7005
Athlon 64
-
KaLóZ14 #6925 nincsen semmi vele, csak kiváncsi voltam hogy lehet-e valahogyan feljebb húzni 2400MHz-ről... -
dara #6924 És mi a gond a 2400MHz-cel? -
#6923 CnQ-t kikapcsolod, FSB-t emeled, ramot visszaosztod, HT-t leveszed 800-ra.
Ha bizonytalankodik fagyogat, akkor feszkót emelsz - ésszel. -
KaLóZ14 #6922 hi!
megtudnátok mondani hogy az AMD Athlon 64 3800+ AM2 -est lehet-e feljebb húzni valahogyan?? mert alapból csak 2400MHz-n megy! -
dara #6921 Ha multiprocessor-os kernellel van felrakva (ezt utólag is meg lehet oldani), akkor igen. Bár az OS-nek (pontosabban annak kernelének) alapvetően csak a terheléselosztás a feladata. -
#6920 nem a xp használja, hanem a programok... -
vadgab #6919 Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy a dual core -os cpukat kihasználja az xp rendesen? -
dara #6918 Ugyan azért, amiért a noname RAM-okhoz odaírják, hogy brand. Fogalmuk sincs róla mit árulnak, és mit jelent az a két E betű. -
#6917 oké ezt értem...
de ha nincs feltüntetve egy online árlistán és én megrendelem aztán egy futár kihozza és nem az amit akartam az szívás :)
de nem erre akarok kilyukadni hanem h mért nem tudják odaírni h az a proci EE,mert itt oda tudják írni...azaz megkülönböztetik egymástól a kétfélét
:)
én azért kérdeztem a #6907 hszban h mennyibe kerül,mert össze akarom hasonlítani az árakat... -
dara #6916 Nézd meg az OPN-jét. -
#6915 és ha mégse?
meghát h bizonyosodom meg h az EE proci? mert nem sok árlistán van kiírva h az az... -
#6914 és ez csak jobb lesz -
dara #6913 Részletkérdés. Jelenleg már ott tartunk, hogy az EE procik ugyanannyiba kerülnek, mint a simák. Legalábbis az AMD ugyanannyiért adja őket. -
#6912 ott életbe sincs az kiírva h Energy Efficient Version
és gondolom h az nem is az ami ott írva van -
#6911 kiskerarak.hu -
#6910 één csak körülbeli árra lennék kiváncsi
-
#6909 Hat most neked meddig tart nehany szamtech bolt arlistajat fellapozni? -
#6908 ja és ennek?
AMD AM2 Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.6GHz, 2x 1MB CPU - Retail
kösz -
#6907 AMD AM2 Athlon 64 4200+ Windsor Core, 2.2GHz, 512KB x 2 Cache CPU Energy Efficient Vesion - Retail
mennyi az ára? -
#6906 Meg. -
#6905 Megéri egy mezei usernek X2 3600+ vennie 3800+ helyett? -
nakato #6904 Üdv!
Sikerült megoldani a problémámat. Shift+F10-zel be tudtam lépni egy BIOS-részbe, ahol átátállítottam, hogy a hálóról próbáljon bootolni, így már elindul a gép, s minden gond nélkül be tudok lépni a BIOS-ba.
Még két problémám van:
1. Ha be van dugva a pendrive, nem indul el a Windows, pedig a BIOS-ban beállítottam, hogy arról ne is próbáljon meg bootolni.
2. Kifagy a Windows néha. Jó, tudom hogy ez Mr. Gates termékénél nem oly unikum, ám tegnap egy óra alatt kétszer volt ilyen fagyásom. Létezik, hogy azért van, mert a feszültségeket kicsit feljebb vettük? -
dara #6903 Kar felhajt -> hűtő be a keretbe (ha a gyári trutymót nem vakarod le a műanyag védőcsíkot akkor is le kell szedni róla) -> horgokat beakasztani a karmokba (kézzel is simán megtehető) -> kart lehajtani.
