3761
-
#786 hát csak mán :) -
SySERR #785 217.27.215.80:9999 Bermuda Team ONS szerver nincs rajta pass.
Ha kijon a full verzio akkor a most mukodo 2003-as DM port helyett (217.27.215.80:7777) 2004-es DM lesz. Hasonlo lesz a helyzet a 2 F2F porttal is (IP valtozhat). ONS demo port is full verzios lesz. -
Frail #784 azért kíváncsi vagyok, ki fog-e szivárogni még a hivatalos megjelenés előtt... -
#783 Mindneki a full-ra vár :) -
#782 Ez engem is érdekelne! A vkk.hu-n miért nincs soha senki? -
#781 Van valami új magyar szerver? Amik eddig voltak, azok lelettek passwordozva. FÁKK Oszt nem tok jáccani, csak külföldi hurkákkal -
#780 1: Beállítottad az f bill-re, hogy ha nyomod, akkor csetelsz? Bekell!
2: Beállítottad, hogy a botok értsék a beszédet?
3: Felraktad a M$ Speech SDK-t? -
tbundy #779 a megoldás a link gun másodlagos tüzelése -
gallik #778 Valaki tudja,hogy hangparancsokat hogyan lehet adni a botoknak.Állítólag az F billentyűt kell lenyomni,de nekem nem reagál rá semmit.
Köszi -
gallik #777 Sziasztok! Több kérdésem lenne, mint kezdő UT-s.
ONSLAUGHT módban hogy lehet felgyorsítani az energiaközpontok építését,mivel látom hogy a botok gyakran ezt teszik, illetve,hogy lehet sérüléseket gyógyítani csapattársainkon illetve a járműveken.
Köszi -
#776 Most azt, hogy arany, vagy hogy mind2 március 15?
Mindkettőt tudom :) -
Lifeforce #775 Nemtudom tudjátok e de:
Az Atari és az Epic Games bejelentette, hogy elkészült az Unreal Tournament 2004 végleges (arany) kódja.
Ez azt jelenti, hogy nemsokára kezünkbe vehetjük a végleges változatot. Hivatalos megjelenési időpont (amikor már a boltokban is kapható lesz) március 15-e.
Nálunk ez tolódik az ünnepnap miatt (99%)
Forrás : nVnews
Most az egyik szemem sír a másik nevet....
Ugyanis a megjelenési dátum megegyezik a BF Vietnám időpontjával. -
#774 -
#773 Ma minden hír későn ér ide SG-re. :( -
#772 Igenigen gold! :) -
tbundy #771 GOLD lett a kicsike -
#770 szinte csak azzal lehet:) -
d1g1t4l sp00k #769 tényleg lehet benne járművekkel is hasitani? :) -
#768 még nem forrta ki magát:). -
#767 Sza! Végre egy játék, ahol a szervereken nem anyázzák egymást (sűrűn). Sok játékot nyomtam már, de ez egyből feltünt, hogy az emberek itt "intelligensek". Vagy még nem forrta ki magát? Túl új lenne? Hmmm nem tom . Remélem így marad. Ja, és jók a magyar szerverek! -
#766 vkk.hu a vkk serverre pl. -
Bandeeka #765 Hali!
leszedtem a demot de nemtok a magyar szerverekre joinolni. Mondjátok meg már pls hogy mi a password. Köszi -
#764 fegyver:ráordítasz, hogy bravo, gimme!, és magaelé dobja a cuccot. menüt ne kérdezd, azt nem tudom -
#763 biztos kira jó ötlet. -
#762 Hívd le a konzolt a "0" billentyűvel, írd be: "open vkk.hu", vagy a vkk.hu helyére bármelyik másik szerver nevét vagy IP címét. -
csuvarszki #761 Segítenétek!?
Játszok már pár hete, ritkán találhozok magyarokkal...
A SERVER listában nem találtam egyik servert sem az alábbiakban leírtak közül. Van valami más megoldás, hogy ne a listában keressem?
