Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem húzom. Default-on megy. 3DMark 2003-ban a gépem 3408 pontot nyom, tegnap mértem, pedig megesküdtem a világnak, hogy sosem futtatom le (ne szomorodjak el)... de már evett a fene.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Editor azért, mert a pályán NEM TÖRTÉNIK semmi és offline vagy, míg amikor a neten lógsz, akkor egyrészt a neted, másrészt a - nem gépi - Játékosok mozgása, tulajdonságai és a miattuk lassuló szerver is zavarja a betöltõdést.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakSfromhome
Geheheh, nekem meg a vidkareszom (9700), hacsak nem húzod a tiedet 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Mindenesetre fura, hogy tényleg megnéztem, a pingem indult valami 130-körül, és lemet 20-ig, minden változás nélkül...

De ez a pályatöltési idõ akkor is zavarja az arcomat, az editor miért tölti be esetenként 100-szor gyorsabban ugyan azt???

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

IMYke2.0.0.0
Akkor az én gépem erõsebb!

RelakSfromhome
NEM! Most 512 van benne, és ez a max. Majd új alaplapproc páros is kéne, mert most egy 1.1-es tua-val gyakok, 1.4-re feltolva :\

IMYke2.0.0.0
Nyugi, tuti jön majd egy (vagy több) patch! Ja, és a szervertõl, meg a netkapcsolatodtól is függ.
Hidd el, én T3-ról nyomom, gyengébb géppel (1700+ / 512 DDR (266) / R9500Pro 128 ), mint Te s nekem tök gyorsan belép.

RelakSfromhome
Nekem is csak az a bajom, hogy percekig tölt, online-ban meg beragadok egy helyre...

Davidus
géped?

V9ykn8_TZL0

Davidus
vegyé ramot😛

V9ykn8_TZL0

nekem cd-s verzióm van és semmilyen graf, hang, ping problémám nincs, alt+tab is rendesen müxik. hf

RelakSfromhome
Erre valaki? Dobjam ki a gépemet? 😛

IMYke2.0.0.0
Nem fos. Csak jól kell belõni. Pl. ne engedd neki, hogy a Default profilt használja minden játékhoz, hanem add meg Te, amit pl. az UT2004-hez akarsz használni.
Hja, ha azt se tudod mirõl beszélek (Panel), akkor úgy kell neked.

Davidus
Nálam is ez van... Demo pillanatok alatt betöltõdött ez meg 2 percig szuttyog pedig fullra lebutítva nyomom.

V9ykn8_TZL0

Jonny87
ez 1 ati radeon driver. a legujabb catalyst. megjegyzem f*s 😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

IMYke2.0.0.0
Téged az nem érint, mert neked NVidia-d van.
Csak minket, akiknek ATi Radeon-ja van.
A legstabilabb Catalyst driver amúgy: 4.10 - ezt használom én is, és megvárom a 4.40-est, hátha abban javítják az UT2004 villódzását.

ricsi1
4.3 as catalystal :ez mi?

RelakSfromhome
Ezt az UT2004 seggébe.

Volt egy pofás demó, erre most az ONS-Torlan-on (ez a demo-ban is benne volt) annyit töltögetett, hogy az 5 powernode-ból addigra már mind el lett foglalva (meg közben belapátoltam egy tányér tejbegrízt), meg állandóan beragadok egy helyre, ahol ott brékelek huszonharmincas pinggel.
Más, aki a DVD verziót szedte le, tapasztalt ilyet? Meg olyat, hogy amit a pályaeditor betölt mondjuk 5sec alatt, azt a játék akár 3 percig is maszírozza????

Hát kéremszépen, volt egy gyönyörû demo, és az ennyire el lett szarva? Itt valami gyanusssss......

guardian hero
Van egyáltalán játék ami normálisan megy ATI kártyán? Csak mert videókártyacsere elõtt állok, és elég riasztó, hogy minden fórumban ilyeneket látok...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Jonny87
vannak igen... a baj ottvan, hogy omegával is vannak 😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

ricsi1
4,3??ez mi?

Shep
4.3 as catalystal másnak is vannak villódzó textúrák?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ricsi1
kész...

ááááá aht kóddal raktam fel több nincs ááááá
mi a retek az a deamoon tools?
ricsi1
áéááá
rakd fel mégegyszer másik kóddal!

ricsi1
daemon tools!

jó tudom nem kelldvd megh csak ideges vagyok!
háde ahhoz kell dévédé meghajtó amúgyis nincs vmi jó netem úgyis mondhatnám hogy kifejezetten rossz van!!!
ricsi1
cd-n!
de inkább szedd le a DVD-set

hol vagyon egy normélis crack?
elébb jót válaszoltam magamnak wazz!
ricsi1
akkor nemtom!

sztem nem írtam el fõnök mer cakkompakk átmásoltam a cd-keyt a dokumentumból!
ricsi1
ja ,és sztem DVD!

ricsi1
hmm...szte melírtad a keyt...a "-" is ott legyenek!

mi van akkor ha telepítés után azt mondja hogy rossz volt a cd-key és kezdjem újra a telepítést mindezt akkor amikor már indítanám a játékot?
nekem is volt olyan problémám mint magusnak de a demóból lecseréltem az egész speech mappát ugyanis abba volt hiba ez szerintetek elég vagy szerezzem meg újra az 5-tös cd-ét?
speech mappa után van még vmi amit telepít?
ricsi1
ha felenged tört.

nem

szevasztok, nem tudjátok meg lehet-e kívülrõl állapítani egy szerverrõl, hogy tört-e ? vmi adata vagy ilyesmi.

FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!

ricsi1
jólvan,itt kebeszélitek szegény gyurcsot...

IMYke2.0.0.0
- Ha CD-s cáltozatod van és megvannak a RAR-ok, akkor no problémo, Total Commanderrel egy sfv-ellenõrzés... az megmondja, melyik fájllal van gond, azt lekapod újra és kitömöríted újra a cuccot, telepíted és élvezed.
- Ha CD-s változatot van és nincsenek meg a RAR-ok, akkor megnézed, melyik CD-nél ront, és azt a CD-t újra le kell töltened.
- Ha DVD-s változatod van és megvannak a RAR-ok, akkor no problémo, Total Commanderrel egy sfv-ellenõrzés... az megmondja, melyik fájllal van gond, azt lekapod újra és kitömöríted újra a cuccot, telepíted és élvezed.
- Ha DVD-s változatod van és nincsenek meg a RAR-ok, akkor az egészet újra le kell töltened.

korábban írták páran, h crc-s a leszedett cd-jük, újra le kell tölteni sztem

magus
es vmi ötlet esetleg?

IMYke2.0.0.0
De, csak neked.

ecet
Haj tbundy !
Sajna a galaxis csak keddi szállítással hozza meg a gamát, de utána részemrõl nyomhatjuk esténként

magus
ugye nem csak nekem van crc problemam... ezt irja ki install kozben.

Mennek ezek a serverek a dvdripes változattal is, vagy csak a boltival, mert engem a master server nem enged be serial miatt (152.66.212.158:7000)

Valaki plz help!

elég az európa szûrõ, mert találtam már jó svéd, angol szervereket is