98
II.világháború online-n
-
FreddyHawk #57 Szia I.C !
Nah, én a Gigex től töltöttem le a játékot, és a download oldalon ( a bf fórumban van a link kb 3 lappal hátrébb, bocs, de lusta vagyok kikeresni ! ) van egy link az on-line trial version regisztrációra. Ott kitöltöd, kapsz egy user acc-ot.
Ok, köv. lépés, hogy egy plugin települ a brózeredre- ez akkor, amikor először mész a wwiionline oldalra játszani, mert a game onnét indul. Join Allied/Axis, és mégegyszer, és már pötyöghted is be a jelszót.
És akkor bent vagy elméletileg.
-
#56 Leszedtem én is, gondoltam kipróbálom. Hát az első benyomás az az, hogy ez a játék iszonyatosan összetett, az irányítása legalábbis az :D Viszont ez nagyon tetszik. Van külön kuplunk, gáz, sebesség tankba is, kocsiba is, sőt a tankba be lehet zárni a sofőrnek az ablakot meg ilyenek. De azt mondja már el valaki, hogy ha kezdek pl. tankkal, vagy sima gyalogossal, akkor később ugye átülhetek másba, kiszállhatok a tankból, stb.? -
#55 HAHO VALAKI PLS MONDJA EL? HOGYAN LEHET ONLNE JÁTSZANI? MERT NEKEM CSAK A PRACTICE OFFLINE VAN!!!! MEG VAN AZ A PLAYNET IS DE HA AZT ELINDÍTOM AKKOR BEJÖN EGY KIS SZAR PROGI, AMI OFFLINET ÍR ÁLLANDÓAN: :( -
#54 Már ez is megvan valaki mondja el már, hogy hogyan tudok online játszani, mert csak ez a szar offline practice van. :( -
#53 Valaki bazzeg mondja már el. Itt van felrakva a játék erre nem tudok játszani, mert nem segít senki. -
antijedi #52 apropo acc
ha valaki mindig uj acc-ot csinál ako bármedig jáchat nem? vagy ezt is kiküzsöbölték valahogy? :D -
#51 Na már szedem.
Valaki pls írja már le, hogy hogyan kell csinálni egy ilyen próba acc-ot? Megnéztem az előfizetési díjat, és majd leestem a székről! 13 dolcsi ezért a csúf kiskacsáért rablás! Mikor a Sims Online, ami nem egy olcsó game, havidíja 9.99 dolcsi. Na ne vicceljenek már. -
#50 Egy gyors letöltési helyet valaki tud adni? -
#49 Egy gyors letöltési helyet valaki tud adni? -
#47 Iszonyat ronda ja. :( Nekem is tetszik maga a game. Ha kicsit szebb lenne még talán elő is fizetnék rá, de így, még ingyen is rossz. -
antijedi #45 ez gondolom nem nekem jött :D -
#44 ok mar kostolgatom:)) jonak nez ki:)
Kartyaval megy a fizetes hogy milyen kell hat az oldalon le van irva de ithhonrol max dombornyomasu kartyes amirol megy. -
antijedi #43 ez nem mmorpg, max mmofps :DDD -
#42 Rockety,
az ilyen gammáknál, hogy megy a fizetés?
Nem látlak már nagyon rég a neten, mivel nyomulsz? -
Rockety #40 szinten = szinte -
Rockety #39 nem értem mi a furcsa abban hogy fizetni kell egy mmorpg-t :) aki nem játszott még mmorpgvel az köpködi-furcsálja-elkedventeliniti, de aki játszott akár egyel is a jobbak közül (EQ, DAOC vagy a most kijövő SWG) az tudja, hogy nem akármi és megéri a pénzét :) (persze ezt is meglehet unni, de nekem daoc volt az első olyan játék amivel szinten mindennap játszottam másfél évig :) -
#38 begeredmenybn ez egy FPs haborus MMORPG:) -
#37 De azt is mondjátok már el, hogy fizetni is fogtok? -
FreddyHawk #36 Na, úgy kell elképzelni a dolgot, hogy Európa meg van csinálva 2:1 méreterányban. Tehát ami 2 km a valóságban, az a játékban nagyjából 1 km.
Ezen az atomnagy térképen folyik a hepaj.
Az elején azt hittem, hogy nagy kamu az egész, és csak a bázisok környéként csinálják meg egyszerre valahogy, aztán végre sikerült bekonfigolnom a repülést, és átrepültem a front felett : több mint fél óra repülés után még mindíg szimulálta a tájat, meg mindent, ( mélyen bent a front mögött ) és még a csatornát ( Le Mans ) sem láttam !!!
Szerintem arhitektúrában úgy nézhet ki a dolog, hogy van egy master szerver, amelyik számolja, hogy ki hol van, melyik pont kié. A harctéri szinten meg clusterben számolnak a szerverek : melyik lövedék hová talál, mit hová és hogyan kell kirajzolni. Egy ilyen arhitektúrát sejtek a dolog mögött, mert elképzelhetetlennek tartom, hogy egyetlenegy szerver - mégha az valami atomnagy is - ki tudja számolni a dolgokat 12 000 játékossal úgy, hogy közben lag sincs ! Semennyi ! ( Chellóval )
A játékmenet érdekes ... A BF-es rambózást el lehet felejteni. A szemközti hegyhátról úgy kilőnek mint a sicc, ha nincs szerencséd, és óvatlanul futkorászol a pályán.
