Athlon 64

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Nem gondolkozom a vételen, csak kíváncsi vagyok mit tud a proci, illetve az új gyártás technológiának köszönhetõen mekkora tuning potenciál van egy Sempronban, ezért kértem vmi linket ahol tesztelték már behatóbban a procit.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

[Jakuza]
Sempron

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
En meg varnek a 939-es Sampron-ra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Narancs
igen, a butított 64 bites érdekelne, nem a turbózott T-bred...

Bandee
ah. thx 😊

Bandee
semptron 3100+ érdekel nem ? (s754es, nem s462es)

Palleon_home
Az elsõ sorozatot visszavonta az Asus, mert a kondik szarok voltak rajta. Felmelegedtek és szétpukkadtak. Emiatt jött ki az SE változat.

Narancs
Tudsz adni vmi linket ahol tesztelik a procit? (részletesen)

Bandee
wifi az nem gond h csak upgrade. lan meg mind2n gigabit 😊 akkor jó lesz az nekem 😛

[Jakuza]
ASUS K8V DELUXE :
1. 1x WiFi slot
2. LAN 3COM 3C940 Gb Ethernet LAN

K8V SE Deluxe:
1. 1 x ASUS Wi-Fi slot for optional wireless LAN upgrade
2. LAN Marvell 88E8001 GbLAN

Bandee
a nagy bajom h hiába lesem asus honlapot, csak nem jövök rá mi külnbség ASUS K8V SE DELUXE & ASUS K8V DELUXE között. ez second editiont akar jelenteni vajon? fax ki van h mindenhol más :-) mond emtom h ez szarabb, vagy csak új kiadás...

Bandee
ASUS K8V SE DELUXE 22.000,- (+fa)
ABIT KV8-MAX3 25.400,- (+fa)
mellik?

Bandee
igen.

Narancs
Amit veszel, már 90nm -es SOI -val készített Sempron lesz?

Bandee
AMD Athlon 64 2800+ processzor Dobozos 30400 Ft < ennyiért megfontolandó. és dobozos van gyári frankó hûtõ is ugyebár?

Bandee
ömm. most már vágom h via-sból csak pro-t, de semptront azért veszek mert olcsó lesz. nem lesz lóvém a64 2800+-ra se (most) és vmi kell a lapba. amúgy nf3 150 & 250 között mi a különbség? chaintech-ben tudtommal tuning = 0

kisgabo
másik topikodra.

új hûtõ kell, javallom a gigabyte 3d hûtõit ( abból az alapmodell 4300+fa ) vagy dobozos procit, abban van hûtõ.

ne vegyél sempront, inkább nézz körül, a www.aqua.hu oldalon olcsó az a 64 3000+, bár talán érdemes bepróbálnod a www.ready.hu -t elõrendelés témában.

abitot ne vegyél ( vagy ha igen, figyel arra hogy ne rev 1.0 hanem rev 1.1 legyen ) inkább msi k8n platinum, vagy ha nincs zseton chaintech vnf3 250.

kisgabo
az a baj hogy via k8t800-as és nem k8t800pro. a sima k8t800-ban nincs fix pci/agp, különben semmi baja, akkor inkább valami nf3 250 vagy 250gb lapot nézz.

Bandee
k8t neo lappal mi a gond? az h via-s? csak nf3ast vegyek, vagy mi van? 😊

Azt hiszem egy bizonyos sûrített levegõs spray azért el kellene, nemde???????

Narancs
Ezzel el leszel egy pár évig az biztos...

Lehet hogy lehet, csak sokkal macerásabb, mert míg a VIVO -s kártyáknál csak belenyomatsz egy XT biost, a nem vivosoknál asszem vmit össze kell kötni a chipen, a PH! X800 tuning cikkben részletezik a dolgot.

alaplap - 30000
proci - 160000
vga - 110000
memó - 70000
vinyó - 42000
dvdrw - 15000
pctvpro - 20000
ház+táp - 44000

Várom a memót, holnapra megvan és kapsz egy 3d eredményt!
Az a baj a proval hogy nen vivo-s! Nem lehet moddolni!! De szerintem így is ütõs a kártya! Majd kiderül a teszteknél, elõször egy aquamark-ot engedek rá szelídre fogva!

