10753
Bajnokok Ligája
-
#7989 ti már megszoktátok h minden évben beégtek :SDa most nagyon nagy égés lesz nektek :DSA -
#7988 Real - Zenit - Juventus - Montpellier... erre tippelek Real részről :)
Egy szláv/orosz csapat, egy olasz csapat, na meg francia esetleg német csapat szokott jönni általában... Ezért tippelek erre -
#7987 Hol lehet nézni élőben online a sorsolást? -
#7986 Én meg az intert sajnálom, hogy csak az EL-ben vannak.
(ja nem, nem sajnálom őket AS:DSASD:SDASDS) -
#7985 na mindjárt sorsolás -
#7984 áhhá -
#7983 igen
jól tudod
negyeddöntő!! -
karajjj #7982 régen úgy volt, de úgy tudom, hogy 1-2 éve már ott is irányított sorsolás van -
#7981 Negyeddöntőben, nem? -
karajjj #7980 tökmindegy ki nyert, két egyforma nemzetiségű csapat max az elődöntőben találkozhat -
#7979 Amúgy nem lehetne 1 csoportban 2 ugyanolyan nemzetiségű csapat, ugye? csak mivel a chelsea nyert, így odakerülhet az arsenal vagy az mu? vagy most én rohadt nagy hülyeséget beszélek?:D -
#7978 Milant már most sajnálom, szinte biztos megkapja a PSG-t, de a Cityt se tartom kizártnak
Arsenal meg ismételten egy kemény csoportba kerül, gondolom Braga-Olympiakosz-Zagreb lesz :D -
IXEMGabeo #7977 Arsenal mi a fenét keres az 1-es kalapban? -
#7976 amilyen impotens ez a PSG (jelenleg) simán meglehetne :D -
#7975 sima barca-city v. dortmund továbbjutás :D -
#7974 Barca-City-PSG-Dortmund csoport -
#7973 1-ES KALAP
Chelsea
Barcelona
Manchester United
Bayern München
Real Madrid
Arsenal
FC Porto
AC Milan
2-ES KALAP
Valencia
Benfica
Sahtar Donyeck
Zenit Szentpétervár
Schalke 04
Manchester City
Sp. Braga
Dinamo Kijev
3-AS KALAP
Olympiakosz
Ajax
Anderlecht
Juventus
Lille
Szpartak Moszkva
PSG
Galatasaray
4-ES KALAP
Celtic
Dortmund
BATE Boriszov
Dinamo Zagreb
CFR Kolozsvár
Málaga
Montpellier
Nordsjaelland -
#7972 Holnap sorsolás Monacoban!
2012. 08. 29. [ csütörtök ]
17:45 - Sport1 / Digi Sport 1 [ ÉLŐ ] -
#7971 tavaly volt egy jó évük és ennyi..
ezt előre sejteni lehetett sajnos...
elvesztették a legjobb játékosukat... -
IXEMGabeo #7970 ja kissé meglepő:)
Celtic is vezet Svédországban 0-2-re
Basel is ég otthon a Cluj ellen -
#7969 1-3. Most dőlt el... Szimpatikus csapat a Mönchengladbach de egyértelműek az erőviszonyok ebben a párosításban. -
Chris Lowe #7968 1-2. Eldőlt. -
Rudee #7967 Ez a Juhár nagyon kell oda... -
Chris Lowe #7966 Ez a kijev jókat igazolt nyáron. Sima meccs lesz. -
#7965 fene enné meg a retardált digit..
de legalább lesz 1 meccs a psorttv-n is több mint a semmi:(
Most kedden Gladbach,Kijev selejtező lesz..
kíváncsi leszek és szurkolok a Gladbachnak h bekerüljön...
amióta nem követtem a német bajnokságot azóta nekem a gladbach mindig is ilyen kiesés ellen küzdő kis fos kategóriájába éltek..hátha idén sikerül megint meglepetést okozniuk:D
mondjuk hannoverrel is így vagyok és mégis évek óta tuti el- szereplést érnek el..XD
pedig szívemből rühellem őket...:D -
#7964 sztem a Sport Tv-nél nem lesz gond, felvételről tuti megy majd. Bár több meccs úgyis csak a csoportkörökben van.
Amúgy várom már milyen lesz a csoportok sorsolása. Remélem lesz néhány fasza meccs és nem fognak rémunalmas meccseket játszani egymás ellen a csapatok... Bár úgyis kevés lesz a hajtós meccs. -
#7963 Biza csak 1 lesz élőben. De gondolom felvételről is fognak adni ami anno a TV2-nek is lehetősége volt de nemigen éltek vele. -
#7962 Akkor ezekszerint egy meccs lesz a sport tv-n? Azt hittem, ha már két adó van, akkor legalább 4 meccs lesz a tvben :( -
#7961 A Sport TV azt a csomagot vette meg ami eddig 3 éven át a TV2-é volt. A Digisport kvázi címvédő, az eddigit hosszabbította meg. -
#7960 Csontot dobtak a Sporttvnek. A lényeg marad a diginél. -
#7959 ? -
Rudee #7958 Közvetítés: a Digi Sporton lesz látható 2015-ig a BL és az El
Továbbra is a Digi Sport közvetíti a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa-liga mérkőzéseit – derül ki a cég hivatalos közleményéből. A sportcsatornán lesz látható egészen a 2014–2015-ös idényig a két legrangosabb európai kupasorozat.
A Digi Sport és a Digi Sport Plusz közvetít a keddi és a szerdai BL-játéknapokon egyaránt, az elődöntők és a döntők is ezeken a csatornákon lesznek láthatók, az összes mérkőzés HD minőségben.
Emellett a Digi Sport három évre megszerezte az európai Szuperkupa közvetítési jogát is. A BL-mérkőzések során a Sport Televízió is részt vesz a közvetítésekben. -
karajjj #7957 hirdetni is tilos, de mindegy -
tutururu #7956 Sziasztok!
Ha valakit érdekel egy eredeti BL döntős labda (http://www.adidascenter.com/product.php?id_product=3012&id_lang=4) , van egy eladó darabom. Hivatalos, eredeti, 30000 forintos irányárral (ez 25%-kal kevesebb a bolti árnál), érdeklődni a (vrobert.vr [kukac] freemail.hu)-n lehet.
SG szabályzat miatt nem tudok linkelni, ne haragudjatok. Remélemnéhányótok érdeklődését felkelti a labda :) -
lord nihilus #7955 Óh...régi szépidők, amikor majdnem minden a SportTV-ben volt... -
#7954 Hogy mire van esély azt nem tudni. De ott van még nekik a PL, Ligue 1 is. -
#7953 És van esély rá, h nem kapják meg újra? Gondolom foggal körömmel ragaszkodnak hozzá, mert már csak az van nekik, meg a Serie A. -
#7952 Annak jövőre jár le szerződése a Digisportnál. -
#7951 Bár ugye most a Sport TV a korábban TV2 által birtokolt csomagot vette meg így még az is lehet, hogy a többi továbbra is a Digisporté lesz. Csak eddig Európában az volt a szokás, hogy fordulónként minimum egy meccset országos lefedettségű, földfelszínin ingyenesen fogható adónak kell élőben adnia. -
#7950 Nagyon jó hír! Már csak a PL kéne vissza a régi kerékvágásba:)