7005
Athlon 64
  • Gabesz amd64
    nem sima athlon thunderbird
  • TrIp
    hogyhogy nem fut az age? sempronnal megy, ugye?
    amúgy kinek kell athlon xp?? nekem van egy... 1800+
  • Gabesz amd64
    nekem is kéne egy Xp mivel nem fut nálam az Age of Empire III :(
  • MaSzKa
    Tudsz eladó Athlon XP-t?
  • Gabesz amd64
    most másra kell a lové!azt majd ha lesz már zsém akkor beújjítok
  • MaSzKa
    Nem rossz
    csak 1 kicsit lehetne jobb is
    de ennyi pénzért ez a legjobb
    neked mikor lesz 64-ed?
  • MaSzKa
    nekem 2800+@3300+ost az 256KB L2 cache-s
    1600-ról 1951MHZ-re
    1.1 -es Biossal
  • TrIp
    szevasztok emberek! a kérdésem az volna hogy egy 2600+ os 64bites sempron-t, kinek mennyire sikerült túlhajtania?! természetesen gyári hűtővel..... vagy hogy szerintetek ez mennyit bír ki úgy nagyjából?!
  • Gabesz amd64
    irodába pont jó :)
    meg ez egy butitott asus márka
  • Inquisitor
    "Az Asrock kb. olyan "márkanév" mint a Tomato, Acorp, vagy az International magnó. :)"
    Tudom, hogy a minőségre nem sok hatással van, de még is csak az AsusTek márkaneve az Asrock. Szerintem éppen annyira nem szar, mint a csóri ECS, azért egy Tomato vagy Acorp lényegesen sz*rabb. Általában legtöbb gond abból adódik ha valaki nem normálisan telepíti az ezekre épülő gépeket. Kétségtelen tény viszont, hogy nem olyan tuningos deszkák mint pl. az Abit.
    (Ennek ellenére én speciel nem vennék Abitot ...)
    Szintén az Asrock ellen szól, hogy általábban éppen már kifutó chipseteket használ, tehát amit a többi gyártó már nem. Kivéve talán az Ali/Uli chipsetet.
  • s.0liver
    Nekem is Venice magos a procim(3500+).Semmi gondom vele!Tökéletes választás! :)
  • Gabesz amd64
    na végre akkor van egy jó géped már
  • MaSzKa
    1930HZ-ig tudtam felhúzni alapfeszen gyári AMD -s hűtővel
    Abit NV8-as lappal
  • MaSzKa
    Sampon64-em van
    ilyeneket ír a legújabb everest 2.2
    venice-256
    x86-64, SSE SSE2 SSE3
    2800+-os 256KB L2 1600MHZ 18000Ft-ért vettem
    szerintem best buy
    1930-ig tudtam
  • MacrosTheBlack
    Úgy érted az A64 teljesítményét nem éri utol semmi...
  • MacrosTheBlack
    Az Asrock kb. olyan "márkanév" mint a Tomato, Acorp, vagy az International magnó. :) Ha szeretsz szívni fiktív inkompatibilitásokkal, kiakadásokkal, akkor ez a megfelelő lap. :)
  • xrm
    3500+os Venice magos 939-es procit érdemes venni? Valakinek esetleg tapasztalat? Vagy elég egy 3000+ v 3200+ os és jól megtekerni?

