10753
Bajnokok Ligája
-
pilboy #3294 azt hiszem megvan az első elődöntős csapat, a Liverpool "személyében" -
#3293 Jólvan, közbe rájöttem, hogy van ez a stream try-os oldal :D elnézést a felesleges kommentelését. Előbb jár a kezem mint az agyam...:) -
#3292 Melyik internetes csatornán/streamen lehet nézni a ma esti meccseket? -
Zenszkij #3291 Ez majdnem bement, Rensing csak nézte.... -
#3290 Hát... Hajrá milan :P -
#3289 Sajna Fehér kispadon lesz a mai meccsen... :( -
Maldini 92 #3288 BM/Milan-Man.Utd./Roma
Liverpool/PSV-Valencia/Chelsea
-
#3287 Valaki meg tudja mondani, hogy az elődöntő párosítási hogy lesznek? Tehát pl. a BM-Milan páros győztese kivel fog összecsapni? -
DJ BP #3286 Példát statuáló büntetés a Valencia-Inter meccs után! Navarro hét hónapig nem szerepelhet (bajnokin sem); Marchena négy meccset hagy majd ki, a klubjuk pedig 111 ezer fontot fizet. Az Interből Burdisso és Maicon hat meccsig kénytelen lelátóról figyelni, míg Cordoba és Cruz három, illetve két meccsen nem szerepelhet. -
#3285 Szerintem meg a Bayern vagy a Chelsea/'Pool.
Az olaszokat nem tartom esélyesnek. -
#3284 #3282 (Y) -
#3283 Szerintem Bayern vagy Milan -
#3282 Róma vagy a Milan nyeri a Bl-t ;) -
Bereet #3281 MU-Valenicia vagy MU Liverpool döntő lesz vagy MILAN Chelsea
Forza Milan -
#3280 Chelsea-Man.Utd.
döntő lesz és a Man utd nyeri...szvsz -
Theo Walcott #3279 www.champions.atw.hu
GO GUNNERS!!!! -
#3278 Tippem,
Bayern-Roma
Valencia-Liverpool
Döntő:
Bayern - Valencia
Győztes : Bayern München -
pilboy #3277 ezek a párosítások nem jöhetnek létre, mivel a Roma-Man Utd győztese a Bayern-Milan győztesével játszik, míg a másik párosítás a maradék 2 párosítás győztesei között jön létre -
#3276 Ki mondta, hogy le vannak írva? Nekem ez a véleményem, mintha egy szabad országban élnénk, de lehet, hogy nincs igazam? :/ -
#3275 azért nem kell leírni a Milant, tudom h nem az esélyesek közé tartoznak, de akkoris :) -
#3274 Tippem,
Bayern-Liverpool
Valencia-Roma
Döntő:
Bayern - Valencia
Győztes : Bayern München -
#3273 Tippem:
Bayern-Man.Utd
Chelsea-Liverpool
döntő:Liverpool-Man.Utd
győztes:Liverpool -
#3272 3 angol csapat lesz az elődöntőben + egy német. :) -
#3271 szerintem mindkettő továbbjut, bár a Chelsea-nek nagyon nehéz meccsei lesznek -
#3270 Miért érzem úgy, hogy itt véget ért a Manchester United és a Chelsea pályafutása az idei BL-ben? :| -
Maldini 92 #3269 Negyeddöntő sorsolás:
1.Mlan-Bayern
2.PSV-Liverpool
3.Roma-Man.Utd.
4.Chelsea-Valencia
Elődöntő:
4.negyeddöntő-2.negyeddöntő
3.negyeddöntő-1.negyeddöntő -
#3268 12.00 Eurosport -
#3267 péntek -
#3266 sorsolás mikor lesz? -
#3265 nek kell a flém srácok -
#3260 David Navarro-t be menekítették az öltözőbe és elindult utána Toldo, Figo ... elmagyarázni h ezt talán nem kellet volna -
#3259 Azért az elképeztő, hogy a youtubeon legtöbb videó a tegnapi BL meccsekkel kapcsolatban Valencia-Inter boxmeccsről van. :( -
#3258 box -
#3257 amúgy az öltöző folyosón mi történt, me az nekem nem volt tiszta :D -
#3256 Teljesen mindegy mi történt, nyílvánvaló, hogyha az Intert továbbjut, akkor a Valencia nem járatja le magát hazai közönsége előtt. Ettől függetlenűl tudom hova húz a szívem, de remélem mindkét fél megkapja a maga bűntetését. -
DJ BP #3250 köszönjük a bizalmat :) -
#3246 Hehee :DDDDD Jajj de dühös a bácsi :D -
#3245 -
:DDDDDD -
#3243 ma továbbjutókra a tippem:
-Milan
-PSV
-MAN UTD
-Real Madrid