Evangelion
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Ninja Scrollt tényleg nagyon érdemes megnézni! Aki nem látott még hasonlót, el fog ájulni. (mint ahogy én is)
Aki szereti a kicsit sötétebb anime-t, annak a jánlom a Vampire Hunter d-t. A legnagyobb anime amit eddig látta. Borzasztóan jó a történet és a kivitelezés is.
Alapmû a Metropolis, aki nem látta nem tudhatja milyen egy jövõbeli nagyváros.
Ninja Scroll, a neve is adja mirõl szó, az egyik legkedkencebb anime számomra. Véres, mérges a sztori hihetetlen akárcsak a képivilág.
Szevasztok

Alapmû a Metropolis, aki nem látta nem tudhatja milyen egy jövõbeli nagyváros.
Ninja Scroll, a neve is adja mirõl szó, az egyik legkedkencebb anime számomra. Véres, mérges a sztori hihetetlen akárcsak a képivilág.
Szevasztok

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
anime topic jobb lett volna😊
de egyébként berserk cowboy bepop is jó... nem robotosak, de hasonlóan gondolkozósak😄
de egyébként berserk cowboy bepop is jó... nem robotosak, de hasonlóan gondolkozósak😄
๏̯͡๏﴿
Mit értesz hasonló alatt? Ha "mélyebb" animékre gondoltál, akkor ajánlom pl. a Serial Experiments: Lain-t, engem nagyon megfogott annak idején.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Sokat kell gondolkodni, nem csak ütnek benne?
Na, de komolyan, azon kívül, hogy az anime karakterek nem tetszenek, mi a bajod vele?
Na, de komolyan, azon kívül, hogy az anime karakterek nem tetszenek, mi a bajod vele?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nyüszi szépen! Az Animatrix-ot láttátok? Szerintem jobb mint a film!
Sztem is nagyon fasza. Mindenki látta már az összes részt?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Ha hasonlot akarsz akkor nezd meg a RahXephon-t...az is nagyon jo 😊 NGE Rulez 😊
Tényleg ez mi???????? Manga habla?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tudtok v.mi hasonlót?
Ismeri valaki a Neon Gen Evangelion-t? Mi a véleményetek róla?
← ElőzőOldal 3 / 3