Worms 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 3D-s Worms sorozatokat valahogy nem szereti a gépem...
Megvolt már a Worms 4 Mayhem, és a Worms 3D eredetiben, és letöltött verzióban egyaránt, de a játékot ahogy feltelepítem, egybõl lefagy, és kidob a játékból hibaüzenettel.Régebben (kb 3éve) mûködött a Worms 3D, és már 1 éve nem indul el. Mi lehet a gond ?
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet a teljes játékot letölteni? Én csak a domót találtam meg.
hol lehet megtalálni a billentyûzet meg az egér beállitásait?
Megtudnátok mondani honnan tudok letölteni cracket?
Köszi Balázs
Az a problémám, h letöltöttem a gamet, installáltam, crackeltem, kiválasztottam a felbontást, a CD 1 és a CD 2 benne van a deamonban, erre:
Wrong disc inserted!
<#help>#help><#falbav>#falbav>
Valaki help nagyon felidegesitett hogy nem talalom a felbontas beallitasat... Se a worms forts under siege se ebbe, valaki tud segiteni?
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
wanaddon fent van
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=bdwteam&id=1104682348
itt vannak rá jelszavak.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Valaki meg tudná nekem mondani honnan tudnám letölteni a játékot. Megvolt, csak vírusos lett a gépem <#rinya>#rinya>, és nagyon kellene.
Elõre is köszi
kinyirtam õket, és tapsotl a kukacom, de kimenve a menübe nem adja tovább a küldetéseket. csak ennyi van, vagy vmi hülye bug???
mikor a kukacok egy szigetet leltek, közepén egy wormsel egy rágott almán, ahol van egy láda és azt kell megszerezni:S
de nincs semmi fegyverem, azt írja szerezzek hátrakétát, szereztim is kemény 1 egységgel, ami semmire sem jó. a középsõ kukac onnan fentrõl meg simán kinyir shotgunokkal😞
link. kemény 5 másodperc volt megtalálni google-val, ehelyett itt vártok mentésekre...
ELÕRE IS KÖSZI!!!<#love12>#love12>
e-mail címem:[email protected]
Látom kéne a Worms 3D magyarítása.
Innen leszedhetitek:www.GameHunter.hu
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Már legalább 100-szor újratettem,feltettem a service pack 2-t crackeltem a legújabb deviance crackkel,lekapcsoltam az animácíókat,újraraktam a windowsot,de még ígyis csak a töltésig jutottam el,de utána a Worms3d.exe hibát talál és kilép.Légyszi segítsetek, ha tudtok!
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
E-mail címem : [email protected]
Encore, elküldenéd nekem is azt a Worms 3D-s mentésed amikor az összes pálya és fegyver megvan? Elõre is köszi !!
E-mail címem : [email protected]
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Miért van az hogy nem teljes képernyõn megy a játék???
Van hozzá nocd crack???????
\\__/) (O.o) ( } { )