10753
Bajnokok Ligája
-
#3242 A tegnapi Bajnokok Ligája meccsek összefoglalói itt :)
A Roma továbbjutásán meglepődtem. -
DJ BP #3241 ha az UEFA nem tilt el senkit, akkor már végleg kicsúszhat a kezükből az irányítás -
#3240 Burdissonak eltörték az orrát...:@ -
#3239 chelse,pool,roma,valencia a továbbjutók -
#3238 bazzeg Valencia-Inter meccs végén mi volt má :D
ekezdték ám verni egymást..... :DDDDD -
#3237 dehogy. -
#3236 asszem az Intermeccset nézem, mert a másikon tuti a Barca megy tovább :) -
#3235 Ezek a szavazások nem érnek szart se. -
DJ BP #3234 http://www.viasat3.hu/
érdekes, milan-MU volt a szavazáson elöl, erre egyiket sem adják felvételről sem -
#3233 thx -
#3232 Mind a 8 BL meccs összefoglalója -
#3231 szerintem is szabályos volt. -
#3230 irigy?mire?:AD:AD:ADS:D:S:DA:D:S:D -
pilboy #3229 sztem meg az a szánalmas, h irigy vagy -
#3228 egyébként meg teljesen mindegy,a MU otthon fél gőzzel is simán bedarálja őket -
#3227 nézzük már kitisztult szemmel a dolgokat, az a Lille gól szabálytalan volt, mivel lökött a támadó, és tényleg lökött. és nem tudom mit várunk a Lilletől a Manchester ellen, max. csodát, de nem jött. -
#3226 szabályos de szemétség.szánalmas hogy az esélyes Manchester csak egy ilyen góllal nyert.nagyon igazságtalan a foci.és a Lille-től meg elvettek egy gólt -
#3225 Szerintem is szabályos gól volt!Az már más kérdés hogy ennek a szabálynak van-e értelme... -
#3224 szerintem szabályos gól volt, emlékezhetünk, hogy Henry is csinált ilyet többször, ott is megadták a gólt. szabályos volt. -
#3223 én a Lille-t védem.sztem undorító hogy egy "így is egyértelmű továbbjutás"nál a nagy csapat ilyen gólt szerezzen -
lord nihilus #3222 kár h nem vok szerencsejátékos :P :DDDDD -
#3221 3-at :P -
lord nihilus #3220 kettőt telibe lőttem :) -
pilboy #3219 jaja
ráadásul sztem aki lemegy a pályáról sérülés és jelzés nélkül, az már nem mehet vissza... és csere sincs ilyenkor -
#3218 "Az eset után a játékosok Claude Puel vezetõedzõ felszólítására levonultak a pályáról."
Ez serdülőben néha megtörténik, de egy BL meccsen? Milyen csapat ez a Lille? -
QPR #3217 mindenhol csak a barsa-liverpool megy... -
pilboy #3216 Megóvja a Lille a mérkõzést
A Lille megóvja a United ellen kedden 1-0-ra elvesztett labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkõzést - jelentette be a klub szerda este. A francia csapat vezetõi szerint az angolok gyõztes gólja szabálytalan körülmények között született, mert a kapus még a sorfalat állítgatta, amikor Ryan Giggs a 83. percben a hálóba csavarta a labdát.
Az eset után a játékosok Claude Puel vezetõedzõ felszólítására levonultak a pályáról.
A brit médiumok élesen bírálták a franciák viselkedését.
"Sírtak, mint a kisbabák", "primitív vesztesek voltak", írta tudósításában a The Sun. Más lapok címoldalain "Káosz", "Szégyen", "Undorító francia viselkedés" volt olvasható.
A találkozón történtekkel kapcsolatban az európai szövetség (UEFA) vizsgálatot rendelt el.
Forrás: NSO
ez mióta óvási alap??? -
lord nihilus #3215 Porto-Chelsea 1-1
Roma-Lyon 2-3
Barcelona-Liverpool 1-2
Inter-Valencia 2-2 -
#3214 ::DD::DD:DD:DDD: -
#3213 Porto-Chelsea 0-2
Roma-Lyon 1-3
Barcelona-Liverpool 3-2
Inter-Valncia 0-2 -
#3212 ok, thx -
#3211 -
#3210 Porto-Chelsea 2-2
Roma-Lyon 1-0
Barcelona-Liverpool 1-3
Inter-Valncia 0-2 -
#3209 Nem tudja valaki, hol tudom megnézni a takeforumos oldal hiányába, hogy melyik meccs melyik streamen lesz?
És hogy tipp is legyen :)
Porto-Chelsea 0-2
Roma-Lyon 1-2
Barcelona-Liverpool 2-1
Inter-Valncia 2-1
-
#3208 Porto-Chelsea 0-1
Roma-Lyon 1-0
Barcelona-Liverpool 2-1
Inter-Valncia 2-2 -
Maldini 92 #3207 Porto-Chelsea 1-1
Roma-Lyon 0-1