7005
Athlon 64
-
izb #6365 igen ez egy kicsit fura is,de van egy sanda gynúm, hogy az elkövetkező 3 évben lesz kényszerítő erő a 4 magra.Intelt nem kell félteni. -
Erre majd 3 év múlva visszatérünk fel is írom hajónaplómba elne felejtsem! :D -
ezt mondtuk a 32 bites cuccokra is, hány év alatt nem sikerült semmit érdemben felmutatniuk? 4 magot akarnak 1 éven belül, holott a 2-őt se használják még ki rendesen sőt még 50%-ban se, szal nem biztos hogy nem elég neki a conreo 3 évik + nem tudhatjuk mik az igényei. -
izb #6362 Hát azért ezzel vitatkoznék:)
Végülis a notim 1,6os celeronja is elég mindenre. -
Pff akkor már most vesztettél.
Itt van példának a 2500+-os procim szerintem te jobban tudod hány éves is ez a proci és mégis nem ez a szűk kersztmetszet a gépembe hanem a VGA + a RAM erről ennyit.5000+-ossal vagy E6600-al olyan vidáman elleszek megint 3 évig mint a huzat.
Ti meg vehettek minden évbe új procit mert hogy új meg jobb és fizessétek ki érte az a kurvanagy összeget. -
izb #6360 fogadhatunk:) -
Gondolod te.Mondjuk ki ahogy érzi. -
izb #6358 nem dehogy az a jobbik...........
és a másik is az:) -
marmint az X4-es megjelenese? -
mar errol beszeltem vele,h mindig var akkor abbol nem lesz semmi :D -
izb #6355 Hát ez a rosszabbik eset:)
vagy a jobbik?fene sem tudja... -
egy ev mulva itt az X4-es...Conroe 3 ev mulva sehol -
izb #6353 meg, meg -
izb #6352 Szerintem kár 3 évben gondolkodnod.
3 év múlva 8 magos procik lesznek,és a conrodat újságnehezéknek fogod használni:) -
Ilyen felfogással lol.
Már beszéltem erről 5000+ és az E6600-as proci 3 évig simán elég lesz játékokra leszarom ha jönnek újak majd 3 év múlva édekelnek mik is lesznek akkor!
-
Richard90 #6350 nem te vagy az a gyerek aki évek óta mondja hogy venni fog gépet?
ilyen felfogással, márciusban kijön az 5800+ meg a 7900-es conroe... annak is megvárod míg lemegy az ára? -
nem veszlek ide,mert mar az egesz SG tudja h Te mit akarsz :P
5000+ olcsobb lesz akkor majd csak figyuzd meg -
Ha engem ide veszel akkor rosszul teszed én nem most fogok Conroe-t venni sőt AMD-t se most jővő márciusban.
És akkor majd azt veszem ami akkor olcsobb lesz 5000+ vs E6600. -
Aki mindenféleképpen vett volna új lapot procit és ramot a gépbővítéshez az járt rossztul nagyon most. de ez van ezt kell szeretni:) -
jah
es aki most akar valtani Conroe-ra. uj lap + ram + proci. grat minthogy venne olcsobban X2-t. -
AMD árak -
én is gondolkodtam, míg volt pénzforrásom... -
mondjuk én erősen gondolkodom rajta
a pc-t nem dobom ki, de játékon kivül mindenre jó, nem kell több
azt a 3 programot amivel meg egy évben játszom, simán meg fogom venni, mág ha drágább is mint a pc-s verziók általában -
Van egy két konzolos haverom és nem keveset szoptak már csippeléss miatt.
Meg nincsenek fölös millioim eredeti gamekre! -
ez azért nem egészen így működik
bár én személy szerint azért nem veszek konzolt, mert abban kevesebb lehetőség van, mint PCben és PCs játékokban -
Nemfogok konzolt venni mert azt csippeltetni kéne behal azt vehetek újat erről ennyit!
-
nem olcsóbb erre egy konzol?
egszerüen azt nem értem, hogy egy átlag sg-s usernek minek 4 magos proci, meg 100 ezres grafkártya )jó ha mondjuk miller, és vmire szórni kell a pénzt, akkor ok) -
Lenti mondokáimból kiderül csakis játékra! -
na jó, de mire kell neked a gyorsaság?
ugzanazt fogod csinálni mint most, csak jóval bonyolultabb, nehézkesebb, több erőforrást igénylő szoftverekkel? -
akkor megveszem -
Gyors ennyi = 3-4 évig hozzá se fogok nyulni (legalábbis bizom benne) -
nem írták el, már 400an megkérdezték (valaki személyesen is bement a boltukba)
szal abban biztos lehetsz, hogy nem írták el -
mire kell majd neked a Conroe?
magyarázd már el, hogy én a hülye is értsem -
meg milyen olcsó, nem 12k, csak 2
(vagy elirták) -
ezen a listán máris 3k-val kevesebb a 930as ára, pedig tegnap néztem és akkor még 40k volt... jó lesz ez, nagyon jó lesz -
Arról beszélek ha én pl jővő márciusban vennék akár conroe E6600-at akár X2 5000+-osat az jóideig proci is lesz.
Mert most pl gondolj bele intel p4 3GHz-es proci mióta van és még mindig szinte mindenhez eléh játék téren!
És ne az 1-2 kivétellel ellenezzetek mert az minimál!
-
lásd. Flatout 2
számomra egyetlen ismeretes játék, aki a vevő igényeihez és kívánságához igazodik
még egy Radeon 9250en is elfut, első részről nem is beszélve... -
Thanatos #6328 de lesznek, nyugodj meg :) -
majd hetvegen meglesem itt mennyi az ara,most mar en is kivancsi vagyok -
Na és ?? Csak nem lesznek annyira pofátlanok a fejlesztők hogy feszt optimalizálatlan fos gameket adogatnak ki.