3761
-
#1946 Végülis mindegy milyen mod. Személy szerint valami realistikusat csinálnék szívesen. De amúgy mind1. MAjd AntiJedi adja az ötleteket ;) -
Lifeforce #1945 Bocs de ez nem publikus...
De a lényeget még mindíg nem írtad, hogy milyen modot szeretnél készíteni. -
Qu4D #1944 megtudnátok adni az összes magyar szerver címét? -
#1943 vááááá. Hol találtad meg sz SE-t? gimme gimme :) -
antijedi #1942 nm -
#1941 kösz! -
antijedi #1940 crossfire-en középen, redplaneten emg a kezdőbázisoknál -
#1939 Azokon hol található? Nyomom már egy ideje, de még nem találkoztam vele. -
antijedi #1938 szvsz valami jókis realmodot csináljatok, hiánypotlo lenne :) -
antijedi #1937 redplaneten meg crossfire-en tuti van többit igy nem tom fejből -
#1936 Hi
Melyik ONS pályán van az a nagy durung tankcsoda? :) -
Lifeforce #1935 Én ugyan ezt szeretném csinálni...
Összeállhatunk ha gondolod.
De milyen modot szeretnétek csinálni?
múgy most töltöm az UT2004 SE-t amiben benne van 6gb-s filmagyag a mód, pálya...stb elkészítéséhez.. -
#1934 Az, és több ilyet, persze ha nem meg ki időben, akkor sajna hulla -
#1933 Titkos helynek elmegy, mondjuk egy hatalmas, 16-18 főre tervezett ONS vagy DM pályán...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#1932 Természetesen nem multizásra való, de berakni valaki elé, hogy látott-e már ilyet. Lehet, hogy fogok ilyen titkos helyeket csinálni ;) -
antijedi #1931 jó idézőjelet nem vettem figyelmebe, korán van még na :P -
#1930 Egy kocka pálya, amin csak ez van? Még poénnak se jó.
#1929 ..."terepszínűek" néhol, simán felismerhetők.
Nem véletlenül írtam ezt!
#1928 De poénnak yó, nem? -
antijedi #1927 ötletekkel énis be tok szálni, de se programozni, se skinezni nem tudok :PPPPPP -
antijedi #1926 hát ha ez terepszin ami itt van megeszem a kalapom, szvsz utra az is votl midnig jellemző és msot is az hogy mrá csak az "ide célozz" feliratu tábla hiányzik az emberekről... -
#1925 Ott akkor a Te gépeddel / beállításoddal / monitoroddal van a gond.
Mert a karakterek bár alapból 'terepszínűek" néhol, simán felismerhetők.
Qu4D #1924 szevasztok ma kaptam meg a dvd-s verziót , de nekem ugyanaz a problémám mint a 2003-al beleolvadnak a karakterek a környezetbe, lesz erre valami korrigáció? vagy esetleg van is? thx a választ.. -
#1923 Ez nagy baromság...
Egy terrain tutor végén találtam:
Valaki csinált egy minipályát, amin nem füvet rakott körül a terrain objektumon, hanem shock ammo-t, és még kitett néhány valódit is. Tessék, indulhat a vadászat :D -
#1921 Én mododt szeretnék csinálni, vagy inkább majd egy Total conversiont. A programozóháttér megvan nekem, van egy srác aki skinneket csinálna. Valaki nem akar beszállni? Ötletek is vannak. So ha valaki kedvet érez hozzá szóljon. :D -
tbundy #1920 aki még nem ismerné:
magyar UT2004 Server|193.225.66.252:7777
normal weapon ctf
-
#1919 Azt hiszem 1 nap a kiszállítás, ha már van náluk a játék. Ha nagyon korán megrendeled, és esetleg Pesti vagy, már lehet hogy délután nyomhatod. Próbáld ki, én már rendeltem, amikor pénzesebb pillanatom volt(1évben 1x): mindenesetre jó érzés (ha van lóvé), amikor otthon sörözöl, csöngetnek, és valaki odaadja az áhított cd-ket.
-
juhi01 #1918 ha megrendelem a hc gameről a gamét akkor rögtön meg is kapom? -
antijedi #1917 baruda, egyre jobb :DD -
#1916 Nah tegnap nyomtam én is neten elégé kafa volt:)
(Barudán...) -
antijedi #1915 vkk1 szerveren assault megy, nem jön valaki? elég kevesen vagyunk, pedig jólenne :/ -
antijedi #1914 berbudán? :)))) -
#1913 ma elég sokan voltak a BERBUDÁN...(többen nyírták ricsikét:D) -
#1912 Rage-találkozó -
#1911 Hey, jól látom, te vagy a névrokon ?
:-) -
#1910 Köszi! -
#1909 ok -
#1908 Elindítottam a single player részt, és az egyik helyen a két bot annyira egyszerre támadott egy harmadikat, hogy még a raksik is egyszerre csapódtak az arc-ba :) De egyébként is nagy volt a rohangálás -
Yskam #1907 márha jó ez a ragdoll effekt nagyon teccik hol egy borda hol egy lábszárcsont húz el fülem mellett!meghát azok a pózok halál után fél láb a földön másik 30 méterrel arrébb!