98
II.világháború online-n
-
#98 Ráadásul az MMORPG-k közül is az egyik legdrágább. :( -
:) #97 valaki segitsen!! szar a game ahogy van... azaz teccik, de televan hibával!!!
Ha menteni akarok, akkor kilép a játékból! Mentés nélkül megcsináltam az első 3-m küldetést! az intró után újra kilépett.....
felraktam az új pecset.. de ezzel meg nem voltak egységek, csak árnyékok.... valaki tud megoldást ?? -
#96 Hja egyetértek :D Elég összecsapott az egész sztem. -
#94 A gázt úgy raktam, hogy discreetbe gombnyomásonként +-20%-ot adok. Úgy ahogy te írod bill.-el sajna nem lehet, max joy-al. -
#93 Azthittem, hogy te a kanyart is beraktad billre. :( Nekem is így van, kivéve, hogy a lövés nálam bal/jobb egérgomb. Te a gázt Discretbe raktad vagy continousba, és hogyan oldottad meg, hogy ne folyamatosan menjen, hanem ha elengeded, akkor ne gyorsuljon tovább. -
#92 Egyszerűen pl. a steering-nél kijelölöd az axis-oszlopot, megrángatod az egeret jobbra-balra (ugye az x tengely), és kiírja hogy mouse x-axis. Ugyanez a turret traverse-nél, turret elevate-nél pedig fel-le rángatod meg az egeret (nem egészen értem miért, de ilyenkor úgy vesz a torony függőleges mozgatását mintha invert mouse lenne szóval erre figyelj). A gázt ráraktam az előre-hátra bill.-re úgy, hogy mindig mikor megnyomkodom +-20% gázt adjon, a sebességváltás a/y, és nagyjából ennyi. Lőni az f-el meg b-vel lehet nálam is ahogy alapból is van. -
#91 tok mindegy mert ez ugye uber lenne de minek van igy agyonbonyolitva a dolog? felesleges szerintem erdekes re szimet is be tudtam konfikozni de ezzel csak porogtem mint a bugo csiga:DDD
Mindegy en nem szendevek vele mert bar nagyon jo lehetne de erre en egy forintot nem adok:) -
#90 Pls írd már le pontosan, hogy hogyan csináltad a tankok konfigolását. -
#89 Nem, nekem az is műxik rendesen, igaz kicsit késik a mozgás... -
#88 De az agyútoronyban neked nem olyan, hogy ha egy kicsit kimozdítod az egeret, akkor elkezd forogni a végtelenségig? Mert nekem ez van, és nem tudok rendesen becélozni bármit is. :( -
#87 Én az egérre állítottam be a kormányzást, és a célzást is, és semmi bajom nincs vele.
Freddy, meg tudnád mondani mi is a címe ezeknek az oldalaknak? Mert jó lenne már részt venni egy ilyen ütközetben :) -
#86 Na kipróbáltam, nem megy. :(
Discreteben: Ha megnyomom mondjuk a kanyarodást jobbra, akkor örökre úgy marad, és csak akkor változik, ha a másik irány kanyarodását nyomom, de akkor meg a másik irányba fog állni a kerék, így egyenesbe többet nem kerul a 232-es SDKFZ. :(
Continous: Beállítottam, de szintén nem megy, azzal a különbséggel, hogy itt semmi nem történik. :( -
#85 Azt belehet valahol állítani, hogy a lövegtorony ne folyamatosan forogjon, hanem úgy mintha egy fps játék lenne, tehát ha egy métert huzok az egeren, akkor egy métert forogjon csak, és ne folyamatosan forogjon, míg teljesen nem tudom középre tenni az egeret. Nagyon nehéz így célra tartani. :( -
#84 Azt már próbáltam, de nem működött, mégnézem újra. -
#83 Mivel már háromsor is megkérdeztem, és csak harmadszorra nem beszéltek el mellettem! Már csak 5 napom van a játékra nem szeretném ebből az 5 napból 4-et arra várva tölteni, hogy valaki válaszóljon. -
FreddyHawk #82 Hú, I.C. Ram de gusztustalanul türelmeteln egy ember vagy Te, ahelyett, hogy néznél a szemeiddel itten rinnyálsz mint egy fürdőskurva. Na mind1
Bezony hogy lehet keyboardra rakni az irányítást : rákattintasz egy sorra, ahol az általad beállítani kívánt funkció van. Ha nem kétállású a funkció - pl.: motor be/ki akkor a második oszlopban ott van egy keyboard felirat. Arra kattints : a felső részén a képernyőnek megjelenik egy csomó mező.Ott lehet beállítani, hogy melyik gombbal menjen egyik irányban, ennek mi legyen az ellentettje, hogy egy gombnyomásra hány százalákkal növekedjen ( billentyűzeten szimulálnak analógot jó mi ? ) stb... Aztán már meg is vagy.
A játékosszámhoz :
Van egy olyan a weblapon, hogy AHC, vagy GHC, ez a German ill. Allied High Commandnak felel meg.
Ott le vannak azok a rádiócsatornák írva, ahol a nagy hadműveleteket koordinálják a fejesek. Ha ott hallgatózol, előbb utóbb rájössz mi a pálya : pl .: We need resources at Verdun !
azt jelenti, hogy Verdun-nél áttörés lesz, lehet odamenni, és ott vigyorognak a sok-sok emberek és a komoly prioritású missziók tömegével.
