10753
Bajnokok Ligája
-
#3954 pénteken meg sorsolás! -
#3953 Ma este MTK-Fenerbahce a Sport1-en 19:45-től! -
#3952 ez kemény xD -
#3951 és még egy :D
-
#3950 :D -
#3949 fake -
#3948 olasz mentalitással: basszad meg! -
#3947 neked akkor most 1 évig nem kell ide írnod :D -
#3946 :DDDDDDDDDDDDddd -
hehe..... :D -
#3944 Mit érdemeltél vna meg??? Kis szerencsével 3-0 lehett vana félidö! Örülj h kihuztátok a 11 esekig. Igaz nekünk is volt 2 szerencsés kapufánk! -
#3943 A tegnapi BL-döntő egész jó meccs volt és nagyon izgalmas. Méltó befejezése volt az idénynek. ha pontozni kellett volna a meccset akkor nálam a Chelsea nyert volna de nem ez lett a vége de legalább bejött a jóslatom, hogy nem dől el a meccs 90 perc alatt.
Terryt nagyon sajnáltam, mikor CR kihagyta a büntetőt azt hittem a Chelsea nyeri a trófeát de Anelka is kihagyta - ő úgy néz ki nagy ráfizetés volt a kékeknek.
A szlovák bíró meg kicsit a MU-nak fújt, Joe Cole majdnem agyvérzést kapott némelyik ítélete után. -
#3942 Köszi. -
#3941 A magyar bajnok az angol házi döntő miatt a második körben kapcsolódik be, de nem kiemeltként.
UEFA kupában a két magyar csapat kiemeltként az első körben kapcsolódik be. -
#3940 sajnáltam a Chelseat főleg Terryt, Anelkát előre tudtam hogy kifogja hagyni olyan arca volt mint Vierinek Gers ellen, ő ugrott be azonnal, és ki is hagyta... viszont mikor cérna kihagyta akkor jót nevettem:) Chelsea jobb volt, de a Mu szerencsésebb csapat. -
ugot2know #3939 remélem nem ilyen lesz az eb,mint a döntő:sunyi,alattomos ütések-ütközések és helyenként feltünő foci -
#3938 Jah a visszavágó anno akkor annyi lett. :DDD
Volt pedig aki elhitte az itthoni meccs után, hogy kiverheti az ZTE a MU-t :DDD -
Monoton #3937 ki ne emlékezne a magyar Béla Beckhamre :)) -
#3936 Lehet, hogy kint megszórnák újra a robogó lokomotívot :D -
#3935 Mint anno a Zalaegerszeg... Koplárovics? Emléxik ma még rá valaki? :D
Kint meg ha jól emléxem 5-0 lett a meccs... :D -
#3934 Én nem, még véletlen a mi aranylábú honfitársaink pont az Arsenal ellen kapnának véletlen erőre.. Nem kell nekem a stressz.:DDD -
#3933 megérte megnézni em c ronaldon röhögtem vaze mint az állat 332 dij és még variálja 11est lol -
#3932 xD
Egy Debrecen-Arsenal meccset azért megnéznék... :D -
#3931 Nem tudom, jobb minél előbb kiesni én azt mondom, szóval legyen első. :D -
#3930 Az... Tényleg, most akkor mikor játssza az első selejtezőt a magyar bajnok? Az első, vagy második körben? -
#3929 így van 3. körben csapják ki a Fiorentina-t( ha már a Milan jövőre UEFA kupázik) -
#3928 Mostmár inkább annak szurkoljunk, hogy a magyar bajnok jövőre főtáblás legyen!! :DDDDD -
#3927 Ez nem kifogás, ez tény.
Ne ragozzuk, mert ennyi erővel azonnal ki lehetett volna állítani Carvalhot is, mikor rácsúszott Ronaldora. -
#3926 najo C.Ronaldo-ról is beszélhetünk h mit képzel magáról :) Vidic-nek rég nem votl pályán a helye.. ahogy annak a mozdulatnak sem amikor Joe Cole-t majdnem fejberugta Ferdinand..beszélhetnénk sokat erről..aki utálja a CHelsea-t talál kifogást.. én Chelsea szurkolo vagyok de azt mondom nem elfogultan mi érdemeltük volna inkább.. on -
#3925 Mondjuk nem lehet rossz ott állni ... -
#3924 jaja azon én is csak néztem...hogy összevesztek már...
-
Monoton #3923 egyetértek -
#3922 szerencsétlen edző mindjárt össze esik... -
#3921 hát nyer a MU!! -
#3920 Volt ott pofon, jogos volt szvsz. Mit képzel ez az ember magáról? Annyir ael van szállva magától, múltkor is milyen hisztit vágott le, mikor nem hagyta szabadrúgáshoz Ballack... -
#3919 Főleg, hogy Vidics egész meccs alatt végig hergelte, mind mentálisan mind fizikailag :DDD -
#3918 Grat mind2 csapatnak, ilyen a foci... :o -
Gabe18 #3917 A Bajnokok Ligájában a MU-nál mákosabb csapat a világon nincs.A Bayern ellen 99-ben 2 kapufa mentette meg őket a teljes megsemmisüléstől,a végén a csoda segített rajtuk a semmiből.Ma 3 kapufa mentette meg őket,a meccs nagy részén sokkal jobban játszó Chelsea ellen.Arról nem beszélve hogy a tuti rúgó Drogba-t egy nevetséges piros lappal kiállitották... -
#3916 :SSSSSSSS -
#3915 jobb volt a Chelsea, ilyen a foci