7005
Athlon 64
-
bszabi84 #6565 Hát nem! De sebaj már ezt is tudom! :) -
#6564 Hat ez nem jott be :)
-
bszabi84 #6563 [color=red]Köszönöm a segítséget![/color] -
#6562 Hát igen, ha valaki egy viszonylag drága és nehezen fejleszthető cuccost akar venni akkor tegye.
De az én szexuális ízlésemnek ez már túl perverz dolog lenne. Értds valszeg nagy szopás.
;))) -
dara #6561 Ja hogy milyen procit vegyél: A64 3500+, vagy A64 X2 3600+. Ezekkel jó ideig el leszel (főleg az utóbbival). -
dara #6560 Léteznek AGP-s AM2-es lapok. -
dara #6559 A foglalatok között tényleg csak egy tű, és a key-k elhelyezkedése.
Az architektúra változásai:
1. lecserélték az IMC-t (DDR(1)-ről DDR2-re)
2. virtualizáció (Sempronokban nincs).
És egyéb apróságok, amik nem nagyobb változtatások, mint ami pl a Winchester és a Venice között voltak. -
#6558 Ha rövidebb távra tervezel (1-1,5 év) és van egy jó AGP-s gfx karid, amit még sokáig nem akarsz lecserélni, meg nem akarsz sokat rákölteni az alaplapra akkor a 939-es is megéri.
De ha kicsit többet tudsz az alaplapra áldozni, meg GFX karit is cserélsz akkor viszont mindenképpen AM2.
Persze ha irodába kell akkor amelyik a legolcsóbb.;) -
#6557 egyetlen tű ;)
hát ha hosszabbra tervezel, sztem M2... persze van hátránya is a dolognak
ha meg nem, megteszi a 939 is -
bszabi84 #6556 Sziasztok!
Mi a különbség a Socket 939 és a Socket MA2 foglalatok között?
Milyen processzort vegyek? -
#6555 mert itt már lehet kapni,és nem sokkal drágább
megéri szerintetek? -
dara #6554 Egyelőre ha minden igaz csak Japánban terítik őket. -
AnonyX #6553 Hát ez amit írtál egy nagy rakás LOL!!!!!!! "Hát igen én is erre jutottam mert 4 szer beraktam frigóba aztán hűtés nélkül játszás amíg le nem kapcsolt és semmi :( szóval nagyon ellenálló már bezzeg a régik :D azok hamar kiszoptak. Esetleg valami okoskodás? Mondjuk mikroba belerakni vagy akksit rákötni és megküldeni vagy valami?" Hát ez gáz..... Örülnék, ha ilyen procim lenne, te meg tönkre akarod tenni, ha már ilyen könnyen dobálod a pénzt, akkor add el valakinek és vegyél jobb procit. -
Johnny d #6552
egyáltalán nem csak kérdeztem -
#6551 Lehet már kapni odahaza EE jelölése X2-es procikat? -
izb #6550 igaz,mindakettő proci:)hehe -
dara #6549 Pl azért mert a Sempronok alacsonyabbra vannak pozicionálva.
Vagy szerinted pl az FX-eknek egy árban kellene lennie a Sempronokkal? Vagy a P4-eknek a cerkákkal? -
dara #6548 Egy vérvonal csak két ág. -
izb #6547 hát azért mert a 2 proci nem egy vérvonal.csak ezért. -
Johnny d #6546
mitől van hogy a boltokban kicsit drágább az Athlon mint pl. a Sempron?
pedig nem double magos
-
Darkterror #6545 Régebben lehetett mivel Venice magos 1 éves lesz nemsokára csak azután történt valami és most már nam hajlandó mükszeni sehogyan se csak alapon. Lehet azzal kúrtam el hogy nem osztottam vissza rammokat mert 3500+ on használtam és úgy gondolkodtam hogy jó az nekem nem lesz baj ennyit még bír a ramm mert corsair van ráírva és arról ódákat zengenek. De elmúlt a dolog és most csak ez van ezért szeretném ha adnának egy másikat amivel remélem több szerencsém lesz mert vannak akik 2800 Mhz is kihoznak ebből a 2000 ketyegő kis kockából... -
izb #6544 hát ez nem semmi mit ne mondjak....milyen magos?mi az hogy nem lehet húzni?
adatokat please. -
#6543 Hat szerintem az utobbi. Erzekenyek ezek arra elvileg.
