Lopott Telefon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a nyomkövetõt beállítod, amikor másik kártyát tesznek bele,sms-t küld a kijeölt számra. Kártyát azonnal le lehet tiltani is. Nekem így lett meg a telefonom <#taps>#taps><#taps>#taps>
2.Akár a hívószámod alapján a szolgáltató megmondja a telefonod IMEI számát.
3.Az IMEI szám alapján a szolgáltatók értesítik a rendõrséget, hogy milyen számú és kinek a nevén lévõ kártyával használják és persze perce pontosan, hogy mettõl-meddig.
Sziasztok
Ha ellopták a telefonom és nem tudom az imei számát, a kereskedõ aki eladta nekem meg tudja mondani, hogy a nevemre milyen imei számú teló lett eladva? Kell ilyen nyilvántartást vezetniük? Vagy eszembe jutott még, hogy vajon a szolgáltató regisztrálja-e, hogy egy bizonyos sim kártyájukat milyen imei számú telefonnal használtak és így õk is ki tudnák keresni az imei-t. Félek hogy lustaságból megpróbálnak inkább lekoptatni, ezért jó lenne biztosat tudni.
ha bejelented hogy ellopták akkor a szolgáltatónál megtudják mondják neked hogy hol használják.erre szolgál pont az emaiszám.nekem sikerült igy visszaszereznem a nokiámat anno 7 éve vagy 8.sok sikert neked is
Az élet olyan mint a motor ha nem megy be kell rúgni! :D
És az a legbosszantóbb hogy minidg is nagyon vigyáztam rá,mert tele volt számomra fontos dolgokkal:(:( és akkor este is..de ezek szerint nem eléggé<#rinya>#rinya>
Engem hál' Istennek nem loptak meg, nem hagytam el semmim (lehetõ legjobban vigyázok mindenre, vagy a mélyen belsõ sebre rakom az értékeket, vagy inkább otthon hagyom). Mondjuk tegyük fel ellopnak egy Nokia 3310-et annyira talán nem nagy veszteség, de mondjuk egy Iphone-t vagy Nokia 5800-at lopnak el, hagysz el az már jóval nagyobb probléma, mit anyagi, mint lelki.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ellopták a telefonom(05.015) Romkertben!!!
Piros,nokia 5310 xpress music!!!
Tudom hogy semmi esély h megkerüljön,de ha mégis vki "találkozik" vele,plíííz írjon nekem!!! NAGYON fonotoooooooooooooooos!<#sir>#sir>
Köszönöm!!!!
mert ennyi idõ alatt simán megváltoztatják(ha lehet)
Szal erre lennék kiváncsi hogy meg-e lehet vagy nem?
Télleg gyors de kevésbé hasznos<#mf2>#mf2>
Egyébként Én veszek pénzért!
De Én azthallotam,hogy nem lehet és mindenhol más és más szal má eléggé kiváncsi vagyok
Télleg lehet megváltoztatni IMEI-t?
És ha lehet,hogy kell?
Vagy azt csak a "szakik" tudják?
Vagy programmal?<#fejvakaras>#fejvakaras><#email>#email>
Ha lehet minél gyorsabb választ várok
Lehet ma lopták el a GPS-es telefonomat szóval nem olcsó telefonról van szó! Asus p535 pontos nevén...Mindenem meg van hozzá szóval milyen kódot is kell megadom a rendõrségen, hogy be tudják mérni???? Nagyon fontos lenne a válasz minél gyorsabban! Ahova a válaszokat kérem: [email protected]
Köszönöm elõre is: Darvy
Ami igazán gáz, mert terjed is, a kórházi teló, pénz, stb.. lopás. Egy módszer az intenzív osztályról:
- Jaj drágám, de örülök, hogy sikerült a mûtéted! Hoztam neked leveskét is, majd megeszed, ha magadhoz térsz!
Közben párnaigazítás, leveske szekrénybe, mozdítható cuccok el. Apámmal éltem át. Nem esett jól.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
minden ötlet érdekel!!!
Akármilyen ötlet érdekel, hogyan lehet biztosra menni használt telefon vásárlása esetén.
Ugyhogy szervizre nem kell fizetni!
Várni kell vele,még "elfelejti"azt hogy 1 más után többször rossz kod volt beirva!
/amugy nokia 3220 rol van szo/
1500 Ft kértem a kleptomániás gyerektöl,vettem egy 1000 sim-et,és a kellemetlenségre maradt 500 Ft :))
De annyira felbaszom az agyát hogy dühében,rámküld jo néhány "pitbullt":)
Lehet,hogy azt a pénz az alapbeállitás visszaállitására(uj sim-nél kéri a biz.kodot,de ö vagy 100x rossz kodot adott meg,igy,az én kodomat se fogadja el!) elkérem töle,de sztem ugyse adja oda!
