1549
Tomb Raider: Angel of Darkness
-
kisAKOSH #1549 németül keresem a tomb raider angel of darkness-t aki eladná kérem írjon!
[email protected] -
Csillag95 #1548 Na most nekem is kéne a segítség!!Van az Évszakok Csarnoka végén amikor ugrálni kell azokon a köveken és amikor feljutok fel kell mászni a falon és meg kell húzni egy kart(ekkor mentettem). Meghúztam és lementem az ajtóhoz kiakartam kerülni a csontikat és véletlen leugrottam XDXD. Beakartam tölteni és mikor betöltötte nem telt el 1 másodperc KIDOBOTT!! Nem tom mi lehetett a baj de kiírt egy hibaüzit :S következőre is megpróbáltam de hiába mindig csak ugyanaz:S itt van: Build Jun 24 2003 23:52:07
The Following Error has occured
GAME_ERROR_STRUCTURED_EXCEPTION_HANDLE
TRAOD_P4.EXE caused a EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION in module TRAOD_P4.EXE at 001B:0051FBC4
001B:0051FBC4 TRAOD
Lécci segítsetek nem akarom újra kezdeni a legközelebbi mentés az Buchard Rejtekhelye:S PLEASE HELP!! -
Csillag95 #1547 Szia! NA a Breath of Hades-ban azt kell csinálnod amikor bemész rögtön jobbra van egy betolható fal azt betolod és meghúzod a kart akkor kijönnek ilyen oszlopok és azokon kell ugrálni de nem kell félni mert a fejekből jött szél nem fúj le az oszlopokról.Sok Szerencsét Helloo!
-
#1546 Nah,most elakadtam a Hall of Seasons-ben méghozzá a Breath of Hades résznél...gőzöm sincs mit csináljak hova menjek. Valaki tud segíteni? -
#1545 csá! Elakadtam az ANgel of Darknessben mégpedig annál a résznél amikor el kel venni a kék fest,ényt az 1ik szobortol (Évszakok csarnoka). Ott van az a szellem is de a kép mindig átvűált másik szoborra már mindent mgepróbáltam. LÉci segítsetek vagy mondjátok meg mi lehet a baj vagy, hogy, kell csinálni? -
#1544 hülye boazos pálya ááá:( -
#1543 help. Bouchard rejtekénél vagyok, most jutottam oda, ahogy belöktem aszobrot. jobbra nem mehetek csak balra, van egy ajto nem tudok vele mit csinálni, aztán ha tovább megyek leomlik a föld, lent patkányok vannak meg egy ksi bujós rész, egy másik iyeln gödörhöz, itt mit kell csinálni? végigjátszásban itt víz van de nekem semmi:S -
#1542 vki árulja már el plz h a játékban kiderül e lara h élte túl vagy mit csináltak vele a 4. rész óta?:S -
#1541 A 7. pályán elakadtam amikor egy kapuőrrel kell beszélni. Mit kell utána csinálni??? -
#1540 Üzenet a jövőből! -
#1539 Itt vannak mentések úgy tudom az is ott van:)
vagy ezen:
itt biztos hogy van:)
azzal én is szívtam, szemét egy ellenség:) -
#1538 Itt van még 1 tomb rajongó! -
Schwab Istvan #1537 Sziasztok! szeretnék segitséget kérni, hogy kell szintet ugrani.Boaz pálya egy kicsit fárasztó. Köszi. -
Noodlee #1536 serial -
#1535 A www.tombraider.hu oldalon minden kérdésedre választ találsz. -
Schwab Istvan #1534 Sziasztok! Tudna valaki segiteni a tomb raider 6 The Hall Of Seasons pálya végénél a szellemet, hogy lehet lebénitani, hogy veszem észre ha skerült, melyik fegyverrel kell?De ha odaugrok a szoborhoz átvált a kék fény egy másik szoborhoz ezt, hogy kell megcsinálni, mert igy nem tudom a festményt megszerezni.Van-e szintugrás, örök élet és fegyver ez is érdekelne. Köszi a segitséget. -
#1533 HELP! A gettóban és vmi doboz kell megtalálnom, hogy megkapjam jeszavat. Jelszó kell a testõrnek, aki elvezet Bouchard-hoz. THX!!
-
#1532 Hello! Egy kérdés: ha nincs lőszerem, akkor hogy a szarba lehet azokat az annoying denevéreket megölni?
A másik kérdésem: valakinek sikerült bármelyik cheat-et is alkalmaznia? (Trainerek, stb.)
Plíz help! -
#1531 Ez a crack dolog már ki lett tárgyalva. A készítők nem érezték hogy szar lett csak bénák voltak :) azóta már nagyrészt nem elérhető a netről az a verzió amit kiüt a patch. Persze ettől még nem illegális ha felleled egy oldalon. pl tombraider.hu :D -
Deajka #1530 Ohh, bazz én is tegnap este próbáltam neki állni! Te, ez valami förtelem!
2 éve valami szellemes helyen adtam fel. az azonban érdekes, hogy a v52 patch feltelepítése után nem kell crack. Azt hiszem a készítők is érezték, hogy hibát követtek el. Nagyon sajnálom a gémet.
-
lelkowych #1529 ja az gáz... nekem sem jött be. -
#1528 Nagyon gáz Én nagy fan voltam de ez nekem sem jött be!!! a Hall of season pályán feladtam.... -
#1527 Van demó, ráadásul full-t is lehet belőle csinálni :) miért nem próbálod ki? -
#1526 Az Angel od Darkness mennyire játszható?
