Athlon 64

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee
az túlzás h parasztvakítás lenne, pl video mp3 kódolás, renderelésnél jó, csak tudni kell mit és hol 😊

Bandee
miért ne lenne jó? amúgy meg elindul minden. mivel a 64bites kiterjesztés csak x86-os platform-ra, mûködik minden ami x86-os procikon

ZaJanga
Parasztvakítás a DC!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Gabesz amd64
Pontosan!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Shongi
THX végre egy értelmes válasz.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Narancs
Dula Channelt szarjad már le!
Összeteljesítményt kell nézni...3000+on A64 32bites alkalmazásokban is lenyomja a P4 et, DC ide vagy oda...olvass teszteket...ajánlom PH! -t (www.prohardver.hu)

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Shongi
Lenne egy kérdésem. SZtetek megéri MOSTANÁBAN venni egy Athlon 64 3000-est és hozzá való alaplapot, vagy inkább joggy egy 3000-es P4-es+alaplap ami támogatja a Dual Channel-es RAM futtatást?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

DBoy
hi!
tegnap kaptam a hírt egy msn-es havertól, hogy õ is vett: elsõ telepitésre neki is hibát irt aztán ujrarakta és minden tökéletes!
(mármint a winfost) 😊
és nem reinstallálok hanem várok még 1-2 hetet aztán ha semmi megpróbálom!
de ha te kipróbálnád akkor pls jelezz vissza,hogy müködik!
thx!

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Narancs

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

miert ne indulne el vele barmi?
semmi gondom vele

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Shongi
Még egy utsó kérdés, Athlon64 hez sima WINXP SP2 jó?
Sok szoftrver nem indul el avgy azért ritka?

DBoy
Windows XP SP2 HUN

Bandee
1 kérdés: 64bites beta xp van fent vagy mi? mert amúgy nem lenne vele semmi gond

Shongi
Ez az alaplap támogatja a dual channeles ddr-t?

Shongi
Lenne egy kérdésem, az MSI K8N NEO-Platinum alaplap uyge Athlon 64-es?

nekem SP1-em van s azon se megy
[Jakuza]
Amugy lehet az SP2 kavar be nem ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DBoy
azért néztem meg a DT mert az alcohol nem ment , mondtam HÁTHA...
😞( de sajnos nem...

DBoy
ok de az mpeg4modifilter se megy 😞(

Daemon tools...amúgy nállam se megy fel egy Alcohol se, kellene neki szerinem egy A64 patch vagy egy A64 kiadás...
DBoy
hi!
te valamit nagyon félreérthettél..
mivel én nem tudom telepiteni mert hibát ír..!û
nah mindegy

Bucser
másrészt az elõzõ kérdésedre a válasz.. Valszeg az íród nem tudja azt amire rá akarod venni.... Vagy az írószoftver a béna (ezért utálom az easy cd creatort a nero express és Alcohol soft tsait mert a név miattazthiszik, hogy ugyanazok a feature-ok bennük vbannak mint a normális írókban... sajnos nem... eléggé le vannak butítva...

Szerintem próbáld meg egy Alcohol 120%-al és ne a softal-at.. aztán meg Próbáld meg, hogy a dvd íród meghajtóját újratelepíted és utána próbáld meg esetleg a dvd íród firmware cseréjét... Csak néhány dolog amit kapásból ki is próbálhatsz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Mert mondjuk Cue-t csak notepaddal tudod megnyitni vagy Cd író szoftverbe betöltve csakhogy a cue mellé kellene még egy Bin fájl is ami hozzátartozik....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DBoy
Hi!
valaki tudna segíteni nekem ebben
elõre is thx! fontos!
nem tudok cue kat nyitni grr
nem tudok dvix lejátszomra rendesen filmet irni GRRR

ZaJanga

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Bandee
irány prohardver a64 fórum, ott van élet, és elárasztanak a válaszokkal.

