Internation Superstar Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak az ur tévedéseire akartam felhívni a figyelmet
Amúgy az Emlyn Hughes International Soccer -el senkisem játszott
én anno megfogadtam, hogy egyszer ujra veszek commodore-t hogy ismét játszhassak vele :-)commodort
de már teljesen letértünk a topic címétõl... 😊
de nem baj!
Emlékszem: 1990 ARG-CAM VB nyitón is ezzel játszottunk a meccs alatt, felváltva. NSZK-val még aznap világbajnok lettem. A végén õk is nyerték meg ... 😊
A Sensi + a karrier mód miatt volt király. Tul. képpen foci manager volt, csak rosszul volt megoldva a fejlõdés - visszafejlõdés volt - és a sérülés - minden meccsen min. kettõ, valamint nem lehetett multi karriert nyomni. Viszont simán átírhattad a neveket, csapatokat stb ... Remek volt! 😊
A medve nem játék.
http://www.retrogaming.it/c64/microsoccer.htm
Mig Amigan a Sensible Soccer.
http://www.emuguide.it/ssoccer2/soccertgm.html
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
http://homepages.tesco.net/~parsonsp/assets/images/IntSoccer5.gif
:-))))
Soccer - kiado: Andrew Spencer - Megjelenes: 1983
Soccer II - kiado: Andrew Spencer - Megjelenes: 1984
World Cup - kiado: Artic - Megjelenes: 1985
Professional Soccer - kiado: D&H - Megjelenes: 1986
Focimanager is volt akkor mar.
Football Manager - kiado: Addictive Megjelenes: 1982
2. Ilyet nem tapasztaltam
3. te példálóztál itt statisztikával azért írtam
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Mindossze 20 eve jatszok kulonfele fociprogikkal.
Ez egy kicsit tobb mint amit te leirtal.
A jatszhatosagarol meg csak annyit , hogy amikor elkezdtem jatszani vele akkor a szembol becsuszasnal az ellenfel hasaba csuszott a vedom paroslabbal.
Neztem is nagyot egy sargalapert.
Mi ez karateverseny ?
Ja es ez nem masik focis forum. ;D
sztem aki meg fikázza az a grafika miatt teszi
ezt irtam is hogy elbasztak, de a játszhatósága sokkal jobb mint a többi fociprogramnak
És ha láthattad OPM se dicsérte látjuk a hibáit is de nem 10 perc után fikázzuk le ahogy a többség.
Amúgy más focis forumokon meg dicsérik többen PPPPp
Mivel kb 20 irtak ide , hogy mekkora fos.
20-2.
Jo ara'ny.
Mert ez az atirat a 0val egyenerteku.
Kezelhetetlen, ronda es a csokitoval ellentetben nem finom.
Na összességében ennyit tudnék mondani róla.
"A Splinter átirat pl. nagyon jól sikerült"
Nem, a Splinter Cell nem átirat, hanem multiplatformos fejlesztés, ami óriási különbség. Elkészítették három gépre (pc, ps2, x), és mind a három remek lett. Ennek az az oka, hogy figyelembe vették mindhárom gép elõnyeit/hátrányait, és ahhoz igazították a játékot. Igényes munka mind!
Ezzel ellentétben az átiratok az esetek 90 (99?) százalékában szarok, akár konzolról pc-re, akár fordítva csinálják, mert az egyetlen cél, hogy ami egy helyen bejött, azzal kaszáljanak máshol is, jelentõsebb erõforrások beleinvesztálása nélkül.
Sajnos így járt többek között az ISS3 is.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
2-3. Oké ezekben igazad van, tök hülyeség pl hogy a lövést nem rakhatod a D betüre
4. Ezzel is részben egyetértek valószinüleg konzolon sokkal jobb.
5. Sztem meg azért lett sikeres mert nagyon jól bõvithetõ fejleszthetõ és köszönhetõen a fanatikusoknak szinte minden átalakítható a hibák egy része kijavítható élvezhetõbbé és szebbé tehetõ.
