7005
Athlon 64
-
#2292 Pontosítom: AMD Athlon 3200+ 64bit s939-es -
#2291 Sorry, azt hittem AthlonXP -ről van szó...bár miért is lenne, ha ez a 64 topic...
-
#2290 cache -
#2289 sőt, a 939-es fél megás ceche-s is 2000-en megy....
-
#2288 754-es tokozásúból az 1mb ceche-s 2000-en megy. -
#2287 2200MHz (11X 200Mhz) -en... -
#2286 Csá!
Egy 3200-es athlon ténylegesen mennyivel megy? -
#2285 Próba cseresznye...ha CG steppinges, akkor kb 2400MHZ -ig is akár... -
trabant #2284 Attól függ. -
#2283 amd 64 2800+ os proci meddig húzható via-s alaplapban? -
trabant #2282 Annak is lesy ut=dja, a socket-m. Meg annak is... -
trabant #2281 PCI-E helyett agp.....hú ez tényleg nagy hátrány:)
Hát az is lesz, amikor már csak PCIE videokártya lesz.
nem fogad dupla magos procikat.....LOL...ez ugyanis nem chipsetfüggő hanem foglalatfüggő...szal VIA KT800Pro-s cuccokban is fog menni csak BIOSt kell írni hozzá...
Hát ez tényleg LOL, a maradék 185 lábra meg te fogod adni a jelet gelkás kapcsolókkal, mi?
AGP halál: jha most jelent meg a Rialto...biztos fél évre fejlesztették utána már szar trágya lesz és kivágnak pármillió dollárt
Azt azért készítették mert már nem fejlesztenek több AGP-s cuccot, így meg bele lehet hajítani AGP foglalatba is a PCIE-s kártyát, az hogy mekkora sebességcsökkenést csinál neked az átalakítás, az kit érdekel, lényeg hogy elmondhasd hogy benne van.
tévedés bios frissítés után lesz Turion, s az egész mobil széria nem akar a S939 felé nézni...szal SSE3, 90nm lesz, igaz nem minden putri boltba
Csakhogy ez 1 MOBIL proci, nem az asztali procik vetélytársa, teljesítmény helyett az alacsony fogyasztás a fő szempont. Erre felesleges "fejlesztened".
Soroljak fel neked vagy 5-10 PCI-E-es S754-es lapot?Ok hogy ebből még csak a MSI K8N NEO3 kapható itthon de a többi még külföldön is csak most kezd megjelenni..
És nem is fog elterjedni, mert aki PCIE-t akar venni, az nem fog ilyen hibrid megoldásokkal bohóckodni, inkább vesz 939-est, abba legalább procit is fog kapni pár év múlva is.
Az AGP és a s754 már csak szenved, ez a végjáték neki, kizárólag azért gányolnak hozzá valamit is, hogy megkönnyítsék az áttérést PCIE-re, meg s939-re. -
#2280 Meddő vita. Nem xar a s754 csak eljárt felette az idő, mint ahogy az AGP felett is. 1 év múlva /ha mázlink van:)/ akkor a s939-ről alkotunk hasonló véleményt:).
-
Anee #2279 "mert már nem fejlesztenek hozzá semmit"
tévedés bios frissítés után lesz Turion, s az egész mobil széria nem akar a S939 felé nézni...szal SSE3, 90nm lesz, igaz nem minden putri boltba
"az új videokártyák PCIE-sek, ebből semmit nem tud az s754."
Soroljak fel neked vagy 5-10 PCI-E-es S754-es lapot?Ok hogy ebből még csak a MSI K8N NEO3 kapható itthon de a többi még külföldön is csak most kezd megjelenni...
-
Anee #2278 PCI-E helyett agp.....hú ez tényleg nagy hátrány:)Egy molexxel kevesebbet tudsz használni...sebességbe semmi...SLI-nek meg semmi értelme...ATi megoldása meg valószínüleg más chipsetet fog kivánni...az nVidiáé ilyen driverekkel nevetséges
nem fogad dupla magos procikat.....LOL...ez ugyanis nem chipsetfüggő hanem foglalatfüggő...szal VIA KT800Pro-s cuccokban is fog menni csak BIOSt kell írni hozzá...
SATA2: ha olyan lesz mint a sata1 akkor nem hagyok ki semmit hogy nem váltok...amúgy vicces NCQ-s vinyók most kezdenek jönni....teljes sata2-es vinyó jó ha 1-1.5 év múlva lesz..
AGP halál: jha most jelent meg a Rialto...biztos fél évre fejlesztették utána már szar trágya lesz és kivágnak pármillió dollárt..HSI se azért jött ki hogy a PCI-E-et népszerűsítse...a kövi generáció még tuti lesz AGP-be...
2USB: őszintén...mire nem elég 8 usb?egyszerre?
r9700-am 2 hónap mulva lesz 3 éves...szal az ehez között tényleg elavul lassan...de ilyen erővel a 6600/6200 már eleve halva született... -
trabant #2277 Nem is kell ész nélkül mindent lecserélni, de ha _újat_ vesz az ember, akkor nem érdemes halott technikába ölni a pénzt, hacsak nem akar az a cél hogy minél többször kelljen gépet cserélni.
Az s754 azért számít elavultnak, mert már nem fejlesztenek hozzá semmit. Az új procik s939-esek lesznek, az új videokártyák PCIE-sek, ebből semmit nem tud az s754. -
trabant #2276 ... meg PCIE helyett csak AGP, nem fogad dupla magos procit, stb...
