Unreal Tournament 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Na várj, neked a DVD SE változat van meg ugye, mert ha a video magyarításról beszélsz az UT2004-el kapcsolatban, akkor csak az lehet. Ergó, szépen felnyomod avibe valahová nekünk... 😊))

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Airstrike = légicsapás. Értsd, mint Vietnámban (és még számos háborúban) kérték azt a hõsök, s kapták a napalmot a nyakukba...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az egy területre kért bombázás...
ricsi1
te mirõl beszélsz ember?!
mit tegyek hová?

ricsi1
az mi😛

IMYke2.0.0.0
Ááááá, neked megvan? Ember! Nyomasd már be aviba és tedd fel valahová 😊)))

kérdés: ut2003as modok menek ut2004-el vagy azért anyir anem hasonlo a kettõ? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

az is egy fegyver asszem de én még nem találkoztam vele soha... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

énis sokszor láttam már iylet volt hogy egész emnet alat egyetlen embert sem láttam!! csak a végén enemyt amikor támadták a ucso powernodeunkat... (pedig mindig a kulcsfontoságu pontoknál voltam de nem) nem is csoda hogy kb 2perc alatt nyertek... :/

Jut eszembe... airstrikeot ki kérhet és hogyan?
Én is azon szoktam nyumulni de ma 6x kellet kijönnöm az idióta külföldi miatt.
Kibogóztam a nodeot 😊 és a hülyéje ott áll és szaladgál de be nem foglalná...
Nah mikor 3x-ra is eljátszotta akkor kiléptem a fenébe.
A többi esetben bementem a gyengébb csapatba, hogy erõsítsem 😄 és észre sem vettem, hogy csapatban vagyok mert egy másik Magyarral foglalgattuk a cuccokat.., hogy a többiek mit csináltak nem tudom, de meguntam aztán kijöttem. 😞
guardian hero
Én a Bermudán szoktam lenni... (217.27.215.80:9999 ONS)

A töltögetõs dologra valaki azt mondta, hogy ki kell lõni a Settings/Game-ben a Preload All Skins kapcsolót.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

ricsi1
nem a játékot,hanem azt a videot😄

Hát engem nem nagyon izgat a net-es dolog mi egy privát helyi hálón nyomjuk mikrohullámú összekötéssel, általában 10-12-en netet nem is próbáltam... de nem is érdekel

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

nigle -> single player...

Ti melyik szerveren nyomultok?
Mert 2-3Magyaron kívül nemsokat látok a Magyar szervereken... 😞
kurva jó a nigle nekem nagyon tetszik, nem hittem volna hogy ezen a téren még meg tudnak lepni, multiba nyomtuk 5-en az onslaught valami kurva jó, amúgy szerintem nem tölt sokat, legalábbis nálam, hanem mikor betölt a pálya, még egy kicsit szaggat az elején tõt a winyó 10mp-ig egy kicsit szar akd aztán jó 512ddr400 9600pro 3000+

IMYke2.0.0.0
Felesleges: az új PCGuru mellékletén már ott figyel a magyarítása!

invasion? iylet még nem is láttam na lehet megnzéem singleben 😊

guardian hero
A pályatöltögetõs témára reagálva: nekem 256 mega RAM-al 1.4-es procival nem nõtt jelentõsen az idõ a demóhoz képest, szóval nálad lehet valami bibi.

Assault szerver szerintem is jó lenne! Invasion játékmódot nem lehet multiban játszani? Egész jópofának tûnik...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

ricsi1
én elkezdtem fordítani...

IMYke2.0.0.0
És az elsõ mondatodra válaszoltam: "Ki jáccik a DVDrippel neten?"

IMYke2.0.0.0
Én. Nekem DVD-s változatom van. Igaz, én nem a mellékelt CD-kódok egyikét használom, hanem generáltam egyet.

IMYke2.0.0.0
Ez gyenge... sejthetõ volt.

Ki jáccik a DVDrippel neten?
Mert nekem sehogyse akaródzik.
Mindig cdkeyre panaxik a kicsike
Pedig már generáltam 1 újat, és átírtam a regbe, de még ígyse megy. Meg a Deviance-os public server patch is fent figyel, de max. fél perc játék után bejön a master server hibaüzi.
Találkozott valaki még ilyen problémával? Mi a megoldás?

ricsi1
ja, eztláttátok már?

ricsi1
ja,csak ,hogy nekünk nem eredeti a cd key..
én meg úgy értettem,hogy hogyan lehet csalni! itt is aimbot?(tudomásom szerint PB az ellen véd)

IMYke2.0.0.0
Inkább meg se szólaltál volna...

ricsi1: Tudom! Nem mai gyerek vagyok. Az UT2004-ben is lehet csalni. OLVASS!

Khmmm...
Azt hittem ez 2k4 forum 😛

izé..., assault server nem lesz?

ricsi1
akkor berakom😄
212.52.166.3:8010 10 játékos

CTF....: 212.52.166.3:8020 10 játékos

VOTE...: 212.52.166.3:8030 10 játékos

DM.....: 212.52.166.3:8040 F2F 2 játékos

DM.....: 212.52.166.3:8050 F2F 2 játékos

DM.....: 212.52.166.3:8060 F2F 2 játékos

DM.....: 212.52.166.3:8070 F2F 2 játékos

TDM....: 212.52.166.3:8080 4 játékos
CTF....: 212.52.166.3:7100 10 játékos
DM.....: 212.52.166.3:7200 F2F 2 játékos
DM.....: 212.52.166.3:7300 F2F 2 játékos

Pár napja a VKK szervere is rendelkezésetekre áll.

vkk.hu:7100

Have Fun

ricsi1
a PB az a csitereket szûri ki!
már UT+-ben is lehet csiterkedni?

