Unreal Tournament 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt valaki már az ut cseten??
kiröhögtem az elõbb a belem, ahogy visszamondta amit beírtam 😄D
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
kár, hogy az onslaught-ban is csak a killt számolja a játék, és nem ad pontot például a bázisok megszerzéséért ettõl eltekintve, nemtok betelni a játékkal 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Aki még nem próbálta kapcsolja be a "text to speach" opciót. Szarrá röhögtem magam azon ahogy a magyar szövegeket ejti.

és nincs rajt pass még
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A sok külföldi miatt jelszó lesz rajta: uthu
10 perc és megy is tovább, valamint felteszem 26fõre.
Fegyverek terén van némi változás. Fõleg ugye design téren, nem tudom még eldönteni hogy jobban néznek-e ki, végülis sztem igen, 1-2 kivétellel, de azokat is meg lehet szokni. A hangjaik egyértelmûen jobbak lettek. Van egy új ticsung is (lehet hogy több is van de azokat nem láttam), az amivel kis pók-aknákat lehet lepakolni. Elég viccesek, mert lerakod õket, lapulnak a fûben aztán ha jön valaki elkezdenek szaladni utána és rárobbannak 😄 De nem is ez a legnagyobb poén benne, hanem miután kiraktál néhány ilyen dögöt, másodlagossal a fegyóból lézerrel megadod nekik a célt. Szóval oda mennek a pókok ahová mutatsz, így jöhetnek utánad is, aztán ha jön valaki, ráuszítod õket 😄
Probléma egy szál sem.....
konzol le (ö betü defaultban)
beírod, hogy:
open hungs.hu
Áhh arra is ,hogy elõfiztnék:/
\"Life is around you and in you.\"
Még csak most kezdtem el szedni, fegyverek terén van valami változás?
A fizika is nagyon ott van, ha oldalbalövök tankkal vagy valami nagyobb ticsunggal egy dzsippet pl. az rendesen megdõl, ha fejre nem áll...
Nagyon király hangok, fasza pályák (eddig), nagyon nagy hangulat egyszóval jó játékmenet, istencsászár eddig nekem ez a game!!
Van már magyar server a demohoz? Vagy lesz?
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Nem nem...
PENCAKE!!! 😄
Érdemes leszedni?
Jó a grafikája?
Next PC upgrade: 2022
5.5Giga (min. install) 18MB full install
Soldat-al is lehet CFT,DM,TDM,+INFILTRATION,+RAMBOMATCH egyéb... Gépigény pedig 20-ada, de hangulatban odaver!
www.soldat.pl GO!

Ezer hála a készítõknek a onslaught módért! Kegyetlen jó ez a mód, nagyon tetszenek a jármûvek is + minden. 😊)
És itt legalább Én is kiélhetem magam, mert egyébként egy deathmatchben esélytelen vagyok bárkivel szemben. 😄
Tegnap tdm-ben nyomtam kicsit. 5 az 5 ellen. 60 frag volt a csapatomnak a végén, abból Én egymagam 3-at csináltam. 😄D
És asszem 19x haltam csak meg. 😄DD

Far Cry, DOOM3... A bõség zavara!