Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

euorbarca.hu csak onnét másol mindig(ehez ért 😊)

ez honnan van, úgy értem milyen cikk?

http://www.powerplaymanager.com/r57633

akkor jól láttam, h vmi nem stimmelt annál a gólnál...

DONGUBA
· Collina hibája miatt jutott tovább a Chelsea
2005. március 09. 08:00:29
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Lenullázta a Chelsea az FC Barcelonát a BL visszavágójának elsõ húsz percében, de még ez sem volt elég a biztos továbbjutáshoz, ugyanis a két együttes a sorozat talán legjobb mérkõzését játszva végig fej-fej mellett haladt a következõ körbe jutás kérdését illetõen! A mérkõzést megelõzõ nyilatkozatháború már sejtetett valamit, hogy parázs csata várható, de ilyen jó mérkõzést csak nagyon régen láthattunk már a BL-ben.

Úgy tûnt, hogy negyedóra alatt eldõl minden vitás kérdés, de a fordulatok csak jöttek és jöttek egymás után. A hetedik percben Xavi vesztett el egy labdát még az ellenfél térfelén, amelybõl Lampard indult meg a jobb oldalon, s a tizenhatoshoz érve középre adott, ahol Gudjohnssen érkezett és egy csel után könnyedén helyezett Valdez hálójába. Alig telt el újabb tíz perc, s már kettõ null volt az állás, igaz ehhez kellett némi szerencse is. Joe Cole megpattanó lövésébe ugyanis belekapott a spanyol hálóõr, de azt nem tudta oldalra tolni, csupán megállítani, viszont mivel az ellenkezõ irányba indult el a vetõdése, csak tehetetlenül nézte, ahol Lampard a tulajdonképpen üres kapuba küldi a labdát.

Aki azt hitte vége a mészárlásnak, az tévedett... Újabb két perc múlva már 3-0 állt az eredményjelzõn, Damien Duff ugrott ki egyedül, és Valdezt pontos lövéssel nagyon becsapta, a katalánok hálóõre pedig eddig gyakorlatilag csak akkor találkozott a labdával, amikor kipiszkálta a gólvonal mögül, Puyol pedig már eddigre százszor is megbánta egy nappal korábbi véleményét, amely szerint a Chelsea volt az utóbbi idõkben a legrosszabb csapat, amely a Nou Campba látogatott!

Huszonhét perc után aztán újabb meglepetés következett. Paulo Ferreira ugyanis egy párharc során kézzel ért a labdához saját tizenhatosán belül, s a váratlan segítség után Ronaldinho csökkentette a hátrányt büntetõbõl, váratlanul ismét nyílttá téve a párharcot, hiszen egy gólnyira kerültek közel a remélt továbbjutáshoz a vendégek.

Alig fél óra, és négy gól, mi jöhetett még? Ronaldinho megmutatta miért is tartják korunk egyik legkiválóbb játékosának! A 37. percben a tizenhatos elõtt toporgott, cselezgetett szinte helyben állva a labdával, majd egyszerûen a dermedt Cech mellett a jobb felsõ sarokba bombázott! 3-2, a sírból hozta vissza a továbbjutást a Barca. A szünet elõtt még egy Chelsea kapufa borzolta a kedélyeket, izgalomra viszont bõvel maradt még idõ a második játékrészre is.

Nem mondhatni, hogy változott volna a felállás a pihenõ elõttihez képest, inkább a spanyolok tartották a labdát, a londoniak pedig csak kontrára apellálva várták az alkalmat. A sok izgalom talán még is ártott a csapatoknak, mert helyzet dolgában már nem kápráztattak el minket, de azért egy Iniesta kapufa még jelezte, hogy nincs lefutva még a továbbjutás, gólt viszont a hazaiak értek el. Egy szöglet után John Terry csúsztatott az alsó sarok felé, s Valdez könnyedén fogta volna a labdát, ha a gólvonal elõtt álldogáló Ricardo Carvalho nem ugyanolyan könnyedén fogta volna le õt egy másodpercre, így az elrugaszkodni nem tudó fiatal hálóõr csak szomorúan nézte, ahogy a labda távolodik tõle a hosszú sarok felé, Collina pedig nagy megdöbbenésre megadta a találatot! Hiába reklamált a katalán gárda, az olasz játékvezetõ hajthatatlan maradt...

