10753
Bajnokok Ligája
-
#2882 fel kell rázni őket,nagyon sok hiba van elől
még 2-t gyerünk -
#2881 1:1
gyeünk Dvsc -
#2880 Jaja, úszó EB, ez a BL meccs, Loki meccs. De mindenképp a Loki meccset nézem. Hajrá Magyarok! -
#2879 :DDDDDD
de azért adják
jó sok minden van ma nem is tudok választani
igaz h nincs s1-em -
#2878 szépen beégtek:D remélem azért leadják megtettem tippmixen -
Zséé #2877 Sport1-en Bl meccs helyett Forma1-es válogatott meccset nyomtak be :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2876 vízi eb melik csatornán megy?:P -
#2875 ja Duna TV
most nem tudom eldönteni h a vízi eb-t vagy ezt nézzem -
#2874 az jó:) szerintem csak tovább megy a Debrecen... -
#2873 de , én pl -
#2872 De nagy itt a pangás^^ma Játszik egy magyar csapat bl selejtezőt:) senki nem szorít:P? -
#2871 Az igazi profizmus becsempészni egy mókust a meccsre -
#2870 szánalom -
#2869 Vágülis csak egy világbajnokról van szó... :D -
Zséé #2868 Heti helyzetbe ez az ősember énekes ilyet szól, hogy még sosem hallotta a Belletti nevét :DDD és még ilyenekkel értékeltetik a bl döntőt -
#2867 -
#2866 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1145392451 -
#2865 neálmodj zaki madridba senki se akar menni egy ilyen "fantasztikus" szenvedő szezon után max csak a féllábú pléják :dd -
R9 #2864 veszte csapatba csak nem megy -
#2863 hát tudod lenyom még 2.3évet aztán visszatér...:)de sztem is Real vagy Barca és sztem azért inkábba barca(most eltekintve a barca fanságomtől:DDD) most a abrcábol kivált 1 csatár larrson személyében..és a realban elégéé sok jó csatár van..:):)de nemtudom majd Henry dönt:P -
#2862 a benyalhatot durvábban akartad kifejezni:ðððð -
#2861 ha henry elmegy innen akárhova is most 29évesen akkor benyalhat én aztmondom
ennyivel tartozna wengernek hogy itt fejezi be a pályafutását -
#2860 Hát ez a bíró sem fog több kupadöntőt vezetni, az tuti... :D -
#2859 Barcelonába, vagy Madridba fog igazolni szvsz. Vagy marad. sztem olyan 30-40-30%
A madridé a 40% természetesen! :D -
#2858 htá figy sztem ha gól akkro az arsenal még nehezebb helyzetbe kerül...de sztem nem a legjobb bírót hívták a mérközésre..:( -
#2857 Hauge már megadná Giuly gólját
Egy norvég napilapnak nyilatkozva a BL döntőt vezető Terje Hauge játékvezető elmondta, talán szerencsésebb megoldás lett volna várnia egy kicsit a mérkőzés 18. percében, mikor kiállította Jens Lehmannt. Az esetnél Samuel Eto'ót akasztotta a német kapus a tizenhatos vonalánál, de a jogos kiállítás mellett nem alkalmazott előnyszabályt, mely talán indokolt lett volna. Az esetről ma így beszélt Hauge: "Talán várnom kellett volna, de ilyen az élet. A kapus földöntötte a játékost, s én azonnal fújtam, nem hagytam időt arra, hogy lássam, kihez kerül a labda" - ismerte be árnyaltan a bíró, hogy talán jobb megoldás lett volna az előnyszabály alkalmazása.
menjen már az annyába ki nem szarja le -
#2856 azt ovlastam vhol h a roma annyi tv közvetitési lóvét kapott h futty Henry-ra ..:)és zaki szted akk. hova megy?:S -
#2855 Abba ne legyél olyan biztos... -
#2854 Rómába? Az érdekes lenne... :D -
#2853 marad az Arsenalban -
#2852 Télelg és vki nemtud vmit Henry-ről ,hogy hol fogja folytatni mert a kommentátor azt mondta h : abban a csapatban folytatja ameik a bl-t nyeri" én halottam olyanokat h a Rómába menne esetleg?! vki tud vmi hasznos ifnot?:O -
#2851 :DDD -
#2850 jajaja:)))) még giuly emg a fia =giuly nyakában ülve..) 2en nemvoltak akkorák mint Henry:DD -
#2849 ondtanm én hogy ez lesz:))
fogadni kellett volna rá:SSS
-
#2848 dik BL szpem már nincs? -
#2847 Jó kép! -
#2846 Igen, az:D
-
#2845 Ez szép megmozdulás volt :D -
#2844 -
lord nihilus #2843 nyertem egy tábla tibit(a tibi jó, a tibi finom...) :D