122
-
#42 cakk-pakk az egész fel lesz varva rám. :)
jövő hónapban megyek :) -
Gábor #41 Legyél már kicsit önálló.Nézd végig a sorozatot magában, és csak aztán nézd meg az extrákat. A sorozat olyannak készült amilyen, csak aztán gondolták úgy, hogy magyarázni kell, mert sokan nem értették. Lehet érteni fogod elsőre. Ami meg az utolsó extra részt illeti, az csak alternatívát kínál neked. Nekem az utóbbi befejezés passzolt inkább. -
#40 De hogyan job nezni ezt? 24-ig es aztan End vagy 26-ig es aztan End na? -
Gábor #39 Nem Ő ölte meg. Ezt maga a mester nyilatkozta. -
#38 A kódólt szöveg www.rot13.com -on fordítható... -
#37 Kaji a Seele-nek dolgozott és kémkedett a Nerv ellen... ÉS hát mindannyian tudjuk, hogy Zvfngb öygr zrt... Ja és ő segített Asukát nevelni és tanítani, valamint áthozni az EVA,02-t Németországból.. Szal elég nagy szerepe volt... -
#36 Hat en azt nem ertem foleg hogy mi volt Kaji szerepe az egeszben es miert halt meg (nem akarom tudni ki olte meg bar sejtem) -
#35 ehh nem is rossz.. es az evangaliont is felteteted? es a fejete japcsi szoveget? vagy csak a sargas piros logot? mert az nekem is bejon..bar egyutt az igazi... -
#34 en ez and of evatol keszultem ki szerintem.. bar azhem a 23 nal mar kezdtem kiborulni:) -
#33 best anime ever made :)
NGE rulez! :)
épp most fogok 1 NGE logo tetoválást majd a nyakam aá nyomatni...
szal fanatic vok :)
-
#32 Kikeszultel? En a 23-mas reznel vagyok de mar semmit sem ertek. Most konzultalok egy profi egyent aki ismeri :) -
#31 elegt meredek egy sorozat! en a vegenel kikeszultem 1 hetre -
#30 Bazz ez a sorozat... hat ejjel negyik neztem es meg akartam volna de tul faradt voltam :(
Mekkora dolgok vannak benne. Kb a felenel jarok es kezdenek elfajulni a dolgok. -
#29 Kozben megleltem koszi :) -
#28 Na most akkor dontsetek el... 24-ig aztan qa Endet vagy 26-ig es aztan az End? Vagy hogy? -
#27 Mkv: Matroska Codec... ez egy container... Use gugli---> File extension MKV.
Egyébként nem lesz semmi baj, ha 1-26-ig nézerd és utánna lesed az End of Eva befejezését... -
#26 a sorozatot lesd meg 24. reszig utanna az end of envangeliont
a death& rebirth az elmagyarazza az 1-24 reszig...
nemtom mijaza mkv... amugy ajanlom az AnimE topicot a tv mozi forumban -
#25 En most kaptam meg oket
Death
End Of Evangelion
Revival_of_Evangelion_Extras
Es a 26 resz.
milyen sorednben kell oket nezni?
Es az End Of Evangelion valami .mkv kiterjesztesben vannak. Azok mik!? -
#24 kösz -
Leslie1 #23 ftp://usteam.uw.hu/ -
#22 akkor aggy linket :) -
#21 A Ninja Scrollt tényleg nagyon érdemes megnézni! Aki nem látott még hasonlót, el fog ájulni. (mint ahogy én is) -
Jóska Kapitány #20 Aki szereti a kicsit sötétebb anime-t, annak a jánlom a Vampire Hunter d-t. A legnagyobb anime amit eddig látta. Borzasztóan jó a történet és a kivitelezés is.
Alapmű a Metropolis, aki nem látta nem tudhatja milyen egy jövőbeli nagyváros.
Ninja Scroll, a neve is adja miről szó, az egyik legkedkencebb anime számomra. Véres, mérges a sztori hihetetlen akárcsak a képivilág.
Szevasztok -
#19 NGE roxx! -
#18 anime topic jobb lett volna:)
de egyébként berserk cowboy bepop is jó... nem robotosak, de hasonlóan gondolkozósak:D -
Ramza #16 Mit értesz hasonló alatt? Ha "mélyebb" animékre gondoltál, akkor ajánlom pl. a Serial Experiments: Lain-t, engem nagyon megfogott annak idején. -
Ramza #15 Sokat kell gondolkodni, nem csak ütnek benne?
Na, de komolyan, azon kívül, hogy az anime karakterek nem tetszenek, mi a bajod vele? -
beagleboy #14 Nyüszi szépen! Az Animatrix-ot láttátok? Szerintem jobb mint a film!
-
#13 Sztem is nagyon fasza. Mindenki látta már az összes részt? -
KeviN #11 Ha hasonlot akarsz akkor nezd meg a RahXephon-t...az is nagyon jo :) NGE Rulez :) -
#10 ja, azt hittem napszemcsi :D -
#9 songuku topic :)))
kamehame!!!!!!!!!!!!!!! -
#8 Tényleg ez mi???????? Manga habla? -
#7 Ez manga-téma, szal nem hinném. :D -
#6 álá márkás ruhák
:D -
beagleboy #5 Tudtok v.mi hasonlót? -
#4 Én hányok tőle! -
#3 Szerintem kurva jó!! Sőt!! A LEGJOBB!!! -
#2 Most vettem egy Avanglion szemcsit. -
beagleboy #1 Ismeri valaki a Neon Gen Evangelion-t? Mi a véleményetek róla?