Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anderlecht-INTER 0:3
Obagol,Adrkirály,Stankovic
nincs vieri,egybõl megy a csapatnak!

Z
Ezt a Drogbá gyereket kellett volna megvennie a Reálnak az Owen helyett...mezeladásból nem lesz foci...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Hentes Bill
2-0 😊

Boldog Karácsonyt!

Z
Jessz, bár a lefújás elõtt eléggé csoffadt volt a cselszí.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Serpa
1-0
😊

Z
Rúni azért ilyen jó, mert nincs agya! A többi játékossal ellentétben fel sem fogja, ha nagy nevekkel áll szemben. Csak megindul, megcsinálja a cselt, és beb@ssza.

Z
Csípem ezt a Jose Murinho-t. Vagány csávó. Remélem most már jobb lesz a Chelsea is.

Serpa
Jose Mourinho volt csapata ellen ...
izgi lesz.

Rudee
Félidõben 0-0 a CSZKA-PSG meccs.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Rivaldo...

áá,ez a hülye Ronney megelõzta Adrianot a gollövõ listán!

Hentes Bill
ma kvíáncsi leszek az összefoglalóra, lesz pár gól

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
most má' mind1 😛PP

Boldog Karácsonyt!

DONGUBA
Elnezest ne haragudj

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hentes Bill
az igen... még jó, hgoy meg akartam nézni a meccset ezután, kösz szépen, hogy beírtad a zeredményt

Boldog Karácsonyt!

Rudee
1-2

Kit--Kat
0-2 a RÓMÁNAK!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DONGUBA
Manchester mar 3-0 ra megy
giggs
rooney
rooney

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Láma!
????

Kit--Kat
Szopik a Reál!!!😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hentes Bill
hehe, Kató néni sem bírta tovább idegekkel 😛PP

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
me jobb meccs lesz sztem, na meg hogy egy kicsit kötözködjek is

Boldog Karácsonyt!

szerintem (most az egyszer😊) jól választottak

nagyot röhögtem amikor a BL magazinban Völler bácsi mondta el, h mit vár a Real elleni meccstõl. Szegényke! 😊

nemtom minek ad 2 formán kívüli csapat meccsét...reklám margitot mindenhol adják hogy megmutassák mennyire bénák.

gercse
ja a holnaprol beszéltek,bocs

gercse
a reál-roma,meg a manchi-akárki meccset adja

méééét?😄

Hentes Bill
hát én is inkább a Chelsea meccsre voksolok

Boldog Karácsonyt!

holnap miért nem a Werder-Valenciát nyomja ez a tetû Viasat elõben???? És helyette mi lesz? cselzi-porto pfff

PREMIERE1
Az a legsúlyosabb büntetés. Vsz 3-0 val írják majd az ellenfélnek a meccset és betiltják a stadiont.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Szavazás az NS honlapján:

Ki nyeri a Bajnokok Ligáját?
AC Milan
Arsenal
Barcelona
Bayern M.
Chelsea
FC Porto
Internazionale
Juventus
Man. United
Real Madrid

Nem tudom. Azért betehettek volna egy "más" lehetõséget is ...

Kit--Kat
szopott az ajax!!!!

robotnyk
Kizárhatják a Romát a Bajnokok Ligájából

Index
2004. szeptember 16., csütörtök 13:55

Az olasz állami televízió információi szerint elképzelhetõ, hogy kizárják az AS Romát a Bajnokok Ligájából, mert a klub 'szurkolói' egy öngyújtóval megsebesítették a szerdai Roma-Dinamo Kijev meccs játékvezetõjét, Anders Frisket. Az UEFA (Európai Labdarúgó- szövetség) várhatóan szeptember végére hozza meg a példás döntést.

jah szívtak, mint a torkos borz 😊)

Breki33
Bayer Leverkusen 3-0-ra kiütötte az elõszeretettel "galaktikusoknak" nevezett hispán sztárcsapatot :-)
PREMIERE1
Az apa hazaér a munkából, és benyit a lánya szobájába.
Egy levelet talál az ágyon, azonnal mohón olvasni kezdi, remegõ kezekkel.

Kedves Apa és Anya.

Nagy sajnálattal tudatom, hogy elszöktem az új barátommal. Igazi szerelmet találtam általa és annyira aranyos; különösen a piercingjei, sebhelyei, tetoválásai, és a hatalmas motorja. Ez még nem minden.
Terhes vagyok és Ahmed azt mondta, hogy igazán boldogok leszünk az erdõben, a lakókocsijában. Több gyereket is akar tõlem és nekem ez a nagy álmom.
Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni magunknak, és a barátainknak. Õk védenek bennünket. Lesz kokain és ecstasy is, amennyi csak kell. Közben majd imádkozunk az AIDS ellenszeréért, hogy Ahmed jobban legyen. A pénz miatt ne aggódjatok.
Ahmed lebeszélte Leroy-jal és Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeikben, amiket az alagsorban forgatnak. $ 50-t kapok egy jelenetért, még 50-et, ha 3-nál több pasival csinálom, és még 100-at, ha ló is van az adott jelenetben.
Kedves anya, mivel most vagyok 15 éves, tudom hogyan vigyázzak magamra. Majd egyszer meglátogatlak benneteket, és találkozhattok az unokáitokkal.

Üdvözöl Benneteket: szereto lányotok

UI: Apa, ez természetesen nem igaz, a szomszédban vagyok, és TV-zek. Csak meg szerettem volna mutatni neked, hogy van rosszabb is annál, ha

az ANGOLOK KIKAPNAK EGY 11-ES MIATT ! ! ! ! !

(a VICCEK topicból ...)

PREMIERE1
A gólja tényleg szép volt ...

PREMIERE1
A Juve meccsen Pavel barátunk enyhén szólva kiszórásra volt ítélve, ha azt vesszük alapul, hogy Husztit miért állították ki. Pavel még egy kurva sárgát sem kapott egy hasonló vagy talán még durvább szituban. Ha kapott volna, kiáll, hisz volt már neki egy sárgája. Kettõs mérce meg mérlegelés ... Elegem van a fociból!

ÚTÁLOM A BÍRÓKAT!!!

Láma!
és a magyarok a huligánok mi?

Hentes Bill
Róma: Frisk kórházban, vége a meccsnek
NSO, 2004-09-16 22:49

Anders Frisk játékvezetõ, akit az elsõ félidõ után dobtak fejbe egy öngyújtóval, nem tudta vállalni a folytatást, kórházba szállították, így a mérkõzés 0-1-es Dinamo Kijev-vezetésnél félbeszakadt Rómában. A hazaiak súlyos büntetésre számíthatnak az eset után, a Stadio Olimpicóban valószínûleg hosszú ideig nem rendezhetnek nemzetközi mérkõzést.

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
Nedved mekkora gólt lõtt

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
2-0

Boldog Karácsonyt!

Láma!
mivan?

Hentes Bill
úúúúú Baros

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
az igen

Boldog Karácsonyt!

Lyon 2 : 2 Manchester Utd

Rudee
A Bundesliga gyenge is, csak van 1-2 jó csapat.