Tehát az irányitása mennyire gáz?
Meg lehet szokni? Vagy kell hozzá Gamepad?
Úgy összességében milyen a hangulata? -
Szabyka #1525 És tényleg ...
Köszi!
-
#1524 szedd le a hangkártya beállításoknál a hardware-es gyorsítást,akkor jó lesz -
Szabyka #1523 Mit lehetne tenni, hogy a játék a beszédet ne kb3-4* sebességgel játsza le ?
A hangok jók csak a beszéd nagyon gyors ... -
#1522 -
#1521 Mivé lessz a világ hacker csapatok munkanélkül..... -
#1520 Ingyér TR6:)
2005/02/17 1:15 - Credo
Tomb Raider: The Angel of Darkness demo + patch
Nem késett sokat a Tomb Raider: The Angel of Darkness PC-s demoja, hiszen a játék megjelenése után másfél évvel, múlt december közepén már fel is tűnt néhány játékdemokra szakosodott oldalon. Igaz a játék és a kiadó hivatalos oldalain ez sem lett említve, Hamster haverom, a www.tombraider.hu főszerkesztője is csak véletlenül botlott bele most, két hónappal a megjelenése után. A méretes cuccot le is cibáltam a winchesterünkre, így a jobb oldali menüből bárki magához szólíthatja, ám két dolgot meg kell jegyeznem: mivel a demo a teljes játékot tartalmazza, a cucc 1.4 gigát nyom, továbbá összesen egy órát lehet csak vele játszani, ugyanakkor a demo hitelkártyás fizetés után (csak 20 dollárt, azaz 3800 forintot kóstál - eléggé lement az ára) teljes értékű játékká változtatható. És ha már frissítettem a letölthető Tomb Raider cuccainkat, egy füst alatt lehúztam a játék utoljára megjelent patch-csét is, a v52-est, érdekességként jegyzem meg (erre is Hamster jött rá), hogy ezt rá lehet ereszteni a demora is, és ha ezt valaki megteszi, egy füst alatt ki is üti az időlimitet. Természetesen aki teljesen tisztán akar játszani, ne éljen ezzel a lehetőséggel, hanem perkáljon becsülettel, ugyanakkor a trükk teljesen legális, hiszen két részben (demo és v52-es patch - egyébként a v49-es is jó hozzá) maga a kiadó, az EIDOS Interactive tette gyakorlatilag ingyenesen közkinccsé a Tomb Raider: The Angel of Darkness című remek játékát.
www.hcgamer.hu -
#1519 Hitman és Tomb Raider folytatások
Birdy, 13:50 - Játék: Általános - (1 komment)
(GamesIndustry) Az Eidos az IO Interactive bevásárlása után elöször nyilatkozott kedvenc frencsájzai sorsáról. E szerint a következő pénzügyi évben, azaz jővő tavasszal újabb Hitman játék várható, ami nem igazán meglepő, tekintve, hogy a Hitman 2-ből hárommmillió darabot adtak el...
Készül az új Tomb Raider játék is a Crystal Dynamics ügyes kezei által az USA-ban és a EIDOS fejesei elégedettek az eddigi eredménnyel. Egyelőre nem nyilatkoznak a változtatásokról, de várhatóan egy teljesen megújított rendszert kapunk majd, minden tekintetben. Rá is fér a frencsájzra egy kis vérfrissítés, mert az Angel of Darkness fogadtatása elkeserítő volt, és a gyenge film se nyomott az eladásokon. Az EIDOS szóvivője nem kommentálta azt a szóbeszédet, hogy Warren Spector felügyeli az TR kreatív irányvonalát.
Info: hardwired -
#1518 gamecopyworld.com -
#1517 Tomb Raider The Angel of Darknes tudtok hozá tört patch-t?HELP!!! -
#1515 Tr 6 magyarításról tudtok e??? -
Hoz_Hun #1513 Majd megnézem, de ma semmiképp nem jutok a géphez otthon.
Ha sürgös akkor nézzetek el http://www.tombraider.hu
Ot lehet hogy letölthetők különböző mentett állások. Ha nem akkor küldök.
Üdv
Hoz -
Light #1512 Senki sem tud küldeni save-et?:((
Nagyon jó lenne!
Köszi! -
Light #1511 Te sztem ugyanaz kell nekem is:). Mind1, akkor már két embernek kell:)). -
Light #1508 Hi!
Tudna valamelyikőtök a Botanikus pályától egy mentést küldeni - az, ahol a kapszulák vannnak és jönnek a kis szörnyek...annak a pályának az eleje kéne!?
Most nézem a Tomb2 filmet, és kedvem támadt játszani tovább - vhogy ott elakadtam:).
Köszi előre is!
Hi! -
Skyblue #1506 Hellosztok! Most már csak két problémám volna, légyszí ha tudtok válaszoljatok rá! Az egyik: a pálya közvetlenül első, gyakorló pályáján, amikor elsőnek kell a csövön felfele mászni a program mindig lefagy. És ezt csak nálam teszi, másnál nem. A videokártyám 8500-as RADEON 128MB memóriával, úgyhogy nem hiszem, hogy a kártya gyengesége lenne a probléma. A másik pedig az, hogy a patch(4,2v) ellenére sincs íntro. Vajon miért? Légyszí, ha tudjátok a választ, akkor írjatok! Köszi! -
Skyblue #1501 Kösz, de úgy sem akar elindulni! :-(