7005
Athlon 64
-
trabant #1490 939-es meg már ide is ért. Ez lesz mindennel, s754 majd a legvégén...
Amúgy őszintén, mire nem elég 8 usb és 6 sata?
Mint írtam azok csak apró extrák. A legfontosabb lényeg hogy az nforce4 PCI-E-s, ami éppúgy felváltja az AGP-t, mint az a PCI-t.
integrált sb live...húú nagy dolog belevágni egy emberi hangkarit ami rommázúzza az sb live-ot/
Nem használom, mivel Audigy2-m van, de azért ez is egy extra, nem egy Szokol rádió minőségű AC97 (in)kompatibilis hulladékot kapok "ingyen".
Dual channel meg olyan jól hangzó cucc, csak annyi értelme mint k7nél
Vagy mint a +200 MHz. Ami ugye egyből nem számít ha intel proci ellen kell mérkőzni... -
Anee #1489 nf4-es s754-es lap van be van jelentve nemsokára ide is elér...és akkor lesz több sata több sub..
Amúgy őszintén, mire nem elég 8 usb és 6 sata?
integrált sb live...húú nagy dolog belevágni egy emberi hangkarit ami rommázúzza az sb live-ot/de ha már intehrált akkor a VIA Envy24 is rommáalázza...ZNF3-250/Dual channel meg olyan jól hangzó cucc, csak annyi értelme mint k7nél.. -
mEkLaU #1488 Ha tudsz esetleg Winchester magos 939-es 3000+-t szerezni 2600.ig felhuzod, de ahhoz olyan ram is kell, Mert nem tudom h milyen a ramod, de gondolom nem xms corsair 400 mhzes szal nem biztos h a mostani ramod elmegy 500 mhz-es távlatokig. Viszont alapbol is egy gyors rendszered lesz és késöbb ha bövitessz jo tuningramra akkor nagyon fel lehet huzni.Jo Táp is kell hozzá -
trabant #1487 Viszont a s939 dual channel, a 754 meg nem. De te tudod. -
trabant #1486 Nemcsak SLI, hanem pl. dual channel, vagy olyan apróságok mint több sata, usb port (persze, lehet külön kártyával mást is bővíteni), 2 db gigabites hálókártya szintén integrálva (enyémen pl. sb live is). És az se mellékes hogy mostmár mindenki a pci-e-re koncentrál, arra jön ki előbb minden, aztán majd egyszer portolják agp-re is (ha portolják). Mindenképp ez a jövő, ezért éri meg jobban hosszútávra. -
Daniel Hunt #1485 Szóval MSI K8N NEO2 PLATINUM + AMD Athlon64 3000+ Socket 939.
És akkor evvel egy ideig elleszek, mint hal a vízben.
Egyébként ezeket a procikat jól lehet húzni? -
mEkLaU #1484 A Másik pedig a Dual DDR. Ami dob még a teljesitményen.
Mivel Videokártyád az jó nem érné meg lecserélni SLI kompatibilisre szal én a MSI NEO2 Platinumot ajánlom neked. -
Anee #1483 ha később még akarsz fejleszteni 1 éven belül akkor azt...ha ki akarod húzni vele 2-2.5 évig akkor pedig s754 és a maradék pénzból veszel kicsit jobb ramot -
mEkLaU #1482 Sztem nem csak az Sli szól a 939 mellett, én mindenképpen a 939-et támogatom,de a 754-el sem járhatsz rosszul -
Daniel Hunt #1481 Még nem 100%, hogy Socket 754es lesz a proci. Azért akartam azt, mert az AMD Athlon 60 3000+ Socket 939 valós órajele :1.8 GHz, és a Socket 754 2Ghz valós órajelen fut. Tehát a Socket 939eset vegyem?
-
Anee #1480 jah 10W-tal kevesebbet fogyaszt...ha ezt nézed akkor mobil a64 kell neked az rendelkezik ugyanazzal a tuningpotenciállal is...és lám s754be megy bele....csak az sli az ami a s939 mellett szól -
mEkLaU #1479 De a 939 vmivel kevésbé melegszik nem?
Meg kevesebb feszültség kell neki.Lehet rosszul tudom.
Tuningpotenciálra is vmennyivel jobbak sztem
Persze akad mindenhol kivétel -
Anee #1478 erre azt mondom hogy 2500MHz van bennük....kétlem hogy majd 3700+ szint nem elég 2 év múlva -
Anee #1477 ezt úgy mondod mintha nem fejlesztenék a r481-et vagy a HSI chip megfelelőjét...szvsz semmivel se jobb a s939 ezen hír hallatán...ha valaki 2-3 évre vesz gépet akkor csuttkamind1 milyen foglalatos procit vesz...Csak a SLI szól a s939 mellett mert olyan s754-es lapot még nem jelentettek be...ezt meg át lehet hidalni jobb kűrtya vásárlásával... -
sheepcz #1476 én eggyet tudok veled érteni, mert ha nem számit az h csucs géped legyen amivel tudsz villogni a haverok elött akkor böven ki lehet huzni 2-3 évet egy 3000-3200-es géppel is mert szerintem akkor is fog futni minden játék csak legfeljebb nem fullon.
