10753
Bajnokok Ligája
  • ProGabe #3954
    pénteken meg sorsolás!
  • zaki
    Ma este MTK-Fenerbahce a Sport1-en 19:45-től!
  • desigo
    ez kemény xD
  • LasDen #3951
    és még egy :D
  • limperatore
    :D
  • szucsy89
    fake
  • LasCar16
    olasz mentalitással: basszad meg!
  • limperatore
    neked akkor most 1 évig nem kell ide írnod :D
  • limperatore
    :DDDDDDDDDDDDddd
  • LasDen #3945

hehe..... :D
  • rvn
    Mit érdemeltél vna meg??? Kis szerencsével 3-0 lehett vana félidö! Örülj h kihuztátok a 11 esekig. Igaz nekünk is volt 2 szerencsés kapufánk!
  • banok
    A tegnapi BL-döntő egész jó meccs volt és nagyon izgalmas. Méltó befejezése volt az idénynek. ha pontozni kellett volna a meccset akkor nálam a Chelsea nyert volna de nem ez lett a vége de legalább bejött a jóslatom, hogy nem dől el a meccs 90 perc alatt.
    Terryt nagyon sajnáltam, mikor CR kihagyta a büntetőt azt hittem a Chelsea nyeri a trófeát de Anelka is kihagyta - ő úgy néz ki nagy ráfizetés volt a kékeknek.
    A szlovák bíró meg kicsit a MU-nak fújt, Joe Cole majdnem agyvérzést kapott némelyik ítélete után.
  • zaki
    Köszi.
  • Kaplan
    A magyar bajnok az angol házi döntő miatt a második körben kapcsolódik be, de nem kiemeltként.

UEFA kupában a két magyar csapat kiemeltként az első körben kapcsolódik be.
  • ForzaInter
    sajnáltam a Chelseat főleg Terryt, Anelkát előre tudtam hogy kifogja hagyni olyan arca volt mint Vierinek Gers ellen, ő ugrott be azonnal, és ki is hagyta... viszont mikor cérna kihagyta akkor jót nevettem:) Chelsea jobb volt, de a Mu szerencsésebb csapat.
  • ugot2know
    remélem nem ilyen lesz az eb,mint a döntő:sunyi,alattomos ütések-ütközések és helyenként feltünő foci
  • Kaplan
    Jah a visszavágó anno akkor annyi lett. :DDD
    Volt pedig aki elhitte az itthoni meccs után, hogy kiverheti az ZTE a MU-t :DDD
  • Monoton
    ki ne emlékezne a magyar Béla Beckhamre :))
  • Kaplan
    Lehet, hogy kint megszórnák újra a robogó lokomotívot :D
  • zaki
    Mint anno a Zalaegerszeg... Koplárovics? Emléxik ma még rá valaki? :D
    Kint meg ha jól emléxem 5-0 lett a meccs... :D
  • Kaplan
    Én nem, még véletlen a mi aranylábú honfitársaink pont az Arsenal ellen kapnának véletlen erőre.. Nem kell nekem a stressz.:DDD
  • Carlos HUN
    megérte megnézni em c ronaldon röhögtem vaze mint az állat 332 dij és még variálja 11est lol
  • zaki
    xD

Egy Debrecen-Arsenal meccset azért megnéznék... :D
  • Kaplan
    Nem tudom, jobb minél előbb kiesni én azt mondom, szóval legyen első. :D
  • zaki
    Az... Tényleg, most akkor mikor játssza az első selejtezőt a magyar bajnok? Az első, vagy második körben?
  • LasCar16
    így van 3. körben csapják ki a Fiorentina-t( ha már a Milan jövőre UEFA kupázik)
  • Kaplan
    Mostmár inkább annak szurkoljunk, hogy a magyar bajnok jövőre főtáblás legyen!! :DDDDD
  • zaki
    Ez nem kifogás, ez tény.
    Ne ragozzuk, mert ennyi erővel azonnal ki lehetett volna állítani Carvalhot is, mikor rácsúszott Ronaldora.
  • asfa
    najo C.Ronaldo-ról is beszélhetünk h mit képzel magáról :) Vidic-nek rég nem votl pályán a helye.. ahogy annak a mozdulatnak sem amikor Joe Cole-t majdnem fejberugta Ferdinand..beszélhetnénk sokat erről..aki utálja a CHelsea-t talál kifogást.. én Chelsea szurkolo vagyok de azt mondom nem elfogultan mi érdemeltük volna inkább.. on
  • desigo
    Mondjuk nem lehet rossz ott állni ...
  • szucsy89
    jaja azon én is csak néztem...hogy összevesztek már...

• Monoton
    egyetértek
  • desigo
    szerencsétlen edző mindjárt össze esik...
  • Soldiers
    hát nyer a MU!!
  • zaki
    Volt ott pofon, jogos volt szvsz. Mit képzel ez az ember magáról? Annyir ael van szállva magától, múltkor is milyen hisztit vágott le, mikor nem hagyta szabadrúgáshoz Ballack...
  • Kaplan
    Főleg, hogy Vidics egész meccs alatt végig hergelte, mind mentálisan mind fizikailag :DDD
  • zaki
    Grat mind2 csapatnak, ilyen a foci... :o
  • Gabe18
    A Bajnokok Ligájában a MU-nál mákosabb csapat a világon nincs.A Bayern ellen 99-ben 2 kapufa mentette meg őket a teljes megsemmisüléstől,a végén a csoda segített rajtuk a semmiből.Ma 3 kapufa mentette meg őket,a meccs nagy részén sokkal jobban játszó Chelsea ellen.Arról nem beszélve hogy a tuti rúgó Drogba-t egy nevetséges piros lappal kiállitották...
  • miki36
    :SSSSSSSS
  • LasCar16
    jobb volt a Chelsea, ilyen a foci