Athlon 64
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oda vissza jártam a kérdést!
ABIT forever!
c'n'q + gyors (pro)! És jó az ára!!!
Cséjntek drága, a sok extrát meg nem is használod ki!
ABIT forever!
c'n'q + gyors (pro)! És jó az ára!!!
Cséjntek drága, a sok extrát meg nem is használod ki!
nem mind1ik az. pölö jópár nforce3 150es lap kapott cnq-et, de bios-ban 1 gramm szorzó állítás nincs. mellesleg mely a64-ek nem lock-osak?
ha a lap tudja a cool & quiet dolgot, akkor tud szórzót is állítani, ha nem tud szórzót állítani, akkor nem tudja a c...
www.amd.com
ott van lista mely lapok cool .... kompatibilisek.
www.amd.com
ott van lista mely lapok cool .... kompatibilisek.
a 250 és a 250gb közötti különbség: +2 sata csati, gigabit lan, és hardveres tûzfal.
a chaintech lapján van 2 sata csati. és olcsó. és 3év garis. egyáltalán nem rossz lap.
a chaintech lapján van 2 sata csati. és olcsó. és 3év garis. egyáltalán nem rossz lap.
de lapoknál mitõl függ h lehet-e szorzót állítani? esetleg chipset, vagy mit lessek? mert ezt gyártói oldalon nem igen reklámozzák...
nforce 3 250 és gb között csak gigabit lan a különsbség ugye. ja és lap olcsón kéne. de chaintech igen laminak tûnik. prociból meg semptront várom mert sima a64 kissé kemény még árban...
k8t800 lapot ne, ha tuningolni akarsz, amúgy jó.
2 lapot ajánlanék.
chaintech vnf3 250, olcsó ( 17600+fa nasgykerben ) van hozzá beta bios, amivel mûködik 1-2 fontosabb funkció ( c & q , szorzó )
a másik az msi k8n neo platinum ( 26600+fa ) nekem ez ketyek, most... és baró.
mindét lap nf3 250, az msi 250gb
prociból a dobozos a nyerõ. olyant kell ( érdemes venni ) melyen az elsõ sor pl:
ada3000aep4ap helyett nem "ap"-re végzõdik hanem "ax"-re.

2 lapot ajánlanék.
chaintech vnf3 250, olcsó ( 17600+fa nasgykerben ) van hozzá beta bios, amivel mûködik 1-2 fontosabb funkció ( c & q , szorzó )
a másik az msi k8n neo platinum ( 26600+fa ) nekem ez ketyek, most... és baró.
mindét lap nf3 250, az msi 250gb
prociból a dobozos a nyerõ. olyant kell ( érdemes venni ) melyen az elsõ sor pl:
ada3000aep4ap helyett nem "ap"-re végzõdik hanem "ax"-re.

mondjatok lapokat amikben tudom állítani szorzót. és melyik a jobb? k8t800 pro vagy nfroce 3 250? jöhet sok sok infó...
MMMMM...
170+áfa
170+áfa
Én is majd ilyen procit akarok csak még drága az vele a baj meg nálunk nemigen kapható még. Athlon 64 3800+ ~140000forint még.
Next PC upgrade: 2022
nForce3 Ultra vs. K8T800 Pro????????
A tesztek többsége az nForce-nak adják az elsõbbséget, de ez nem gyõzött meg!
Szerintetek?
A tesztek többsége az nForce-nak adják az elsõbbséget, de ez nem gyõzött meg!
Szerintetek?
VIA K8T800-as chipsetre épül, lassabb emiatt, és elég ramatyúl lehet húzni...tehát ott 2250 fölé nem megy az a proci ami egy jó deszkában megy 2400-at....
Szerintem azt a lapot mindenképp felejsd el, ami alternatíva lehet az enyém mellett MSI-ben az a K8N NEO FSR ami ua. mint az enyém csak firewire nélkül
Szerintem azt a lapot mindenképp felejsd el, ami alternatíva lehet az enyém mellett MSI-ben az a K8N NEO FSR ami ua. mint az enyém csak firewire nélkül
Mennyiben más az MSI K8T Neo2 Fir alaplapja??
Na épp ezaz!
Valaki vásárolt már ilyen nagy összegben külföldrõl?
