3761
-
#1626 4,3??ez mi? -
#1625 4.3 as catalystal másnak is vannak villódzó textúrák? -
#1624 kész... -
Yskam #1623 ááááá aht kóddal raktam fel több nincs ááááá -
Yskam #1622 mi a retek az a deamoon tools? -
#1621 áéááá
rakd fel mégegyszer másik kóddal! -
#1620 daemon tools!
-
Yskam #1619 jó tudom nem kelldvd megh csak ideges vagyok! -
Yskam #1618 háde ahhoz kell dévédé meghajtó amúgyis nincs vmi jó netem úgyis mondhatnám hogy kifejezetten rossz van!!! -
#1617 cd-n!
de inkább szedd le a DVD-set -
Yskam #1616 hol vagyon egy normélis crack?
-
Yskam #1615 elébb jót válaszoltam magamnak wazz! -
#1614 akkor nemtom! -
Yskam #1613 sztem nem írtam el főnök mer cakkompakk átmásoltam a cd-keyt a dokumentumból! -
#1612 ja ,és sztem DVD! -
#1611 hmm...szte melírtad a keyt...a "-" is ott legyenek! -
Yskam #1610 mi van akkor ha telepítés után azt mondja hogy rossz volt a cd-key és kezdjem újra a telepítést mindezt akkor amikor már indítanám a játékot?
nekem is volt olyan problémám mint magusnak de a demóból lecseréltem az egész speech mappát ugyanis abba volt hiba ez szerintetek elég vagy szerezzem meg újra az 5-tös cd-ét?
speech mappa után van még vmi amit telepít? -
#1609 ha felenged tört. -
tbundy #1608 nem -
multispeed #1607 szevasztok, nem tudjátok meg lehet-e kívülről állapítani egy szerverről, hogy tört-e ? vmi adata vagy ilyesmi. -
#1606 jólvan,itt kebeszélitek szegény gyurcsot... -
#1605 - Ha CD-s cáltozatod van és megvannak a RAR-ok, akkor no problémo, Total Commanderrel egy sfv-ellenőrzés... az megmondja, melyik fájllal van gond, azt lekapod újra és kitömöríted újra a cuccot, telepíted és élvezed.
- Ha CD-s változatot van és nincsenek meg a RAR-ok, akkor megnézed, melyik CD-nél ront, és azt a CD-t újra le kell töltened.
- Ha DVD-s változatod van és megvannak a RAR-ok, akkor no problémo, Total Commanderrel egy sfv-ellenőrzés... az megmondja, melyik fájllal van gond, azt lekapod újra és kitömöríted újra a cuccot, telepíted és élvezed.
- Ha DVD-s változatod van és nincsenek meg a RAR-ok, akkor az egészet újra le kell töltened.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
tbundy #1604 korábban írták páran, h crc-s a leszedett cd-jük, újra le kell tölteni sztem -
tbundy #1603 -
#1602 es vmi ötlet esetleg? -
#1601 De, csak neked.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1600 Haj tbundy !
Sajna a galaxis csak keddi szállítással hozza meg a gamát, de utána részemről nyomhatjuk esténként -
#1599 ugye nem csak nekem van crc problemam... ezt irja ki install kozben.
-
V1P3R #1598 Mennek ezek a serverek a dvdripes változattal is, vagy csak a boltival, mert engem a master server nem enged be serial miatt (152.66.212.158:7000)
Valaki plz help! -
tbundy #1597 elég az európa szűrő, mert találtam már jó svéd, angol szervereket is -
#1596 ja,annál a cseh szervernél nekem a ping 9999... -
#1595 hmmm...
itt van 10 szerver.ezek mind törtek? -
HUmanEmber41st #1594 Sziasztok ! A Cseheknek is van 1 jó ons szerverük,meg van még egypár tört szerver itt: All Seeing Eye\Eastern Europa szűrő... -
#1593 télleg,mennyi ezeken a servereken a max létszám? -
antijedi #1592 hát nem midnig de volt már rá példa... :) -
tbundy #1591 sztem annyira nincs fullon, h ne lehessen beférni dm-re v akár ons-ra -
antijedi #1590 hát nem tom, szeritnem lene elég magyar... amugy meg spectkent bemeni nem fogok azrét hogy 15kört végignézek hogy jáccanak a külföldiek aztán majd esetleg a 20. körben bekerülök énis :P nah midn1 izlések és pofonok :) -
#1589 Az :) -
SySERR #1588 Akkor meg kihalt lesz az egesz, botokkal meg nincs tul sok ertelme. Amugy meg ha tele van akkor be kell menni spectkent, es ha vki kiment vagy uj game van akkor ESC majd gyorsan JOIN. -
#1587 ja oké...csak mert én beírtam magyarul,aztán visszaírtak ,hogy beszéljek angolul...