137
ISS 3. Milyen?
-
#137 a felbontást nem
amugy kb 98-as szintu de játszhatósáégban veri -
#136 grafika ennyire ratyi vagy lehet állítani???? -
#135 én az állitásom továbbra is fentartom
csak az ur tévedéseire akartam felhívni a figyelmet
Amúgy az Emlyn Hughes International Soccer -el senkisem játszott
én anno megfogadtam, hogy egyszer ujra veszek commodore-t hogy ismét játszhassak vele :-)commodort
-
#134 Ez a téma érdekesebb... :)) -
OPM #133 Én ezzel a Microprose Soccerrel kezdtem.
de már teljesen letértünk a topic címétől... :)
de nem baj! -
#132 Szerintem is szuper volt a Sensi is a maga idejében, más megközelítésből készült a játék, mint az átlagos focik akkoriban, remek feelingje volt. -
#131 Pontosan!
Emlékszem: 1990 ARG-CAM VB nyitón is ezzel játszottunk a meccs alatt, felváltva. NSZK-val még aznap világbajnok lettem. A végén ők is nyerték meg ... :)
A Sensi + a karrier mód miatt volt király. Tul. képpen foci manager volt, csak rosszul volt megoldva a fejlődés - visszafejlődés volt - és a sérülés - minden meccsen min. kettő, valamint nem lehetett multi karriert nyomni. Viszont simán átírhattad a neveket, csapatokat stb ... Remek volt! :) -
#130 Húúú, de király game volt anno! Rengeteget nyomtuk a haverokkal! -
#129 A Microprose Soccer volt amugy SZVSZ a legjobb C64es focijatek.
http://www.retrogaming.it/c64/microsoccer.htm
Mig Amigan a Sensible Soccer.
http://www.emuguide.it/ssoccer2/soccertgm.html -
#128 ittvan pár kép róla
http://homepages.tesco.net/~parsonsp/html/emlyn_hughes.html -
#127 De legalabb hasonlit a ISS3-ra nem ? :) -
#126 Emlyn Hughes International Soccer - Audiogenic (1987)P
-
#125 International Soccer - Commodore (1983)
http://homepages.tesco.net/~parsonsp/assets/images/IntSoccer5.gif
:-)))) -
#124 Ja es amugy az Emily Hughes az 1990es. -
#123 Miert loditottam volna ?
Soccer - kiado: Andrew Spencer - Megjelenes: 1983
Soccer II - kiado: Andrew Spencer - Megjelenes: 1984
World Cup - kiado: Artic - Megjelenes: 1985
Professional Soccer - kiado: D&H - Megjelenes: 1986
Focimanager is volt akkor mar.
Football Manager - kiado: Addictive Megjelenes: 1982
-
#122 1. ezeket mind irtam anno
2. Ilyet nem tapasztaltam
3. te példálóztál itt statisztikával azért írtam -
#121 hát volt az Emily Hugnes Soccer commodoron
de sztem lóditott -
#120 83-ban még nem, de 84-85-ben már volt egy foci commodorera, aminek már nem emlékszem a nevére, de készült ua "enginnel" még kosárlabda is. Faterommal is nyomtam, ami ritkaság számba ment. :) -
#118 Jóhogy nem már 50 éve:) -
#117 Ja. Én is Microprose Soccerral kezdtem. Sensistem egy jó pár évet - ha már vki megjegyezte akinek nem tetszik, annak a grafika miatt nem tetszik (mellesleg élek halok a körkörös stratégiákért, ahol ritkán van jó grafika) -, de itt ledöbbentem az irányítás bekonfigurálhatatlanságától és magától a kameraállásoktól, a foci érdemi részétől stb. Ez nem Street Fighter, hogy minél több gomb kelljen különböző cselek megcsinálásához. A Fifa 2003-mal végre a 6 gombos vonalhoz tértek vissza, ami tökéletesen elegendő. Itt meg még arra sem hajlandó - ha legalább hagyná -, hogy én lőhessem be, melyik gombot hová tegyem. Az idei NFL szimulátort az EA-tól is ezért utáltam meg, mert ha belőtted a hosszú passzot a 2-es gombra, akkor védekezésnél esetlegesen átállítottad blockra, akkor a hosszúpassz is másra állt át. Itt meg miért nem enged átírni pár gombot - 2003 van -, azt nem értem. Ez, amikor kijött biztos siker volt, de legalább PC-n lett volna kompatibilisebb 2003-ra. -
#116 Ja es meg valami. en nem ertek a fociprogramokhoz.