Mert tételezzük fel, hogy rossz! Minimum 1 hónap!
Valaki vásárolt már ilyen nagy összegben külföldrõl?
Mert tételezzük fel, hogy rossz! Minimum 1 hónap!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
3500+ t kell venni az csak 360$ korul van, ami 77000 korul van. Kintrol kell behozatni, mert a magyar kiskereskedok kisse elvannak szallva.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ár...
3800 180+fa
fx-53 több mint 200+fa....
3800 180+fa
fx-53 több mint 200+fa....
ár vagy teljesítmény miatt?
ABIT AV8 21.800,-
csak ezt találtam neked, proci meg 3500+ 102+fa a többirõl meg ne is beszéljünk
csak ezt találtam neked, proci meg 3500+ 102+fa a többirõl meg ne is beszéljünk
Nem igaz, hogy senki nem tud ilyen helyet????
Shuttle Spacewalker AN51R alaplap 25.900
az egyetlen a64 lap a juventusnál. processzoruk nincs. 😞
shuttle
az egyetlen a64 lap a juventusnál. processzoruk nincs. 😞
shuttle
Ha jól tudom Sowah forgalmazza az ASUS lapokat, náluk kéne érdeklõdni az ASUS A8N után, én majd ilyet akarook venni a télen/késõ õsszel, vagy a Juventus-Team is hivatalos AMD forgalmazó, ott is érdemes kérdezõsködni. De itt csak viszonteladókat szolgálnak ki, ám lehet, hogy tudnak mondani kisker partnert neked, ha nem jó a nagyker.
Szerintetek Mo.-on lehet már S939 foglalatú alaplapot kapni?
Na meg ebbe való síma 64-es procit?
Ha igen, hol?
Na meg ebbe való síma 64-es procit?
Ha igen, hol?
Helo!
Az lenne az én nagy kérdésem(és kérlek ne nézzetek hülyének), hogy mit is jelent pontosan a 64 bit-es proci? Mert foggalmam sincs😊!
Az lenne az én nagy kérdésem(és kérlek ne nézzetek hülyének), hogy mit is jelent pontosan a 64 bit-es proci? Mert foggalmam sincs😊!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
relatív egész jó a gyári hûtõ...mondjuk teljes fordulaton már van pofája, de alaplapon bekapcsoltam a vent szabályzást és így 3500-4300 körül hajtja s egész csendes....bár egy BF Vietnam party alatt megjön a hangja😊
De tök jól elviszi a 2500MHz-en menõ 3000+ -t szal annyira nem is szar
De tök jól elviszi a 2500MHz-en menõ 3000+ -t szal annyira nem is szar
Jó az AMD gyári hûtõje? Hány fokos átlagban?
Én már vettük nálluk cuccot, nincs semmi rizikó....még lehet veszek még 512 a-datat:-)
Mért MSI-t vettem? Anandon 2. Hexuson 1. lett és csak ez volt/van itthon
Mért MSI-t vettem? Anandon 2. Hexuson 1. lett és csak ez volt/van itthon
Egyébként a másik: a bizalom védjegye nálam is a garancia!
Kiszámoltam összehasonlítás kedvéért a 2 boltot: csak a letölthetõ árlistákon található hardver (külön proci árak és mindkettõnél 28000 Ft ot számoltam az alaplapra) különbség 28000 Ft.-. Egy bejáratott bolt (bizalom), de lehet, hogy a prociért felmegyek!!! (különbség -5000 Ft.)
Kiszámoltam összehasonlítás kedvéért a 2 boltot: csak a letölthetõ árlistákon található hardver (külön proci árak és mindkettõnél 28000 Ft ot számoltam az alaplapra) különbség 28000 Ft.-. Egy bejáratott bolt (bizalom), de lehet, hogy a prociért felmegyek!!! (különbség -5000 Ft.)
Na de azért vmiért MSI-t vettél? Ugye nincs rossz elõítélet róla, na meg rossz teszt, bármelyik eszközérõl beszélünk!?!
Sajna Szegeden ilyen árak vannak, és aki lusta...
Egyébként Szeged legjobb áráról beszélünk.
De lehet, hogy utazok egyet!
Egyébként Szeged legjobb áráról beszélünk.
