781
Avagy érdemes- e lecserélni a szemüveget
  • wizy
    De rég jártam erre.... :-)

Újabb probléma lépett fel a lencsével kapcs: egyszerűen nem tudok benne úszni, úgy hogy nincs rajtam úszószemüveg. A víz alatt nem nyitom ki a szemem, azt sose mertem :P Ha meg feljövök a viz alol levegőért stb, és kinyitom a szemem, abban a pillben elmozdul a lencse. Úszószemüveget már vettem, csak az alá meg befolyik a víz :S Múltkor is a vízben kiesett a lencse, de szerencsére még előtte észrevettem hogy nem ok vmi, és a kezembe esett... azóta nem is nagyon úszok.... "sajnos" :-))
    Vkinek van/volt hasonlo problémája? tippek?
  • Rage47
    oks:)
  • 2XP
    Igen, teljesen a keret miatt van, nekem is ez volt, vissza is mentem, kicsit állítottak a papucsokon, de még úgy is kellett 1-2 hét.
  • Rage47
    aham szóval tényleg a keret miatt...eladó is ezt mondta.thx!
  • FrezeR
    persze majd idővel megszokja a szemed. pár nap
  • Rage47
    nem a kontaktlencsével kapcsolatban kérdeznék, de nem akarok új topikot nyitni.szóval azt kérdezném hogy mitől lehet az, hogy mikor felveszed a szemüveget, szédülsz benne kicsit. kaptam új szemgét új keretet is(kisebb) és fura vmi... vagy meg lehet szokni?
  • wizy
    például:DDD biztos szép:D
  • Ben C
    :)))
  • RelakS
    lila? :)
  • wizy
    köszi:D (kicsit be voltam állva..... sitábor rulez:D)

jah, nekem meg alapbol zöldeskék a szemem, de bármilyen más szint is szivesen kiprobálnék:DD
  • Ben C
    nagyon vagi vagy a "én.. ki más?" képen

Én is gondolkozok poénból egy nagyon kék kontaktlencsén, mert nagyon sötétbarna szemem, halyam, szemöldököm, és nagyon hosszu fekete szempillaim vannak, megnézném magam kék szemmel. :D
  • wizy
    na én itt nézelődtem szines lencsék után..... konkrét árak is vannak
  • wizy
    de:DD
  • RelakSfromhome
    Te nem vagy itt, Csocso nem tudja, maradok én, nem?
  • wizy
    RelakS nagyon vágja a dolgot:DDD
  • RelakSfromhome
    Azt csak szeretne :) Olvass vissza még egy kicsit
  • CSOCSO
    most akkor nem szinezett lencsekrol van szo?:)
  • RelakSfromhome
    elvileg mindkettőn, mert előtte szemüvege volt :P
  • CSOCSO
    es melyik kepen van lencsed???
  • RelakSfromhome

Amelyik képen egyedül mosolyogsz, ott tisztára olyan vagy, mint egyik középiskolás osztálytársnőm :)
  • CSOCSO
    ezen az oldalon bal alul lehet kivalasztani milyen tipusu lencset akarsz venni...
    hat a special effectes lencsek aranyosak.. de inkabb olyat akarok ami hiheto szinu.. mondjuk sima kek...
  • CSOCSO
    nah talaltam Johnson & Johnson-t.. szines... 35 dollar per doboz. .de ha jol latom kulon kell venni jobb es bal szemre...

csak a baj hogy kell erosseget valasztani.. -9 tol +6 ig.. ha nekem semmi bajom a szememmel.. akkor nullasat kell valasztani?

plusz sajna nem irjak hogy hany naposak ezek a lencsek..
    de gondolom 1 napos.. mert 30 dodos dobozban 6 darab lencse van
  • CSOCSO
    ehh.. en is gondolkoztam lencsen.. no persze szinesen.. taliztamegy csajjak.. feka csajjal.. es neki volt szinezett lencseje.. tok jol nezett ki... o eleg meredek modon vette ki es ettte be..kb 2mp az egesz.. megfogta beletette a szemebe.. pislantott egyet es a helyen volt..
  • wizy
    nah raktam fel egy-két lencsés képet a galériámba:DDD a Te kedvedért:D
  • wizy
    köszi, már ez is több a semminél:D most nagyon megtetszettek ezek a szines lencsék, buliban lehetne ezekkel villogni:DDDD
  • RelakSfromhome
    Érdeklődtem olyan lencsét, ami fehérrel kitakarja a szivárványhártyát. Egyetlen pár nem is tudom, asszem 11000 lett volna, egy hónapig hordható kivitelben.
  • wizy
    jut eszembe: a szines lencsék (mármint nem mintás, csak sima szines) kb mennyibe kerülnek, és hanyas "csomagolásban" kaphatóak? vki már probált szines lencséket?
  • wizy
    igen, tényleg kicsit elitélik a szemüvegeseket...... nekem sem illett a természetemhez, de mivel mindenki tudta, hogy nem vagyok "okoska", ezért senkit sem érdekelt:DDDD

azért legjobb haverom mekkorát nézett, mikor először meglátott szemüvegben:DDDDDDD
  • 2XP
    Akkor még te sem próbáltad ki a lecsét... Sokkal természetesebb képet látsz, arról nem is beszélve, h fent és lent nincs egy jelentős homályzóna (-5-ös szemüvegnél már csak elég keskeny keretet lehet választani). Az olcsóságról ne is beszéljünk, ha olyan keretet akarsz, amit bírsz is hordani egész nap, az 35e körül van, rendes lencse ugyanyennyi, és cserélheted évente... Persze ha van lencséd, akkor is kell szemüveg, de akkor már nem kell a legjobbat megvenni.
  • Ben C
    hat mar akit.

inkabb az a bajom vele, hogy szinte mindenki akaratlanul elitéli a szemüvegeseket ilyen kis "okoskának".És ez nagyon nem illett a természetemhez :D
  • wizy
    én nem utáltam, a szemüveg is öltöztet:DDDDD
  • Ben C
    aha, tényleg nagyon természetes hogy egy vacak van az orromon mindig. Fű de utáltam.
  • Braveheart
    Nekem akkor telt be a pohár amikor foci közben fejberúgtak és a szemüveg felvágta a szemöldököm a szememtől 1 cm-re.
    Nekem tetszik a lencsém, és szeretem.
  • iko
    Elolvastam a topikot. Hát sztem szemüveg sokkal természetessebb és olcsóbb mulatság is. És az régen rossz ha vki a szemüveg miatt nem tud csajozni :)... Sportoláshoz meg gumival lehet rögzíteni a szemüveget 8)
  • RelakS
    Én még mindig mosok, csak amikor a törölközőről ilyen centis szálak a bőrömön maradnak, az kicsit vacak :)
  • wizy
    #139: köszi:D

#140: nem:DDDD jah, de lencsés képet rakok fel magamrol, majd keresek egyet:D

#143: az elején nagyon ügyeltem a tisztaságra, nehogy por vagy kosz kerüljön a lencsére (volt néhány fájdalmas tapasztalatom ezzel....), de a sitábor ota már nem mosok berakás előtt kezet, sokkal bátrabb vagyok ebben a témában, és nem is kerül por a lencsére....
  • RelakSfromhome
    akkor már az orvosnak sem lehet hinni? Mert nekem is doki mondta :D
  • 2XP
    Az a pár óra minimum 4 legyen, a kémiai folyamat csak ennyi idő alatt játszódik le.
  • 2XP
    Kézmosás? És amúgy is milyen tisztaság lehet ott? Én nagyon nem merném ezt csinálni...
  • 2XP
    Nekem a doki mondta, h lehet.