7005
Athlon 64
-
#2572 na itt 1 lista mi megy és mi nem XP64-en, elméletileg frissítik folyamatosan -
#2571 :) -
#2570 kerítenem kell 1 Inteles ajánlást is :) -
#2569 nm... én sima mellé tettem, igy nincs semmi gondom! -
#2568 hmm akkor lehet felteszem. kössz az infot. -
#2567 progik közül a virtual drive-os cuccok nem mennek fel!
driverek - hát nekem nem okozott programot.. konfig alul. egyedül a monitornak nincs drivere (LG).
Játékok: Battlefiled sorozat megy (Multiba PB sajnos gyakran kivág OS hibával :( )
SWAT4 megy
BIA megy -
#2566 driverek? progik? játékok hogy viszonyulnak hozzá? -
#2565 én igen
nekem fent van
kérdés? -
#2564 nézelődöm a témában egyenlőre mindenki driver hiányra panaszkodik na meg játékok sem szeretik ami azért érdekes... -
#2563 ezt kérdezgetem napok óta de hallgat mindenki :( -
#2562 x64-es XP-t próbálta már valaki? -
#2561 2006-ig írták a 939-et, a hír szerint 2007 a 4 magos cucc, szal akkor mi a kérdés? :) -
Horry #2560 szerintem azt csak a 2 magos-ra értették a 4 magosra már kelleni fog új lap ha nem a lábkiosztás miatt akkor szerintem a chipset miatt -
#2559 nem hiszem, hogy új lap kéne jó lesz a s939 tokozás! mivel a múltkor táblázatba le volt írva hogy meddig is lesz használva a 939 foglalat.Talán de még az messze van... -
#2558 2 év mulva tuti :) -
MasterJay #2557 De most akkor erre megind új deszka meg minden? -
#2556 Ja, mar tegnap ez a cikk megjelent a HWSW-n. -
#2555 olvastátok itt az sg-n a cikket?
2007-re várható a 4 magos AMD proci! na az szép lesz.. -
#2554 Nah, vaterán találtam is... remélem gondjaim ezzel megoldódnak vala! Majd tudósítok :)
DB -
#2553 Igen, elég egybevágó a vélemény... bolt szerint is Infineon sokkal jobb - csak éppen sehol se lehet kapni most. Este megpróbálom az install 512-vel, már el is kezdtem keresni Infineon RAMot... ha ismertek valakit akinek van eladó... vagy becserélem Samsungra, rá is fizetek :)
DB -
#2552 Amelyiknek jobb az időzítése és persze az alaplap is elfogadja... -
#2551 Kikell egyesevel probalni a gepen, mert kitudja, lehet nem a ket nem azonos RAM miatt van a fagyas.
Lehet kulon kulon is fagy valamelyik. -
#2550 Memtest loturot nem er.
Kismillio tesztet lattam mar lefutni es memoria csere iutan meg megszuntek a lefagyasok. -
#2549 mintha az infineon jobb lenne .... -
#2548 Összedugtuk a fejünket és szinte tuti, hogy RAM-hiba. Windows install közben a file-ok másolásakor mindig másik file-oknál írta, hogy nem jó file-t másolt át a CD-ről a winyóra. Retry után pedig általában simán továbbment. Tipikus.
Milyen hülye vagyok, anno vettem egy hibás RAM-ot, ahol tök hasonló dolgokat csinált a gép, azt ki is cserélték.
Még egy kérdés: tudom, mindkettő low-brand, de melyiket tartsam meg? Az Infineont vagy a Samsungot, ha tényleg nem bírják egymást? :)
DB -
#2547 Hmm az gáz akkor. Létezik, hogy fél éven át soha semmilyen gond nem volt velük az NF7-Sben, most meg bekakálnak? Több pénzem nincs, most nem tudok RAMot is venni :((
DB -
#2546 memtest-et futass. -
#2545 Eloszor egy memoriaval probald telepiteni nagyon valoszinu, hogy az eltero RAMok okozzak a fegyast.
Nalam egy Samsung+Kingston combo rakoncatlankodik, a ket samsunggal semmi baj nem volt, de ugy gondoltam, hogy minek az a 1,5GB RAM es megszabadultam egyik Samsungtol,mert hat ugye a Kingston az megiscsak Kingston. :P
Aztan fagytam is mint diszno, ezert osszevissza kellett allitanom az idoziteseket es az orajeleket a BIOSban mig nagy nehezen sikerult mukodere birnom a szerkezetet. -
#2544 Na mindegy. Kipróbálom csak 512M rammal, mind a kettővel. Akkor tuti kiderül, hogy velük van-e a baj.
DB -
#2543 Máshol az Abitokat szidták.. :/
Hol találom az optimalizálási opciót a BIOSban?