Egy gólon múlott minden, az utolsó tíz percre szinte a kapujához szögezte a kékeket a Barcelona, ám hiába jött be Giuly és Maxi Lopez is, újabb találatot már nem sikerült találnia.

Chelsea-Barcelona 4-2, összesítésben 5-4
London, Stamford Bridge. Vezeti: Pierluigi Collina (olasz)
Gól: Gudjohnsen (8.), Lampard (17.), Duff (19.), Terry (74.) illetve Ronaldinho (27., 39., az elsõt 11-esbõl)
Chelsea: Cech - Gallas, Ricardo Carvalho, Terry, Paulo Ferreira (Glen Johnson, 51.) - Makelele - Lampard, J. Cole - Duff (Huth 84.), Gudjohnsen, Kezsman.
Barcelona: Victor Valdes - Belletti (Giuly 84.), Puyol, Oleguer, van Bronckhorst (Sylvinho, 46.) - Xavi, Gerard, Deco - Iniesta (Maxi Lopez 84.), Eto'o, Ronaldinho.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Írtam e-mailt Facchetinek hogy halassza el az Inter meccset hogy élõbe láthassam a viasat3-on és megette

Serpa
3 - 2

Laffite
a werder megint baromi acélosan adja elõ... 30 perc alatt megintcsak 3 gól, és még egy egész órát túl kell élniük, hihetetlen, szinte freiburgi magasságok

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Serpa
áztá!!!
máá 3 - 0
cselzi - bársza

Rudee
Drogba hülyesége döntõ volt sajnos, a Lyon számomra nagy meglepetést okozott. A Manchestertõl többet vártam, míg az Inter hozta a megszokott formáját.

Barcelona-Chelsea 2-1
G.: Maxi López ('67), Eto'o ('73) ill. Belletti ('33, öngól)

Man. Utd.-Milan 0-1
G.: Crespo ('78)

Porto-Inter 1-1
G.: R. Costa ('61) ill. Martins ('24)

Werder B.-Lyon 0-3
G.: Wiltord ('9), Diarra ('77), Juninho ('80)

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Valami idióta. Kicsit beszédhibás vagy lehet nem teljesen magyar.

ki ez a kölök a Mészöllyel?<#fejvakaras>

Rudee
Hmm, UEFA.com szerint Duff és Drogba is a Chelsea kezdõjében van. Pár napja még sérültként voltak feltüntetve.

ossza a véleményit

Bayern gyõzelmének különösen örülök mert utálom az arsenal...de a végén nem kellett volna bekapniuk azt a gólt mert ha 2:0-ra nyernek..

Rudee
A Bayern és a Liverpool viszonylag sima gyõzelme meglepett.

Bayern M.-Arsenal 3-1
G.: Pizarro ('4, '58), Salihamidzic ('64) ill. Toure ('89)

Liverpool-B. Leverkusen 3-1
G.: Luis Garcia ('15), Riise ('35), Hamann ('90) ill. Franca ('90)

PSV-Monaco 1-0
G.: R. Alex ('9)

Real Madrid-Juventus 1-0
G.: Helguera ('31)

2 gólarányt legalább eltaláltam 😊

Serpa
szomjazom a szavait ...
<#idiota>

az....színvonal

Serpa
Liptai !!!
lol

ja 😄

Bayern-Arsenal 2-0
R. Madrid-Juve 0-0
PSV-Monaco 3-1
Liverpool-Leverkusen 0-2
Barca-Chelsea 1-1
Bremen-Lyon 2-1
Man Utd-Milan 2-0
Porto-Inter 0-0

Rudee
Na a Chelsea-bõl megsérült Duff is. A Barcelona ellen igen szép névsor pihenhet <#rolleyes>

akkor ti már örökre veretlenek maradtok?😄

2004 máj. most 2005 feb.

a Lecce olyan nagy csapat?

