7005
Athlon 64
-
Bagoly81 #4212 hát én olvasgattam jo sokat és 754 es tüset fogom venni. mert neméri meg nekem a 939 es. legaláb 20e kéne még+ olni. anyit nemérmeg a késöbb proci fejlesztés... amugy halkan megjegyzem énis olyan alaplaot vettem amit lehet fejleszteni most kompletten lesz egy uj akkor minek venni olyat amit sosem fogok kihasználni /proci csere.../ amugy nemértem az sse utasitás készletett nemtudja a 2800+ os???? vagy félre olvastam másol... valahol aszt irják igen... a forumon meg ugyvettem ki hogy nem. akor most mivan? jah és egy kérdés amit nemtudok. ha ilyen 64 bites fog számolgatni a szobámba. akkor milyen opredszert kell feltenni? xp vagy xp64? a 64 bites forumot is böngésztem josokáig és ott asztvettem ki hogy csak nyügölödnek az emberek sok minden nemmüködik.. :(
szoval. az xpt 64 bites procival lehet valamiféle javitással gyorsabb teljesitményre sarkalni? hogy jobban támogassa? vagy baromságot kérdezek és pont. -
#4211 ja és cnc drivert nem birom telepiteni 3 file van a zipben es kesz. -
pc alert meg ezt mutatja es szirenazik :) -
#4209 na ez most érdekes lessz.
Felraktam 1.9es biost lapomhoz és azóta nem tudom kikapcsolni cool and quiet-et folyamatosan 800mhz-n megy a proci és 4x szorzóval 200as fsb. Biosban disabledre van rakva. Eddig 1.7essel jo volt :)
Ötlet? minden alap semmit nem akarok huzni most. -
cseneles #4208 egyedül a FEAR ami kicsit akad rajt majd 1024*768 High-on azután már kicsit gyenge lessz a többi GAME-hez -
#4207 jah még egy ideig az biztos -
cseneles #4206 azért még bírja
-
#4205 Nemsokáig! -
Kaslerka #4204 Nézd meg ezt, és látod, hogy tényleg az aranyközépút. -
#4203 igen -
#4202 6600GT ez egy aranyközépút akar lenni a VGA-k között. nem?
-
Kaslerka #4201 Hát az asus lap volt 19.375, az inno3d6600gt meg 36875. Az ABIT lesz 30.000 az msi 6600gt meg 45.900. Durván egy 20-assal lesz drágább. -
Kaslerka #4200 Ennél a lapnál azt jelenti, hogy nem sima nForce4 chip-szetes hanem nForce4 Ultra. 5.1 helyett meg 7.1 hang van rajta. -
#4199 mennyiért veszed eme 2 hardware-t? MSI vga elég drága nem? tom jobb is.
én is AN8U+6600GT+3000venice akarok venni 1 hónapon bellül. megy eladásra NF7-S+2500@3200barton+5700Ultra amivel nagyon megvok elégedve, csak hát el kell adnom amíg ér vm-t :( -
giovanni85 #4198 Az alaplapoknál mit jelent az "ultra"? mivel jobb mint a síma. -
Kaslerka #4197 Na, visszament gariba ez a rakás szar. :) Helyette jön az MSI6600GT és az ABIT AN8 Ultra... -
edeleny #4196 Abba az arlistaba szetnezva ,ugy veszem eszre masfele is gaz van,gondolom a legdragabb 3,2+ os a Venice magos,csak nem irjak,kicsit nagyon dragallom a többihez kepest.Az enyém hütö nelkül KB egy arban volt a sima +hütö vel. -
#4195 Vazz!Mekkora szemét kereskedők vannak! -
edeleny #4194 Igaza van Nero.-nak ez a lap igy [email protected] is,es az OEM miatt elegge gaz.Ha tudod csereld be. -
nero #4193 Es meg biost is talaltam neked:
BIOS for the A8NE-FM from Fujitsu -
nero #4192 Hat megtalaltam a megoldast ! De nem fogsz neki orulni!
Tehat:
EZT a lapot ami neked van as "ASUS A8NE-FM/S" a gyarto hivatalosan nem forgalmazza !!!!!!
Mert ugyanis eme lapot megrendelesre szallitja a fujitsu-siemens - nek !!!!
Ez OEM lap, amit nevesebb gyartok epitenek a brand gepekbe.
Ez tuti biztos. En visszavinnem a lapot azonnal. Ez tenyleg atbaszas volt !!
