Athlon 64

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sgtfathi
Melyik proci a legjobban húzható ? (2800+3000+3200+) és mennyin mennek Mhz-be kb.?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

grebber
Eséyltelen hogy felére csökkenne.

Next PC upgrade: 2022

Egy tényleges átvitel jobban érdekelne.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Punkerwork
lol

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

[NST]Cifu
Tévedés, nekem még mindig ez a Winchester magos A64-em van. Egyelõre el vagyok vele, aztán vagy õsszel váltok, vagy jövõre, függõen az áraktól. Jelenleg a 3500+ Venice az, amivel szemezgetek. De majd meglátjuk.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

HD Tach-ot használtam benchmark-ra és RAID0-ban ilyen adatokat kaptam:
burst speed: 214mb/s
Average read: 68mb/s
CPU utilisation 4%

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

"Áh, tévedni emberi dolog..." mondta a süni és leszált a drotkeféröl. Szoval, ha jól tudom, neked volt winchester magos A64-ed és Venice magos van most. Elmondanád, mi a tapasztalat?...Melyik jön be most, éppen.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Másolásnál mennyi az átviteli sebesség? Mondjuk Totális Parancsnok, vagy FAR menedzser alatt?

Csak ha visszafele pörög a prociventi, és lentrõl felfel fújja a levegõt. 😊

DFI alaplaphoz használok Seagate ST380817AS SATA2-es vinyót....szerintem csak 2x gyorsabb mint az elözö generáció. A SATA nem jelenti azt hogy 3Gb/s adatátvitel lessz....nemrég néztem utánna és kiderült hogy föleg az NCQ, és ujjabb cuccok amelyek nincsenek meg a SATA1-ben, nevezik SATA2-nek.Itt egy link a félreértésröl:SATA szervezet De egyébként, javaslom a Seagate-t mint SATA vincsit, mert egyedüli gyártó akinek a serialATA interfész nativ és nem áthidalt, ezáltal jelentösen gyorsabb.

szerintem meg kifelé...!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Ott épp befele jön a cucc. 😊

Az legalább hasznát venné a kéménynek. 😊

GanXstaZoleeWrk
ezt több oldalról nézve sem lehetett igy mivel maga a venti átszerelhetõ 1-ik oldalról a másikra. Sõt dupla ventisként is lehet használni ha jól tudom.

GanXstaZolee#2709

persze megy itt ide is oda is a levegõ..de kifelé is..! föleg hogy elõl hátul és a tetején 12 cm ventik lesznek...!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

na mégegyszer......

ehez is ragaszkodom..vagy is a "mübáner" szerrû..hõ elvezetõ tölcsérhez..!

mivel ami majd akarok procihûtöt..az Gibabyte G-Pover Pro és ez a nyomoronc
36.2~ 68.5 CFM levegõt szállit..! Segitek neki hogy távozzon ezen a körtõn kersztül..!

[NST]Cifu
Nem azt mondtam, hogy rossz a Stacker, csak sokkalom az árát. Ha hasonlóan jól kezelhetõ/szerelhetõ/szellõzõ, de huszon pár rugóért árulják, akkor inkább ez.

[NST]Cifu
Emiatt azért nem dõlnék a kardomba, fõleg mert ép te emlegeted folyton a Thermalright XP-120-ast, az például pont ilyen "fel-le" áramlású. 😛

Ezt nem láttam élõben, de a stacker a valóságban még komolyabb mint képeken. Nekem a boltban teccett meg igazán amikor megnéztem. Valahogy minden úgy van benne ahogy kell. Természetesen más cucc is lehet korrekt, de a codegen dömpingben nálunk nem ez a jellemzõ. Lehet nem nézik ki belõlünk a boltok az igényt. 😊

Col Andrew
ja én is erre gondoltam.. 😊

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

[NST]Cifu
Igéretes, talán még a Stacker-nél is jobban tetszik. Hol kapható ilyen Mo.-n?

Az. Persze egy heatpipe-os hûtõvel, ami általában oldalra fúj, nem fel-le, nem sokat ér.

Ez olyan mint a pio 109-rõl is mindenki azt mondta, nekem az alap firmware-rel, amire PPeter is panaszkodott a tesztjében, 1 db lemezt nem rontott. Ilyenekre nem tudok alapozni. Lehet hogy sokan veszik a maxtort, ezért mennyiségbõl adódóan több a hibás is. Mitn a win vs linux. A linux is tele van hibával, csak nincs annyi ember akit érintene.

