Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huszi84
3-0

ReD DevilS 4 LifE

0:1 vagy 2:2
penészthozópára
2-0

El van baszva ez az egész közvetítési cumó..

One Love, One United!

ProGabe
tippek mára?

2-1

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
és persze nem fogják......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

eddig kb 4 meccse tuti mindig azt adta amit az m1 ad 😞
banok
szerdánként a Sat1 is szokott közveíteni igaz fõleg német érdekeltségû meccseket de az is valami
Hajdú B. szabadúszó tehát simán leigazolhatja õsztõl a TV2

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ProGabe
eszem-faszom megáll. digi tv csatornája? magyarul mindenki más le van szarva. ez már tényleg pofátlanság, abból is a legmocskosabb

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
Chelsea tökételesen játszotta amit idegenben kell , otthon lõnek egy gólt tovább mennek... vagy utána kapaszkodik még a barca de Chelsea eggyel többet lõ majd úgy érzem. Messi sehol sem volt... nagyon kikapcsolták.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
lófasz lesz ez érzem én.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

:SAD:AS😄:AS:dasdasdasdas

ForzaInter
ok

Yo, Bitch!

szerintem vela-adebayor annak sokkal jobban örülnék!!!bendtner egy fasz
<#boxer><#boxer>

bendtner - adebayor?
hali!nem tudja senki ki lesz a mai meccsen a másik csatár az arsenalba?
ForzaInter
tv2en heti egy mecccs, a másik pedig a jelenleg még nem létezõ digi tv csatornáján fog menni

Yo, Bitch!

ez azt jelenti hogy a Tv 2 õn fog menni BL a Tv 6 on nem?

a szerdai napot nagyon nem emlegették!

hát inkább õ legyen mint léderer... 😄
ProGabe
nem hinném hogy ennyi pereskedés és vita után visszamenne a tv2-höz. persze van az a pénz...

zaki
nekem sincs, mondjuk a többi meg nem érdekel, csak a meccset nézem, a beszélgetéseket, meg okoskodásokat kihagyom 😛

gundival nekem semmi bajom, én is rá gondoltam amúgy
Count Adyn
Isten irgalmazz az rtl/sport klubbos idióták után megmutatják majd hogy van rosszabb ahogy ismerem a tv2-t...:SS

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zaki
majd bámul6juk csiztu csöcseit + gundel takács lesz a kommentátor gondolom 😄

De jelen állás szerint a Tv6 sem fogja adni. Szóval magyar csatornán 1 bl nagyon kevés.

tényleg, a döntõt mikor fogják adni? majd a rákövetkezõ hét keddjén? 😄
M1-en nem lesz, már rég bejelentették, hogy nincs pénzük megvenni a jogokat...
még az jó is lenne 😄 kedd tv2 szerda meg m1...bár énszerintem akkor az m1 búcsút fog inteni a közvetítésnek.
TV2 meg leigazol vmi jó kommentátort és kész!

#4805 :
"Hiába készítenek majd egy 1,5 perces interjút a legjobb játékossal ha fordulónként egy meccset adnak majd"

hát az m1 is fordulonként 1 mérkõzést adott 😊
ProGabe
még a szuper kupát is megvették, azt pedig a Sport1 szokta közvetteni, helyszínrõl :\

"A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a magyar érdekeltségû mérkõzések elsõbbséget élveznek majd a csatorna közvetítési politikájában, s olyan nem fordul elõ, hogy egy találkozó hosszabbítását ne láthassák élõben a nézõk."

ezt külön ki kell emelni b+? rosszul kezdõdik. a magyar érdekeltség elõbbre tartását remélem nem úgy értik, hogy ha egy magyar ül majd a kispadon valami fos meccsen, nem amiatt maradunk le mondjuk egy 'pool-interrõl :S

ProGabe
omg! vajon ki lesz a kommentátor?

szerintem õk a m1 helyét veszik át. a tv6-on továbbra is 2+2 meccs lesz, mert külön írják, hogy "országos lefedettségû csatornán egyedüliként". vagy marad m1-en (ott szerdánként) is és a tv6-tól veszik át? hm, nem hinném

egy kis adalék: "A TV2 ezen felül õsztõl megszerezte valamennyi BL-mérkõzés internetes közvetítési jogát is."

na majd megírják a bennfentesek a blogjaikon, hogy mi a helyzet

Ezt nem hiszem el :SS

REAL MADRID

2009-2012ig a TV2 közvetíti a Bajnokok Ligáját! Keddenként adnak majd egy meccset, nehogy a Dr. House-os Szellemekkel suttogós szerdai nézett napjukat megváltoztassák már! Hiába készítenek majd egy 1,5 perces interjút a legjobb játékossal ha fordulónként egy meccset adnak majd! Eddig se volt TV6-om, de legalább adtak hetente 3-4 meccset. Miért kell más szórakozását elrontani? Rákényszeríteni a nézõket hogy a Tv2-t nézze mert nekik nézettség kell. Terheltek lesznek a streamek!

Az ETO meccs kajak sokkal jobb volt 😄

7-2

Hajrá Gyõr 😊

Ma pedig hajrá egyik 😉

\" minden nap emelkedik azoknak a száma akik kinyalhatják a seggemet..\" m.t.

Kaplan
Holnap a Manchester - Arsenal ennél csak jobb lehet. Go Gunners! <#vigyor3>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

na ennyit ér a Barcelona. kicsit erõsebb csapat ellen semmi elképzelés, Messi a pályán se volt szinte.

\" minden nap emelkedik azoknak a száma akik kinyalhatják a seggemet..\" m.t.

Kaplan
Természetesen számít.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ProGabe
mivel nem mennek el semleges pályára 2x15 percért, ezért természetesen számít 😊

asszem számít
ForzaInter
Ugy tudom igen, de ebben nem vagyok biztos. 😄

Yo, Bitch!

igen elhiszem, de ott viszont tuti a minimum 2 gól és remélem nem fognak megint 0-0 t játszani
egy kérdés ha viszavágó 0-0 hoszabbítás meg 1-1 akkor ott is számít az idegenben lõtt gól ugye?
láttunk 90 perc alibifocit
közel NB1 színvonal volt 😄
ForzaInter
Chelsea csak azt játszotta amit idegenben kell, elhiheted hogy hazai pályán nem ezt fogják...

Yo, Bitch!

ProGabe
szörnyû meccs volt. a balf*sz Malouda helyére be kellett volna hozni Anelkát. Xavi(fõleg)-Iniesta-Messi párost tökéletesen hatástalanította a Chelsea védelme, igaz, másik bíróval nem 11-en fejezték volna be ezt a meccset

ha a 2. percben gólt fejelt volna a barca vagy rúgták volna a kapus balfasz volt már megint! akkor szerintem más lett volna a színvonal!
idõbe betippelted 😄

#4773 -- igen majdnem

szerintem a barca sokkal de sokkal jobb volt.
Ha a chelsea otthon is csak ennyire lesz képes akkor kifognak esni
mert a barca idegenben tuti befog találni cech hálójába
szerinten 0-0 lesz !
5w0rdf15h
nagyon egyoldalú a meccs 😄 ha a barca gólt lõ, onnantól vége a meccsnek 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ok😄

cesc fábregas

mehetsz vissza a barca topikba akkor 😄
annyira nem szar, viszont tény, hogy hiányoznak a gólok, mármint a Barca gólok<#hehe>

cesc fábregas