Narancs
Vazz, nem semmi konfig, mennyibõl lett meg végülis?
3Dmark pontyot toljál már...
XT -vé nem lehet moddolni a kártyát?

Plusz kihagytad, ami a kézikönyvben viszont szerepel: nem áll meg a felsorolás 800Mhz-nél, 1000Mhz a vége!

kisgabo
• Supports 64-bit AMD® Athlon™ 64 and Athlon™ 64 FX processor (Socket 939)
• Supports up to 3500+, 3800+ Athlon 64 FX 53, or higher CPU

Chipset

• VIA® K8T800 Pro Chipset
- HyperTransport™ connection to AMD® Athlon™ 64 processor
- 8 or 16 bit control/address/data transfer both directions
- 800/600/400/200MHz "Double Data Rate" operation both direction
- AGP v3.0 compliant with 8x transfer mode

ez nem rossz...

K8T Neo 2 (939)

Nem...!

K8T NEO....hát gratula hozzá, elég ratyli lap azért a pénzért....annál még talán a KV8 PRO is jobb lenne.
Gerry
Ja, küldtem privát üzit, nemtom megkaptad-e, mert itt összeomlott az IE, és újra kellett indítanom, azóta meg nem az igazi, mert itt vagyok megint Komáromban a Nokia-nál, és itt mindenféle tûzfal, meg egyéb biztonsági beállítások akadályozzák a net "rendes" mûködését. Kérlek hogy jelezz vissza hogy meg kaptad-e!

Gerry
DC++. De ez még csak egy angol nyelvû 360 napos teszt változat, nem a végleges.

Bandee
mobilról voltam, csak ide pont nem lestem be 😞

Egyébként Gerry, te honnét szerváltad az xp64-et?

Látod, ezért lenne jó ha a kórházban lenne internet minden ágynál!

Bandee
nemá 😞 kórházba voltam és csak ma értem haza...

A lényeg, hogy Gerry kisegített a bajból és a proci mellé adtam neki ingyen egy alaplapot!

Bandee
hm

A csízió Szegeden is csízió!
Naná...

kisgabo
proci végett küddök privit.

Gerry
Én a lustaságom miatt #124-ig nem olvastam vissza... És AV8-ra gondoltam, az meg S939-es. De legalább tisztázódott a dolog, és a mobilszolgáltatóknak is csináltunk egy kis forgalmat! Remélem nem a saját kontódra mentek a hívások, mert nekem céges telefonom van, így nekem 1-2 extra hívás nem okoz gondot, csak nem vihetem túlzásba, mert akkor már a fizum rovására menne... Ha bármi van, szólok privibe vagy telcsin!

Mentségemre a #124-es üzenetben meg jól írtam!

Hívjatok csak fütyinek! Bocs mindenkitõl nem av8,hanem kv8pro! Tehát S754!!!!

Szóval aki kap az alkalmon, privi üzik tömkelegét várom!
Meglepõ válaszokat fogtok kapni, legalább is az árral kapcsolatban!

Képzeld, berendeltem egy amd 64 3400+-ot meg egy abit av8pro-t.
De, elment a fószer 2 hétre nyaralni! Erre én meg Bécsbõl hozattam egy 3800+-ot és egy MSI K8T NEO2-öt!
A hülye fejemmel csak akkor küldtem neki esemest, hogy nem kell, amikor már nem volt visszaút! A becsület mindenek felett (persze vica-verza!), így lett feles proci alaplap!!

Narancs
wazz ent, mér adod el?

Ha vhol utána tudsz járni, és megtetszik a lap!
Egy van eladó, üzenj privibe (zsír új, bontatlan!!!!!!!, meglepõen olcsón, 1 év garival!!!!!!!!) + proci

Bandee
hát. dánul ÉPPEN nem tudok :-)

Talán itt találsz róla vmit. Én úgy látom, ez az amit keresel:
ABIT KV8 Pro

Bandee
engem csak az érdekelt h szorzót lehet-e állítani :-)

Abitból nem is kell nforce-os, mivel az eleve k8t800pro-s! Ez pedig gyorsabb az nforce-nál!

Bandee
abitból csak k8t800as chipsetes van. nuku nforce.mellesleg honnan tudjam melyikben lehet szorzót állítani? még mindig nem vágom, pedig reggel óta olvasgatok...