1549
Tomb Raider: Angel of Darkness
-
#172 Remelem nem lesz xar a game:) Bar nekem eddigi reszek kozul a masodik jott be igazan.. Amugy meg 24.e elott nem jon ki pc-re.. -
Marcus_ #171 Mit kell ezzel pöcsölni-Legyen Karácsony és legalább tudok aludni-FAXOMAT -
djcom #170 Amugy megértem valahol őket,mert a képek alapján az év bukása lesz..... -
#169 Ez nem valami jo hir. En meg 10 percenkent csekkolom az NForce-t... -
#168 Rossz hir bassza meg, ezt most irta valaki a hivatalos eidos forumba:((
I talked personally with two local retailers just a few minutes ago, Software, Etc and EB Games. They BOTH said they had received email today saying that the PS2 version of AOD would arrive tomorrow (Friday), but that the PC Version had been delayed until July 8th. -
Hoz_Hun #167 Jah, ha a PS2 változatot elbaszták akkor annak ugy is mindegy, mehet a game úgy ahogy van. A PC változatot akár még később is lehet patchelgetni. -
#166 Hat azt mondjak a boltok, hogy a pcs verzio jon penteken... -
#165 Ööööö, mar a PC verzioval kapcsolatban szallitanak pentekre? Vagy az is a PS2-re vonatkozik? Azt olvastam, hogy aranylemezen van a PS2-es verzio. -
#164 A helyzet az, hogy a ps2 es verzio biztos megjelenik ma... A pcsrol terjengenek remhirek, de a hivatalos eidos forumon mindenki aszondja, hogy felhivtak a local shopokat, es mindenhol pentekre igerik, azaz holnapra... hogy most mi a fuck lesz, azt nemsokara meglatjuk, azonban azzal szembesulni kell, hogy a ps2 es valtozatra oszpontositottak a Corenal, szal lehet hogy megszivjuk:(( -
Marcus_ #163 Nekem má mind1 melyik buzi fejes kapja be az összeset,de nekem kell a héten a gamma-k**va mamájukat -
Hoz_Hun #162 Kapják be. PC előbrevaló. Lara mindent a PC-nek köszönhet... -
Beagie #161 (Gamespot) Ezt is megértük, úgy néz ki rengeteg halogatás után révbe ér a legújabb Lara Croft játék, a Tomb Raider: The Angel of Darkness, ugyanis az Eidos hivatalosan bejelentette, hogy a PS2 verzió bearanyozódott, és szépen meg is jelenik Amerikában ezen a hétvégén. A korábbi hírek a néhány hetes halasztásról az európai megjelenésre vonatkoztak vagy a PC-s verzióra :). Mindenesetre a PS2 tulajok már örülhetnek, nekik már stabil a megjelenési dátum.
forrás: hardwired.hu -
#160 ha mar aruljak a neten,s 24re mondjak..
csak megjelenik:) -
#159 GET PUMPED! THE WAIT IS OVER! LARA CROFT TOMB RAIDER: THE ANGEL OF DARKNESS HITS THE SHELVES THIS WEEKEND!!!
Ez olvashato most mar az eidos hivatalos honlapjan, szal ne csuggedjetek, most mar biztos megjelenik:))
Es egy jo hir, vannak arra vonatkozo jelek, hogy... A FAIRLIGHT visszater:)) -
#158 Jah, bar most olvastam az nfos foruman, hogy comeing this weekend, es azt mondjak, ez mar biztos... Who knows...? -
#157 vagy +se jelenik... -
#156 Ea játok mostmár vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon szar... -
#155 Bocsi, nem néztem a leveleim. Alcím changed. -
Marcus_ #154 FUCK -
#153 Újabb tíz nap csúszás???
Menjenek már oda,ahová gondolom Őket..
-
#152 uhh tevedtem:) 06.24-tol aruljak:) -
#151 May 30, 2003
On the 18th of June Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness will be on store shelves!!!! To celebrate this great news we come today with a HUGE update.
Akkor mi a fenenek ez?..
Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness with Bonus!
Mar 50 dolcsiert aruljak..:) -
Hamster #150 A félreértések eloszlatása végett!
A játék az CORE tökölődése miatt, még Gold/Mesterlemez állapotban sincs. Hiszen ha még a bogarakat vadásszák, akkor nincs akkora gyártósor, hogy egy héten belül megjelenne a játék. Ezenkívül kamúzik még az EIDOS is, így biztosan a héten nem lesz megjelenés :-(
A TR.hu-ról már le is vettem a visszaszámlálót, mert csak szívatják a játékosokat, a készítők :-(
A netten többféle megjelenés van (06.17.-20-22-27) tehát nagy a keverés, senki sem tud semmit... :-(
Azért majd csak megjelenik ez a játék, csak tudjuk kivárni...
<- Hamster -> -
#149 Eidos honlapja szerint ki. :) -
#148 hat nem tom, nem elegge ertelmes a szoveg, ami ott van, most akkor kijon 18 an vagy nem? mert onnet az derul ki, hogy kijon:) -
Hoz_Hun #147 A tombraider.hu is szóvan a csuszásról, bár biztosat még nem lehet tudni.
Az viszont biztos, hogy az EIDOS-os srácok vérbenforgó szemekel Tomb Raider:AoD-nek, hogy az utolsó simitásokra kiszűrjék a hibákat. "Szegények". -
#146 En sehol sem latom nyomat a csuszasnak, sztem az 576, es a Gamestar osszebeszeltek, hogy minket idegesitsenek:) -
#144 Bekaphatja az egész Eidos... -
#142 jah, sajna en is igy tapasztaltam;(( Mar a Gamestaron is emlegetik a csuszasokat...:( -
Hoz_Hun #141 Haj, haj...lehet még is csúszik, vagy 1 hetet...ezt a hírt látszik megerősödni... -
Hoz_Hun #140 Egyébként, ha ilyen bug probléma lenne, nem gatyáznának. Kiadnák a játékot, pár nap mulva meg egy patchet azt kész. -
Hoz_Hun #139 Remélem este amikor hazamegyek, elindíthatom a letöltést... -
Marcus_ #138 Mindig ez megy mindenhol,megy a szarkavarás az okoskodás...Cél h történjen vmi nem baj h kamu...
576
Hajrá Gyermekek!! -
Hoz_Hun #137 Szóval akkor ma jelenik meg. :))) -
#136 On the 18th of June Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness will be on store shelves!!!!
Ma lett frisitve az Eidos honlapja, es ez olvashato ott:
2003/06/17
On the 18th of June Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness will be on store shelves!!!!
Szal nincs miert aggodni:) -
#135 akkor tehát kacsa:))) -
#134 en is most olvastam, kizart dolog, hogy goldbol visszahozzak a gamezt:)) Tobbek kozott azert, mert mar vagy 1 milliot legyartottak:)) Szal en nem hiszek most az 576 nak... -
Marcus_ #133 EIDOS-(csúnyábbat most nem akarok) -
#132 attól még csúszhat -
djcom #131 Amugy érdekes,hogy ezen kívül sehol nem olvasható!
Kamu hír ez nyugi:))