Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Retteketet
Egy másik szurkoló is súlyos sérülést szenvedett a találkozón: a Milan egy 20 éves drukkerre próbált meg átmászni egy kerítésen, hogy egy jobb szektorba kerüljön, amikor több méteres magasságból leesett és a lábát törte.
Szar Bayern, szar Bayern :)
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
...portugál szakvezetõje részrehajlással vádolta a svéd Anders Frisk játékvezetõt, aki a megalapozatlan kijelentések nyomán generált szurkolói harag következtében befejezte pályafutását.
Mourinhót két mérkõzésrõl eltiltotta, illetve 13 ezer euróra büntette az UEFA - mindez azt is jelenti, hogy a vezetõedzõ nem ülhet kispadra a Bayern München elleni negyeddöntõben, s természetesen, szünetben sem instruálhatja játékosait.
A csütörtöki döntés irásos változatát pénteken kapja meg a Chelsea vezetõsége; az angolok három napon belül fellebezhetnek.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Liverpool-Juventus
Milan-Inter
Lyon-PSV
Chelsea-Bayern
Elõdöntõ
Chelsea/Bayern-Liverpool/Juventus
Milan/Inter-Lyon/PSV
Döntõ
Milan/Inter/Lyon/PSV-Chelsea/Bayern/Liverpool/Juventus
Szar Bayern, szar Bayern :)
1. Van Nistelrooij Man. United 8
2. Adriano Internazionale 7