29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    gondolom paintball, ha középen volt.
  • SG rock
    azt nem szűrtem le az egészből, hogy most akkor őt paintballal vagy airsoftal lőtték meg?
  • praksi
    szerencsére nem, de állítólag centiken múlott...
  • bardocz
    Legalább a szemén találta el? :\
  • SG rock
    azis fincsi
  • praksi
    az semmi; mi pestszentimrén voltunk az épületeknél (ahol a Falludzsa szokott lenni); olyan dél körül át kellett adnunk a terepet valami német paintball bagázsnak, és átmentünk az erőd részre.
    Olyan délután fél kettő - kettő magasságában megjelent egy rohammentő a pályán; az egyik kiscsaj kitalálta hogy megunta a játékot, és a pálya közepén levette a maszkot...
  • öregharcsa
    Cu Chi, Vietnam, 1966..egy kis időutazáson voltam...(nehogyelhidd vazze ) fake
  • Punker
    te merre jártál?
  • öregharcsa
    én leruccantam Vietkong barátainkhoz egy kis pörgésre...íme a bizonyíték(nem kell komolyan venni )

jó kis game volt...
  • SG rock
    hát nem, de akkor mi meg feljelentjük a qrvasok parlagfű miatt
  • Punker
    és a föld tulaja még nem jelentett fel rongálásért? :D
  • SG rock
    nem-nem, rendesben csak ahogy rálépett lecsúszott az álláról a bakancs és "letépte" az álláról a bőrt egy darabon durva volt
  • SG rock
    a gödöllői pálya 1része most be lett ültetve kukoricával.
    a szervezők aztmondták, hogy lehetőleg ne taposd le a kukoricát, (kb. 10centinként van oda ültetve)

namost az a kukoricás egy kész kivégzőkamra.
    bent minimum 40fok van, a kukorica közt 3m es gaz nő amibe belegabalyodik a lábad, emellett meg mindenfelől azt mondják, hogy dobd el a fegyvert és közben senkit nem látsz.

egy kész élmény oda bemenni meg onnan kijönni
  • Punker
    és szögesbakancsban rohangáltok vagy mi?
  • SG rock
    katlanharc, gödöllő
  • Punker
    ez melyik game volt?
  • SG rock
    vár* (vér)
  • SG rock
    eseménydús volt ez a vasárnapi játék
    2sérült is volt :S

1ik gyerek kapott egy homloklövést úgy, h9ogy fel is szakadt a bőr
    aztán volt 1 aki berohant a bombához, elesett és a mögötte lévő rálépett az arcára aztán a sok vár láttán már szinte igazi háborúban éreztem magam
  • praksi
    alien-t nem kérdezted?

vagy ha nincs más; rendelj egy darabot, ha meg nem jó, eladod :)
  • praksi
    nem :(
  • Punker
    Praksi tárat sikerült kipróbálni?
  • SgtChris
    Mondjuk én is táska miatt nézegetem a netet, mert az említett Vaterás cuccal alaposan be**optam. 2 hónap alatt szétment a zippzár, eltörtek a műanyag csatok, a cordura vagy mifene anyag belső gumis oldala szép darabokban pereg lefele, és ennek hiányában az anyag szövése is feslik fel. És akkor a MOLLE rendszer tűző pántjairól ne is beszéljek. Pedig hétköznapi használatban volt. Otthonról munkahely, munkahelyről haza. Nem volt telitömködve, max. ásványvíz. Szóval ez felejtős utángyártott sz*r volt, 10k-ért... :-( Na ilyen volt:
  • öregharcsa
    "Van valami szocreál áruház a Kálvin téren is, a templom mögött, annak az emeletén is van egy military bolt, ott még nem vettem semmit, de van kínálat, a tulaj pedig nagyon korrekt."

az a Cameleon military bolt...lehet árakat is csökkenteni ha okosan beszélsz vele..

honlap

• bardocz
    Nekem fekete szemüveg kilőve,mert szemüveges vagyok,és szép víztiszta munkavédelmim van:-) Viszont motoros bukóban utaztam már villamoson:D És hát érdekesen néztek az emberek.
  • praksi
    buszon, héven, villamoson; mindegyiken mentem már felcuccolva, fekete szemüvegen keresztül vicces nézni az emberek ábrázatát :D
  • bardocz
    Amíg nem volt rohasztó meleg addig én is úgy jártam:D Mindenki csak néz,főleg,hogy hullazsákban viszem a fegyvert:D Hazafele menet meg inkább nem is vagyok kíváncsi a szagomra,örülök neki,hogy nem érzem De sajnos ez nem elég az ülőhely szerzéshez...Persze fáradtan rögtön lecsapok az ülőhelyre
  • praksi
    áá, a legnagyobb fun; felöltözve menni játszani. ma rajtam röhögött a fél Boráros tér - másik meg rettegett :DD
  • bardocz
    Jól hangzik.Én nekem a táskába elfér 2*1.5l víz,kaja,zubbony,póló,töltény,és kb ennyi,több nem nagyon.Első zsebbe apróságok.
  • praksi
    gyakorlatilag egy nagy zsák, két oldalzsebbel; a belső részben van egy kis zseb kialakítva, ahova pl. polifoam-ot tudsz berakni. az anyaga jó vastag, az alján még műbőr (vagy mi) van, hogy ha leteszed, ne ázzon be.