-
Kaslerka #4191 vazz... Itt az ASUS A8NE-FM/S lap, és ezen is 4 slot van.... Akkor engem nagyán átb.... sebaj, gariba jöhet az abit. -
Kaslerka #4190 na várj, most megnéztem normálisabban, mert a dobozán a8ne-fm van, de a lapon a matricán: a8ne-fm/s :) Ilyet keress, ha ezen is 4van akkor tényleg jól átb*sztak (mondjuk így is.) :) -
nero #4189 Szia
eleg erdekes lapod van hallod e
Asus A8N-E
Asus A8NE-FM
hat ha kep Erdeteti akkor ezen is 4db memoria foglalat vam!
Link a kat lap techinaki elteresekrol
Asus A8N-E
Asus A8NE-FM -
#4188 én is azt szeretnék venni hamarossan... mennyiért veszed? -
Kaslerka #4187 De jövö hétre talán megérkezik helyette az ABIT AN8 Ultra... Majd elmondom arról is a véleményem. -
Kaslerka #4186 Hidd el ez egy rakás szar. :) Az A8N-Et ismerem. az asszem 4 ramot is fogad. Ez csak 2t. és még ki tudja mivel szarabb. de már elegem van, hogy szétcsesz minden videókarit. :) a8n-e lehet, hogy király. Ez az FM jelölés szerintem a butitott verzió lehet. a8ne biosát nem is engedi felrakni rá. létezik ez a lap, csak nagy kula. :)
Itt meg is tekintheted az árlistában! -
edeleny #4185 Nekem A8N-E sima van,megy is gyönyörüen ahogy kell.Ha engedejezed a C and Q.-t akkor nincs AI-Booster es nem forditva.Nem tudom, a Bios.-ban engedelyezed,Driver fel,energiagazdalkodas es megy,illetve volt meg a Manualban,hogy a Power Manegment.-ben is kellene valamit allitani,de nem talaltam olyan opciot,ugy hogy ne4lküle megy.Mikor fenn volt a 64-bites XP akkor meg driver sem kellet.Ne a CPU-Z vel nezd meg,hanem vagy az ASUS Cool and Quet szoftverrel,vagy az AMD oldalarol tölthetsz le Dashboard progit,esetleg Everest.Nem lehet,hogy nekeg sima A8N-E lapod van,a döbbi csak verzio jelöles? -
#4184 Mit jelent az fm?Nekem Asus A8N-E ultra lapom van és az ég világon semmi gondom vele! -
Kaslerka #4183 ehhez a laphoz nem létezik újabb bios, söt még az asus honlapján sem jegyzik. Akkora gagyi lap, hogy az már hihetetlen. 2db 6600GT-t már hazavágott. Most 1 gagyi pci-os S3 Trio van benne, de ennek és szétszedi néha a képét. AZ USB-s bill-emet néha nem látja. Fenn van minden alaplapi driver. Ki is emelem: ILYEN LAPOT SENKI NE VEGYEN: ASUS A8NE-FM - EZ EGY RAKÁS SZAR! Sorry a Caps-lock-ért.
Holnap szétkapom és jöhet az ABIT AN8 Ultra... -
nero #4182 U a legfontosabbat elfelejettem!
TIPP:
Ha az AI booster fel van telepitve, ill bekapcsolva azt hiszem akkor nalam sem akarta visszavenni a sebseeget! Legalabbis ugy emlekszemm -
nero #4181 Szia "Kaslerka"
Talaltam az ASUS WEB oldalan is utmutatast talan ez segit:
Asus Cool 'n' Quiet
Sok sikert. Igy neten kersztul most ennyit tudtam neked segiteni. Ha tudtam -
nero #4180 Szia !
Legutolso bios fent van ?
Ha igen akkor a kezikonyvet nezd at mert valami nincs jol beallitva.
-
Kaslerka #4179 nekem meg asus a8ne-fm, és nem megy. -
nero #4178 Nekem Asus A8N SLI Premiumom van azzal frankon mukszik !
Semmi gond vele. -
Kaslerka #4177 Nem vetted el, szóról szóra követtem. Ezért is irtam le, hogy ezeket mind megcsináltam. Vagy 939-essel nem műxik csak 754el? -
nero #4176 Szia "Kaslerka"
Nem akarom "Matteo" kenyeret elvenni ezert csak belinkelem az irasat:
Sok sikert! minden le van irva pontosan.
Úmutató a Cool'n'Quiet bekapcsolásásához
Sok szerncset -
Kaslerka #4175 Valaki megtudná mondani, hogy mi a rákért nem műxik nekem ez a Cool'n'Quiet?
AMD K8 drivert feletelpiettem, biosba enabled, windowsba minimális energiagazdálkodás, és ha elinditom a cpu-z-t akkor ugyanúgy megy a proci 1800on. semmit nem lassul. 939es proci, asus lappal. -
#4174 Van Amd Sempron 939-es foglalattal is csak azt OEM gyátoknad ad el az AMD SSE3 -is tudnak
amd.com -
deicide #4173 én azért vettem ezt a kártyát mert erre volt pénzem...!!!