122
-
#82 ismerős mi? :D -
#81 jee:) dejo a logo:) -
#80 halottam róla, de nekem az nem tetszik... :( -
#79 Shinjin múlott minden. az jött vissza akit vissza akart, h jöjjön. -
#78 igaz. erre rosszul emlékeztem. de a lényeg ugyan az. -
#77 Fordítva... Shinji először sírta el magát és Asuka ezek után mondta, hogy rossul vagyok tőled.... -
#76 JA és az end of evaban a one more final egy harmadik befejezési lehetőség... -
#75 AMikor távoodik a kamer a földtől ott van az eva keresztrefeszített tartásban... előtte pedig sodródik a Lance of longinus... Ergó Az eva megmaradt.. Másrészt pedig Rei pont azt mondja a végén, hogy Ne aggódj minden élőlény visszatérhet eredeti formájába amíg élni akar...
Ezért is vitatkozom azzal, hogy Shinji és Asuka az aki egyedül túlélte a kataklizmát.. Aki élni akart az visszatért az életbe.... -
#74 kiszabadulni kiszabadult, de nem tudjuk, h megmaradt-e.
mert ez viszont tényleg nem derül ki a filmből.
ha pedigmegmaradt, akkor Yui nagyon magányos lesz. -
#73 Köszi a válaszokat! :)
Az EVA 01 sem maradt meg? Az a végén kiszabadult Rei testéből nem? És mondták is, hogy örökre emlékműként fog állni az emberiségnek csak iszonyú magányos lesz. -
#72 2 kedvenc kérdésem :))))
1. Shinji azt mondta Rei-nek, h annak ellenére, h tudja, ezután is bántani fogják (érzelmileg), azt akarja, h mindenki jöjjön vissza. de a film végén kiderül, h Shinji igazán csak Asuka-val akar élni, ezért csak Ő jön vissza.
2. Shinji azért kezdi folytogatni Asuka-t, h megbizonyosodjon róla, Asuka igaz e. mivel Asuka mindig visszautasította Shinjit, és lehülyézte, most is azt várta, h majd ezt teszi. ezt is tette: "Rosszul vagyok tőled" kijelentésével. ezért Shinji el is engedte Asuka nyakát és elsírta magát.
jó vagy nem jó, ez egy totális depi end, mert mindenki meghal, és nagyon szomorú helyzetben, reménytelenül.
és még az EVA-k sem maradtak meg, amik bizonyítanák, h valaha léteztek az emberek... -
#71 Megnéztem az End of EVA-t és két dolgot nem értek. A végén ugye Rei azt mondja Shinji-nek, hogy aki igazán élni akar, az visszatérhet az eredeti formájában. Ehhez képest csak Asuka és Shinji tér vissza. A másik, hogy míért kezdi el fojtogatni Asukát Shinji a legvégén amikor még eszméletlen? -
#70 ja-ja. nagyon gyökerek a subberek. amire az 1ik legjobb példa Tenchi Muyo! GXP... :( -
#69 Hat en is angolul nezek mar mindent... sot angol feliratot keresek leginkabb... meg nem ertem annyira neha a szavakat ha nincs felirat. -
#68 én is:) Megszoktam... én már a filmekhez semkapcsolok magyar feliratot, ha dvd-n van vagy nézek valait mert zavar... -
#67 Csak poénból mondtam :) De én amúgy jobban szeretem az angol feliratokat mint a magyarokat-nemtom miért... -
#66 Ha angolt akarsz tanulni Animere égetettel rossz nyomn jársz:)) Ugyanis nyelvtannal elég sokszor hadilábon állnak a tisztelt subber csoportok:) sajna... -
#65 Köszi de akkor a remasteredet nézem úgyis nyelvtanulás meg minden :) -
#64 en az angol feliratra helyeztem a magyart .. igy tok nem zavart.. no mindegy -
#63 a normal annyiban jobb, h abba nincs beleégetve a felirat, így ha magyar felirattal nézed, akkor nem zavar semmi... :) -
Gábor #62 A remasterednek jobb a minősége. Persze van három rész, ami rendezői benne, de sokat nem változtat. -
#61 Az eredetit érdemess nézni vagy a remasteredet? -
#60 End Of Eva-t. -
#59 Nem kell mar! Megneztem az EVA-t. Sok valaszt kaptam... -
Gábor #58 Irány az aoianime, ott az eva oldal, minden faszán el van magyarázva. -
#57 sorozat vége az, h sikerül az ember továbbfejlesztési project. csak kicsit bonyolultabban mutatják be. ^_^
nekem is 1 hétbe telt mire minden részét megértettem... -
#56 Na hat baz... en tuti hulye vagyok... de hogy lehet igy vege? Szal megneztem a 26 reszt es az utolsokettobol kivetem az ertelemet de ebbol nem derul ki hogy mi tortenik...
Aszem hamarosan nekiulok a End Of Eva-nak.... -
#55 Ma estere tervezem.... bar meg meggondolom ketszer is :) -
#54 tom, megbeszéltük ezt az anime topikban... :) -
#53 lesd normalisan a sorozatot... allitolag az nem olyan gaz.. aztan lesd meg az end of evat.. de ha ki akarsz keszulni akkor ugorj neki az end of evanak:)))))))))))) -
#52 nekem ne meseljed szerintem en jobban kikeszultem meg nekem eloben is volt egy ilyen csaj akivel mai napig sundiszno effektussal kuzdunk!!! a legutobbi ilyen kb 2 napja volt!!! szal nekem ne mondd gecc:))))))))))) -
Gábor #51 Igen, ez az az oldal!
Írtam a másikba:) -
#50 Hikari Kun honlapjára gondolsz?? AOIANIME
Egyébként az anime topicban kértél animeket.. esetleg ha elmondanád, hogy mit láttál tudnék segíteni, hogy mit érdemes még megnézni:) -
Gábor #49 Mire legyél? Kapcsold be, és nézd azt a durva a jó kis sorozatot! :)
Tökölsz itt naphosszat.....
-
Gábor #48 hogyne tudta volna! Okos gyerek, tudta, hogy az árulása sokáig nem marad titokban. Nézz el arra a magyar anime portálra, aminek a neve most nem jut eszembe, ott van a faq-ban, h a készítők nyilatkozták, hogy nem Misato ölte meg. -
#47 sorry -
#46 Mire legyek ma' onallo? Egyik aszongya igy nezem masik meg ugy! -
#45 Aze' legyunk ma' tekintettel azokra akik nem lattak meg bazzeg :((((((((((((((
Az hogy SPOILER mond neked valamit? Akaratlanul is elolvastam. -
#44 De tudott róla, hogy meg fog halni.... -
#43 én is az end of evától voltam taccson, mert az télleg depressziós.
az, h csak ketten maradtak, és h még nem is boldogok, na az kész volt... szegény shinji-t nagyon sajnáltam. még a könnyeimmel is küszködnöm kellett, annyira együttéreztem vele... :)