Ha nem érthető eléggé, akkor az Abit oldaláról letőltőd bármelyik AM2-es lap manual-ját, abban fényképekkel illusztrálva is le van írva. -
#6902 Nekem nem tud senki segíteni ???? -
#6901 Hogyne kene. De valoszinuleg mar gyarilag be van kenve a huto alja.(szinte biztos)
-
Mythic #6900 Hellotok! Bocs a hulye kérdésért, de már van vagy 1,5 éve hogy nem raktam ossze új gépet. Vásároltam egy Sempron 3000+-as processzort ASUS K8N deszkával. A kérdésem a kovetkezo: kell-e pasztát kenni még mindig a processzora mielott ráhelyezem a ventilátort. Mert sem a dobozban nem találtam pasztát, se a használati útmutatón nem mutat olyat, hogy pasztázni kellene. Régebbi procimhoz volt paszta is és a leírás is felhívta rá a figyelmet. Választ elore is koszi! -
#6899 Hali !
egy nagyon hülye kérésem lenne....
SEEGGÍÍTSEEENN VKKII HOGY HOGY KEEELL FELTENNI AZ AM2-es HŰŰTTŐŐŐT
mindjárt megvadulok.... itt szórakozok vele lassan 1 órája és nem bírom feltenni....
3200+ am2-es AMD dobozos,
ASUS M2N-E deszka...
és ami a proci dobozába volt papper az annyira érthetettlen számomra....
áááááááááááááááááá -
#6898 Le van irva az alaplap hasznalati utasitaaban minden bizonnyal.
-
nakato #6897 Sajnálattal hallom. Szóval, a BIOS-t hogy lehet beégetni?
Köszönöm, hogy adsz ötleteket. Hálás vagyok érte.
Pont az előbb volt itt egy ismerősöm, ő azt mondta, hogy vegyem ki az elemet, majd hagyjam kint egy órácskára, s tegyem vissza. Ez segíthet vajon? -
izb #6896 az is lehet,viszont csak úgy fog kiderülni,ha az alább leírt lehetőségekkel elkezded kideeríteni mi is a hiba. -
izb #6895 hát sajnos ha meg akarod oldani a problémádat akkor a végére kell járnod a dolgoknak.
Lehetséges hogy az alatt az 1 év alatt lemerült.
-
nakato #6894 Attól félek, nehogy hardverhiba legyen. Pl. rossz az alaplap, vagy a proci...stb. -
nakato #6893 Hát, egyik sem tetszik. :)
Legfőképpen az "új alaplapi bios beégetése" nem. Ezt hogy kell csinálni?
Mondjuk a "az alaplapi elem lemerült(csere)" lehetőség lehet attól, hogy kb. egy évig egy polcon állt?
-
nakato #6892 Ja, meg Ati Radeon 9600 Pro -
izb #6891 lehetséges megoldások.
-az alaplapi elem lemerült(csere)
-új alaplapi bios beégetése.
-táp csere
-bios reset
-
nakato #6890 K8N Neo2 Platinum alaplap
AMD 3500+
1 GB RAM -
izb #6889 Milyen géped van?
Valszeg a Tab billentyű lenyomásakor kihagy valami az xp számára nem annyira lényeges lépést és ezért "stabil" utána a gép... -
nakato #6888 Sziasztok!
Nem tudom, hogy van e valakinek ötlete a problémámra.
Bekapcsoláskor úgy átlag minden 2-3. indításra mindenféle hibaüzeneteket ír ki a gép, pl. a hálókártyára vonatkozót, meg néha ilyesmit, hogy: "Not boot disk, please...".
Egyedül úgy sikerül elindítani, ha a Platinum felirat megjelenésekor TAB-ot nyomok, ami valami "Post"-ot takar (mi lenne ez?), viszont ha DEL-t nyomok, akkor nem lép be a BIOS-ba, hanem a kurzor villog szépen a bal felső sarokban.
Naszóval, TAB-ot nyomok, ekkor a DOS-os képernyő "összeesik" (mintha a felbontás rossz lenne), s szépen elindul az XP. S ennek már semmi baja. Működik rendesen a gép. Futnak a programok, játékok, s netezni is tudok, azaz itt már semmi hibát nem tapasztalok.
Kezdek kétségbe esni... -
dara #6887 Ezen már nem igazán tudsz javítani. Legfeljebb a CAS Latency-t próbálhatod meg 2-re csökkenteni. -
#6886 Áhh nemtom.. a játékok csak 1-2 fps eltérést mutatnak de a windows lényegesen gyorsabban fut, gyorsabban reagál mindenre 1536MB-rammal ddr200on. Inkább bennehagyom mind a 3 ramot aztán kész :D. Na szal mégegy kérdés! Memóidőzítések :| azokhoz nem értek vagy nem is értem hogy egyátalán azok mik :| hogy kéne őket belőni hogy a legjobban menjen a gép? vagy haggyam alapértéken? Help :D itt van a mostani beállítás