Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
simán lefocizzák a real-t!
Liverpool - Monaco 1-0
Deportivo - Olympiakos 0-0
Leverkusen - Real M. 1-0
Roma - Dinamo K. 0-1
Ajax - Juventus 0-1
M. Tel-Aviv - Bayern 0-0
Fenerbache - Sparta P. 1-0
Lyon - Man. Utd. 2-0
Szar Bayern, szar Bayern :)
,csak feszült vagyok mert holnap doga meg nem esett jól amit a #600-asba írtál azt elvesztettem a fejem.sorry
2.akkor 15
3.#600 ez sértõ
4.igen nagy,de ha bajod van valóságban is elintézhetjük
5.tégerd kéne gumiszobába rakni
6.szarok rád
2. nem 22 éves vagyok
3. olvassál szépen vissza, egy rossz szót nem szóltam
4. nagy az arcod a monitor elõtt.
5. ha bajod van, nyitsz egy topicot a gumiban, ott lehet anyázni, ez a topic nem ezért nyílt. na szevasz.
6. mostantól téged is semmibe veszlek, van jobb dolgom is, mint hozzád hasonlóval flémelni
Boldog Karácsonyt!
azért mert te 22 vagy attól még nem vagy több semmivel!

Boldog Karácsonyt!
de azt ne feledd hogy az Internek volt az összefoglaló alapján 6-7 100%-os helyzete.
Utolso 10 percben kaphattak volna vagy 4 golt, raadasul ugy hogy 1el tobben jatszanak. Erre mi tortenik ? PFFFF
Elorebikazzak a labdat amerre allnak es persze hova mashova menne mint az Adrianohoz.
A realis eredmeny max dontetlen lett volna.
Ez az Inter egy nagy kaki.
Sehol nem lesz az idenyben.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Igaz itt Szombathelyen van Osztrak meg ilyen szarok is. 😛
De a Szloven az jo, az emlitett okok miatt. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
neked ez a beltérin jön?(parabolán?)
Hiszen ez mar vagy 20 perce volt. 😛
Amugy a Sloven TV az Inter meccset adja.
Komazom is azt az adot, mert mindig adnak valami sportot, raadasul altalaban mindig mas meccs van mint a magyar adokon.

6.percbe Vieri 11-est hibázott!!!!
'0 emberrel a bréma!HEHE
Remelem az idenyben meg talalkozik 20szor ;P a Leverkusennel. 😛
,de a byernt se csak a leverkusen-madridot!
nem,hanem direkt odaírtam hogy a tavalyi bréma,amiben ailton is beleszámított,Te meg írod hogy Ailtonnal...
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
most azt akarod mondani, h Ailton nem a brémában jáccot tavaly? vagy miii???? 😊
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
ne hagyjuk abba 😊)