Pure Pinball

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WiZZaRD
az nVidia pinballrol en is hallottam, de leszedni meg a demojat sem sikerult sehonnan, pedig a kepek abbol is eleg durvak😞

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

zippofcy
Haverok irtak, volt ket elozo resze is, az elso az eGames Pinball, warezban is lattam par eve, a masodik az nVidia Pinball, ezt az nVidia vette meg de tudtommal sose adtak ki, warezban se lattam soha. Ez a mostani Radeonra meg GF4re van optimalizalva, GF3on meg elfut, az alatt futtatni hulyeseg szvsz, tobb mint szazezer polygonhoz azert mar gyors kartya kell.
Az xboxos valtozatban lesz 4. palya is.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

WiZZaRD
tuti lehet, en probaltam egy gef 2 mx 400-ason es lehet allitani a felbontast

Pedig lehet változtani. Sztem néz meg jobban! A resolution setup-nál lehet változtatni.
Dynamic
Nem próbáltam, mivel 800x600-ban sem volt valami pörgõs, eszembe sem jutott feljebb venni.
WiZZaRD
hat ma mar ez van, de hidd el latvanyban meghalalja az erosebb vasat

Dynamic
Szép, jó meg minden, de hogy már egy flipper is szaggason egy 1ghz-es gef2-es gépen, az már elég gáz.
justin
Kis öröm is öröm.

Az igaz, de láttad hogy made in america :-) Egyébként már telepítés alatt is lehet látni a magyar könyvtárakat, azt hittem vki csúnyán átvert :-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

justin
Viszont egyik különlegessége a játéknak, hogy magyarok fejleszették. Gratula nekik!

A 12 nézetbõl kb 2 ami használható, a többi szép, csak nincs sok értelme

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

justin
igaz, csak nem tudok számolni 😊

Én is csak 3-ról tudok!
WiZZaRD
es mi az a negy? mert szerintem van egy WW2-es, egy autos, meg egy vonatos asztal...ez 3

justin
valamint 4 asztal, és tényleg elég tetszetõs kis mû, bár elég rétegjáték.

justin
...és 12 kameranézet van benne.

Nem rég jött ki ez a magyarok által fejlesztett flipper. Szerintem egész szép valamint a modellezése is nagyon élethû.
Képek
← ElőzőOldal 3 / 3