kb. 30 liter, ha jól emlékszem; nálam abban megy a kaja, térd+könyökvédő, 2*1.5 liter víz, arcmaszk, sisak, pisztoly, zöld álcaháló (sálnak használom), láthatósági mellény, sebtapasz meg egy csavarhúzó szett :)

az oldalzsebben elfér a gáz, kullancsriasztó, egy 3000-es Blaster palack meg szilikonspré

persze kell tudni pakolni ;)
  • bardocz
    Jah és 3 liter víz alap:D
  • bardocz
    És milyen nagy életben?Mert nem akarok hatalmas túratáskát,de kicsit sem,mostani táska már nem elég AS-re,nem fér el benne minden.Sőt,az is nagyon jó lenne,ha beleférne egy cipő a többi mellé,és akkor nem kell hazafele bakancsba mennem.
  • praksi
    légiósban is van - mi több, nekem is BW hegyivadász van :-P
  • bardocz
    Obsitba fogok majd venni hegyivadász táskát,vagy valamelyik bundeswehrt.Azt a boltot legalább könnyű megtalálni.
  • SgtChris
    Köszi a gyűjteményt! Párat ismertem, de főként a külföldieket köszönöm, mert lehet, hogy inkább náluk érdemesebb próbálkozni...
  • praksi
    ha tudsz utazni, akkor a Reintex-et javaslom, mi hárman elmentünk hét közben; kb 2-3 óráig bóklásztunk meg nézelődtünk, hatalmas az a bolt (2 szintes !). amúgy ők is postáznak, ha nem tudsz elmenni.

A Légióst én is ajánlom; ott vettem egyenruhát, kesztyűt, takmellényt, taklámpát, hátizsákot, stb.; korrekt áraik vannak, és az eladók is normálisan állnak hozzád.

Van még a József körúton az Obsit, ott voltam párszor; lehet hogy rossz időben voltam, de akkor valahogy mindig lesz.rták, hogy én vevő volnék...

A 22-es meg tényleg érdekes egy hely, csak az új cuccokon van árcímke; minden mást annyiért adnak, amennyit akarnak.
  • Kurfürst
    A 22-es csapdáját én nem ajánlom, mert elég átbaszoda áraik vannak. Rádnéz megmondja mennyi... nekem a 3x os ár volt.. nem korrekt, egyszer voltam érdeklődni, többet nem megyek. Amúgy sok cucc van, csak egy rakás szemétdomb egy pincében és onnan kell guberálni..

Inkább ajánlanám a Jászai Mari téri nemtudom milyen boltot, a Jászai Mari tér és a Szeráj török étterem között félúton a nagykörúton. A kapuban gázálarcos bábu áll, meg fogod ismerni. Sok brit, német, magyar, svájci ruha, használt bakancsok, hátizsákok. Van tropentarn is. Jó kis bolt, korrekt eladó.

Ajánlható még a 44-es bázis (Mester u 44), sokféle eredeti egyenruha van, bakancs témában a Lónyai utcai (49..?) munkavédelmi bolt (príma német bakancsok 12ezerért, most vettem 1et, elképesztően jó).

A légiós is egész jó, ott takmellények vannak jó áron, meg ilyen szekunder apróságok.

Van valami szocreál áruház a Kálvin téren is, a templom mögött, annak az emeletén is van egy military bolt, ott még nem vettem semmit, de van kínálat, a tulaj pedig nagyon korrekt.

Utángyártott szarokat, vaterát meg felejsd el..

Itt van még egy jó kis linkgyűjtemény...

....és még egy nagyon szimpi bolt (salgótarján de postáznak(
  • degenerator
    ez egész jó bolt

itt meg minden van, olcsón. (nagyrészt eredeti katonai felszerelések, honvédek is szoktak itt vásárolni)
  • SgtChris
    Remélem nem off a dolog, de tudnátok adni pár linket, ahol jó minőségű, military-airsoft ruházat, kiegészítő, hátizsák kapható? Találtam pár oldalt, magyart külföldit vegyesen, de mivel nem mozgok otthonosan ebben a körben, gondolom nektek vannak speckó lelőhelyeitek. A hangsúly az ár mellett a minőségen van, mert a Vaterán már belefutottam egy silány minőségű cuccba...(hátizsák) Köszi előre is...
  • Mike at home
    nem csak rád vonatkozott
  • bardocz
    Barátokközt lálálá[dúdolja]