1549
Tomb Raider: Angel of Darkness
-
djcom #130 Ez egy baromság,mert már GOLD lett a gamma!!! -
#129 Ez szopás. Pedig már rákészültem én is:( -
#128 emberek, ezt olvassátok 576 Online -
#127 Majd talan 20.an -
#126 bazz',nem jön már ki végre???????? -
Marcus_ #125 Persze h végignyomtam őket,de még ps1-en.Sajnos a kiegészitőket nem,de akkor is csucs volt mind.Személy szerint a 4. rész jött be mert kb 3 honapig elakadtam(akkor még nem volt netem utánanézni)és királyak voltak az Egyiptomos részek.Este jövök infoért,remélem addig itt lesz a gamma:-))) -
Hoz_Hun #124 Jah még egy megjegyzés a Larson és Pierre dologhoz. A chroniclesbeni eseményeket Larson még túl élhette, de Pierre mindenképpen meghal (itt lezuhan és haljuk is a puffanást, hála Larának , TR1.-ben meg szimplán agyonlőjük, és lenyuljuk a fegyverét eheheh.) -
Hoz_Hun #123 Hű, nehéz kérdés...a 2. Azt hiszem, talán, bár 3. nagyon megközelíti. A 4. jó volt, de főként a tragikus befejezés miatt nem lopta be magát a legelőkelőbb részek közé. A Chronicles, meg fele-fele. Van olyan része, ami nagyon tetszik, de van ami, nem jön annyira be. (Az 1. minden szempontból jó, de a többit talán a látvány, és a mozgáskultura szaporodása miatt jobban kedvelem).
Jah, nem rég tértem át XP-re. Ha jól emlékszem a tombraide.hu forumáról, nem keveset fogok káromkodni. Minden esetre, most hogy eszembejutott, este lekapom az XP patcheket. Bár azt hiszem a TR1.-ről lemondhatok az nvidia detonátorom miatt. Mindegy a woodoo 1 óta úgyse megy élelmosással (annak ellenére, hogy az Unfinished B. meg igen, hmmm). -
#122 Na, akkor szepen mindenki leirhatna, hogy eddig melyik a kedvenc episodeja. Nekem szemely szerint a 3. resz tetszett a legjobban, valami irdatlan hangulata van, es remelem lesz ilyen szuper az Angel of darkness... Visszasirom azt a gyonyoru idot, amikor reggel felkelek, estig jatszom, talan meg ejjel is, es alig jutok tovabb 2-3 palyan:)) Irdatlan jo volt:) -
#121 Úristen ezeknek van története? Én az első hárommal játszottam, de nem tünt fel:DDDD -
Hoz_Hun #120 Tombraider.hu nálam alap(web)lap, csak inkább olvasom, mint hozzászólok.
Természetesen az összeset véginyomtam többször is, a történet is világos (1 dolgot leszámítva, ezt lentebb leírom), csak azt hittem a sok TR-s kütyüvel nagy fan vagyok, az összes haverom hülyének nézett vele (mára már megszokták)...
amit nem értettem: a TR1-ben találkozunk Larsonnal és Pierrel, aztán szépen ki is nyírjuk őket. A Chroniclesben szintén feltünnek, ami még ok is lenne időrendben, de hát Lara akkor is végez velük. Szóval eléggé utálhatja őket. Függetlenül attól, hogy melyik esemény volt előbb az egyikben mindenképpen halottaknak kellene leniük, legalábbis nem emlékszem hogy kitértek volna rá hogy maradtak életben. -
#119 Ezt te hol olvastad ?
Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness
Publisher: EIDOS Interactive
Developer: Core Design
ESRB: T
Media: Release Date
CD-ROM 06/20/2003 -
Hamster #118 USA bejelentés : júni 17. (Ma)
USA megjelenés : júni 18. (Holnap)
Majd este meglátjuk...
Hoz_Hun
Nem attól fan valaki, hogy magaköré gyűjti az erekléyket... Játszani, és a történetet érteni is kell...
Ha további kérdésed van, nézz be a TombRaider.hu fórumára. Gondolom az URL-t nem kell leírnom :-)
<- Hamster -> -
Mr. Perfect #117 Jó az NFOrce de jó még a www.izonews.com is!!!! -
#116 jojo, de az US ben mikor jon ki, sztem mindannyian erre vagyunk kivancsiak:) -
#115 www.nforce.nl
-
Hoz_Hun #113 Ja és természetesen a film DVD-n. -
Hoz_Hun #112 Hát bízom benne, hogy azért jobb álapotban volt, csak nem akarták mutogatni. Mindegy akkor is végigjátszom, ha félig kész. :)
Nah én meg azt hittem nagy Fan vagyok. Nekem csak a nálunk megjelent példányok vannak meg eredetiben (van amelyikhez ajándékposzter is volt). Van természtesen egy kb 25 cm magas Lara figurám, tucat képregény (amerikai példány), azt kész. -
#111 Es az US-ben mikor jon ki a game? 17, ahogy eredetileg terveztek, vagy kesobb?