Inter 39 mecse veretlen,nem gondolo hogy egy ilyen gyenge csapat ellen kap ki?

BADE
Bayern-Arsenal 0-2
R. Madrid-Juve 1-2
PSV-Monaco 3-3
Liverpool-Leverkusen 1-1
Barca-Chelsea 3-2
Bremen-Lyon 2-2
Man Utd-Milan 2-0
Porto-Inter 2-2

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Bayern-Arsenal 1-2
R. Madrid-Juve 0-1
PSV-Monaco 3-1
Liverpool-Leverkusen 2-0
Barca-Chelsea 0-1
Bremen-Lyon 2-1
Man Utd-Milan 2-0
Porto-Inter 1-0

Serpa
Bayern-Arsenal 1-2
R. Madrid-Juve 1-2
PSV-Monaco 0-1
Liverpool-Leverkusen 2-0
Barca-Chelsea 3-2
Bremen-Lyon 2-2
Man Utd-Milan 2-3
Porto-Inter 1-2

Bayern-Arsenal 1-2
R. Madrid-Juve 1-1
PSV-Monaco 2-1
Liverpool-Leverkusen 2-0
Barca-Chelsea 2-1
Bremen-Lyon 2-2
Man Utd-Milan 2-0<#rolleyes><#nyes>
Porto-Inter 1-2

Rudee
Kedden és szerdán jönnek az elsõ meccsek, tippjeim:

Bayern-Arsenal 2-2
R. Madrid-Juventus 2-1
PSV-Monaco 3-1
Liverp.-Leverk. 1-1

Barcelona-Chelsea 1-0
Werder-Lyon 3-2
Man. Utd.-Milan 2-1
Porto-Inter 1-1

Rudee
2005.02.22:
Real Madrid – Juventus (Élõ)
Bayern Munchen – Arsenal (Felvételrõl)

2005.02.23
Barcelona – Chelsea (Élõ)
Manchester United – AC Milan (Felvételrõl)

😄

zaki
sztem nem <#alien>

Szerintem Inter nyeri a bl-t <#vigyor1><#idiota>

sztem mind2 fronton...

zaki
sztem nem... minden ország saját bajnokságában kéne ezt megoldani, nem a blben

Rudee
Jó ötlet.

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

vargam
Hát... pl én nem tudom megtippelni,hogy kik jutnak tovább.Viszont jó meccsekre és nagy meglepikre számítok.<#pias><#hamm><#taps>

..the warrior\'s heart begins pounding faster...

hupssszz!
Internazionale

szt.tem:
Juventus
Internationale
Barcelona
Werder Bremen
Leverkusen
Eindhoven
Manchester U.
Arsenal

továbbjutók sztem:Juventus, Internazionale, Chelsea, Ol. Lyon, Leverkusen, Eindhoven, Manchester, Arsenal sztem...

Serpa
én Barcelona - Chelsea döntõnek örültem volna.
továbbjutottak közül õk a kedvenceim.

Buddy
de végre szinte mindegyik párosítás nagy meccsnek ígérkezik....csak nehogy a félelem (vagy tisztelet) miatt szülessen 6 db 0-0 és két 1-1

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
remélem a Bayern jól kipicsázza az Arsenált úgy, hogy Lehmann áll a kapuban...akkor aztán végleg kuss annak a nagypofájúnak 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

BADE
Szerintem a továbbjutók:
Inter,Chelsea,Arsenal,Juve,Milan,Monaco,Lyon,Leverkusen

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

EOX
szintén😊

Retteketet

zaki
én az Arsenalnak fogok szurkolni <#whatever>

Taranov
Remálem a Bayern továbbjut, az nagy meccs lesz valszeg, már ha nem olyan tempóban fog zajlani, mint a Juventus - Bayern, ami 1:0 lett. :-/

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.