és ha ugy vesszük ezzel egy köztes ujitást is meguszol és nem dobsz ki rá fölöslegesen pénzt. -
trabant #1475 Feltéve hogy addigra valóban ki is jön az újfajta cucc, nem pedig késik mint a MÁV. De addig is lepereg 2-3 videokártya generáció, és akkor még nem beszéltünk az nforce4 lapok egyéb nyalánkságairól. -
#1474 2 év nem olyan sok idő, ennyi időre sztem k*va mind1 hogy s754 / s939...nem is tudom SocketA hány évig húzta, de sokkal tovább az biztos... -
trabant #1473 Sőt, 2040-ben meg jön a socket MXEWF a 38 magos prociknak. Addig viszont van majdnem 2 év (a 2006 is nyilván nem január, hanem majd év közben valamikor talán vagy mégse), jön még pár videokártya generáció, amikben egy biztos: PCI Express lesz belőlük, AGP meg vagy igen, vagy nem. És akkor még nem is beszéltünk a többi előnyéről. Én ma már tuti nem vennék 754-et, de mindenki saját maga dönti el. -
#1472 hát nem tom...állítólag 2006 -ban jön a socket M2, ami képes fogadni az egészet alsó-közép-felső kategóriás procikat is...(akkor a felső kategóri a kétmagos CPU lesz...)
Ha lehet hinni az útitervnek... -
trabant #1471 Lehetőleg nforce3 250, MSI, Gigabyte, ASUS, Abit, szal az ismertebb márkák. De biztos hogy s754-et akarsz te venni? Nemsoká már nem lesz más csak s939, azt könnyebb lesz upgradelned később is, nem kell mindent cserélned. -
Daniel Hunt #1470 Hali!
Szeretnék áttérni az Athlon64 technológiára, és ehhez kéne egy pár segítség.
Egy AMD Athlon64 3000+ Socket 754es procit néztem ki, de nem tudom, hogy milyen márkájú, és chipsetű alaplapot vegyek hozzá... -
sheepcz #1469 és esetleg nem tudod mikor szándékoznak kiadni hozzá türhetö drivereket?
mert én már nagyon kiváncsi vagyok rá..:) -
#1468 hát egyelőre ez a kinja!De Bill Gates papa felszólította az hardwaregyártókat hogy segítsenek "gyorsabban" 64bites technologiában!majd idővel azis jó lesz!emlékszem amikor én a winxp-t raktam fel hangkártyámhoz nem violt jó driver sz*ptam vele rendesen...de ez már régen volt! -
sheepcz #1467 ohh hogy én erre nem gondoltam... -
#1466 az lehet hogy jobban kihasználja!DE nincs hozzá még normális driver-ek meg stb!És addig felesleges leszednem!!! -
sheepcz #1465 miért? azt mondják az okosok h jobban kihasználja a procit...
de biztos szar is mert microsoft termék:( -
#1464 Jó kis teszt!! -
#1463 Én már letölthettem volna a bétát de inkább kihagyom!! -
sheepcz #1462 senki nem találkozott még 64-es vindovsszal????? -
trabant #1461 Biztos van, melyikre gondolsz? -
Dr DeViLKiNG #1460 köszi, pont tökéletes :)
(pedig néztem a tom oldalát, de úgy átsiklottam felette =PP) -
Anee #1459 A64 vs A Xp vs P4
Ebben konkrétan elég kevés Sepron van de ha tudod az órajelüket akkor tudod mely XP-knek felelnek meg -
#1458 Erre én is kiváncsi lennék!! -
#1457 Ez gondolom a referwncia kártya!!!Van 6pines csatlakozód?? -
Dr DeViLKiNG #1456 van valahol olyan teszt amiben a64et vetnek össze azonos xp/sempronnal? -
Anee #1455 500-at bír 2.5-3-3-5-ben ha jót fox ki 2.8V mellett..szal egynek elmegy, de A-Data 566 jobb nálla mert hajthatnád 9x280-on is ugyanazzal az időzítésssel.. -
trabant #1454 2007-ről tudok, akkor jön a Socket M. Semmi se tart örökké. Dehát addigra úgyi le kell cserélni a mostani procinkat, alaplapot, szal annyira nem vészes. -
Dr DeViLKiNG #1453 az igaz, hogy 2006ban új amd foglalat jön, ami váltja a s939-et? -
trabant #1452 Optikai tuning. :) -
trabant #1451 Illetve annyiban más hogy a hűtő műanyag házán a memóriachipek felett egy ufós matrica van. Ez vmi moddolt lehet. :)