Egyebkent , hogy miert kapunk felkesz termeket?
Ezert: A gamestar valamikor marcius aprilis kornyeken elment a Core designhoz, hogy eloztetest irjon az Angel of Darknessrol, de sajna olyan kezdeti allapotot lattak a gamebol, hogy a kedvuk is elment tole... Ekkor tudtuk ugy, hogy csak valmikor szeptember-oktober magassagabana jelenik meg a game... Szerintetek a kozel nullabhol 2 honap alatt perfect gamet lehet csinalni???:( -
#110 mikor volt a legelső megjenési dátum, február? -
Hamster #109 Az európai változat csúszik kb egy hetet. :-((((((
Mivel csak kamuznak az EIDOS-nál, a legutolsó isnmert "lehetséges" dátum június utolsó napja.
Ez azért is lehet lehetséges dátum, mert ekkor zárják le a pénzügyi évüket, és elég jól mutatna nekik a bevétel, ami a részvényesek megnyugtatására tökéletes. Viszont ha nem ebben a pénzügyi évben jön ki, az EIDOS részvényei erős zuhanásba kezdenek, ami a cég sorsára is hatással lehet.
Tehát lehet megint egy félkész terméket adnak ki, mint az utolsó TRC volt :-(
Bradley!
29 féle képpen van meg nekem és OBig-nek is eredeti TR PC-s játék. Amint megjelenik a TR6 4 új változattal leszünk gazdagabbak :-))) "2x usa, 1x angol, 1x német" Spanyol, francia, olasz, japán, majd ezek után nemsokkal :-)
Csupán mint érdekességképpen írtam le, nem felvágásképpen...
<- Hamster -> -
#108 hhu basszer, elvileg ma kene kijonnie, bar az ebgamesen 6/24-re toltak az original megjeleneset, szal lehet egy ket napot meg varnunk kell, de talalan ez az immersion jol fog dolgozni most is:)) -
Hoz_Hun #107 Bár ott tartanék, hogy tölthetem lefelé...na nem baj egyszer az a (remélem elég közeli) idő is eljön. -
#105 sztem má' törik valahol
-
Hoz_Hun #104 Az igazat megszólva én is félreteszek ám rá. Nem vagyok olyan lóvés, hogy mindent megvegyek, de Lara megéri. :) Már karácsony óta félretettem rá, csak nem gondoltam, hogy nem azon a karácsonyon veszem meg...
Hajrá, hajrá,... most már órában is számolhatjuk... -
Marcus_ #103 Nagy sunyik ezek vazzeg.
2 nap -
#102 Jah-mi lesz már????
-
#101 Nagy imádója vagyok a TR sorozatnak, de azért annyi pénzem nincs, hogy mind meglegyen eredetiben ;) De Sajnos NFORCE-on semmi hr eddig az ISO-ról... -
Hoz_Hun #100 Ugy legyen.
Nekem is megvan az összes eredetiben. Sőt, mivel a kiegészítőket csak az eredetivel lehetett megvenni, így a legtöbb 2 példányban.
Nagy Fan vagyok... -
Marcus_ #99 AMEN és THX -
#98 Ez az európai megjelenés. A Tombraider.hu-s srácnak az összes eddig megjelent TR meg van eredetiben, még azok is amik csak diszdobozban jelentek meg az USA-ban. A tört játékok pedig nem az Európai megjelnést szokták követni, hanem az Amerikait.
Véleményem szerint, ma vagy holnap.... -
#97 Megadnád a cikk forrását? -
Hoz_Hun #96 Ne má...... -
Hoz_Hun #95 "Még 3 nap, és 22 óra van vissza a Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness megjelenéséig!"
tombraider.hu, ők csak tudják :))) -
Hoz_Hun #93 Miért halasztanák? -
Marcus_ #92 2 nap-vagy elhalasztják -
#91 de legalább nem fog akadni! -
Marcus_ #90 3 nap -
#89 grafikailag ez a cucc a 2 óta nem fejlődött szinte semmit. -
#88 kiadtak pár új képet: