122
-
amitakartok #122 Szerintem az lenne állati, ha végre vennék a fáradtságot és leszinkronizálnák magyarra is. Szerintetek kik lennének jó szinkronhangok? -
r4pt0r #121 Hát én azt olvastam idén jön ki mind2, de aztán lehet tévedtek. -
#120 Nincs még konkrét dátum a vetítés napjára, de valszeg tartják a 2 évenkénti megjelenést. SZóval majd jövő nyár környékén jön a 3. -
r4pt0r #119 Igen megnéztem mind2öt, nagyon jók. Nem sajnálták az új szereplőket, régi szereplőket új köntösben, újra rajzolást stb.
És elvileg nyáron jön a befejező 2 rész is. -
amitakartok #118 Megnézte itt már valaki más is az új filmeket? Az első még OK szintű volt (első hat rész HD minőségben!) de a második valami KIB****TT ÜBERKIRÁLY!!! Szinte teljesen elhagyták az eredeti történetet!
Annyit mondok, hogy a dolgok állása szerint Shinji kapott egy barátnőt. Na erre ki számított? -
merai #117 megtaláltam a 3d s evangeliont nem játék hanem http://www.eva-r.com/
a multimedia részben van 2 Tréler kb ugyanaz tölsd le és nézd meg megéri
nehogymár 1 évet keljen várni a rebuildra nekem szügségem van rá neeeeee
olyan mint a drog vagy erősebb XDDDDD -
merai #116 Már dec van és még semmi kijön a 2. de az elsőt se láttam !!! -
#115 hát itt lenne már az ideje, azt hiszem dvd-n is kijött pedig a vetítés után 1 hónappal -
merai #114 szerintem az Neon Genesis Evangelion 2: Another Cases játékból van a 3d s képek bár nincs meg mert nem pc-s
és kész van a rebuild of evangelion szept. 1 én volt a bemutató (Japánban) XD kéne vmi camos verzio a filmröl XD mert a trélerelég jol néz ki :)a játék wikin -
#113 nem is tudod mennyi evangelionos játék van amik soha nem jutottak ki japánból, azokból vannak -
#112 Igaz, előbb néztem, aztán olvastam.
Itt van még1 ilyesmi trailer.
Elsőre is gyanús volt, hogy néhány bevillanás ismerős volt.
Az NGE-ből van 3D-s rajfilm? Mert vannak olyan bevágások. -
#111 a trailer egy fan made cucc,oda is van írva -
#110 Én is nagyon remélem. Majd kiderül, ha lesz dátum. -
#109 Remelem nem fake a cucc ;] -
#108 Készül az élő szereplős Evangelion The Movie. Tréler és infó a linken túl. -
#107 kicsit későn jött a válasz, de jött :)
csak 1 gyors reg kell az oldalon és már töltheted is az időzített magyar feliratot.
manga13 -
#106 Hi!
Nem tud valaki egy jó feliratot az End of Evangelionhoz?