IMYke2.0.0.0
PB = Punk Buster ... a gyengébbek és a multi-kezdõk számára.

RelakSfromhome
Te sem figyelsz!
Az, hogy néha megröccen, dolog. De az, hogyegy 500k-s pályát több, mint egy percig töltsön, amiben egyedül én vagyok, na ez már túlzás. (ha gondolod, feltöltöm netre, próbálgattam ons pályát csinálni, és ez a tanulópénzem)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

IMYke2.0.0.0
A fullban ezeket javították. De szerintem készül a PB ehhez is, csak ki kell várni az elsõ komoly patch-et.
Aztán majd padlóra kerülnek a csalni kívánók...

IMYke2.0.0.0
???

A Global Stat az más, mint a Te warezolt játékod.
Az nem más, mint ami a Blizzard-nál a Ladder, azaz egy internetes adatbázis, melyen nyomon követhetõ, ki milyen jól szerepel egyes modokban, pályákon stb.
Te magad is megnézheted magadat, a több tízezer júzer között vajon hányadik vagy stb.
Tehát, nyugodtan regisztráld magad, ne csalj online és kész, élvezd a versenyt.
A Global Stat-os szervereken mûxik csak a dolog. A magyarokon pedig nincs ilyen engedélyezve. Reméljük, ez is változik...

Érdekes, nekem eddig csak árnyékok voltak picit hibásak, de a 4.3-al már az is 100%-os. 😊
Kérdés:
Láttam demóban "érdekes" dolgokat mint skincsere, félpályás ugrás(?), az Assault Convoy-on átsétáltak!!! a Nexus-hoz a támadó csapat!!! meg ilyesmi.
A véglegesben van valami jobbféle anticheat???

ricsi1
csak a rizsát nem rakta be ami ez volt😞magyarul)kell jelszó,a nickemhez...tehát nem tört?

SoDI---
Volt egy pofás demó, erre most az ONS-Torlan-on (ez a demo-ban is benne volt) annyit töltögetett, hogy az 5 powernode-ból addigra már mind el lett foglalva

Na igen, de a demóban jóval kevesebb játékos-karakter volt, itt sokkal több van. Meg hasonló apróságot, amiben többet nyújt a full, mint a demo. A problémádat ez okozza.

Általános tendencia, hogy minden játéknak kicsit alacsonyabb a gépigénye az ilyen "apróságok" miatt, mint a teljes játéknak. Ez amolyan vevõcsalogató dolog.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

nem azért modnom de nekem 4.3as driverel lazán megy ut2004 minden villodzás és textura hiba nélkül, nem tom mért jó nekem az a driver ami állitolag szar de ez van 😛

Shep
Persze, a 4.3as driverig nem volt semmilyen gondom az ATI kártyával, pedig Nvidia párti vagyok, a 4.3 as nem tökéletes, de gondolom a 4.4 esben kijavítják a hibákat, addig meg marad vmelyik másik driver, egyébként az nvidia detonatorok se tökéletesek, ott is láttam már durva hibát a mostani legújabb driverrel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na de a villogó textúrákat FarCry UT2k4 mivel tüntessem el? Most visszaraktam a 4.1 es DNA-t azzal miden jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

RelakSfromhome
Ára, persze, ha másnál is eddig töltene, akkor nem sírna a szám...

Mellesleg az is fura, hogy a "biztonsági mentés" mérete a tizede a rendes exének...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

IMYke2.0.0.0
A Demo nem tartalmazott minden pályát, opciót... elég, ha arra gondolsz, hogy a Demo-ban nem volt szûrés, nem volt vote és nem volt összetett statisztika stb. stb. stb. mert ugye fõképp az utóbbit, a motornak logolnia is kell.
UT2003 pedig más tészta. Akkoriban más volt az elvárás.
Ma a Játékosok utálnák a 2004-et, ha pontosan ugyanúgy nézne ki, mint a 2003-as, ne adj isten az eredeti UT... pedig utóbbi még ma is gyönyörû.
Valld be, neked is számít, hogy csillog-villog az egész.
Ennek pedig ára van.

RelakSfromhome
És a demo? Meg a 2003? Meg offline ugyanez a jelenség?

IMYke2.0.0.0
Pedig az. Egyetlen Játék sem viselkedik ugyanúgy Singleben (értsd: offline), mint Multplayerben (értsd: online)!
Mit gondolsz, miért kell néha fél éveket optimalizálni a netkódokat?
Az Unreal-motoros Játékok netkódját egyetlen Játék hasonló kódja alázza mostanában (is): Quake 3.
Az Unreal-engine a valaha volt legösszetettebb pályákat képes úgy mozgatni a neten, hogy élvezheted a különbözõ, DX 7-estõl 8.1-ig terjedõ összes effektet úgy, hogy nem 999999-es a pinged.
S elhiheted, igenis számít, hogy milyen netrõl nyomod, milyen idõintervallumban.
Mondom, én egyetemi gerincen vagyok, és a nekem megközelítõleg pontosan ugyanannyi ideig tölt online, mint offline...

RelakSfromhome
Nade offline is ugyanennyit nyom, mikor nézegetem a ályáat.....

Meg azt nem ondjad, hogy ha az eddigi ut-knál ez a különbség nem volt több 5-10-szeresnél (nekem nem is tûnt fel igazán), akkor itt ez a normális

ONS szervernel is valtozas: Atallitottam a maxplayert 16-rol 18-ra. Ha birja a szerver akkor igy marad.
Cim: ut2004://217.27.215.80:9999

https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!

Bermuda Team F2F szerver: ut2004://217.27.215.81:5555

https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!