3761
-
Zsoltee_a_bator #746 amugy nvidianak miert jo hogy minden inditasnal szetverik a logojukat? :) -
Zsoltee_a_bator #745 aryss es tamika botok voltak -
antijedi #744 :PPPP -
Az optimista fajtádat :D -
antijedi #742 nem mert midnet összecsapják hogy készlegyen a sok map :PPPP -
Inquisitor #741 100 pályából csak lesz elég jó is, nem? -
Fiuk..
A demo ilyen fos vagy alapból ut netcode suxx vagy mi van
Aseban egy szerverre kiír 60-as pinget mikor belépek 100 körül van...
És legtöbb helyen egy idő után elkezd kegyeltenül lagolni.
Ez így egy kalap sazr senkit nem lehet eltalálni úgy ugrál -
Jaja ilyen néven fent szoktam lenni.
De botok?? Én azt hittem emberek :D Hogyhogy botok??? -
Zsoltee_a_bator #738 hey te voltal elobb vkk-n? :)
i was bandee.
de miert botok vannak a serveren?? -
Na de mikooooor??? -
Nemsokára lesz bőven - a fullal :))))))))
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Zsoltee_a_bator #735 instazni ott az ut2k3 csomo palyaval. ebben pont az onslaught a zsir :) csak kene meg par map. -
Kezd unalmas lenni ez a node javítósdi... Kéne jó kis darálós insta ctf server:) -
Sziasztok.
A poén az, hogy nem lagoltam... 59-es pinggel nyomtam, semmi akadás, a gépem is bírja, szóval...
Egyébként nem posztoltam, hanem Construction-öltem - azaz Link Gunnal nyomattam a Power Node-ot, hogy gyorsabban készüljön el, s amikor az meglett, indultam volna a kék bázis felé, s akkor történt az, amit már leírtam...
De hogy a francba tudnak már most csaláokkal operálni?
Lifeforce #732 Természetesen admin sehol.... -
Lifeforce #731 Azért mert a Magyarok a külföldi szerverekn játszanak, mert a Magyar szerver tel van külföldi eszement TK-s cheater barmokkal.
Tegnap is a Bermudára mentem és a saját társaim engem TK-ztak addíg míg meg nem untam és ki nem léptem... -
biztos csal lagolt . Nem tudom miért kell minden gémet szétb***ni a csítereknek.
-
Nemértem.
Ott posztolsz az UDAMAGE(!!!) mellett, és a pofa a kanyon végéből felvette, mintha ráteleportálna??? -
Én most olyat láttam, hogy a kék skacon (piros voltam), középen védtem és Link-el nyomtam a constuction-t, a páncélja átváltott lilába - tudjátok: doubler
Ez nem lenne baj.
De ugye a "Doubler" ott jelent meg mellettem! - mert ugye ott a helye...
Ő pedig egyik pillanatról a másikra "felveszi" azt még úgy 100 lépésnyire tőlem, fut felém (én közben célbavettem Lightning + Scope) látom, hogy mi történik, az arcom megfagy, pofán lő és kinyiffanok.
Na, azonnal otthagytam a szervert!
stimmel, meg kell nézni az origi ut-ben!
CTF-ben is ugyanez a szitu -
Zsoltee_a_bator #726 ja assault :) azt nemtom, de lehet ottis hasonlo lehet a szitu. -
Zsoltee_a_bator #725 azok nem fragek hanem pontok. pl sikeres bazisepitesert is kapsz azt hiszem, meg ilyesmikert. -
maxius #724 *sóhaj* kösz -
Ja nem tavaszi tekercset :P -
Egy rúd szalámit :P -
maxius #721 A 2k3ban mit kapok, ha végigjátszom? -
pontot is. -
Inquisitor #719 Azért nem csak rangokat kapsz, meg kitüntetéseket? -
Talán azért volt ennyi pontjuk mert csinálták a feladatokat vagy nemtom. -
Inquisitor #717 Tegnap meg olyat láttam ... feltünt, hogy milyen sok frad-je van egyeseknek, de nem figyeltem rá.
Aztán bekerültem egy szerverre ahol 2vs1-ben nyomtunk Assault-ot, majd a második fordulóra beesett egy csóka, és 2vs2-ben ment a game.
Gondolhatjátok, vagy 3 percig SE tartott összesen a két forduló.
Összesen nem nyírtak ki minket együtt 20-nál többször, mert idő se volt rá. Na végére ilyen arány volt fragben:
66, 38 vs 2, 1 :)
Ez magyarázza el valaki! -
Tulajdonképpen igen. -
Ebben az esetben viszont tényleg elég furcsa a dolog. -
Nálam is volt olyan, hogy lejjebb vettem a felbontást, mire eltűntek a szövegek, csak akkor láttam őket, ha bármilyen ablakot előhívtam a játékban. Megoldás: Eggyel nagyobb betűméret -
1: NEM VOLT OVERTIME!!!
2: 100%-on volt az erőmű!!!, és overtime alatt elkezd csökkenni, meg visít, hogy critical!!! -
Sof2-ben meg egész jól bevált. -
Ha van/lesz, akkor remélhetőleg nem Punkbuster, mert BF alatt állandóan dobálja ki az embereket, mert nem tudja magát frissíteni -
akkor én befejeztem az UT 2004 demo-s pályafutásom ha már színrléptek ezek a tehetségtelen köcsög lúzerek. UT-hoz van egyáltalán anticheat? -
Whave #709 hali, valaki csak annyit mondjon meg, mi az istenert csak a konzolba latom a csetelest? egyszer mar megnyomtam valamit, amitol rendesen latszott, de most megint nem megy... nagyon idegesito. -
Na ja...ha ez OVERTIME alatt volt akkor érthető. -
Dave77 #707 Asszem, ha lejár az idő. Aki jobban áll, az nyer.