DB -
#2542 Nem rosszindulatból írom de olyan sok szívás van mostanában az ASUS alaplapjaival.
Biosba csinálj egy optimalizálást -
#2541 2x 512, mindkettő 400-as, és úgy tettem be, ahogy az alaplap doksija kéri.
Igaz, eltérő márkájúak (samsung és infineon), de fél évig tökéletesen futottak egy NF7-Sben, XP2400-zal.
DB -
#2540 memóriák? -
#2539 Hmm akkor nem értem, miért nem tudom felrakni a WinXP-t.. kékhalállal elszáll mindig...
DB -
#2538 mivel még a 64 bites win csak most jött ki, szinte mindenki azon futtatja, legalábbis én nem próbáltam ki a beta-t. -
#2537 Nem én veszem :) én tegnap szereztem be egy Asus A8N-SLI-t :) azon aktív van, és hálistan halk is.
Láma kérdés: érdemes/lehet-e egyáltalán/ 64 bites gépen 32 bites oprendszert futtatni? sorry :)
DB -
#2536 arra figyelj csak hogy a nf4 chipen aktív hűtő legyen mert a régi/első szérián passzív volt és magas fsb-nél hajlamos volt szétégni -
#2535 Köszi, ez az :) Májusi Chip magazinban volt teszt amiben szerepelt ez is.
DB -
#2534 Chaintech 7VNF4 Zenith Value (Socket 939, nForce4) 18,492 Ft,- 23,115 Ft,-
Chaintech 7VNF4 Ultra
Socket939
AMD Athlon 64 FX/Athlon 64 Processor,
HyperTransport 2000MT/s ,
ATX,
NVIDIA nForce4 Ultra
Form Factor ATX (305mm x 220mm)
CPU Supports AMD Socket-939 Athlon 64 FX / Athlon 64 processor
Processor interface via 2000MT/s HyperTransport bus
Chipset NVIDIA nForce4 (VNF4) / nForce4 Ultra (VNF4 Ultra)
Main Memory Four 184-pin DDR DIMMs up to 4GB
Supports Dual Channel DDR266/333/400 memory
Expansion Slots PCI Express x16 port for PCI Express graphics card
Two PCI Express x1 ports
Three 32bit PCI slots (v2.3 compliant)
Audio Subsystem Supports enhanced NVIDIA 7.1-channel audio
Complies with AC'97 Rev 2.3 specifications
Six audio jacks with automatic jack sensing
Supports 48KHz coaxial S/PDIF output
EAX/Direct Sound 3D/I3DL2/A3D compatible
SATA Supports four native SATA 1.5Gb/s devices (VNF4)
Supports four native SATA2 3.0Gb/s devices (VNF4 Ultra)
Hot-swap capability, allowing disks to be changed without powering down the system.
Optimized for the high-performance NVIDIA RAID technology
Supports SATA ATAPI devices
UltraDMA IDE Ports Supports 2 UltraDMA-66/100/133 IDE ports
FDD One FDD connector supports up to 2.88MB
USB2.0 Supports total 10 USB2.0 ports with High-Speed Device @480 Mb/s Transfer
Rates
Embedded system monitoring Temperature sensing for CPU and system
Fan speed monitoring and control for CPU and system
NVIDIA Gigabit Ethernet Supports 10/100/1000Base-T Gigabit Ethernet with external PHY
NVIDIA ActiveArmor (VNF4 Ultra) A dedicated secure networking engine enhances networking security while reducing CPU overhead
Specialized features defend against spyware intrusions and hacker attacks
An intelligent application manager alerts you when unknown applications attempt to access the network
Supports the new Microsoft networking architecture for fast and secure networking
Boot-Block Flash ROM Award system BIOS supports PnP, APM, DMI, ACPI, & Multi-device booting features
Software Driver CD
Value Pack
Other Feature Rear panel I/O ports
PS/2 Mouse and Keyboard port
25-pin D-Sub female Parallel port
Two 9-pin D-Sub male Serial ports
Four USB ports and one RJ45 connector
6-port Audio Jack for 7.1-Channel and S/PDIF output
Internal I/O connectors
Four 3x1 pin fan connectors
Three 5x2 pin USB connectors for additional 6 USB ports
3x1 pin wake on LAN connector with housing
3x1 pin wake on Modem connector with housing
Two 4x1 pin CD-in connectors with 2.54mm pitch housing
5x2 pin Front Audio connector
9x2 pin Front Panel connector
24 pin ATX Power connector
4 pin ATX 12V Power connector
-
#2533 A Chaintechnek van egy, a nevét nem tudom, de bruttó 25 alatt van és Nf4-es, PCI-E!
DB