A játék egyébként parancsnoki láncolatokon alapszik. Ez azt jelenti, hogy a frontvonal mentén egy boss azt mondja, támadni kéne, megadja, hogy melyik stratégiai pontról - falu, város - melyik stratégiai pont ellen menjen az attak. Ezt a funkciót csak a fejesek érhetik el !!!
Ekkor ( ez csak tipp ! ) létrejön az támadandó hely közelében ( relatív mert általában még így is kb 10 percre tőle teherautóval ! ) egy előretolt helyőrség , ú.n. forward base.
Itt lehet spawnolni. Ki kell választani spawn előtt egy mission-t, amelyben részt szeretnél venni, ha már FB-n ( forward base ) vagy, akkor általában a mission típusa point take , azaz foglalás.
Miután kiválasztottad, hogy milyen típusú misszióban akarsz részt venni, kattints a equip/crew- re ; itt felszerelést választhatsz ki magadnak, illetve lefoglalhatsz magadnak járművet.
A missziókhoz prioritások vannak fűzve. Egy egyes prioritású misszión ritkán kapsz tankot, 3-as már elég fontos ahhoz, hogy valamelyik főmufter odarakjon pár panzert, és választhasd.Vegyük azt az esetet, amikor gyalogmarci vagy. Lespawnolsz az FB-n. Első és legfontosabb : amilyen gyorsan csak lehet, próbáld meg elhagyni a spawn területet, mert az ellenséges légierő előszeretettel támadja ezeket a helyeket, vagy ha az ellenség már a spájban van - vagyis ellentámadást indítottak, és eljutottak az FB-ig - akkor ők is meg szokták hajingálni gránáttal !
Ok, elfutottál. A front innét még - abban az esetben , ha minden jól megy, és még mi támadunk - jónéhány kilóméter. Gyalog is lehet menni, néhány órácska alatt odaérsz, egyedül a pusztában. No way. Várd meg inkább, amíg megjelenik egy szállítójármű - opel, vannak sofőrpajtik, akik a szállítással foglalatoskodnak ( milyen jó lehet ! ) beugrasz, még vártok egy kicsit, amíg többen ültök benne, aztán irány a front.
Egy helyen meg fog állni a krapek a front közelében, és szól, hogy pattanhatsz. Szálj ki és azonnal keress fedezéket, vagy ha a többiek az egyik irányba futnak magabiztosan, akkor jó messziről kövesd őket, hogy a rájuk leadott lövésekből kikövetkeztethesd , hogy hol az ellenség.
Itt a legnagyobb probléma ugye. NAGYON nehéz észrevenni az ellent. Tényleg. Nappal, jó időben is nagyon kell figyelni, éjszaka jobb ha berendezkedel védekezésre.
Mozgásnál nagyon ügyelj a fedezékre. Ha 2 úton közelíthetnél meg valamit, az egyik nyílt, de rövid, a másik fedezetet nyújt de 5x olyan hosszú, válaszd a hosszabbat. Minden bokor mögött védők fekszenek, és kinyúvasztanak. Indulj ki ebből.
Kússzál másszál, próbálj kötelékben maradni a haverokkal, ha elég közel vagy a helyhez, ahol az ellent sejted, nyugodtan vágj oda néhány gránátot a bozótba, nagyobb esélyel szeded ki mint a puskával - nekem is így sikerült azt a pár killemet összeszedni !
Anti-Tank és Anti-Air móka
Mindkét ágyútípus vontatható, azaz , felcsatlakozhatsz velük egy opelra vagy egy Skdzf-re ,ha jó fej a sofőr, és odatolat hozzád, és mehetsz vontatmányként a frontra. Az AA ágyú is nagyon hasznos tud lenni támadásnál, ha egy jó helyre sikerül felállítanod a picikét, másrészt meg légifedezetet ad a huncut repcsisek ellen.
Konfigolj be mindent játék előtt, és próbáld ki offline. Nagyon fontos, hogy minden billentyű fejben legyen, mert nagyon ideges leszel, amikor lenne végre tankod is az FB-n, elviszed, aztán ott pörögsz egyhelyben, mert nincs rendesen konfigolva az ezerkétszászhúsz billentyű, ami az irányításhoz kell. Én felirogattam,hogy mikor mi mit csinál. Hasznos. -
antijedi #34 1. azért mert semmi sincs ingyen...
