Athlon 64
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak technológia különbség, gondolom a megírt programnak holt mindegy, hogy külön procimagok vagy egy lapkán vannak 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hát akkor most kinek higyjek? Úgy tudtam azért megy olyan sz*rul egy csomó gyengébb gépen, mert valami összegányolt saját motor hajtja az elsõvel ellentétben, ami tényleg Q3 motoros vot ...
egy erdekes teszt. x2 4800+ -t hasonlitanak ossze egy dual x2 4800+ -al (4 mag) 😊
Ugy tunik 2, ill 4 mag kozott tobb mint 60% gyorsulas mayaban. 1 es 2 mag kozott valoszinuleg tobb ennel.
De igazabol nem is lenyeges, amig van lehetoseg mind2 mag kihasznalasara.
A mayanal biztos jol jon a 2 mag, erre nagy valoszinuseggel teszteket is talalhatsz dogivel.
De -és most inkább elvi a kérdés- tulajdonképpen az említett antivirus/játék párhuzamos futása esetén is az egyik mag az egyiket,a másik a másikat futtatja? (kissé leegyszerüsítve a dolgot)
Meg szerverbe sem, ill csak masodsorban. A ram es a gyors hattertar kategoriakkal fontosabb.
Akkor úgy fogalmazok, néhány grafikusra nem lehet piacot építeni.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Remélem jó helyre írok. A kérdésem az, hogy ha kétmagos AMD proscit teszek az alaplapomba (konkrétan egy 3500+ helyett menne bele egy X2 4200+, amiben egy mag gyakorlatilag ugyanaz, mint a 3500+), akkor jellemzõen milyen szituációkban várható gyorsulás?
Persze tudom, hogy ha egyszerre tömörítek divx-et, meg játszom, akkor igen. Meg a több magot kihasználó programoknál is.
De pl ahogy alapban megy a windows, fut mondjuk egy antivirus, én meg játszom(elvileg több program fut egyszerre), akkor is kihasználja a több futó progi a több magot?
Narancs: Az NB47J csak óvatos tuningra elég.
Eddig amikkel találkoztam elég drága cuccok voltak.
Ja most látom chipset hûtésrõl van szó. Azt hittem cpu hûtésre kell.
Manson: Zalman nb47j a megoldás.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
meg lehet a lap biztonságos hütését oldani passziva? kicsit hangos!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A san diego magos 3700+ szerintem jobban megéri,simán felhúzod 2600mhz-re,vagy szerencsésebb esetben nagyobra is.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Athlon64(939) 3800+ (2,4Ghz, L2 512k) 82,800 Ft
Miért ekkora az árkülönbség a két proci között?
Next PC upgrade: 2022
de nem értem miért érek el ilyen 1300-1400 pontokat 3dmark-ba mikor elég erõs a gép.... lehet kevés ram miatt
Hany fok, az meg a hutestol fugg.
De altalaban nem szoktak az AMD 64-ek tulhajtva sem nagyon 45-48 fok fole menni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
hány fok még a normális?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
van egy AMD Athlon 3700+ San Diego-m meg egy Asus A8n SLI-Deluxe alaplapom, de nem találom hogy hol kéne feszkót adni meg húzni a biosban :-\
vki help
A ket memoria mukodhet egyutt, de csak es kizarolag 333-as frekvencian.
(Sapphire RADEON 9600 Pro,Adv)
Ha van egy 256/333 és egy 256/400 memória, akkor az nem baj hogy együtt van?
kösz😉
A s939-es 3000+-ok órajele 1800MHz. Szintén minden mag esetén.
Az AMD soha sem tett különbséget árazás tekintetében a különféle magok és foglalatok esetén. Aminek azonos volt a jelölése, azt azonos áron adta (és adja a mai napig is). Ami árkülönbözet esetleg van, az mind a kereskedelemnek köszönhetõ! Az AMD csak a különféle felépítésû (A64, Sempron, A64 FX, A64 X2, Opteron) procik árában tesz különbséget.