De lehet, hogy utazok egyet!
redibe 30% elõleget ki kell pengetni, és 1-2 hét alatt szállítják. én mondjuk nem bízom bennük...
a 33600+áfa a box kiszerelését penge ár, mert a nagykerben ( pl ram*r*s ) 47k+fa.
ja áresés.... hát édes kis hazánkban abból 2 hónap mulva ha lesz valami... addig megy a rablás.
a 33600+áfa a box kiszerelését penge ár, mert a nagykerben ( pl ram*r*s ) 47k+fa.
ja áresés.... hát édes kis hazánkban abból 2 hónap mulva ha lesz valami... addig megy a rablás.
õszintén szólva nem mozgok otthonosan szeged számtech boltjai témában így nem tom hol érné meg neked...
Számtechbe bizalom?hmmmmmmm......elsõ a garancia és garanciális javitás utánna az ár utánna a bizalom....legalábbis nállam
Vadi új wan pl pesten a readybe..
AMD ATHLON 64 3000 BOX 33.600 +áfa --->ez szerintem már az esett ár amúgy és 1 hét alatt szállítják
Amúgy a k8t és k8n -es msi ég és föld....jobb felépítés,sokkalta jobb bios és nagyobb sebesség jellemzi a k8n neo-t..
Számtechbe bizalom?hmmmmmmm......elsõ a garancia és garanciális javitás utánna az ár utánna a bizalom....legalábbis nállam
Vadi új wan pl pesten a readybe..
AMD ATHLON 64 3000 BOX 33.600 +áfa --->ez szerintem már az esett ár amúgy és 1 hét alatt szállítják
Amúgy a k8t és k8n -es msi ég és föld....jobb felépítés,sokkalta jobb bios és nagyobb sebesség jellemzi a k8n neo-t..
Mutss nekem egy olyan helyet, ahol a BIZALOM mellett ilyen árakkal dolgoznak!!
FREESECTOR
Egyébként az áfa engem hidegen hagy!
FREESECTOR
Egyébként az áfa engem hidegen hagy!
Ja,ja, de remélhetõleg egy cégnél kidobott több alaplap hasonló minõségû és felépítésû! Nem?
Ezért írtam, hogy MSI a nyerõ!!!!!!!!
Ezért írtam, hogy MSI a nyerõ!!!!!!!!
Jó, de ezek vadi újak!
Egyébként várok, mert ahogy a hírekben olvasod... (-20-30%)
Gondolom erre utazol!
Egyébként várok, mert ahogy a hírekben olvasod... (-20-30%)
Gondolom erre utazol!

400FSB mint olyan nincs szal a boltba ahol irták az árlisták kb nem értenek hozzá
Amúgy relative az áraik drágák, nemtom hol nézted..
Én 3000+t vennék ha figyelsz vásárláskor és kiválasztasz egy CG-s procit akkor hasonlóan tudod majd húzni mint én...és az már a 3500+ és 3800+ között lesz valahol
Abba a tesztbe amit belinkeltél egy deka K8N NEO PLATINUM sincs...amúgy szubjektív a K8T NEO-t NE VEDD MEG AZ SZAR...a nforceos már jó
Amúgy relative az áraik drágák, nemtom hol nézted..
Én 3000+t vennék ha figyelsz vásárláskor és kiválasztasz egy CG-s procit akkor hasonlóan tudod majd húzni mint én...és az már a 3500+ és 3800+ között lesz valahol
Abba a tesztbe amit belinkeltél egy deka K8N NEO PLATINUM sincs...amúgy szubjektív a K8T NEO-t NE VEDD MEG AZ SZAR...a nforceos már jó
Ja, egyébként nemtom nézted a tesztet?
Az MSI a nyerõ!
Az MSI a nyerõ!
Ezek szerint és ez szerint:
athlon 64 3000+ (2000Mhz, 400FSB, 512)- 59990
athlon 64 3200+ (2000Mhz, 400FSB, 1024)- 76490
melyiket érdemes?
athlon 64 3000+ (2000Mhz, 400FSB, 512)- 59990
athlon 64 3200+ (2000Mhz, 400FSB, 1024)- 76490
melyiket érdemes?
hmmmmmm hát ez igy nem igaz:
3000+ 2GHz 512Kb