Tudja vki milyen fejlesztoeszkozok vannak, amivel lehet programozni ezeket a procikat? Vagy win32 alatt eselytelen? Oprendszer szempontjabol elvi akadalya azt hiszem nem lenne.
Crazyn
És milyen hûtõvel?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Crazyn
Nektek hány MHz-es procitok van és hány fokon megy?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

ZaJanga
7700 12500.
XP90 11400 venti nélkül
XP120 15750 venti nélkül

ITT a XP120-at a 7000 alcu-val mérik össze.Az xp120 jobb persze de nemtom ha 7700-el mérték volna mi lett volna

Egy vízhûtõ blokk még azért lehet pont elfér😄D
gyári elég sok tuningra elég, ha viszont az kevés akkor elég mélyen zsebbe kell nyúlni....Zalman alcu megahercre alig tud többet ugyanis esetleg a 7700 de azt még csak nagykereknél láttam😞....XP90-XP120 vagy Hyper6 az ami ki tud mintent hozni a prociból és léghûtés....
Mi a véleményetek errõl a párosról...

ASUS K8N
AMD64 3000 Dobozos...

Milye chpsetest alaplapot érdemes venni AMD64-hez

NF3 a legjobb itt is ?
Segítsetek... Köszi...

ZaJanga
Ja.Gyakorlatilag sehogy mert így is elég lapos ventit tettek rá.
Elrendezésben nekem az abit és az asus megoldása tettszik.A gigabyte lapjánál ha berakod a dsp kártyát is eléggé leszûkül a felhasználható cpu hûtõk sora.

Gugger
[email protected] megoldas, hogy pont a VGA alá tették az alaplapi csipkészletet rajta egy aktív ventivel, így nem nagyon lehet passzívra cserélni...

Mr Manson
bluefishnél találtam
Processzor AMD Athlon 64 3000+ 1MB Dobozos /Socket 754/ -29,992 Ft,- 37,490 Ft,

S939 viszont elég drága

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ZaJanga
Hi

Milyen hûtõt ajánlasz S939-hez?

S754-hez nincs Dual channel...
olcsó lapnak meg van C. VNF3-250/Giga K8NS/MSI K8N NEO FSR/ASUS K8N
23 bruttó a legdrágább is....én az utolsó 2bõl választanék
Amúgy 1MB L2-es 3000+ NINCS
Mr Manson
Processzor AMD Athlon 64 3000+ 1MB Dobozos /Socket 754/
kinéztem egy ilyet magamnak.
ehez valami viszonylag olcsó alaplap illetve valami jó

dual chaneles lap nem is létezik x64-hez?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

D.P.S
Dual Power System
Along with enhanced performance is additional system stability with the GIGABYTE Dual Power System (D.P.S.). D.P.S. is a revolutionary six-phase power circuit designed to withstand varying electrical current levels, ensuring future processor upgrades. This design ensures a more secure and stable platform than ever before.

Magyarán: Feszültségstabilizáló áramkör. Extra jó feszültségstabilitás a tuninghoz, + több power a jövö procijaihoz.
ZaJanga
a gigabyte GA-K8NXP-SLI lapon a proci foglalat mellett van egy slot.DSP-nek nevezik.Milyen funkciót tölt be?

Bucser
nekem az igaz bajom ezekkel a kcikkel az volt, hogy lesarkozták a proicimat...😄 Jégtömmbel meg az a baj, hogy habár vízhûtés,de ha elolvad akkor úszik s szoba😞 Anyám meg akkor is kiakad,ha kis ásványvizet locsolok szét nemhogy egy egész jégtömnyit😊 Én inkább azt javaslom, hogy vidd ki a pajtába ott most úgyis -2-3 fok van ott tuti nem fog túlmelegedni😄

ZaJanga
Próbáltam már mind hármat de csak 3 csillagosak voltak és elég gyengén muzsikáltak!
Az gáz ha jégtömböt teszek rá??<#action><#idiota><#vigyor>

Bucser
Gorenje, vagy Siemens esetleg Lehel***<#eljen><#nyes><#idiota>

ZaJanga
Milyen hûtõt ajánlotok egy S939-es 0.09-es 3200 v. 3500 procihoz?
Természetesen húzva lesz.

ZaJanga
<#idiota><#zavart2><#zavart1>

Gabesz amd64
A lila szin rendesen üt!! De a valóságban az ECS lapok sötétebb lilák!!

"Szinte majdnm fekete!"
Jól néz ki naaa

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Azért tetszik rajt az a chipszet hûtõ is!!!

ZaJanga