Nem annyira vágom a dolgokat... :(
vagy :) -
#760 Mehetnénk valamikor ventivel. Kiváncsi lennék milyen csapatosan -
#759 te is ide találtál? -
#758 Szevasztok! Mostans rákattantam az a 2004-re. Jöttem körülnézni kik az ismerős arcok a fórumon -
Frail #757 talán nem is olyan különös: nem lehet :) pl. onslaught fegyvereket... fejből nem tudom, melyik fegyverek vannak egy weapon slotban, de pl flak cannon-nél kifejezetten zavart, és ott a prioritások sem segítenek, teljesen szituációfüggő, épp az kell vagy a párja. amúgy is épp elégszer zúznak le, nem hiányzik még az a pár bónusz is a keresgélés miatt :). amúgy az egeres probléma is megoldódott, mert mint kisült, kedveskéim a logitechnél nem frissítették a keyboard+mouse egyben letölthető driver csomagban az egeret, azt külön kell leszedni. amúgy ha esetleg játszotok botokkal is: sikerül valahogy elérnetek, hogy ne csak elgázoljanak + elszedjék előletek a dolgokat??? a parancsok skálája eléggé...khm, szegényes, legalábbis ami a speech menüt illeti. valahol olvastam, hogy van még csomó dolog, de nem tudom, hogy lehet előhozni (pl adja át a járművét, fegyverét). -
#756 FAKK! Ott voltam a map közepén és hiába integettem, senki nem vett fel. Gyalog mentem ölni -
HUaRC #755 En tegnap jaccottam eloszor ezt a gamet,es ugy szolid 5-6 orara odaszegezett a monitor ele 8).Kulfoldi servereken toltam, es se LAG, se magas ping nem volt, szal elvezetes volt.Erre mikor belepek Bermudara mar akkor laggolt ossze vissza a jatek.->Kene a pass a szerverre(TiPP).Cheaterekkel nem talalkoztam, nem is erdekelnek, az erdekes dolgokat meg betudom a LAG-nak ;)Az meg csak orom ha egy lama chetert lehentelsz tiszta jatekkal... -
#754 Az én egeremmel nincs gond (Microsoft optikai szokásos). De ezt a fegyver-bindelést nem egészen értem. A különböző fegyverekre gombokat nem elég a settingsben beállítani? Vagy van valami különös oka annak hogy te konzolból akarod ezt megtenni? :) -
Frail #753 ok, akkor válaszolok is magamnak: pl. avrilra: getweapon onslaught.onsavril, a többit pl. onslaught.int file-ból ki lehet nézni -
Frail #752 ja, és ha valamelyikőtöknek saját, spéci gombbeállításai vannak, azokat szívesen +nézném, hátha találok benne jó tippeket! -
Frail #751 Kis segítséget kérnék: az új fegyvereket hogy lehet külön bindelni? próbáltam getweapon, dupla switchweaponnal is, de semmi reakció. milyen nevet kell használni a getweapon parancs után? másik: mouse scroll-ra sem reagál, és elnézvén a hivatalos lapon a tech fórumot, én nyitottam volna ~ a 8. threadet, hogy baj van a logitech egeremmel, és ezzel én lennék a 8., akin nem tudnak segíteni :(( 5let? próbáltam az egér saját progijában az összes scroll módot, és sima ut-ban, de ha jól emlékszem, 2003-ban is ment normálisan... előre is thx! -
#750 Köszi. -
Lifeforce #749 Van.
194.149.10.102:7777 (Species-23)
195.70.37.85:7777 (Radiomax.hu)
217.27.215.80:9999 (Bermuda) -
#748 A vkk.hu-n kívül van haszánlahtó magyar server? -
Inquisitor #747 Nem tudjátok ki játszik Nyuszifül néven?
Tegnap/ma? éjjel elég jól elkente az Ausztrálok szája szélét :)