7005
Athlon 64
-
Dr DeViLKiNG #1530 nem tudja valaki, hogy a s939-es gyári hütö mekkora? (milyen magas) -
#1529 Akkor a rohadás üssön beléd! :D -
trabant #1528 Nem. Ajándék lónak is nézd a fogát! :D -
trabant #1527 Én meg ingyen. Lopottat. -
#1526 Én is integráltat használok és semmi bajom vele! Én nekem nem fontos a tökéletes hang! -
Anee #1525 hát pl sajna nekem nem mert nincs hely egy hangkarinak:(
De ez a ALC850 is megteszi, elég fain hangfalakon is jól szól, csak zabálja a procit.. -
#1524 Én tojok az integrált hangra!nem mindegy hogy hogyan szól? -
#1523 én 55k-ért láttam máá! -
trabant #1522 Mivel az én lapomon is komolyabb kodekkel van, ezért kb ugyanaz. Kár erőltetni a dolgot, a tesztek is kimutatják hogy pont ugyanolyan jó, innentől kezdve sok értelme nincs a makacs ellenkezésnek.
De nézheted fordítva is: mivel a via envy is épp olyan jó mint az sb live, annak is éppúgy örülhetsz hogy olyat kaptál, nem vmi csingcsung "márkájú" ac97 gagyit. -
Anee #1521 ezt az összehasonlítás a f@rkadra kenheted mivel a te lapodon nem ugyanaz a kodekkel szerelt live van mint ami a tesztben ad1, ad2 a valóságban se via kodekkel szerelik a via hangchipet hanem egy fokkal komolyabbal.... -
trabant #1520 Csak mert azt képzeled? Igen. Olvasd már el azt a tesztet, nem olyan bonyolult dolog rákattintani 1 linkre még neked se... -
nyílván ilyen lesz -
Anee #1518 Szerinted mért Via Envy chip van a Audigy 1 Augigy 2-n vagy a Terratec fejletebb kártyáin?Csak nem mert jobb mint a SB Live?
De... -
trabant #1517 Hmm, az MSI úgy látszik az ellenség megtévesztése c. VSZ doktrína jegyében készítette alaplapját, mert a dual channelhez nem az azonos színü (1. + 3.), hanem a különböző színű (1. + 2.) slotokba kell rakni a memóriát... -
trabant #1516 integrált sb live...húú nagy dolog belevágni egy emberi hangkarit ami rommázúzza az sb live-ot/de ha már intehrált akkor a VIA Envy24 is rommáalázza...
Hát akkor ezt nézd meg (lap közepe-alja táblázat), és csodálkozz! Hol van itt a rommá alázás? -
trabant #1515 Gigabyte GA-K8NXP-SLI 52.869 ft. Enyém ennél kb 5 songgyal drágább (57e, kerekítve 60), ami belefér, főleg hogy az integrált hangkártya is kivételesen korrekt. -
trabant #1514 Nem átvágás, ennyibe kerül. Ami újdonság az sose olcsó, főleg ha márkás. X800-ban mi kerül 100+ fityingbe? 1-2 év múlva 30-ért hajítják utánad. -
trabant #1513 Múlt héten.
Nekem meg, mert behalt az előző, így valamit mindenképp kellett, akkor már legyen jó is. Remélem jó darabig elég is lesz. -
#1512 Ha 60k-ba került a lapod akkor téged jól átvágtak!Mercuryra én se biznám az SLI-s lapomat az tuti!
Milyen CPU coolert használsz?Gyári hűtés van?És memória milyen? -
#1511 Bazz!milyen facca géped van!most vesze észre!Mikor is újjítottál?
Megérte?
Gondolom egy ideig nem is fogsz újjítani mert egy ideig ez bőven elég! -
Dr DeViLKiNG #1510 ilyet kell venni (persze azért ha talál valaki itthon... amit kétlek^^)
leírás
-
trabant #1509 Van átalakító, sőt boltban nekem azt mondták simán beledugod a 20 pinest, a maradék 4 lukba felesleges a madzag, de én nem próbáltam ki. Annál is inkább mert egy Mercury tápra nem bízok egy 60 rongyos alaplapot, inkább vettem hozzá egy ilyet. -
trabant #1508 Mindkettőres szükség van (4000+-ban pl. meg is van). Mellesleg a S754 Athlon64 3000+-ban is csak 512k cache van. -
trabant #1507 Nem ész nélkül kell váltani, hanem megnézni miről mire. Ha már megvan a s754, akkor arról tmár felesleges s939-re, de ha vmi kakiról fejlesztesz, akkor inkább az, mert hosszabb távra jó. Nekem ott kezdődött a dolog hogy 0-ról indultam, valamit mindenképp vennem kellett, nem tarthattam meg a régit, akkor meg már olyat veszek ami sokág jó lesz, nem olyat amit már most kezdenek temetni.