2 szvsz soha sem lesz ingyenes amig müködik, mivel akor minek futasák a szervert ha nincs belőle kereslet, csak pénzt adnak ki rá...(mellesleg az MMORPG-k tendenciája is ezt mutatja... :D mutas egyet is ami ingyenes lett ;D) -
antijedi #32 azt tom hogy nem ingyenes de nincs hozá valami tört szerver vagy hasonlo? :D -
#31 Tehát akkor semmi sem változott ... -
Lemming #30 Nem ingyenes... 7 nap tesztidő oszt fizess. -
antijedi #29 ez engem is érdekelne :DD -
#28 Akinek tetszett a BF1942 és az OpFlashi, az itt a kettő egyvelegét megkaphatja. A BF hangulatát, a Flashi hatalmas terepét, hangulatát és realitását, a Flashi - végülis - csúnya grafikájával. Amikor utoljára láttam a gamét, akkor még csak a Blitzkrieg "hadjárat" volt kész. Azóta? Kijött új? Esetleg ingyenes lett ez az Online WW2 "BFS" ( "Battle Field Shooter" :) )
Az én verzióm már sajna nem képes lekezelni a gombokat, magyarul nem tudom átírni az irányítást, mert nem jegyzi meg. Nem tom miért, de ez van. Nem is értem a topicot. Nem mai darab, ráadásul online, de ha esetleg ingyenessé vált írjátok meg. Mellesleg jó játék. Én három hónapig "bütyköltem". Aki PZ II-őt, PZ III-at, PZ IV-t, PZ 38-at, Opel Blitzet, Kubelt - stb. - akar vezetni, illteve brit és francia tankok ellen akar harcolni, ha ingyenessé vált, akkor mindenképpen próbálja ki ...
(Bocs, ha hosszú lett, megpróbáltam kedvet csinálni hozzá ...)
Mégtöbb kép a játékból
WW2 ONLINE SITE
-
Xboxman #27 me too -
#25 És mi lesz ha lejár a teszt idő ?
Fizetni fogtok szerverre vagy lesz 'huncut' szerver is, mert nem akarom magam beleélni valamibe amit aztán elvesznek tőlem. -
#24 Elvileg innen:
http://www5.playnet.com/bv/wwiiol/index.jsp -
#22 Ez a cucc ingyenes? Mert ha nem, akkor nem töltöm le. -
hagirez #18 FREEDY!!!!! Ne kezd már teis nem Hariboval játszottál tegnap este te Buzancy, hanem velem azaz Hagirez-zel.:-) F*szom kivan a tökömmel, tényleg nicket váltok -
FreddyHawk #17 Tegnap Everlast és haribó komával sikerült egész este nyomulni ezzel az izével... Ha össze kellene foglalnom a tapasztalataimat, azt mondanám, hogy ez az a játék amiről Petkó álmodott, csak picit gyengébb a grafikája.
A térkép és a távolságok óriásiak. Még teherautóval is megeshet, hogy 10 percig tart az előretolt állástól a frontig az út. A gyalogosok konstans életveszélyben vannak, főleg, ha repcsisek is az adott szektorban vannak. A különböző járgányok vezetése szimulátorszerűen kidolgozott, mindent be kell lőnöd, és legfőképpen értened kell, hogy pl. a Turret Traverse miről szól a játékban. Fél óra alatt az AA ágyúkra sikerült kiszenvednem egy jó konfigot.
És akkor még ott vannak a tankok is :)
Reális ezen a téren is a dolog : a tank 4 személyes, és ennyi ember - számomra úgy tűnik - kell is bele.
Ennek ellenére pozitív élményeim vannak, habár ágyúvontatásban még van hová fejlődnöm :D
-
#16 Mondja már el pls valaki, hogy milyen a game, milyen stílusú, honnan szerezhetem be stb. -
[SiX]Seat #14 Na,jól van...ez jól el lett felejtve... :DDD
-
Xboxman #13 nekem accaunt regnél mindenkép kéri a kártyám számát -
Xboxman #12 És ez miu is pontosan?MMO FPS?Hányan vannak egy serveren egyszerre?Mekkorák a mappok? -
FreddyHawk #11 Nekem már lent van ...
Nos, ez repülőben, tankban egy egy komplett szimulátor. Joy javallott, anélkül is lehet, csak nehezebb. A practice offline-ban állítgassátok be a gombokat ( lesz egy raklapra való ) bíztatásképp : Én már felszálltam egyszer BF-el ! Bizonyám !
-
Xboxman #10 Én most töltöm a Gigexről de állati lassú:( -
#9 Halihó! Na, ezt nekem is ki kell próbálnom (legyen, könnyű préda is), gondoltam, letöltés elindít, jön, mindjárt kész, erre meg nem bírom azt a rohadt accountot megcsinálni. Először is a magillagorilla nem fér, be, a magilla foglalt, erre kieszeltem a rendkívül fantáziadús magilla7 nevet, most meg nem mondja meg mi a hiba, csak egyszerűen "nem jól töltötted ki a kérdőívet!".
Mindjárt megyek is vissza SplinterCell-ezni... -
hagirez #8 Vagyok!!! installáltam acountoltam ,de még nem indítottam el a kalibrálások nekem is kellenének, bár szerintem gyalogos leszek :)))) -
[SiX]Seat #7 Köszi! :)
Jah,hogy kalibrálni kell mindent?....
Megvárom inkább,mert sík ideg vagyok tőle!
:DDD