Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
20' M. Salgado
21' <1 - 0>1 - 0> J. Carew
22' J. Berthod
26' <2 - 0>2 - 0> P. Juninho
31' ❤️ - 0>3 - 0> S. Wiltord
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
29' Lyon (Fra) <2 - 0>2 - 0> Real Madrid (Spa)
20' M. Salgado
21' <1 - 0>1 - 0> J. Carew
22' J. Berthod
26' <2 - 0>2 - 0> P. Juninho
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
ha belövi, gól 😄
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Legnagyobb esélyes a BL-re a Barcelona és a Chelsea.
Hajrá Barca. (na kicsit hangosabban...)
HAJRÁ BARCAAAAA!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ma hétfõ van 😄😄😄
pedig tudnom kéne mert véletlen csütörtöki évnyitóra csak pénteken megyek £O£ 😛
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ejj lemaradtam😄😄:
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
pedig aznap lesz egy Villarreal-Man Utd<#rolleyes>#rolleyes>
(tudom, h magyar érdekeltség, de...)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.
Az idei Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása elõtt tartották a tavalyi kiírás posztonkénti legjobb labdarúgójainak, illetve a sorozat legértékesebb játékosának (MVP) kiválasztását. A 21 jelölt között 6 Milan játékos kapott helyet. A jelöltek név szerint: Cafu, Paolo Maldini, Alessandro Nesta, Kakà, Andrea Pirlo és Andrij Shevchenko. Végül csak Kakà örülhetett, miután Lampardot és Carraghert megelõzve, elnyerte a legjobb középpályásnak járó díjat.
A gyõztesek:
A legjobb kapus: Petr Cech (Chelsea)
A legjobb védõ: John Terry (Chelsea)
A legjobb középpályás: Kakà (AC Milan)
A legjobb csatár: Ronaldinho (Barcelona)
MVP: Steven Gerrard (Liverpool)
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Bayern-Juve
Milan-PSV
Liverpool-Chelsea
Inter-Porto
Szar Bayern, szar Bayern :)
BUDA > miskolc.