A cikkben nem az volt a lényeg hogy micsoda k. jó cuccos vagy nem, hanem hogy már elkezdték az áttérést erre a PCI-ról. -
#1506 Majd nyáron kamilázhatsz bazz,hogy milyen gépem lesz!
5900 belemegy a netesgépbe viccelni :D
Talán kell a memória? :D -
Anee #1505 20-24 átalakító van tudtommal, de intelnél pl a 20tűs csatit is bele lehet tenni a 24 binesbe és menni is fog, mert ott a +4pines külön tápcsati...
De teljesen nem vagyok tisztába ezzel én se...valami tápmágus kellene ide.. -
#1504 Mármint olyan átalakító ami 24-->20 -ra alakít nem?
Tehát mindenképpen tápcsere?! -
#1503 neked + az SDramoktól kéne megszabadulnod? -
Anee #1502 Én az SLI-seken láttam csak hogy 24 csatis kellene nekik..Amúgy jópár táphoz van átalakítóként, amit elvileg utólag is meg lehetne venni....
S754 vs S939-be pedig nem a nagyobb cache hanem a 200MHz-nyi órajeltöbblet nyer... -
#1501 Anee!
Ezek az NF4-es lapok szinte mind 24pin-es tápcsatit igényelnek?
Vazz cserélhetjük a tápot is?
Vagy van v.mi plussz kábel? -
#1500 Néztem a teszteket és a 754-es 3000+ VS. 939-es 3000+ proci között szinte mindig a 754-es volt előnyben!
Itt is látszik a DCh parasztvakítása.A nagyobb L2-re inkább van szükség ezexerint. -
Anee #1499 én nem fogok s939-re váltani mert látom tesztekben hogy a 4000+ -al vagyok versenyben:DMost vágjak ki az ablakon feleslegesen pár tízezret pár százalék előnyért...nem a stílusom...Socket M biztos pci-e-es lesz mert nyomni fogják a vga gyártók...sajna...de szerencsére agp is lesz még egy darabig, pont addig hogy a kövi csúcskártáyt még betehessem a gépembe
1x-es eszközök meg másnak jók nekem feleslegesek mert van tv tunerem és műholdas cuccom is:D
Amúgy ez a gigabites fos eszebaszott drága ha ilyen ára lesz a teknológiának akkor..pffff mindenki még a sima pci-os cuccokat fogja majd venni.. -
trabant #1498 Forgalomban az első PCI Express ×1-alapú kártya. -
trabant #1497 Szerintem itt akkor lenne kérdéses, ha vmi jobb AGP-s videokártyád lenne (9800 pro és felette), amit még érdemes megtartani, de így szerintem csak az a kérdés hogy valóban bővíteni akarsz-e, és van-e pénzed minderre. -
trabant #1496 Ha nem akarsz videokártyát cserélni, jó lehet a s754 is, persze felmerül a gondolat hogy egy ma már gyenge videokártyához minek erősebb proci, ha az összteljesítményen úgyse látszik meg? Ha meg mindenből (proci, alap, video) újat akarsz, akkor meg célszerű olyanra cserélni ami hosszútávon is jó lesz, ez pedig a s939 PCIE-vel, vagyis: nforce4. -
trabant #1495 Hosszú távra mindenképp az. Szerinted ha kijön majd 2 év múlva a Socket M, ami miatt nem akarsz 939-re se váltani (de ilyen alapon erre se kéne, mert ennek is lesz majd egy utódja ami felváltja), szal szerinted milyen videokártya lesz benne, AGP vagy PCIE? TV tunerből is készül már PCIE 1x, meg lassan minden másból is. -
Anee #1494 összes teszt sandra és everest...játékokban meg nyersz 2-3%-ot 10-15% felárért..mondhatni jó befektetés -
mEkLaU #1493 Nézd meg h dual pc 3200-ban egy 939-es lap mit müvel.
Összes teszt 6000-6100 volt 400 mhzen. Nem K7-ben kell gondolkodni mivel ott csak 64 biten kommunikál a proci és a ram. -
#1492 Szerintem vegyél 939-es alaplapot!ha nem akarsz teljesen lecserélni mindent!
De lassan inkább a vga-dtól is meg kéne szabadulnod!
Olyan lapot még nem láttam amin AGP -és PCI-ex is van! -
Sitibe #1491 Sziasztok!
Én is szeretnék egy 754-es vagy 939-es lapot venni, de még nem döntöttem el melyiket. Igazából a dilemmát az okozza, hogy a videokártyámat kb. fél éve vettem és az agp-is ASUS 9600XT. A gondot az okozza, hogy érdemes-e egyáltalán egy 939-es drágább lapba belefektetni, amit esetleg idő előtt lecserélni kényszerülök, mert nem fogok új videokártyát kapni hozzá. Vagy lehet olyan lapot kapni, amin van agp és PCI-E is?