Col Andrew
mi az a nagy mûbráner a ház oldalán? elvileg a processzor venti elvezetõje?

az én kiszemeltem õ..ez e ez..

sajnos egy igy van...!

2 munkatársam szivta már meg elég keményen...!

igy maxtor szóba sem jöhet...(!

láttam én is ilyen karcsú tesztett..!

viszont abban még nem szerepelt a SP2004C SATA-II ha jól emléxem..!😊

Falconer
Lehet, de samsungról rosszat még nem hallottam, maxtorral meg tele vannak a fórumok, hogy mekkora hulladék.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Volt a Chipben nemrég egy SATA-PATA vinyóteszt, abban elég karcsúak voltak a Samsungok. Valszeg ez a kisebb hõmérséklet ára. Prociban is kevésbé melegszik amelyik nincs annyira leterhelve.

Falconer
Nekem nagyon tetszik, elegáns egy darab.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Akkor jo, nekem régebbi van, nagyobb a hangja mint az egész gépem többi részének együttvéve.

A dizájn is passzol? 😄

Punkerwork
neked lehet hogy nem, én nem töltögetek, csak akkor kell nagy winyó ha videt csinálok, mert nyerés ingame vid 4-5 perc is több giga.

Falconer
A kisebb kapacitás ugy gondolom nem számít, legalábbis átlag otthoni felhasználónak, de tesztekben meg pont azt olvastam, hogy a samsung az gyorsabb.

Nem ezt tapasztalom. Van 2 is a gépben, hangja 0. Lehet hogy volt régen hangos(abb) szériájuk is, a mostaniak jók az biztos.

Col Andrew
a ventinek elvileg a ramok felé kell néznie(be is nyúlik föléjük) és így tudja kifujni a hatul a meleg levegõt, amit egy vagy kettõ, a ház hátulján lévõ venti még segít. A Zalmannál kb 1 fokkal hût jobban, de nekem gyári volt rajta és kb 10 fokkal alacsonyabban tartja a procit terhelés alatt az ST. A mérete meg elõször ilyesztõnek hat, de az alaplap gond nélkül elbírja azt a 400 grammot, míg a zalmann 7700-cu kb 800 grammos.

Hidd el ha 1 terás vinyód lenne, azt is megtöltenéd pikpak, a hely sosem elég. 😊

Eddig 1 Quantum-Maxtorom szart be (eddigi 4-bõl), az is hurcolgatás közben, de ugyanez elõfordult egy 40-es notebook Hitachival is. Nem hiszem hogy a többi márka jobb lenne. Seagate már korábban lejáratta magát, Samsung meg lassú és kisebb kapacitású mint a maxtor (de legalább árban ugyanolyan drága), akkor inkább a maxtor.

Falconer
Meg qrva hangosak

Falconer
Nekem egy noname házam van 15k-ért, ha nem nézzül a 11db 5.25-öst, akkor passzol a leírás 😊

Punkerwork
ad 1 nincs szükségem 300 gigás winyóra, ad 2 mondtam hogy maxtort soha, túl sok a rossz tapasztalat vele.

Punkerwork
ember én nagyker listán néztem ezt 😊

Veszel 2 16 megás 300-as maxit, aztán azt raideled, jobban jársz. 😊

Punkerwork
nekem nem, Maxtor-t nem veszek elvbõl, inkább veszek majd 2 db 120-as samsungot és tükrözöm õket raid-ban 😊

A digitalmindban vettem 300-as maxtort, az is 16 megás. Van asszem 400-as is, most nemtom mennyi az ára, de akkoriban irreális volt, a 300-as meg pont elfogadható. Ha ésszerû szintre csökkent, akár a 400/16-os is megérheti.

Ha még nincs házad, fontold meg egy coolermaster stacker vételét! Tetõtõl talpig rakhatod 5.25 rackekkel (11 db), van benne külön vinyókeret (3 vinyónak), ventivel az elején. Szanaszéjjel szellõzik, hely meg annyi van benne hogy bele is költözhetsz, nem kell parázni a kábelek meg hosszabb-rövidebb alkatrészek elhelyezése miatt. Múltkor már bruttó 37-ért láttam ilyet.

czky
Nekem volt egy rövid ideig Silent Tower-em. Abit IC7-esre nem jó, mivel a venti része a VGA felé néz és onnan szívja a meleg levegõt...
Plusz az én Casetek házamba se passzolt, mivel van rajta belül egy ajtó szûrõkkel, amit nem lehetett tõle becsunki...
Ja és nem is hûtötte jobban a régi prescottomat, mint a zalman...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510