SATA2 vinyó nem sok van
De annál több lesz, aztán majd cserélhetsz le mindent újra.
az összes PCI-E-es kari van agp-sben is
Egyelőre. Az is késéssel. Nemsokára meg úgyse. Az AGP-nek vége.
2 usb...egy kártya 1.5k
És -1 PCI foglalat.
ilyen erővel az nf4 is elavult teknika
Majd ha lesz újabb, akkor, de addig nem. Ilyen erővel minek vettél A64-et, meg r9700-at? Az is el fog avulni, akkor elég neked a 286 is... -
Gear #2275 Egyetértek Punkerel ha valaki full konfigot vesz. De például én csak cpu/alaplap cserét csináltam pár hónapja. Minek is adtam volna el 30-40% veszteséggel a 6800-as AGP-s vga-t csak azért hogy 939es cput vegyek. Akkoriba nemvolt nForce4 AGP-s. Egy MSI K8N Neo Platinum + A64 3000+(754:)egy darabig megteszi szvsz. Amire meg cserén fogok gondolkodni addigra meg lehet hogy a 939 is felejtős lessz,kitudja mit változtat az AMD év végéig.
Az meg hogy elavult és xar, hát azért kissé erős kifejezés.Nem mindenki cserélgetheti negyedévenként a fél gépét, és kb ilyen gyors ütemben jöttek ki az A64 es chsipsetek/foglalatok. Én teljesen megvagyok elégedve a mostani konfiggal , nem is óhajtok váltani évvégéig.
Elavult a P2 , Socket A ,486/386 , Commodore 64 , Amiga 500/1200 stb ... de nem az s754. -
Anee #2274 elavult teknika....2 usb-vel kevesebbet tud nem tud sata2-t és SLI-t....hú bazzeg de szar máris ettőlSATA2 vinyó nem sok van,SLI nem sok embernek kell és az összes PCI-E-es kari van agp-sben is...2 usb...egy kártya 1.5k...
szal no comment...ilyen erővel az nf4 is elavult teknika....
vagy akkor az összes ma kapható VIA chipset elavult teknika...meg ATi is meg ULik is... -
#2273 hát én mondjuk havonta 1x bűvészkedek vid-ekkel ahoz nekem bőven elég a 3 gigás proci, ha te napi szinten csinálod akkor persze teljesen jogos. -
Zsoldos #2272 Az, hogy neked nem kell nagyobb nem jelenti azt, hogy senkinek nem kell.. Pl multkor dvd-t kodolt a gepem 6 oran keresztul nem repestem a boldogsagtol. A hatar amire szukseg van, a csillagos eg. -
trabant #2271 K8N Diamond teljesen korrekt lap. Tapasztalat. :) -
trabant #2270 Mert már elavult technológiának számít. Most még elmegy, de beruházni ilyenre ma már pénzkidobás. -
Gear #2269 Punker. Miért is szar az nForce3 ? -
#2268 -
#2267 mint mondtam Intel az Isten + Socket-A terén is az ASUS vált be legjobban, mondjuk egy K8N Diamond-ra kiváncsi lennék én is. -
#2266 Még a te kamu tesztedet sem hoztad fel a konfogoddal kapcsolatban, még neked kell a bizonyítás. -
Anee #2265 pedig az msi most sokkal jobb a64 mellett -
#2264 az MSI nem volt rossz, az ASUS-ból meg csak a Deluxe -szal volt gond, ettől függetlenül az ASUS-t jobban szeretem. -
Anee #2263 csak kiváncsiságból kérdeztem..mondjuk finoman szólva nem a legjobb S754-es lapokkal találkoztál, ezért érthető az ellen szenved -
#2262 mit akarsz venni? :) -
Anee #2261 off
melyik bolt ez?
on -
Anee #2260 van 3700+ is...az mire nem elég...?
-
#2259 olyan lapba volt a 3400-es -
#2258 amúgy fölöslegesen vitázunk itt, mások a tapasztalataid neked és nekem, én arra jutottam hogy 754-et nem ajánlok szivesen a vevőnek, 939 vagy még a maradék 1-2 kósza Barton-ból ami van. -
Anee #2257 azért te agylény mert tudvalevő volt hogy idén a s939-et akarják nyomni...Amúgy te is képbe vagy....pl az én lapom az eddigi mobil procikat is képes fogadni, elég nagy az esély hogy a Turion is belemennyen.....vagy azt se veszed proocesszorszámba... -
#2256 mióta beszélünk tuningról? ez a baj veletek fanatistákkal mindig találtok valami kifogást, egyetlen apró kérdés ha a 754 olyan kib@szott qrvajó akkor az AMD miért nyialtkozott úgy hogy júliustól csak a sempronok készülnek majd olyan tokozással? -
Anee #2255 igen veled ellentétben én normálisan fel tudtam tenni a drivereket...és így VALÓBAN tudom mire képes ez a gép...így tuningolva 4000+ -t mindenben veri FX-55öt meg pár helyen... -
#2254 bazzeee most látom az aláírásod, gondolom neked is 754 van azért véded ennyire :) -
Anee #2253 megizzasztani megizzaztya csak nem ad hiteles képet a gép teljesítményéről...se a vga se a cpu része...ha mindenképp futuremark fan vagy akkor 03