Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
BUDA > miskolc.
Milan - Lyon továbbjut: Lyon
Barcelona - Benfica továbbjut: Benfica
Juventus - Arsenal továbbjut: Arsenal
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Milan - Lyon V továbbjut: Lyon
Barcelona - Benfica H továbbjut: Barcelona
Juventus - Arsenal továbbjut: Juventus.
Várom a többi 'tippet', nagy kárnak tartom, hogy a Villareal - Inter meccset adják és nem a Lyont.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
villareal kell nekünk ellenfélnek 😛
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
bandyx
54' <2 - 1>2 - 1> O. Martins
Next PC upgrade: 2022
De bárcsak az lenne mint tavaly a Liverpoolala bajnokságban lószartalicska BL-t meg megnyerték.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
1' <0 - 1>0 - 1> D. Forlan
7' <1 - 1>1 - 1> Adriano
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
na akkor 3-1-re fel!!!(INTERnek)
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
1' <0 - 1>0 - 1> D. Forlan
BUDA > miskolc.
http://gaborszantai.co.uk/
BUDA > miskolc.
0-0t meg telibe (:
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Amúgy beírom, de akkor elfelejtettem. De olyan magasról lesz*rlak... 😛
ja hogy nem fer bele az osszes csapat? sry :\
BUDA > miskolc.
na latok arsenalt :\
BUDA > miskolc.