[URL=http://www.tomshardware.com/motherboard/20050916/index.html]Ilyen Asrock "dzsunka" :)[/URL]lapot érdemes-e venni? az Abit leveri,de nem kellene eldobnom a jó öreg agp-s karimat,és ha akarnék pcie-t akkor meg az alaplapot nem kellene kidobni.(13-14e + hárfa)
    Ha húzni akarom a procit akkor a 400-as ramomat felejtsem el v 440 körül bírják még a gyűrődést ?
  • pinehead
    a gáz az, hogy az árait tekintve nem.
    anno tavaly szept.-ben vettem a 6800GT-t, br.105-ért, nem cserélném most pci-os videók.-ra mínusz 30 ezerért. annyit megér itt is, mintsem bukjak...
  • izb
    Nem valószinű...
    Kifutott technologia...
  • pinehead
    köszi a javaslatot, ha ennyien mondjátok, valószínűleg okés a lap.
    nem tudja vki, Asus jön-e ki hasonló felépítésű lappal(agp)??
    mert még Asus dohog a gépben, hozzám nőtt a deluxe drága...:))
  • czky
    Támogatom a javaslatot.
    Meg kell még neki egy 3200+ Venice!
  • GanXstaZoleeWrk
    ezaz ez kell neki szerintem is :)
  • MasterJay
    MSI K8N Neo2 Platinum mivel agp-s a vga-d.Ime!
  • pinehead
    nah.
    készülök váltani, agp-s videókártya mellé kellene vmi fejlettebb(lehetőleg nforce-os) lap, agp-s 6800gt maradna, mellé 3000,vagy 3200+os A64.
    tippek a lapra vonatkozólag???
    kösz.
  • Narancs
    Sandra egy rakás szar, nem arra kell alapozni
  • edeleny
    A memoria kezeles erteke sokmindentöl függ,hiaba nem dual a 754-es,viszont dupla annyi az L2,függ az FSB-töl is,ami szinten nagyobb egy azonos szamu 754-nel.Tudod az az erdekes,hogy a Sandra adatbazisa alapjan a mostani 3,2 Venice-m ephogy gyorsabb a regi 2,4-es Athlon XP-töl.
  • hano2
    A64 3000+ Venice procin érdemes kicserélni azonnal a gyári hűtőt(ha nemtuningolok,akkor is?)Állítólag hangos is.
    Ha igen,milyenre?
  • Narancs
    Lehet, hogy húzta az FSB-t, vagy hülyeséget mondott...amúgy hogy mérted le? Tod mindent ki kell kapcsolni, vírusírtót is...stb
  • Newyorker
    Értettem :D
  • Inquisitor
    Én nem értek semmit, a múltkor valaki érdeklődött, hogy nem e lassú a memóriája (mondott egy Sisoft értéket), neki VIA-s 754-es alaplapja volt. Lementem megnézni egy másik gépen, amiben 939-es proci volt, meg NForce4 alaplap, és ott dual DDR-ben lasabb volt kb. 15-20%-al a ram.
    Akkor most hogy is van ez? Elvileg mindkét ramban ólcsó CL3-as ramok voltak csak ...
  • Narancs
    Egyiksem gyorsabb a másiknál, világos?
    Csupána Venice tud egyszerre 4 modult is kezelni 400-on, és ismeri az SSE3-at is.
  • Newyorker
    És a memóriakezelés miatt nem vehető észre, hogy gyorsabb?
  • czky
    Semmivel! A venice magos a jobb, mivel az már tudja az SSE3-at és jobb a memóriakezelése. Az órajelük megegyezik.
  • Newyorker
    Mivel jobb az AMD ATHLON 64 3500+ winchester magos proci a venicénél?

A lényeg, hogy mennyivel gyorsabb?
    Sokkal jobb?
  • izb
    Ki volt ennek a hírnek az értelmi szerzője??
  • GanXstaZoleeWrk
    szerintem nézzél meg pár tesztet prohardveren...
  • zero_cool51
    Lenne egy kérdésem.
    Állítólag a mostani 64 bites AMD processzor nem éri el az ugyanolyan órajelű 32 bites proceszzor teljesítményét. Van ebben valami igazság? vagy csak kacsa...
  • izb
    Zalman bármelyik chipsetbordája jó rá elviekben
  • deicide
    ASUS A8N SLI Deluxe deszkámon az alaplapi chipszet hűtőnek brutál a hangja..!

lehet ezzel valamit kezdeni hogy ne legyen ilyen hagos...?

cserélni gondolom...de mire....?
  • izb
    valszeg nem érdemes tartani raktáron wincseszter magosat, mert nem keresi náluk senki