ;) -
#24449 mekkora már, újonnan kevesebb mint 6k-s mellényt 8-ért meghirdetni -
#24448 mi lakott terulettol minima 5-10 kilometerre jatszunk:) -
#24447 Mert értelmes helyeken játszotok, puszta közepén ahol a madár sem jár senki nem fog szólni.
Azokkal van baj, akik a város szívében nekiállnak kommandózni :)))
Bár feketén fehéren valóban csak magánterületen lehetne használni, gyakorlatban és értelmesen végig gondolva sokkal fontosabb a körbekerített, elhagyatott lakóterülettől távol eső hely ...Kb rendőrök is gondolják ezt ... -
#24446 tulzottan engem sem erdekel, mert erdekes modon meg soha nem volt problema ebbol.. -
#24445 De a biciklit nem minősítették fegyvernek az airsoft-gunokat viszont igen ! :D Mindenkinek igaza van ...Kölök voltam olyan csúzlit fabrikáltunk amivel repülőt le lehetett volna szedni, mégsem volt fegyver. ezek a játékpuskák azok, Ez van .Kb így állnak a rendőrök is hozzá, pontos jogszabályok nincsenek, a sport van, ha senkit nem zavarsz ott tolod ahol jól esik ...Ha tehetik rögtön be is szállnak :DDDDDD -
#24444 mert nem tudom honnan jott a kozterulet:) -
#24443 hmm:) tehat biciklizni lehet az erdoben? -
#24442 Dehogynem sok !
azért is vagyok mérges eddig nem volt itthon kronó, nyugodtan beleraktam a 120-as rugót, erre szedhetem szét .
Tuti, hogy erősebb rugót kaptam, ahogy hallom Guarder gyakran elkeveri . -
#24441 uhh bocs, retardált vagyok, azthittem dante s. írta! -
#24440 460FPS nem sok? Nekem 430at tol az M14 és szvsz kecire elég.
Szombaton ha jössz nem leszel ellenem! -
#24439 Na ha jól számolom, 460 FPS :(((
Az még nekem is sok, tököm tele van a Guarder rugókkal, ez sem 120 volt az hót biztos ...:( -
#24438 Budapest körül súgj párat, ahova kényelmesen kijuthat a csapat tömegközlekedéssel:D -
#24437 Ja és a múltkori fikázásra: 10 lövésből 9 = 331 FPS , 1 lövés 329 FPS.
Ezt hívnám megfelelő tömítettségnek :)))))))))))
Mert ugye fika ide vagy oda, a józan ész és a kreatívitás csodákra képes ..... -
#24436 Na vazze.. .Végre van chronom, de nem tudom jól mérni a fegyverem mert csak 0.28-as BB van itthon...
Milyen képlettel lehet átszámolni, hogy hány FPS-t mutatna 0.20-as BB-vel ? -
#24435 Jól megválasztott helyen, illegálisan is 100%-osan biztonsággal játszható.
Szerencsére egyre jobban ismerik az AS-t mint sportot ( sajnos sokan csak arabnak öltözött allah ahbar-t kiabáló embereket látnak videon, na ők mélységesen elítélik az egészet ...) és tudják mi az , nem zavarja a népeket, hatóságot .
Nyíilván nem a panel előtti parkban kell csinálni :) -
#24434 Speciel én, ha bezúznának valami telkemre, nem zavarna, amennyiben nem tesznek kárt semmiben, és szemetet se hagynak maguk után.
Jó lenne egy alkalmas területet venni a közelben, de érdekes mód állambácsi eléggé durva árakkal illeti a megmaradt területeit, miközben TNCknek sorban "ingyé'" osztja. De ez 1 más téma...
A megoldás, hogy valami öregtől kell megvenni a kertjét, akinek köbö mind1, és azt a játékosokkal kialakíttatni. Jó esetben még lesz ott hétvégi lak is, elektromossággal, vízzel, csatornával, fűtéssel, konyhával. Persze ehez mázli is kell.
Dannyl: Maradok a JOBBIK oldalnál :) -
#24433 Sűrűn biciklizel magánterületen? Vagy esetleg AS-ezni szoktál közterületen? Hűba+... -
#24432 Ne feledd, hogy a bal oldali sávba kell felhajtani. -
kvitya #24431 Azért illegális, mert az adott terület valakinek a tulajdona s az adott tulajdonos nem járult hozzá írásban, hogy használd a területét. Sajnos a magántulajdont itthon nem lehet hatékonyan védeni, de jó eséllyel a terület tulaja vagy üzemben tartója fel fog jelenteni és rád hívja a rendőrséget - ha rád talál a területén.
Példa: Kiss Géza kitalálja, hogy airsoft partyt tart a lakásodban, becsődülnek, lövöldöznek, elmennek. Ehhez mondjuk feltörik a lakásodat. Te hogy állnál a dologhoz? Jogilag ugyanaz a helyzet....
Ajánlom figyelmedbe a 253/2004 39.par. 4 pontját
"A kizárólag 7,5 joule vagy annál kisebb csőtorkolati energiájú tűzfegyver, festéklövő fegyver, légfegyver lőtéren (pincelőtéren, szobai lőtéren), céllövöldében, bekerített magánterületen, a fegyver használatára vonatkozó biztonsági előírások betartása mellett, kizárólag sportlövészetre vagy céllövészetre használható."
illetve a komplett 39. paragrafust illetve egy jó összefoglalót a 6miliről:
http://6mm.hu/posts/jogi-kezikonyv-airsofthoz
http://www.vadasz.info.hu/rendelet/253/253.htm
-
#24430 Jó, akkor veszek egy biciklit, és repesztek az autópályán matricával a pofámon -
#24429 mert nem fizetsz valakinek!! ennyi erovel biciklizni sem lehet csak fizetos palyan:) vagy barmi, nehanyan tuleroltetnek bizonyos dolgokat, de ez az orszagra jellemzo:) -
#24428 Na persze...
Egyébként tudom hogy szociopata hozzáállás, de mi a francért illegális, ha egy olyan helyen, pl erdőben játszanak az emberek, ahol nem veszéjeztetnek semmit, sőt, akár még BIO BBt is használnak?
Most hétvégén pont ezért ment haza egy srác, eljött megreggelizett, azt ment haza :D
Skóciában azok amúgy legális helyek?
-
#24427 De ha meg rendben tartják, 1000 Ft /fő/ óra ! :DDDD -
#24426 Épp ezaz, csúnyán lehúzzák az embert, és a pályát meg magunknak kell takarítani, ha nem akarunk balesetekkel találkozni.