-
#6542 Es ha pl kiszeded, es a labakra direktbe tulfeszultseget nyomsz? -
Darkterror #6541 Hát igen én is erre jutottam mert 4 szer beraktam frigóba aztán hűtés nélkül játszás amíg le nem kapcsolt és semmi :( szóval nagyon ellenálló már bezzeg a régik :D azok hamar kiszoptak. Esetleg valami okoskodás? Mondjuk mikroba belerakni vagy akksit rákötni és megküldeni vagy valami? -
#6540 procit nehéz megdögleszteni,tegyél le róla
tulhuzás miatt meg nem fog megdögleni egy proci,max kékhalál vagy be se indul a gép,de attól még a procinak semmi baja. -
Darkterror #6539 Csá Mindenki ! Szokatlan kérdéssel fordulok hozzátok szeretném kihsználni a garanciámat a procimra (A64 3200+) de ahhoz elöbb valahogy tönkre kéne tennem. Azért van szükségem hozzá mert húzni szeretném de ez ami nekem van valahogy eléggé ellene van bármiféle húzásnak is, ezt tapasztalt húzómester ismerősöm is megállapította :( saját gépébe rakva. tehát aki tud valamiféle trükköt arra hogy tudom megdögleszteni úgy hogy ne legyen rajta látható külső sérülés az kérem segítsen nekem nagyon megköszönném! Persze maximalista vagyok és bocsánatot kérek attól aki elvetemülten és hülyének tart tudom hogy a 3200+ is már jónak számít hát sry :S -
#6538 Asus hűtő M2re is -
#6537 Ha a CPUt hozna batyus, akkor mint ajandek, s nekem csak a lapot es ramot kellene vennem, de az kijonne a mostani lap+cpu-ram arabol.
CPUz screenem nincs, ill valahol van egy Everest kepem de jelenleg nem talalom csak azt a kepet ami a mostani 2592-es allapotot idezi, az pedig az Everestes topicitt talalod.
Amugy egy szaros Chaintech VNF4 Ultra lap, aminek mar nincs supportja, valamint 400MHzes OCZ Dual kit amik birjak az 500MHz-et.
A CPU eleg jol birja , mert pl 2400MHz-ig nem is kell feszt emelnem.
A legnagyobb ratett ertek 0,1v volt. Nalam 0,025voltonkent valtoztathato. -
#6536 Mennyibe lenne a csere? -
#6535 Milyen lap, milyen ram, és hány voltot adsz a cpu-nak? Volna egy CPUz/CBI screened?
kösz
-
#6534 Most azon filozok, hogy batyjammal ne hozzassak e egy E6300ast, mivel 17-18ikan jonnek Magyarorszagra nekem meg ugyis 19.-en van a szulinapom. :PPPP -
#6533 Nem rossz;) -
#6532 Hat az enyim megy 318 kornyeken is. :P
Tovabb sima leghutessel nem mertem megkozkaztatni. -
#6531 Hát egen. Az új AMD-nél már nem a melegedés a probléma, hanem az, hogy a lap bírja a 300 körüli fsb-t és vissza tudd osztani rendesen a HT-t, ramot. -
#6530 Hat en azzal nem szorakoznek, csak ha huzni akarnam felfele. -
#6529 2592MHz (288*9)
A frekvenciat irja ki a gepem, de ez alaplaponkent valtozik.
44 fok kornyeken van a proci. -
#6528 Hi!
Milyen órajelen járatod, hogy 4100+ szintet kapj?
Bootolásnál 4100+ nak ismeri fel a procit a gép, vagy csak a nagyobb Mhz-et írja ki?
Hány fokos így a procid?
-
#6527 Asszem beszerzek egy Arctic cooling silencer TC-t, azon van hőfok szerinti fordulatszám szabályozás, alapjáraton viszont kiba csendes.
Az alaplapomra (Asrock A8xm) azt írják a fórumokon, hogy vannak ugyan a BIOS-ban túlmelegedés elleni védelmi opciók, csak nem műxenek tökéletesen, majd meglátjuk.
Amúgy szerintetek érdemes a core feszültséggel is játszani? Úgy értem hogy direkt lejjebb venni, amíg stabil marad, azért hogy a proci kevésbé melegedjen? -
#6526 De nekem Chaintech lapom van igy marad a Speedfan.