7005
Athlon 64
  • izb
    igen ez egy kicsit fura is,de van egy sanda gynúm, hogy az elkövetkező 3 évben lesz kényszerítő erő a 4 magra.Intelt nem kell félteni.
  • grebber
    Erre majd 3 év múlva visszatérünk fel is írom hajónaplómba elne felejtsem! :D
  • Punker
    ezt mondtuk a 32 bites cuccokra is, hány év alatt nem sikerült semmit érdemben felmutatniuk? 4 magot akarnak 1 éven belül, holott a 2-őt se használják még ki rendesen sőt még 50%-ban se, szal nem biztos hogy nem elég neki a conreo 3 évik + nem tudhatjuk mik az igényei.
  • izb
    Hát azért ezzel vitatkoznék:)
    Végülis a notim 1,6os celeronja is elég mindenre.
  • grebber
    Pff akkor már most vesztettél.
    Itt van példának a 2500+-os procim szerintem te jobban tudod hány éves is ez a proci és mégis nem ez a szűk kersztmetszet a gépembe hanem a VGA + a RAM erről ennyit.5000+-ossal vagy E6600-al olyan vidáman elleszek megint 3 évig mint a huzat.

Ti meg vehettek minden évbe új procit mert hogy új meg jobb és fizessétek ki érte az a kurvanagy összeget.
  • izb
    fogadhatunk:)
  • grebber
    Gondolod te.Mondjuk ki ahogy érzi.
  • izb
    nem dehogy az a jobbik...........
    és a másik is az:)
  • Gabesz amd64
    marmint az X4-es megjelenese?
  • Gabesz amd64
    mar errol beszeltem vele,h mindig var akkor abbol nem lesz semmi :D
  • izb
    Hát ez a rosszabbik eset:)
    vagy a jobbik?fene sem tudja...
  • Gabesz amd64
    egy ev mulva itt az X4-es...Conroe 3 ev mulva sehol
  • izb
    meg, meg
  • izb
    Szerintem kár 3 évben gondolkodnod.
    3 év múlva 8 magos procik lesznek,és a conrodat újságnehezéknek fogod használni:)
  • grebber
    Ilyen felfogással lol.
    Már beszéltem erről 5000+ és az E6600-as proci 3 évig simán elég lesz játékokra leszarom ha jönnek újak majd 3 év múlva édekelnek mik is lesznek akkor!
  • Richard90
    nem te vagy az a gyerek aki évek óta mondja hogy venni fog gépet?
    ilyen felfogással, márciusban kijön az 5800+ meg a 7900-es conroe... annak is megvárod míg lemegy az ára?
  • Gabesz amd64
    nem veszlek ide,mert mar az egesz SG tudja h Te mit akarsz :P

5000+ olcsobb lesz akkor majd csak figyuzd meg
  • grebber
    Ha engem ide veszel akkor rosszul teszed én nem most fogok Conroe-t venni sőt AMD-t se most jővő márciusban.
    És akkor majd azt veszem ami akkor olcsobb lesz 5000+ vs E6600.
  • Bucser
    Aki mindenféleképpen vett volna új lapot procit és ramot a gépbővítéshez az járt rossztul nagyon most. de ez van ezt kell szeretni:)
  • Gabesz amd64
    jah

es aki most akar valtani Conroe-ra. uj lap + ram + proci. grat minthogy venne olcsobban X2-t.
  • grebber
    AMD árak
  • bertino
    én is gondolkodtam, míg volt pénzforrásom...
  • Mike
    mondjuk én erősen gondolkodom rajta
    a pc-t nem dobom ki, de játékon kivül mindenre jó, nem kell több

azt a 3 programot amivel meg egy évben játszom, simán meg fogom venni, mág ha drágább is mint a pc-s verziók általában
  • grebber
    Van egy két konzolos haverom és nem keveset szoptak már csippeléss miatt.
    Meg nincsenek fölös millioim eredeti gamekre!
  • bertino
    ez azért nem egészen így működik
    bár én személy szerint azért nem veszek konzolt, mert abban kevesebb lehetőség van, mint PCben és PCs játékokban
  • grebber
    Nemfogok konzolt venni mert azt csippeltetni kéne behal azt vehetek újat erről ennyit!
  • Mike
    nem olcsóbb erre egy konzol?

egszerüen azt nem értem, hogy egy átlag sg-s usernek minek 4 magos proci, meg 100 ezres grafkártya )jó ha mondjuk miller, és vmire szórni kell a pénzt, akkor ok)
  • grebber
    Lenti mondokáimból kiderül csakis játékra!
  • Mike
    na jó, de mire kell neked a gyorsaság?

ugzanazt fogod csinálni mint most, csak jóval bonyolultabb, nehézkesebb, több erőforrást igénylő szoftverekkel?
  • Mike
    akkor megveszem
  • grebber
    Gyors ennyi = 3-4 évig hozzá se fogok nyulni (legalábbis bizom benne)
  • bertino
    nem írták el, már 400an megkérdezték (valaki személyesen is bement a boltukba)
    szal abban biztos lehetsz, hogy nem írták el
  • Mike
    mire kell majd neked a Conroe?
    magyarázd már el, hogy én a hülye is értsem
  • Mike
    meg milyen olcsó, nem 12k, csak 2
    (vagy elirták)
  • bertino
    ezen a listán máris 3k-val kevesebb a 930as ára, pedig tegnap néztem és akkor még 40k volt... jó lesz ez, nagyon jó lesz
  • grebber
    Arról beszélek ha én pl jővő márciusban vennék akár conroe E6600-at akár X2 5000+-osat az jóideig proci is lesz.

Mert most pl gondolj bele intel p4 3GHz-es proci mióta van és még mindig szinte mindenhez eléh játék téren!
    És ne az 1-2 kivétellel ellenezzetek mert az minimál!

• bertino
    lásd. Flatout 2
    számomra egyetlen ismeretes játék, aki a vevő igényeihez és kívánságához igazodik

még egy Radeon 9250en is elfut, első részről nem is beszélve...
  • Thanatos
    de lesznek, nyugodj meg :)
  • Gabesz amd64
    majd hetvegen meglesem itt mennyi az ara,most mar en is kivancsi vagyok
  • grebber
    Na és ?? Csak nem lesznek annyira pofátlanok a fejlesztők hogy feszt optimalizálatlan fos gameket adogatnak ki.