7005
Athlon 64
  • Bence01
    hello nem tudom milyen athlon64-et vegyek választási lehetőségek athlon64 3800+ ; athlon64 X2 3800+ ; athlon64 4000+ a kétmagos jobb tömörítésben de inkább játékra használnám abba meg a másikak jobbak nem tudok dönteni várom a véleményeket
  • gurubefree
    Köszi mindent megjött a BIOS beállítás minden megy frankon !!!!!!!!

Köszönöm .......
  • vjanika
    ÖÖÖ, hát az a baj, hogy semmit sem látok a képből :-) inkább írd le, vagy legalább nagyítsd ki
  • ent
    "Athlon 64; Ki mit vár az Athlon 64-től?" c. fórumot olvassák? [felháborodott]
  • Thanatos
    hihetelten vagy ölegem, a popsid is más törli ki? itt nem az energiáról van szó hanem a hozzáállásról..., de midn1, soha nem fogod emgérteni szerintem, én itt befejeztem, mr elfoglalt (kérdés mrá csak az hogy neked meg erre van energiád és arra meg nem hogy te nézz utána amit krédezel? szánalmas...)
  • agyhalál
    Trendidumán a büntipontot értettem, csak, hogy tisztán láss.
  • agyhalál
    Honnan veszed, hogy nekem olyan sok időm van? De ha lenne is, nem mást ugráltatnék a szaros gondjaim miatt. Az rendben van, hogy érdeklődsz, de akkor legalább nem kellett volna benyögnöd a végén, hogy arra számítottál valaki megnézi helyetted.
    "és erre energiát fektettetek?" Nem erre, hanem ebbe, de kevesebbet kellett, mint utánnajárni HELYETTED.
    "Remélem vmelyik moderátor néz titeket, mert egy-két büntipont elférhetne mellétek!!" Mellétek?:O Mi a faszom ez a trendiduma??? Ilyet csak a Plazapicsák és a buzik nyomnak. Gondolom az életkorod nem egyezik az adatlapodon feltüntetettel. Nem baj, majd idővel kinövöd.
    Fórumba illő volt ugyan a kérdésed, de mindenki arra bukott ki, hogy lusta voltál utánnajárni és azt még be is ismerted.
    Mi a tököm az az alma??? A láma plázanyelven?
  • ent
    ""Azt hittem van vki aki megnézi helyettem..." ===> na elmész te a picsába" ===>>>>> Nem érek úgy rá mint egyesek!

":)

"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban?
    De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló."
    bye ent
    Válasz 'agyhalál' üzenetére (#4643)

ma 00:53 | Privát | Válasz | #4643
    Tetszik az aláírásod;)

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
    Válasz 'Thanatos' üzenetére (#4642)

© Thanatos tegnap 23:51 | Privát | Galéria | Válasz | #4642
    nem személyeskedek, ez egy idézet ami tetszik, ennyi..., bárkitől lehet idézni nem? vagy szerzői jog védi talán?

De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló."
    bye ent
    Válasz 'Gabesz amd64' üzenetére (#4641)

tegnap 23:48 | Privát | Galéria | Válasz | #4641
    Ne személyeskedj az aláírásoddal...ez szánalmas

i.j.t
    "Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem kérdez az is marad!"

Válasz 'Thanatos' üzenetére (#4640)

© Thanatos tegnap 21:17 | Privát | Galéria | Válasz | #4640
    jah és köci az új aláírást, ezer hála :DDDD

bye ent

© Thanatos tegnap 21:13 | Privát | Galéria | Válasz | #4639
    láma válaszolo, egyre jobban röhögök, neee leforduloka székről :DDDDD
    és izé, ugye nem mondod komolyan hogy képes votlál egy napot várni azért hogy valaki megnézze HELYETTEd ??? na pffff :PPP nap poénja :D

bye ent
    Válasz 'ent' üzenetére (#4631)

© Thanatos tegnap 21:10 | Privát | Galéria | Válasz | #4638
    pontosan :) csak én nem tom ilyen szépen kifejezni magam :D

bye ent
    Válasz 'agyhalál' üzenetére (#4636)

© Thanatos tegnap 21:09 | Privát | Galéria | Válasz | #4637
    :)
    izé, megnézi helyetted? ha ő megtudja nézni te nem? vagy ezt msot nem vágom :)"