Aztám már indulhat is a 30-as tankoszlop 50 Opel Blitz-nyi gyaloggal fűszerezve ...
-
#81 Tehát billre kormányzást nem lehet rakni? :( -
#80 az iranyitas az ugy fos ahogy van -
#79 Az ok, de lehetetlen egérrel irányítani. Mekkora szar már, hogy ilyen kibaszott fos az irányíthatósága a játéknak. :( Ha nincs Joyom, akkor eleve nem is próbálkozzak járművekkel???? -
#78 bakk :) en joyra meg kormanyra probaltam az sem volt egyszeru inkabb egerel probald meg annak folismeri az axisat. -
#77 VALAKI VÁLASZÓLJON MÁR ARRA? HOGY HOGYAN LEHET A KORMÁNYZÁST BILLENYTŰZETRE RAKNI PLS!!!!!!!!!!!! VALAKI VÁLASZÓLJON MÁR ERRE, MÁR VAGY 3* KÉRDEZTEM! DE SZARTOK A FEJEMRE :((( -
#76 100 lenne komoly harckocsizok agyusok gyalogosok egy kis legi tamogatas :) -
#75 Na nekem nagyjából sikerült belőnöm a configot az Opel-re, és ki is próbáltam magam a fronton. Az zavart, hogy nem teljesen világos, hogy merre van a front... Valaki leírni hogy ezt mi mutatja? Mert volt persze mikor tudtam, mert megnéztem előtte térképen, hogy hol van ellenséges város/bázis, és akkor általában arra volt :), de ingame ezt hol lehet látni?
A másik meg, hogy nekem úgy tűnt, nagyon kevesen vagyunk, még este is. Max. 10-12 emberes missionöket láttam eddig, ami gondolom azért van, mert egész európában szanaszét vannak a playerek, ezek a missionök se tartják össze annyira az embereket, mert abból is van kismillió, azt pedig nem lehet tudni, hogy most egy missiont hányan csinálnak éppen. -
#74 azert mondom:) -
#73 Próbálom bekalibráni az SDKFZ272-t, eddig még az irányítást egérrel sikerült megcsinálnom, csak nagyon ügyetlen vagyok hozzá. :) Viszont a lőni sehogysem tudok vele. Bemegyek a lövegtoronyba, benyomom a weapon sightot erre átvált egy kis presscopera, de nem lő valamiért. :( -
#72 Főleg az érdekelne, hogy a kormányzás, meg gáz/féket hogyan lehetne billre rakni, mert nincs joyom. :( -
#71 Valaki magyarázza már el, hogy a kormányzást hogy kell konfigolni járműveknél? -
#70 Hétvégén én is beszállnék, ha kitart addig az accountotok ... -
FreddyHawk #69 Egy 20 - 30 fős TS-ező magyar csapat 5 óra leforgása alatt szétrepesztené a frontot középen, ketté.
-
FreddyHawk #68 Miért fontos Neked, hogy 12000 vagy 15678 -e a játékosok száma ?
A billentyűkonfig nagyon nagyon fontos. Sokat kell vele vesződni, de megéri. Most per pill. egyébként az a véleményem, hogy joy nélkül esélytelen a repülés. -
#67 na hat attol nem:) -
Xboxman #66 Azt hol lehet megnézni ,hogy éppen hányan tartózkodnak a szerveren? -
Xboxman #65 Szerintem nyomjatok rá anisot meg AA-t és mindjárt jobb lesz -
#64 Hát olyat még nem nagyon láttam. :( Csak olyan volt, hogy piros kis tank meg gyalogság villogott. Ja ás valaki mondja már el, hogy hogyan kell a járművek kormányzását konfigolni billre? -
#63 hat ez az iranyitas bazz azert egy kicsit agyament:) kulomben jo lenne ez egy lol:)
Kulomben jo moka lenne mondjuk 20-30 fos magyar alakulat teamspeak-al mar jo moka lenne:D -
FreddyHawk #62 Ha a mozgás ennyire zavar, válassz inkább városvédő csatát a fronton valahol.
Amikor nem a zászlód látszik a térképen, hanem ilyen vörös robbanás, meg kis emberkék a város mellett, az azt jelenti, hogy az egy ostromlott város. Próbálj meg ott spawnolni, azt mehet a móka.
-
#61 hat azert ekkora tereppel nem igazan lehet ultra grafot elvarni:) ha meg uber lenne a graf menne a siras jaj 1giga ram kell mekkora szar ez:D -
#60 Meg kipróbáltam, hát elég nagy szar ez. :(( Gyalogsággal lehetetlen odajutni a frontvonalhoz. Nekem jo negyedórámba telt, mire közelébe értem a frontnak. Egy gyalogost leszedtem, rögtön utána engem is. Grafika nagyon csúnya. Olyan mintha egy régi 75 mhz-s gépre készűlt volna. Csak járművekkel lehet eljutni a frontra még időben de senki sincs Opel Blitz-cel. Én szívesen lennék, de a kormányozást nem nagyon tudom beállítani. Főleg a gyaloglás borít ki nagyon. :( -
#59 Közsi megprószálom! Hol találhatok magyarokat? Gondolom AXIS oldalon, ha nem akkor jajj nektek! :D -
FreddyHawk #58 Nem lacc, ha tank-al spawnoltál, akkor azt már nem hagyhatod ott, se az ágyúkat, teherkocsit repcsit.