7. Nem lesz mert én szeretem a pc-m és nemcsak játszani akarok
De én örülök, hogy kiadták pc-re is ha nemis tökéletzes azért van benne valami :-)
2. A "tipikus konzol foci"-n azt a zseniálisan "felhasználóbarát" kezelõfelületet értettem, ami már a menüben is fogad ...
(Itt nem a focin volt a hangsúly.)
3. Biztos van jó konzolos foci, ami ott jó. De miért kell azt a tipusú irányítást a PC-re is eröltetni?
4. Baromira nem érdekel, hogy konzolon mennyire király a "Pro Evolution Soccer 2". Nekem PC-m van, a konzolt sohasem eröltettem. Az ilyen "hoppá adjuk ki ugyanúgy PC-n is, ha már konzolon bejött" felfogással van a gondom. A Splinter átirat pl. nagyon jól sikerült. Tehát képesek normális átiratra is.
5. A Fifa azért lett PC-n sikeres, mert eddig nem született normális vetélytársa (PC-n). A 95-ös kivételével minden évben elég jó darab sikeredett össze.
6. Az elsõ PC "focivonalat" a Microsoft és a SENSI féle vonalat nem eröltették tovább. (Sajnos. Nekem pl. a Sensi nagyon bejött.)
7. Ebbõl lehetõleg ne legyen flame! Arra ott a konzol topic. Csak reagáltam az iméntiekre.
A medve nem játék.
Ellenben játszhatóságban a legjobb, amivel valaha találkoztam, pedig a legtöbb pc-s és ps(2)-es focit kipróbálom, többségüket hosszan.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ezek szerint rengeteg konzolos focit ismersz, nagyszerû.
Akkor veled nyilván meg lehet vitatni, hogy a Pro Evolution Soccer 2 miért lett minden idõk legjobb foci-szimulátorának kikiáltva, és miért lehet benne - gyakorlatilag szinte korlátlan szabadsággal - megcsináli mindent, amit a Fifa sorozat egyik tagjával sem.
(Persze a Fifának nagy elõnyként mindig ott lesz a bõvíthetõsége, ebben egyedi.)
Szerintem csak azok kritizálják akik öt perc után két gólt kaptak és nem tudnak egy épkézláb támadást kapuralövéssel bfejezni PP
Amugy a kemeramegoldás ugyanaz ami az UEFA-ban anno bejött, hogy te mozgatod a kamerát. Tehát állás speciel nem.......
Birom azokat akik öt perc után minden játékot fikáznak....
Na de lenne kérdésem a szuper átemelõst cselt hogy kell megcsinálni asz ellenfél mindig azzal szivat nekem meg nem megy csak az elhúzós
A "kameraállások" - ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni - meg ...
Phaszért kell ilyen PC-re? Maradjon ez konzol. Meglepõdnék, ha ez nagy sikert aratna.
Atyám, de gáz! Ilyet kiadni 2003-ban!?
A medve nem játék.
mivel konzolos átirat igy más gombokkal lehet ki és belépkedni
Amugy egyre jobban tetszik
tegnap megnyertem ott easy-n az europa bajnokságot
és olyan gólokat lõttem
sztem csak a béák fikázták le öt perc után
a felbontásos dologban reménykedek egy patch-ben es akkor eléggé veri a Fifa-t....
bár mig bekonfiguráltam a billentyuzetet az nem volt semmi.
Viszont nem értem hogy kell lõni nekem mindig fölé vagy mellé megy
2003ban kiadni ugy egy jatekot, 2 CDn hogy 640*480 a felbontas es nem lehet allitani.
Ezt mar 8 eve a Nascar is tudta, es ott legalabb lehetett allitani a billentyuzet konfigot.
2CDt pazarolni egy ilyen fosra te uristen.