Mindossze 20 eve jatszok kulonfele fociprogikkal. -
#115 A grafika miatt , a felbontas miatt , a billetyuzet es joypad kezeles miatt.
Ez egy kicsit tobb mint amit te leirtal.
A jatszhatosagarol meg csak annyit , hogy amikor elkezdtem jatszani vele akkor a szembol becsuszasnal az ellenfel hasaba csuszott a vedom paroslabbal.
Neztem is nagyot egy sargalapert.
Mi ez karateverseny ?
Ja es ez nem masik focis forum. ;D -
#114 azért kicsit értek a fociprogramokhoz
sztem aki meg fikázza az a grafika miatt teszi
ezt irtam is hogy elbasztak, de a játszhatósága sokkal jobb mint a többi fociprogramnak
És ha láthattad OPM se dicsérte látjuk a hibáit is de nem 10 perc után fikázzuk le ahogy a többség.
Amúgy más focis forumokon meg dicsérik többen PPPPp -
#113 Hat ugylatszik akkor ti 2en kivetelek vagytok.
Mivel kb 20 irtak ide , hogy mekkora fos.
20-2.
Jo ara'ny. -
#112 hát ha talán nem 5-10 percig próbáltad volna hanem végignyomsz egy bajnokságot......
-
#111 Hat akkor te nem tudom , mit tolthettel le.
Mert ez az atirat a 0val egyenerteku.
Kezelhetetlen, ronda es a csokitoval ellentetben nem finom. -
#110 teljesen egyetértek -
OPM #109 A sok negatív vélemény ellenére letöltöttem a játékot, és megkell mondanom, hogy nem hiába! Ez a játék abba a kategóriába tartozik, ami nem a grafikájával "tarol", mert az tényleg Fifa 97-98 szitű. De maga a játék, az emberek mozgása, a cselek és még sok olyan dolog van benne, amit a fifa megirigyelhetne. Én úgy vagyok vele, hogyha a fifát és az iss -t összevonnák, akkor az már egy elég jókis focis game lehetne. Nagyon tetszik pl amikor a játékos oldalról be akarja vinni, rázoomol a kamera és úgy lehet cselezni. De az tényleg nagy baromság, hogy nem lehet fifásra állítani a billentyűzetet! A kommentátorok szövegeiben sok jó ötlet van, de a kivitelezés... hát... Viszont az jó, hogy mondja a magyarj játékosoknak a teljes nevét. Van a játékban tréning és játékos/csapat készítés, amit a mai fifákból nagyon hiányolok! Ismerem az összes iss játékot, és úgy gondolom hogy jól sikerült ez a 3. rész. Aki meg csak fifát látott és leszólja a grafikáját, az tényleg nem a játékélményért nyomja az ilyen gameket, hanem a csilli-villi graf miatt...
Na összességében ennyit tudnék mondani róla. -
Ramza #108 Hogy a hetes pont megvalósuljon, csak erre válaszolok :D
"A Splinter átirat pl. nagyon jól sikerült"
Nem, a Splinter Cell nem átirat, hanem multiplatformos fejlesztés, ami óriási különbség. Elkészítették három gépre (pc, ps2, x), és mind a három remek lett. Ennek az az oka, hogy figyelembe vették mindhárom gép előnyeit/hátrányait, és ahhoz igazították a játékot. Igényes munka mind!
Ezzel ellentétben az átiratok az esetek 90 (99?) százalékában szarok, akár konzolról pc-re, akár fordítva csinálják, mert az egyetlen cél, hogy ami egy helyen bejött, azzal kaszáljanak máshol is, jelentősebb erőforrások beleinvesztálása nélkül.
