Athlon 64
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
1. 1x WiFi slot
2. LAN 3COM 3C940 Gb Ethernet LAN
K8V SE Deluxe:
1. 1 x ASUS Wi-Fi slot for optional wireless LAN upgrade
2. LAN Marvell 88E8001 GbLAN
új hûtõ kell, javallom a gigabyte 3d hûtõit ( abból az alapmodell 4300+fa ) vagy dobozos procit, abban van hûtõ.
ne vegyél sempront, inkább nézz körül, a www.aqua.hu oldalon olcsó az a 64 3000+, bár talán érdemes bepróbálnod a www.ready.hu -t elõrendelés témában.
abitot ne vegyél ( vagy ha igen, figyel arra hogy ne rev 1.0 hanem rev 1.1 legyen ) inkább msi k8n platinum, vagy ha nincs zseton chaintech vnf3 250.
Lehet hogy lehet, csak sokkal macerásabb, mert míg a VIVO -s kártyáknál csak belenyomatsz egy XT biost, a nem vivosoknál asszem vmit össze kell kötni a chipen, a PH! X800 tuning cikkben részletezik a dolgot.
proci - 160000
vga - 110000
memó - 70000
vinyó - 42000
dvdrw - 15000
pctvpro - 20000
ház+táp - 44000
Várom a memót, holnapra megvan és kapsz egy 3d eredményt!
Az a baj a proval hogy nen vivo-s! Nem lehet moddolni!! De szerintem így is ütõs a kártya! Majd kiderül a teszteknél, elõször egy aquamark-ot engedek rá szelídre fogva!
3Dmark pontyot toljál már...
XT -vé nem lehet moddolni a kártyát?
• Supports up to 3500+, 3800+ Athlon 64 FX 53, or higher CPU
Chipset
• VIA® K8T800 Pro Chipset
- HyperTransport™ connection to AMD® Athlon™ 64 processor
- 8 or 16 bit control/address/data transfer both directions
- 800/600/400/200MHz "Double Data Rate" operation both direction
- AGP v3.0 compliant with 8x transfer mode
ez nem rossz...

Naná...
Meglepõ válaszokat fogtok kapni, legalább is az árral kapcsolatban!
De, elment a fószer 2 hétre nyaralni! Erre én meg Bécsbõl hozattam egy 3800+-ot és egy MSI K8T NEO2-öt!
A hülye fejemmel csak akkor küldtem neki esemest, hogy nem kell, amikor már nem volt visszaút! A becsület mindenek felett (persze vica-verza!), így lett feles proci alaplap!!
Egy van eladó, üzenj privibe (zsír új, bontatlan!!!!!!!, meglepõen olcsón, 1 év garival!!!!!!!!) + proci
ABIT KV8 Pro