Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
ja látom...

-217.27.215.81:7777 Bermuda Team DM
-217.27.215.80:9999 Bermuda ONS

Melyik jobb? :)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
magyarok többsége éjszaka szokot jácani

Én fényes nappal is...
Hétköznap...
Olyankor jó kevesen vannak mindenhol :)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Na most van az, amikor nagyon nincs kedvem 20 oldalt visszaolvasni...

Mondjatok magyar szervereket pls!

magyarok többsége éjszaka szokot jácani na jó mongyuk oylan éjjel ketõtöl msnap 1-2ig lehet pass nélküli az igaz de du amikor teltház van nem kéne külföldieket beereszteni...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Aprópó, nem tudjátok véletlen van elég a CD-G*l*xisban a DVD verzióból? Mert holnap beugranék érte, de nem akarok pofára esni, se szabadnapomat elszúrni feleslegesen .....
(Atari meg bekaphatja a hülye marketinje miatt, kenjék hajukra a DVD SE verziót.)

Éjszakára azért ki lehetne kapcsólni, hogy ne legyen pl. 1/16 a szerveren lévõk száma :)

meg mellesleg ha lene már 15 ut2k4 szerver azt mondanám ok legyen iylen is oylan is de amig csak egy van szvsz hülyeség hogy a külföldiek jáccanak rajta helyettünk...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Ottto
Nem tudom. Nem hiszem. Áh. Akinek kell, küldjük mélben :D

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

ScoobyDoo
Nem lenne rossz! Igényes lett?

ut-ben single te beteg vagy? ua mitn bf csak azért teszik bele hogy hátha oylan is megveszi akinek nincs netje... :) de utnek alapvetõen én nem sok értelmét látom singleben :P

tény én még dominationál tartok, mongyuk nem tom minek össze vissza nevezgetnia dolgokat..., de a domination még midnig jobb mint a "betüfogallós" elnevezés vagy mit irt... :)

nem félek tõlük de ha külföldiekel akarok jáccani külföldi szervere megyek igy viszotn szerencsétlen magyar szervere adott esetben egy darab magyar nem fog beférni mert a drága külföldiek foglalják le...

Ottto
Majd elkérem tõle, oszt feltetetem valahová.

ScoobyDoo
Gratula neki. Köttesse be a netet. :)

grebber
Milyen a single player rész valaki irhatna róla egy keveset???!!!

Next PC upgrade: 2022

Ottto
Haverom megcsinálta. Ott van a gépén. Netre nem tette fel. em is tudná, nincs nete :(

RelakSfromhome
Egyes sírtak, hogy lassabb a demónál. Nem vettem észre...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Te is tanuld meg! Nincs Domination, helyette Double Domination van

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

IMYke2.0.0.0
Félsz tõlük?
Én szeretek a külföldiekkel játszani, szerintem ne legyen belterjes a dolog, hamar bele lehet únni...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem lehetne bermudat lepassozni? mert igy televan külföldiekkel állandóan... :(

IMYke2.0.0.0
A 2003-as magyarítása szinte teljesen lefedi a menürendszert meg minden egyebet, bár a fullban - kissé szemét módon - egy fájlba tették az összes pálya leírását, így tehát lehet buherálni a 2003-as pályáinak lefordított részeit és bemásolni a 2004-esbe...
Ha ezt vesszük, akkor már alapból 50%-ról startolhat egy magyarítás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ScoobyDoo
hol?

Ottto
A demohoz már van.

Imremagdi
magyarosiást csinálja vki?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

ricsi1
az biza

ok... :) amugy az idézet szomoru de igaz... :)

ricsi1
vazze mindig elküldön idõ elõtt!
...de azért rájöttél a típusra...amúgy nem régen szedtem le,úgyhogy nemtom a neveket!

ricsi1
single!!multizni nemtok:((

ricsi1
most nézem csak,micsoda idézeted van..

betuvedos?? tnauld már meg a játékmodok rendes neveit pls... :p dominationra gondolsz? amugy msot singlerol beszelsz vagy multiról?

ricsi1
bazzeg,most a "betuvédõs"résznél egyszer kikaptam...kezdehetem elõrõl...

nm :)

ricsi1
thx

Ottto
Még nekem se. De már csak idõ kérdése :)

csak onsben van...

ricsi1
hol lehet beállítani a térképet?(mert nekem nincs)

ja akkor ok :P

IMYke2.0.0.0
Mert nekem mindkét verzió megvan és összehasonlítottam.

[NST]Cifu
Minden max. 16xAF alapból, és még nyugodtan adhatsz neki 4xAA-t is...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Davidus
minden max:P

V9ykn8_TZL0

Shep
AMD XP 2500+@3200+ 1giga memória 9700Pro-val milyen beállítást javasoltok, amivel a neten is jól lehet játszani, és még szép is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ScoobyDoo
GG õõ vagyis grat... :D istenkirályos lett a 2K4! bár nekem még nincs meg.....

Ottto
én csináltam :)

az tény hogy könyeben dolgozhat de honnét tudod hogy a 6cd nem egyezik meg a dvd-n lévõ 6 cd könyvtáral? akor minek lette k iylen könyvtárak?

ScoobyDoo
Patent az új banner!

IMYke2.0.0.0
Ennél sokkal egyszerûbb a magyarázat: mivel egy helyen vannak, kevesebb átfedés szükséges a fenn lévõ lemezek között, és a telepítõ program is könynebben dolgozhat ezáltal.
A DVD-n lévõ 6 CD nem egyezik meg a sima verzió 6 CD-jével.

ricsi1
a dvd verzió a dvd formátumba csomagolt telepítõ

Lacc
Én még nm szedtem le, valaki árulja már el, hogy mi is az a Leviathan?
igen... :)
szvsz a dvd ugyan az mint a 6cd-s verzio csak valszinû jobban et tömöritve hogy ksiebb let, vagy valami iylesmi :)

Davidus
ja

V9ykn8_TZL0