Sajnos így járt többek között az ISS3 is. -
#107 1. Hát most úgy tünt
2-3. Oké ezekben igazad van, tök hülyeség pl hogy a lövést nem rakhatod a D betüre
4. Ezzel is részben egyetértek valószinüleg konzolon sokkal jobb.
5. Sztem meg azért lett sikeres mert nagyon jól bővithető fejleszthető és köszönhetően a fanatikusoknak szinte minden átalakítható a hibák egy része kijavítható élvezhetőbbé és szebbé tehető.
7. Nem lesz mert én szeretem a pc-m és nemcsak játszani akarok
De én örülök, hogy kiadták pc-re is ha nemis tökéletzes azért van benne valami :-) -
#106 1. Nem szoktam minden játékot 5 perc után fikázni ...
2. A "tipikus konzol foci"-n azt a zseniálisan "felhasználóbarát" kezelőfelületet értettem, ami már a menüben is fogad ...
(Itt nem a focin volt a hangsúly.)
3. Biztos van jó konzolos foci, ami ott jó. De miért kell azt a tipusú irányítást a PC-re is eröltetni?
4. Baromira nem érdekel, hogy konzolon mennyire király a "Pro Evolution Soccer 2". Nekem PC-m van, a konzolt sohasem eröltettem. Az ilyen "hoppá adjuk ki ugyanúgy PC-n is, ha már konzolon bejött" felfogással van a gondom. A Splinter átirat pl. nagyon jól sikerült. Tehát képesek normális átiratra is.
5. A Fifa azért lett PC-n sikeres, mert eddig nem született normális vetélytársa (PC-n). A 95-ös kivételével minden évben elég jó darab sikeredett össze.
6. Az első PC "focivonalat" a Microsoft és a SENSI féle vonalat nem eröltették tovább. (Sajnos. Nekem pl. a Sensi nagyon bejött.)
7. Ebből lehetőleg ne legyen flame! Arra ott a konzol topic. Csak reagáltam az iméntiekre.
-
Ramza #105 Amúgy a Pro evo 2 is csúnya, (azt hiszem) ugyanazt a motort használja, mint az ISS sorozat.
Ellenben játszhatóságban a legjobb, amivel valaha találkoztam, pedig a legtöbb pc-s és ps(2)-es focit kipróbálom, többségüket hosszan. -
Ramza #104 Valaki, aki amellett, hogy jó focista, elég beképzelt ahhoz, hogy ne adja a nevét a játékhoz :( -
#103 Ki az a Robertolarcos?! -
-
-
Ramza #100 "Tipikus konzol foci."
Ezek szerint rengeteg konzolos focit ismersz, nagyszerű.
Akkor veled nyilván meg lehet vitatni, hogy a Pro Evolution Soccer 2 miért lett minden idők legjobb foci-szimulátorának kikiáltva, és miért lehet benne - gyakorlatilag szinte korlátlan szabadsággal - megcsináli mindent, amit a Fifa sorozat egyik tagjával sem.
(Persze a Fifának nagy előnyként mindig ott lesz a bővíthetősége, ebben egyedi.) -
#99 azért értek kicsit a Fifa-hoz és szerintem az ISS3 egész jó, pont a mozgások nagyon jól modelezettek speciel, és sokkal több az anim.
Szerintem csak azok kritizálják akik öt perc után két gólt kaptak és nem tudnak egy épkézláb támadást kapuralövéssel bfejezni PP
Amugy a kemeramegoldás ugyanaz ami az UEFA-ban anno bejött, hogy te mozgatod a kamerát. Tehát állás speciel nem.......
Birom azokat akik öt perc után minden játékot fikáznak....
Na de lenne kérdésem a szuper átemelőst cselt hogy kell megcsinálni asz ellenfél mindig azzal szivat nekem meg nem megy csak az elhúzós -
#98 Semmit se fog ez verni, max a ...kát, nemhogy a Fifát! Tipikus konzol foci. Már ahogy mozognak a pályán az is gáz. Mint egy orosz bábfilmben. Kb.
A "kameraállások" - ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni - meg ...
Phaszért kell ilyen PC-re? Maradjon ez konzol. Meglepődnék, ha ez nagy sikert aratna.
Atyám, de gáz! Ilyet kiadni 2003-ban!?
-
#97 nekem csak egy 1500 ft-os t karos van
de bill-el jobb