7005
Athlon 64
-
#4532 az X2-esek közt pedig a Toledo magos -
#4531 lehet kapni!89k-tól a 4000+-ost
amúgy 3500+ 512Kb,3700+ 1Mb, 4000+ 1mb L2-Cache -
#4530 Thx. -
#4529 Létezik, pl. ASUS A8V. -
#4528 Ja de kapni nálunk olyat? -
cseneles #4527 amúgy menyibe kerül??
-
cseneles #4526 ok köszi -
#4525 Ha nagyon le van terhelve a gép, meg tesztrogramban :), meg ha kemény játékokkal játszol akkor amikör tölt. De ha nem vagy nagy játék meg PC guru, akkor szerintem pénzkidobás az egész. -
cseneles #4524 oksi és azt a gyorsaságot hol lehet érezni???
vagy miben?
-
#4523 Mert qrva gyors. De csak ha van pénzed akkor ajánlom. Egyébként jo a twinmos is. -
cseneles #4522 oksi de az miért lenne jó???
nemigazán értek a ramokhoz
-
#4521 Geil Superram 2*1GB pl. -
#4520 Havernak kéne S939 alaplap, de AGPs és lehetöleg ASUS. Létezik egyáltalán AGPs S939 lap? -
cseneles #4519 halihó!
milyen ramokat ajánlanátok a rendszeremhez és miért??????? -
#4518 nincs még SATAm.
ultras nincs ilyen áron, illetve hasonló sem -
#4517 MSI lapok mind jók meglátásom szerint itt melóban is az van és otthon is igaz nekem agp-s. -
#4516 Egy héten belül másodszor írom le, hogy igen, jó, nekem is ez figyel a gépben, és kellemesen elvan, köszöni szépen. :)
Egy baja van csak, hogy chipset a videókari alatt foglal helyet, tehát ha megállna a ventije, akkor gubancos a lecserélése (a Zalman NB-47J és társai felejtősek). Ezen kívűl a Neo4-F csak SATA-150-et támogat, SATA-300-at nem, ez mondjuk egy ellenérv ma már (sima nforce4 chipset, nem nforce4 ultra). -
#4515 MSI K8N Neo4-F <-ezjóez? ABIT AV8 helyett lenne a PCIE miatt! -
#4514 Nekem is olyan van .... és nagyon jó! -
#4513 Köszi a segítséget!
Akkor meg kell várnom míg meglesz a dual kit memórám, mert arra nem maradt keret és jelenleg két különböző modul van a gépben. (Hynix & PQI)
Már csak el kell döntenem, hogy Kingston vagy Geil dual kit, majd némi kp összekaparása... és kezdődhet a tuning!
Még1x THX! -
#4512 Még mindig 4db Kingmax HC DDR500. -
CUCLI #4511 Cifu neked most milyen ramod van? -
Haversrác #4510 Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék vásárolni egy amd 64-es processzort. Egy Amd 4000+ -osra gondoltam, csak azt nem tudom, ezeket a procikat mennire lehet tunningolni? Mert vannak olyan procik, amellyeket nem igazán lehet huzni a ramok miatt.
előre köszi -
#4509 Szerintem a San Diego magos A64 a legjobb, az ugye 1Mbyte L2 cache-el van szerelve... -
#4508 A tuning nem exact tudomány, az, hogy mennyire tuningolható a proci, minden esetben szerencse kérdése. Kezd el szépen tuningolni, javaslom lent a belinkelt clockgent, feltelepíted és a windowsba nekiálsz szépen tekerni, és közben figyeled a hőmérsékletett. Ha bizonytalankodik a rendszer, nincs vész, reboot, és lehet kezdeni előről.
Amire ügyelj:
-A ramjaid bírják a beállított sebességet, bölcs döntés, ha először visszaveszed a ramok sebességét, hogy ne befolyásolják a tesztelést, és ha a proci limit már megvan, akkor lehet hozzá igazítani a ramok sebességét is, függően attól, milyen sebességet bírnak.
-A HT szorzót biosból 230Mhz-es FSB környékén vedd vissza 4x-re, 250Mhz felett pedig 3x-ra.
-Használj valami jó kis prociterhelő programot a tesztelésre, pl. prime95, és figyeld a hőmérsékletett közben. Ha 60°C fölé emelkedik, akkor már ne tekerd tovább lehetőleg. -
edeleny #4507 Akar lehet Venice-is,a ket mag teljesitmenyeben (L1,L2,orajel) nincs semmi külömbseg,csak az anyagaban,es a tudasaban,igy nem lehet megallapitani,csak a sorozatszamabol. -
#4506 Ezekből az adatokból nem lehet tudni. Kérdezd meg ott ahol meg akarod venni. Tudni fogják.
Az én procimnak is ezek a paraméterei és winchester magos... -
stormnet #4505 Sziasztok, azt hallottam hogy a venice magos a64-ek a legjobbak, és én most készulok egy a 64 procit beszerezni. amit én kinéztem az 3200-as 2000Mhz-s 512 L2 caches darab, sztetek ez venice magos ?
Htx -
#4504 Hi.
Közelmúltban újítottam Athlon64-re (3000+ s939) egy Asus A8N-es deszkában figyel, és az lenne a kérdésem hogy mennyire húzható?
Venice magos a kicsike, és a gyári hűtő van rajta.
Biosban állítottam az FSB-t, most 1800 helyett 2200-on megy, mindn gond nélkül.
De jó az ha csak az FSB-t állítom?
Így egyébként tehelés alatt 48 fokra melegszik max és kb 5-7 perc üresjárat után visszahúzódik 38-ra.
Ez jó?
Köszi a segítséget, nem vagyok mélyen otthon a tuningban! -
#4503 Ha mondjuk sűrűn állítod le a gépet, akkor tényleg zavaró lehet minden egyes alkalommal belőni... -
sgamez #4502 Kár hogy nemlehet beállítani hogy ilyen beállítással induljkon a win -
#4501 Ha stabil is, akkor hurrá. Látod ezért nem kell azzal foglalkozni, hogy a bootnál mennyit érsz el. :D -
sgamez #4500 Ezzel a progival egész 2650Mhz bírtam húzni!! (alap 2000Mhz) -
#4499 Glacialtech Iglo 7200, 7300. -
Ferencz István #4498 Akkor kb. 5000FT értékben ajánljatok már valami jó hűtőt. Halk legyen és jól hűtsön. -
#4497 Bár állítólag elég hangos. Az tény, hogy a jobb hűtések halkabbak nála, de azért hangosabb hűtővel is volt már dolgom. :D -
#4496 ha alapon használod a procit akkor minden ok vele. -
Ferencz István #4495 Egy Athlon 64 3000+ Venice-nek megbízható a gyári hűtése? -
#4494 Van. Ott a link, ráböksz, és kiválasztod az nForce3-hoz való Clockgent... -
izb #4493 Ilyen van nforce3 chipsethez is??