Letöltöttem az usteamről, ami alapból volt hozzá, de rohattúl siet. Hiába állítom be, akkor is egy idő után ugyan úgy elcsúszik. Töltöttem le még animevilágról is, de ugyanez a helyzet. :( Egy cd-s változatom van(usteamról). BSPlayerrel próbáltam lejátszani, a sorozatnál semmi ilyen gond nem volt. Ha volt akkor is simán be tudtam állítani. -
Cat #105 szánalmas -
#104 Akkor kilove ;] -
Gábor #103 A teljes kollekció 8db dvd. -
Gábor #102 A dvd futár dvd darabját adja 10e-ért!!! -
#101 Igen, ezert irtam mar a legelejen, hogy a Perfect Collection-t keresem. Neztem a tobbit megjelenest is, de azok nem a teljes sorozat. Ezzel a linkkel csak az a baj, hogy ez is american 1-es szabvany, amibol lehetnek gondok. A nemet ebay-en levo valtozat mar 2es europai, igy inkabb azt rendelem meg euroert, kozel hasonlo arban. (+/- par forint) -
#100 ték :) -
Cat #99 hopsz, ebből kiderül hogy 8 DVDn adták ki a sorozatot
http://www.animeondvd.com/studio/studio.php?studio=2
ez kell nektek, nem is drága
http://www.animeondvd.com/reviews2/disc_reviews/988.php
MSRP: $169.98
Running time: 650 minutes
-
Cat #98 http://www.animeondvd.com/reviews/viewreview.php?review=508#features
ez se irja pontosan hogy milyen részek vannak benne, csak azt hogy 9 gigás, 100 perc, és hogy japán, angol spanyol, francia szinkron van benne (minek??), de az extrák alapján feltételezhetően tényleg csak négy rész
The only extras on the disc besides the preview trailers for other ADV DVD titles is a brief character bio section that highlights a few of the characters and Angels met during the first four episodes. Nothing really spoiler worthy is revealed during them which is a definite plus.
One thing that some folks will wonder about right away is the credits. The end of each episodes contains the English language credits, but at the end of the fourth episode, it's followed by the full credits for each episode on the disc for all the languages. -
#97 akkor jóval több részt tartalmazhat az első pack is... de hát akkor sem éri meg 10ezerért megvenni szvsz.
én is majd a Complet Collection-t akarom megvenni. meg persze mellé az End of Evangelion-t. gondolom az nincs benne a CC-ben... :/ -
Cat #96 az első rész cime angel attack, a másodiké unfamiliar certaining, szal nem ezek, a többit nem néztem meg most hirtelen -
#95 jah. a sorozat első 4 része... :(
bár ezek nem biztos, h rész címek, mert azokra nem emléxem, és lusta is vagyok most belenézni a DVD-be... mind1. ez van a honlapon írva:
COLLECTION 0:1
A New World
A New Tehchnology
One Last Hope
For Salvation -
#94 Elso negy resz? Ugyerted az epizod elso negy resze? Nekem Remastered volt az egesz 25 film + az End Of + Dead + Extrak 15 giga.... -
#93 sajnos ez nem teljes kollekció, csak az első 4 rész ha jól tudom. de még így is 10ezer :( -
#92 Pihi. Nem ugy ertettem na. -
#91 Atto' meg lehetel huje :PPPPP -
#90 A vicc az, hogy tobb mint valoszinu, hogy en is onnan fogom, mert eddig itthonit nem talaltam - a dvdfutarnak meg utananezek, de felek hogy ez csak egy resze, nem a teljes kollekcio - es ameriakabol nem akarok rendelni (penz, ido, es mas szabvany - mar jartam meg vele anno) Ugyhogy nem volt ez annyira nagy "huje"seg, es koszonom a tippet. -
Gábor #89 Sőt, nem csak ezt az egy animet fogom onnan megrendelni, abban biztos lehetsz! -
Gábor #88 Miért is? Én is onnan fogom megrendelni. -
#87 Huje :PP -
Gábor #86 ebay.de -
#85 én ennyiről tudok :/ -
#84 Nem tudja valaki, hogy az amazon-on kivul honnan lehetne megrendelni a "Neon Genesis Evangelion - Perfect Collection DVD"-t? Egyaltalan Magyarorszagon kaphato valahol? Mielott valaki ajanlana az usteam es hasonlo oldalakat, en megvenni akarom, nem letolteni. (azon mar tulvagyok reg, es sokadik replay utan meg akarom vegre szerezni, normalis hanggal, minoseggel) Elore is kosz, ha valaki tud informacioval szolgalni. -
#83 Nem és ebből nem engdek.... Az volt az utolsó azaz a 3. befejezési lehetőség.... A one more final mikor egyedül maradt asukaval.... A második mikor mindenki visszajöhet akinek elég erős hozzá az akarata és az első a sorozat szerinti első befejezés az Instrumentality project...