=====>>>>> és erre energiát fektettetek? lol és ez szerintem a legnagyobb szánalom...
    Remélem vmelyik moderátor néz titeket, mert egy-két büntipont elférhetne mellétek!!
    Fórumba illő kérdésemre ennyi faszságot írni!
    [büntipontotkérezeknekazalmáknak]
  • Thanatos
  • agyhalál
    Tetszik az aláírásod;)
  • Thanatos
    nem személyeskedek, ez egy idézet ami tetszik, ennyi..., bárkitől lehet idézni nem? vagy szerzői jog védi talán?
  • Gabesz amd64
    Ne személyeskedj az aláírásoddal...ez szánalmas
  • Thanatos
    jah és köci az új aláírást, ezer hála :DDDD
  • Thanatos
    láma válaszolo, egyre jobban röhögök, neee leforduloka székről :DDDDD
    és izé, ugye nem mondod komolyan hogy képes votlál egy napot várni azért hogy valaki megnézze HELYETTEd ??? na pffff :PPP nap poénja :D
  • Thanatos
    pontosan :) csak én nem tom ilyen szépen kifejezni magam :D
  • Thanatos
    izé, megnézi helyetted? ha ő megtudja nézni te nem? vagy ezt msot nem vágom :)
  • agyhalál
    "Azt hittem van vki aki megnézi helyettem..." ===> na elmész te a picsába
  • izb
    Na szerinted miért??
    Na??
  • ent
    Neked miért van 2vel több csillagod, csillag patrik?Írtam vmit...
  • ent
    Eddig tartott: átlag terhelés mellett 40°C, max: ha 89W, akkor 65°C, ha 110W akkor max 70°C.
    Nekem 33°C üzemel normál módban. Tehát, nyazsgem
  • izb
    A figurának köze sincs a dologhoz,és írni akart valamit.
    Jól sikerült....
  • ent
    Miért hülye a kérdés? Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló. Ez mért hülye kérdés? Alma
  • Thanatos
    hülye kérdésre hülye válasz....
  • ent
  • gurubefree
    Szóval úgy kezdődött az egész , hogy a gép / A8N-SLI nForce4 ; AMD3200+ 64bit ;
    4x512MB RAM ; 6800GT 256MB PCI-X ; / tökéletesen müködött amig fel nem akartam telepíteni a DAEMONT . Ekkor abbana pillanatban , hogy vége lett a telepítésnek újra indította magát semmi kérdés nélkül . Persze amikor újra ment a winfos akkor sehol nem volt az egész DAEMON.
    Ezek után jött a többi probléma , az ismeretlen eszköz és ennek folyamatos telepíteni akarása mert ez a hepje azóta.
    Bekapcsolom a gépet feléled a windows rögtön új hardver telepít minden le is fut tökéletesen .A VÁLTOZATOSSÁG KEDVÉÉRT ÚJRA INDUL ........
    És kezdi előröl ..... a fa.... kivan.

• gurubefree
    Nem igazán látni de szerintem ez is a Bios-al kapcsolatos.
  • gurubefree
    Megköszönném a bioshoz a beállításokat.

A másik probléma itt van . Nem tudom mi lehet ez az ismeretlen eszköz .
    Ha letiltom akkor nem megy a netem.

[IMG][/IMG]
  • vjanika
    THX az infót.... :-) ha nem mondod, akkor nem nézem meg, hogy van-e már 64-bites :-)
  • vjanika
    Nforce4 driverek? telepítve? melyik verzió? BIOS verzió? Én elmondhatom a BIOS beállításaimat ha gondolod....
  • Thanatos
    szerintem meg 580 celsiuson...
  • ent
  • Akuma
    0 Kelvin
  • ent
    Szerintetek mennyi fokon kellene most üzemelnie a procimnak?
  • Gabesz amd64
    egyszer rakd fel azt jóvan
  • agyhalál
    Miért?
  • gurubefree
    Semmi gond nincs vele csak minden egyes inditásnál telepíteni akarja .
    Csak ennyi a gond .....
  • [NST]Cifu
    Szűz windowsra akarod feltelepíteni a DT-t? Jó DT-t akarsz feltelepíteni (az X64-es változat nem jó sima WinXP-hez!!!!)?

A P&P Bios Extensionnal mi a gond? Ha fel akar települni, hát települjön. :)
  • gurubefree
    Segítsetek

Ma lett összerakva a gépem és problémáim vannak. / 3200+ 64bit 6800GT 2GB RAM /

Folyamatosan újra indul a gép ha fel akarom telepíteni a Daemont , aztán meg ilyen dolgokat akar feltelepíteni : "PLUG AND PLAY BIOS EXTENSION"

Mit tegyek ????? Valakinek lenne BIOS beállítása az A8N-SLI-hez ?????
  • ent
  • bigfoot
    kaptam az alaplapomhoz egy progit aminek a neve cool and quiet!
    ez jó progi?lehet húzni a procit anélkül hogy lényegesen melegedne?

egyebként mi a jó hőmérséklet a procinak?
    mert most 34 fok kb