Ez olyan kis léptékü dolog,amivel a rendõrök nem foglalkoznak.
Az ilyen csóró fazsoknak jól megkéne szívniuk annyira, hogy ne érje meg mégegyszer lopni!! Nekem is ellopták a k700i-met, mentem vagy 3szor a rendorségre de mindig kitaláltak vmi mást hogy miért nem tudnak semmit csinálni!(1.szor imei szám kellett nekik, aztán 6.10 kor mentem és aztmondták túl késõ van már ehhez, másnap meg szülõt kértek a jegyzõkönyvhöz!)
Én úgy vagyokl vele hogy az összes ilyen fasznak megkéne dögölnie!!!!!!!!!
Most annak a köcsögnek köszönhetöen vihetem el a telomat a szervizbe hogy állitsák vissza az alapbeállitást,mert annyit ütötte be rosszul a kodot hogy már nem hajlandó elfogadni a rendes biz,kodot!
Ráadásul a visszaállitás költségét is nekem kell fizetni,nem megyek el hozzá elkérni a pénzt pedig megérdemelné!
Odaadtam egy régi ""havernak"" a telomat,hogy nézze meg mit tud a telo!(van-e infrája stb)ott voltam mellete pedig
Kértem vissza,azt mondta odaadta egy másik gyereknek!
Hosszu idön át könyörögtem hogy adja vissza!
Elmentem haza,a telefonomrol meg nem tudtam,hogy hol van!:((
A faterommal elmentem annak a gyereknek a lakására,akinek odaadtam a telom,hogy részletesebben megkérdezzük kinek,hogy adta oda a telom!
Azt mondta elmegyünk ahhoz a gyerekhez,akinek odaadta a telom!
Egy pár sarokkal odébb odaadta a telefonom az,akinek a legelején odaadtam!
Kérte ne köpjük be a szüleinél,és vett nekem egy uj simet,mert az elözött összetörte!
Más szenved,te meg jopofizol!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ott basztam volna a földhöz, a tulaj orra elõtt, mondván, bocs, ellopták. (hálátlan kis köcsögök) :/
shit happens
Aterzem a fajdalmadat.Amikor az enyemet loptak el akkor......
nem is tudom hogy irjam le azt a hetet amit a keresessel toltottem.
Eloszor rendorseg ott semmi.Letiltottak a telefont.
Ezt nem is tudom mit jelenthet:tudjak hasznalni vagy nem?
Mert ha nem is tudjak hasznalni akkor be merni se lehet elvileg.
Rendor alig mondott biztatot.
Plakatolgattam a suliban.Az egyetlen biztato jel az volt hogy VKI eltuntette a plakatokat.
Kerestem mindenfele mobilos szakit hogy tudna e segiteni,probaltam lefizetni a pannonos de nem sikerult
Az a telefon nagyon draga volt amikor vettem es nem vettem masokat csak iden szeptemberben.
Most mar biztonsagi kod rajta hat ha jelent vmit ha ellopjak
Ez a tortenet kb masfel eve esett meg velem.
Nemrég ellopták kártyafüggetlen SE-p900as mobilomat. Elmentem pannonhoz h megtudjam h mûködik az imei szám alapján való bemérés. Nemlettem okosabb... Aztmondta srác h bírósági végzés szügséges hozzá stb.stb... Akinek van 1-2 okos ötlete mit is lenne érdemes tennem az pls üzenjen.
[email protected]
Ellopták a telefonomat, és dominó volt benne, ami nem a nevemen van, ezért nem tudom letiltani. A tulajt sem tudom elérni.
Hogy tudok sms-el vagy akármivel kellemetlenkedni a használójának. (Kb 20.000 Ft van még a kártyán)
Salesmanager
[email protected]

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
shit happens
1.Most akkor ez a kártyafüggetlen telókra is vonatkozik?
2.A Pannon is benne van?
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belõle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
A gond csak az, hogy ha megvan a kábel, akkor a 3 perc Google keresés után fellelhetõ programok bármelyikével ki lehet játszani ezt a letiltást.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Frank: nem mondtál hülyeséget, ez igaz. Én is ettõl féltem,de szerencsém volt mert az én telefonomat az aki ellopta továbbadta vki másnak.Szal nem üttette át a IMEI számot.
Maxtor: Ép-en és egészben kaptam vissza, csak ki volt kódolva.Más SIM kártyát is tehetek bele.Hogyhogy nincs benne a jegyzõkönyvbe? Mégis akkor mit mondtál? mit loptak el?
De szerintem ha nemtud mit kezdeni a letiltott telefonnal akkor meg nem lehet megtalálni bemérés útján