Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Graf között nem nagy a kül
Van jármû, el lehet velük marhulni (Csak Onslaught-ban láttam)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Adam5
és szted in game ben neten hogy fog menni?
sok a külömbség az ut2003 grafikája és e között?
van a demoba jármü?

RelakSfromhome
Ne LOÁL!!!
Az Unreal 2-õt TNT2-vel toltam végig!!! Szaggatott rendesen, pláne a végén (ott már volt 4 fps is), de ment.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kösz! Tölti. Remélem be is fejezi...

Lacc
Köszi a konzol-helpet 😊 Végre ki tudtam próbálni magyarokkal, de voltunk a groove serveren vagy 5-en... A Hungs-re fel se tudtam menni 😄
dikki*yysw
igen

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
hardwired.hu

dikki*yysw
Megtaláltam a régi hírt, éljenek a keresõk sokáig! 😄D

"A grafikus varázslónk, Andrew Scheidecker, megkorbácsolta az ellustult 3D biteket, némi szteroiddal fölturbózta az állapotukat, hogy megfelelõ grafikus teljesítményt nyújtsanak. Közben a hardver guru Daniel Vogel faggatta az õs-generációból származó kártyákat, vajh miként lehetne a jelenlegi kódbázissal megoldani a 16 bites renderelést. A vallató hadjárat sikeres volt, a TNT2 és 3Dfx Voodoo3-hoz hasonló veteránok is vígan utasítják rendre a poligonokat."

by HW

Szóval Loooááááál 😄DDD

Adam5
a másik kérdésem
1700mhz
gef2 mx400
256mb ram
elindul rajta 1általán? 😞

Hi, rakjon már vki nekem egy linket, ahonnan le tudnám tölteni a demot, mert én már próbáltam vagy öt helyrõl, de mindíg vmi internet explorer hibát jelez, vagy letöltés közben, állandóan a felénél "leakad", hogy befejezõdött a letöltés. Plíz...

Adam5
ugye az #198 ról lehet le szedni?

RelakSfromhome
Mitõl lehet egyébként, hogy nálam gyakorlatilag nincs hangja? Zene van, de az effekt hangok valami szörnyû halkak, pedig úgy néztem, maxon van a hangereje

RelakSfromhome
?
1024*768, 16x af, 6x aa, minden maxon a demoban!!!

hát az a 217el kezdõdõ tényleg kurva lagos... :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ja amugy most jövök rá hogy ezen a serveren nem lehetunk egyut mert ott én még sose jártam... 😊
mintha hungs.hu-n láttalak volna egy fél pillanatra de nem biztos 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

lehet de az nem a game hibája... 😊

ö betü...

Lacc
Argh gyerekek hogy lehet lehozni a konzolt? Beraktam már minden gombra, de csak nyomogatom és nem jön le se a menüben se ingame. HELP!
én látok minden szervert továbbra is

[NST]Cifu
Mivel du. 6-kor a fõszerver behalt, a három magyar maradt (Groove, Hungs meg ez a 217...).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kandurex
tán 6

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkHorSe
csak 1 pálya van ?

Swedish people are albino monkeys

elöször szétlövöd enemyét azt ha van kapcsoalt vele bemész a sárga körbe ekkor közli hogy épül és ako link gun jébb gombal lehet gyorsitani épülést...

Kandurex
hogy a picsába kell elfogalni a pontokat?:???

én még mindig azt mondom hogy ennek a gamenek is csak modalapként lesz jövõje 😊
bár ez az onslaugh meg assault télleg jo csak lehetne tényleg kicsit lassabb...

grebber
Na türhetö a game!El lehet vele ütni az idõt!

Next PC upgrade: 2022

lehet rémlik valami de ez szerver függõ, én voltam tegnap este oylan 32fõs szerveren ahol 0lag volt és külföldre volt a pongem valami 30 körül...

gPROject
nálam sem lagzik egyáltalán

gPROject
a d3d-d is elég gyenge 😛

ha CBsek vannak bent, akkor mindenki másnak kell alkalmazkodni az egyenletes csapatelosztáshoz. szal vegyes vs CB, ezzel is segítve õket a fejlõdésben 😛

Dikkma
HÁHÁHÁÁHÁHÁHÁ, emlékszem milyen szöveget vágtak le még az ut2k3 elõtt, hogy "xy leült és sikerült megzaboláznia a biteket, T&L-képes kártya nélkül is játszható lesz az ut2k3" most meg kihozzák szoftveresen 😄DD
Dikkma
Huáhuá 😄
Dikkma
Most láttam hogy van demó, tõttöm :p
RelakSfromhome
D3D:

SOFTWARE 😄😄😄 :

[NST]Cifu
Márpedig mintha egy szerveren lettünk volna (a 217.27.215.80:9999, Onslaught), de a végén iszonyú lagos lett, olyan warpolások voltak mindannyiunknál (4 NST volt bent), hogy rövid úton mindenki kiborult tõle. És az a vicc, hogy többféle netelérésû emberek vagyunk, sõt még lakhelyileg is komoly elétérés van közöttünk... Szóval valószinüleg nem nálunk volt a hiba, mert a többiek is panaszkodtak a lagra...

RelakSfromhome
Ahh, megnéztem!
Már a menü nagyon állat volt, mert asszem az eredeti UT-bõl van a zenéje.
Mikor azonban megláttam a választható drivereket, azthittem leesek a székrõl 😄

grebber
Na most kiprobálom én is!Remélem sikerül mert ahogy a közmöndás is mondja:
- Aki korán aranyat ás az vermet lel másnak!

Next PC upgrade: 2022

nemtom nekem 20nál még egyátalán nem volt lagos, de még 32nél se vettem észre hogy lagzana...

[NST]Cifu
Hát kipróbáltuk a gamet, rövid elemzés:

-Iszonyú gyors, olyan gyors, hogy teljesen követhetettlen... Kb. fele sebességre vissza kellene venni, hogy lehessen normálisan taktikázni (szerveroldalon elméletileg megoldható!)...
-20 embernél már nagyon lagos, sõt inkább játszhatattlan...
-Viszont nagyon hangulatos és még így, normal grafikai szinten is nagyon szép.
-Sokkal jobb, mint az UT2k3 volt.
-A két legjobb mód az Assault és az Onslaught, a DM, TDM, CTF, Bombing Run fejelthetõ szerintem.

Mostmár jöhetne a teljes game is.

2004 demo van csak...

hi all.
nem vagyok egy nagy multi UT-s. Eddig csak single-ben játszottam. Elmondanátok hogy tört játékkal hogy tudnék én ezeken a szervereken nyomulni?
ugye 2003 az aktuális. vagy már van 2004?

na inkább no comment...

Kandurex
még melózok, de pár óra és jövök!

Hungs.hu

DonPapa
azért remélem az nem nagy gond ha a CB-sek egy csapatba állnak ?
ja aztán hogy akik ott vannak még és nem veszik észre magukat hát sajna ez van

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

DonPapa
hungs.hu

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

én mindig várom hogy valaki jöjjön még néha teamchatbe is irok de baszik bárki is jönni... 😛

LSC
Ja és kérnék minden tisztelt játékost hogy ne legyen az mint a bf-ben ha valaki elvisz egy járgányt az nézzen má körül hátha más is be akar szállni. Még a kis jeep-re és a repülõ bigyóra is fel lehet ugrani és gond nélkül utazni rajta. Szóval több összetartást plz

2 magyar szerver: hungs.hu
groove.hu port:7777

LSC
zsííír. Lessz fullos szerver is ha van/lessz rá igény?

gPROject
na! jáccunk má!