10753
Bajnokok Ligája
-
#63 Mindenki tudja, hogy mar regen nem Bajnokok Ligajanak kene hivni ezt a Bajnoksagot.
Gyakorlatilag csak a mezonyt szakitjak szet nagy es kis csapatokra.
Amikor 6 OLasz , Spanyol Angol csapat indulhat a kis csapatoknak semmi eselyuk penzt keresni.
Az elmelet meg jo volt amikor arra blaziroztak, hogy a bajnokok indulhatnak egyes bajnoksagokbol.
De most a kis csapatoknak meg a 32 koze is annyira nehez bejutni, hogy alig-alig latunk ilyeneket.
2 selejtezo kor gyakorlatilag eselytelenne teszi a kiscsapatokat.
Es raadasul hiaba mondjak hogy , partatlan sorsolas, amikor csak azt latom , hogy ilyenkor a nagycsapat jatsza allandoan a 2. merkozest hazai palyan, meg jobban megszurve az eselyt a bravurra.
Tudom hogy az UEFAnak, Fifanak es a tovabbi szovetsegeknek a nagycsapatok hozzak a nagy penzeket, azert egy kicsit viccesnek tarom, hogy a kiscsapatokat gyakorlatilag kiakarjak szakitani ebbol a szinhazbol.
Azt biztosra veszem, hogy egy Steaua, vagy Zvezda soha nem fog tudni nyerni BL-t, mert meg eselyuk sincs ebben a rendszerben.
Pedig neha kellenek ezek a csapatok is a dontobe, hogy hidjunk abba, hogy neha a David is letudja gyozni a Goliatot. -
#62 a Celtic nem a 3. körben kapcsolódik a selejtezőkbe? -
#61 ja, én is hallottam -
#60 a milan gyozelmevel a magyarok elorebbmennek egy sorral, igy csak a masodik selejtkorben kapcsolodunk......es megkaphatjuk a Celticet :) -
#59 én sztem nem, mert akkor egy másik országtól kellene visszaléptetni 1 indulót -
#58 Akkor szarok voltak az olaszok is ... :)
Ez a mostani viszont ritka szar BL döntő volt. Tipikusan olasz. A 0-0 miatt én nemhogy 4 csapatot, de kettőt sem engednék nekik indítani. Ez amit műveltek tegnap, az minden volt, csak nem modern európai foci. A haverokkal annak a határán voltunk, hogy ha 11-esek jönnek, elhúzuk a kicsiny "vendéglátóipari helyiségből". Jöttek. Végül a 40 fős "bandánk" bentmaradt és arra kezdtünk fogadásokat kötni, hogy ki hagyja ki. Egész szép summa jött össze. Én ugyan vesztettem - Sevcsenko az utolsót berúgta -, de a barátnőm rögtön az elején eltalált kettőt - Trezeguet és Seedorf -, úgyhogy "családban" maradt a money :) (5000 FT)
Így ugye jövőre 5 olasz csapat indul, nem?
Juve, mint bajnok
Milan, mint győztes
Inter, mint 2.
Lazio, mint 4.
és a tegnapi Milán siker miatt a Párma, mint 5. helyezett. A Parma UEFA helyét a Chievo veszi át. Nem? :(
-
#55 kicsit kanyarodjunk már vissza a témához... -
#54 Nem értem miért pénzelik a magyar focit, hizs nncs értelme! Én egy kumila forintot nem adnék nekik, mjad ha bizonyítottak, majd akkor. Inkább nyomatnám a siekres magyar sportokba a még több pénzt, hogy a bajnokoknak ne érdje meg külföldre menni, és más külföldi csapatoknal learatni a babérokat. -
#53 sorry... -
#52 én?? amikor fociztam, kapus voltam :D
mondjuk az se mindig vicces, télen a melegítésnél csurom víz meg hó lettem, és úgy állni 100 percen át...... szarrá fagytam -
#51 szimulálnak
a külföldiek meg komoly vagyonokat kapnak ilyenkor csak az a baj, hogy vereség esetén is.... ez ölte meg a focit -
#50 Hát ha az ilyen egyszerű miért nem csinálod utánuk? ^.^ -
#49 megelőztél -
#48 tatok=tartok -
#47 Akkor még mindig azt a meccset néznénk:) -
#46 attól tatok, hogy akkor ez a meccs még mindig menne -
Nyiri #45 Freak: a magyarok igy is tul vannak fizetve es mar 5 perc mulva le kell vinni oket a palyarol szivelegtelenseg miatt. -
#44 szegények, pár millió szaros dollárért futniuk kell.... :) -
#43 akkor legyen nhl-es stilus.....addig hosszabbitanak, amig gol nem szuletik -
#42 Ez igaz de máshogy hogy lehetne eldönteni? A megismételt meccs az mégrosszabb, és egy focistának már így is embertelen 120 percet hajtani látod hogy megkészülnek a végére. -
#41 Ja de annyira lehet látni előtte hogy berúgja-e.. én az összest megjósoltam kivéve szegény Monterot róla nem gondoltam volna hogy így összezuhan a végére. -
#40 néha jó, de nagyon öli a sportot ilyen szinten
számomra a legborzalmasabb a 94-es világkupa volt, amikor a hótt szar brazilok így nyertek, pedig nem érdemelték meg
szal ez gáz, azért egy gólt ilyen szinten illene lőni -
#39 Jó ez a tizirúgás! Én, mint semleges néző kifejezetten szeretem. Jó nézni ahogy néhányan az idegösszeroppanás szélén állnak. -
#38 Hála a Jóistennek! :))) -
#37 MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILANNNNN!!!
DIDA és SEVCSI az ISTENEK!!! :) -
#36 nem, de lenne a 11-esnél izgalmasabb és igazságosabb formája is a befejezésnek
pl. első gólig kapus nélkül vagy mittomén, akármi :D csak akciógól legyen -
#35 Döntsenek inkább pénzfeldobással? -
#34 hát bazzeg, most tök szomorú vagyok, jobban izgultam a 11-esek alatt, mint a játékosok, erre kikapott a Juve... -
#33 eltörölhetnék már a 11-eseket döntőkön.... -
#32 jippiiiiiiii :DD -
#31 GYŐZELEEEEEM :) -
#30 Mondtam :) -
#29 Sztem Milan nyer.
Olyan gáz a 11-es. Legyen inkább még egy döntő :) -
Cepheus #28 Lassan itt a rendes játékidő vége, és eddig az történik amit megjósoltam.HALA MADRID!!! -
#27 de nem is jó....... :) -
#26 nem rossz a meccs... -
#25 Hm lehet hogy mégis jo lesz a meccs:) -
#24 2 olasz csapat:( Ennél rosszabb döntőt el se tudok képzelni. Szét fogják bekkelni az agyukat. Hu de jo meccs lesz. -
#23 nemsokára kezdődik a döntő -
#21 na végre, mindjárt itt a BL döntő